Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τόσο καιρό σας βλέπω και χτυπιέστε με usb loaders και τα τοιαυτα...

Εγώ wiikey2 με update 1.3 έτοιμο από grmods και καθάρισα. Παίζουν όλα κομπλέ...

Γκουχ γκουχ... σκληρός δίσκος.... γκουχ γκουχ ... όχι χάος απο δίσκους

Έχεις δεν έχεις wii key αν θες να παίξεις απο σκληρό κάνεις softmod. Και όχι δεν παιδευόμαστε, αν δεις οι παλιοί χρήστες δεν πολυρωτάνε.. και αν ρωτάνε ρωτάνε για άλλα πράγματα (πχ αναπαραγωγή ταινιών)

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας.Πρόσφατα αγόρασα ενα nintendo wii.Είναι 3.3e.Έχω μερικές ερωτήσεις.

1.Γίνεται να του βάλω softmod;

2.Αν γίνεται μπορείτε να μου δώσετε οδηγίες πως να το κάνω;

Δημοσ.

Δε ξέρω τ λέτε για chips αλλά η διαδiκασία του softmod αν ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα είναι απο πανεύκολη ώς γελοία (1 ώρα μου πήρε και αυτό γιατί κάπου που έλεγε install εγώ έκανα uninstall, αλλά με λίγο retracing όλα OK) .

Έχω και έναν 320αρι toshiba formated σε WBFS με καμιά 20αριά super games και λιώνω απο τη πέμπτη που το πήρα.

Προς το παρόν η πρώτες εντυπώσεις είναι παραπάνω απο θετικές απο κονσόλα και games.

Υ.Γ.

Metroid trilogy και το Zelda:TP τι παιχνιδάρες είναι αυτές...

Δημοσ.
Τόσο καιρό σας βλέπω και χτυπιέστε με usb loaders και τα τοιαυτα...

Εγώ wiikey2 με update 1.3 έτοιμο από grmods και καθάρισα. Παίζουν όλα κομπλέ...

Και εγώ πριν λίγο καιρό έτσι ήμουν σαν και εσένα με wiikey και ένα σωρό δισκάκια. Διάβαζα κάντε αυτό για να δουλέψει, κάντε το άλλο και έλεγα από μέσα μου μα καλά τι είδους hackιες πρέπει να κάνεις για να παίζεις τα παιχνίδια; Εγώ έχω wiikey και παίζουν όλα τέλεια. Αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Με τους loaders είναι πολύ εύκολα. Αν ασχοληθείς λίγο, δεν ξανά γυρνάς πίσω στα DVDs. Αγοράζεις ένα σκληρό δίσκο, βάζεις ΟΛΑ τα isos μέσα του και μετά από ένα menu, επιλέγεις ποιό παιχνίδι από όλα, θέλεις να παίξεις! Τα παιχνίδια που θα σε δυσκολέψουν για να παιχτούν είναι ελάχιστα. Αλλά και οι loaders γίνονται πιο έξυπνοι και έχουν ενσωματώσει όλες σχεδόν τις πιθανές εκδοχές για errors & παράκαμψη ασφαλειών.

Ένα επίσης πλεονέκτημα είναι ότι δεν ακούς όλη την ώρα το drive να διαβάζει και να βγάζει ήχους. Και εντάξει τα παιχνίδια της Nintendo που είναι σχεδόν ανύπαρκτο το loading, με των 3rd parties είναι στιγμές που απορείς. Στο De Blob θυμάμαι που για να έβλεπες τις εικόνες / arts από το image gallery, κάθε φορά φόρτωνε για την κάθε εικόνα ξεχωριστά. Αυτό είναι καθαρά λάθος προγραμματισμού!? Στο Medal of Honor / Call of Duty, στο online όταν έπαιζες συνέχεια, μα συνέχεια άκουγες τους ήχους του drive. Έπρεπε να δυναμώσεις την ένταση του παιχνιδιού για να μην τους ακούς.

Ακόμη, όταν κατέβαζες ένα iso από το παιχνίδι για να το δεις, ήθελες δεν ήθελες έπρεπε να το γράψεις σε DVD. Και αν ήταν μάπα το παιχνίδι, τότε παραπανιόσουν για το αδικοχαμένο DVD :-)

Αλλά και εγώ που αγοράζω αυθεντικά παιχνίδια, έχοντας ανοικτό το loader, το βάζω το δισκάκι μια φορά, βγαίνει μήνυμα αν θέλεις να το εγκαταστήσεις στον δίσκο (δηλαδή αντιγραφή ουσιαστικά), πατάς ναι και μετά το έχεις μαζί με τα υπόλοιπα και παίζει κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά υπάρχει κάπου λίστα προτεινόμενων εξωτερικών ?

Edit: Βρήκα εδώ απο αρχαιο ποστ του GIovanni, thx

Επεξ/σία από Pantelwolf
Δημοσ.
τι χωρητικότητα προτείνετε να έχει η sd card...???

Πάρε μια ανάμεσα σε 1 με 2 GB .... εκτός αν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ώστε να σου πούμε αν θέλεις μεγάλη ή μικρή κάρτα

Δημοσ.
Πάρε μια ανάμεσα σε 1 με 2 GB .... εκτός αν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ώστε να σου πούμε αν θέλεις μεγάλη ή μικρή κάρτα

απλά για το soft mod και μόνο

Δημοσ.
1gb τουλαχιστον για να μπορεσεις να παρεις και αντιγραφο της NAND

Δεν είναι ανάγκη να την κρατήσει στην sd. Μπορεί να την κάνει back up στο pc. Οπότε πάνω από 1 gb δεν του χρειάζεται.

Δημοσ.

Να φανταστεις, ενας φιλος κανει δουλεια με μια 32MB απο παλια φωτογραφικη. Βεβαια, δεν εχει εξωφυλλα στο USBLoader (περιπου 100MB ειναι αυτα αναλογα ποσα Games εχεις), αλλα οποτε παει Πλαισιο το ξεχναει και βαριεται να παει μονο γι αυτο,,,

Νομιζω μια 2 GB SDHC εχει 5 euro μονο (προσεξε μονο αν δεν εχεις system menu 4.0 και πανω τις SD HC δεν τις βλεπει, θελει απλες SD

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια, αγωρασα απο ενα φιλο ενα Wii οπου ειχε βαλει αυτος μεσα το Wiikey.

εκανα εγω το latest update στο 1.9s

Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα.

Σημερα ειδα οτι η κονσολα ειναι ακομα στην 3.4E και δεν εχει περασμενο το Homebrew Channel.

Αρα ερωτω...

Να περασω το homebrew με τον κλασικο τροπο (zelda) και μετα να κανω update την κονσολα?

Να κανω πρωτα update την κονσολα και μετα να περασω το homebrew?

Η απλα να αφησω την κονσολα οπως ειναι να περασω το homebrew και ολα καλα?

ρωταω για αναβαθμηση γιατι καπου πηρε το ματι μου οτι στις παλιες εκδοσεις καθε φορα που κλεινεις την κονσολα σβηνουν καποια πραγματα.

Το homebrew το θελω για τα wiiware games... (ισως και κανεναν emulator)

thanks !

edit

εβαλα πριν απο λιγο ενα παιχνιδι και μου βγαζει να κανω update... αν περασω απο τωρα το homebrew και μετα κανω το update θα εχω καποιο προβλημα ?

edit No2

Μετα απο 4-5 ωρες αυπνια, ειπα να διαυασω τον οδηγο της πρωτης σελιδας, δεν ξερω αν τα εχει καταφερει καποιος αλλα εγω πιο ευκολα θα ελυνα την θεωρια του χαους παρα να τα βγαλω περα με αυτον τον οδηγο. Επειδη αυτα που ζηταω εγω ειναι πιο απλα.

1ον Αν αναβαθμησω το firmware σε 4.2 (οπου απο οδηγους καταλαβα οτι ειναι το latest) θα υπαρξει καποιο προβλημα με το wiikey ?

2on Οπως ρωτησα και πιο πριν, ειναι καλυτερα να κανω install το homebrew στο 3.4 που εχω τωρα ? η να περασω το 4.2 και μετα? (αν και απο τους οδηγους που ψαχνω το τελευταιο δυωρο βλεπω οτι οσο πιο παλια η εκδοση τοσο το καλυτερο και ευκολοτερο)

Επεξ/σία από HYPER_piccolo
Δημοσ.

Απο το λιγο που εχω ασχοληθει με το softmod μου φαινετε εχει γινει ξεκαθαρο οτι πρωτα κανεις το update και μετα ξεκινας.Γιατι καπου αναφερετε οτι αν κανεις το update μετα πχ που εχεις περασει το HBC το ακυρωνει και θελει παλι softmod απο την αρχη.

Το wiikey δεν εχει καμια σχεση με το update.Καντο και μετα ριξε και ενα softmod.Και εισαι αρχοντας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...