Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ισχύει για όλα? πχ το Metroid Trilogy?

Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω, αλλά έβαλα στο σκληρό ότι παιχνίδι είχα σε dvd(από την εποχή των backup launchers) με τον τρόπο που περιγράφω και δεν υπήρξε πρόβλημα με κανένα.

Δημοσ.

Ειμαι τοσο...ενημερωμενος που σημερα απο συμαθητη της κορης μου πρωτοακουσα για αυτο που πηγε και το πηρε .... Μπορει να παιξει αντιγραφα παιχνιδια παιδια και αν ναι πως ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Ειμαι τοσο...ενημερωμενος που σημερα απο συμαθητη της κορης μου πρωτοακουσα για αυτο που πηγε και το πηρε .... Μπορει να παιξει αντιγραφα παιχνιδια παιδια και αν ναι πως ?

Ευχαριστω.

Μπορει μπορει... :-D:-D

Δημοσ.

Παιδες, επειδή φτάσαμε αισίως τις 439 σελίδες (ζωή να 'χουμε!), παίζει κανας καλός οδηγός για να εγκαταστήσεις το homebrew channel και το usb loader (τις τελευταίες εκδόσεις...)

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Παιδες, επειδή φτάσαμε αισίως τις 439 σελίδες (ζωή να 'χουμε!), παίζει κανας καλός οδηγός για να εγκαταστήσεις το homebrew channel και το usb loader (τις τελευταίες εκδόσεις...)

Ευχαριστώ

Στην πρώτη σελίδα δεν υπάρχει ο οδηγός του gbatemp ?

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος στο Uloader να βάλω covers στα games έτσι ώστε να μη φαίνονται κενά/με χιόνια τα κουτιά με τα games?

Αν ναι, μπορεί να γίνει απο το Wii ή μόνο στο PC?

Δημοσ.

Πας τον cursor πάνω στο παιγνίδι που θες να βάλεις το cover χωρίς να το επιλέξεις και πατάς το home. Πατάς add png bitmap και είτε το κατεβάζεις μέσω wii είτε το κατεβάζεις στο pc και το βάζεις στην sd.

Δημοσ.
...είτε το κατεβάζεις μέσω wii είτε το κατεβάζεις στο pc και το βάζεις στην sd.

Πρόσεξε όμως να έχει τις σωστές αναλογίες αλλιώς δεν θα μπορεί να τις φορτώσει. Η ανάλυση 160*224 είναι ιδανική.

Για το gx loader στην sd κάρτα φτιάχνεις έναν φάκελο Images και σε αυτών βάζεις μέσα τα covers... αλλά τα covers πρέπει να χουν το ίδιο όνομα με τα αρχεία των παιχνιδιών και να είναι τύπου .png . Κάθε loader έχει διαφορετικό path για τα covers

Δημοσ.

Τόσο καιρό σας βλέπω και χτυπιέστε με usb loaders και τα τοιαυτα...

Εγώ wiikey2 με update 1.3 έτοιμο από grmods και καθάρισα. Παίζουν όλα κομπλέ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...