Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα,

εχει κανεις δοκιμασει αν τρεχει το My Fitness Coach 2 [NTSC] σε PAL Wii; Το εχω κατεβασει 2 φορες σε PAL Wii 4.2 με ολα τα καταλληλα patches και CIOS, εχω και το τελευταιο UploaderGX, το περναω απο RegionFrii, αλλα οταν ξεκιναει πεφτει μαυρη οθονη και μηνυμα με κατι Error, Shut down console, read manual κλπ

Δε λεει κανεις μπας και θελει alt dol η κατι αλλο...

μμμ δεν πρέπει να έχει βγει PAL έκδοση.. Αν έχεις βρει κάπου, ίσως να είναι fake. Δοκίμασε το NTSC χωρίς RegionFrii. Αφού χρησιμοποιείς USB loader GX δεν υπάρχει λόγος. Στα settings του παιχνιδιού βάλε force to PAL.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

hellooo ! :-)

Εχω 2 αποριες .

1) Εχω την εκδοση 4.0Ε και την εχω hackαρει. Γινεται να μεταβω σε καποια ανωτερη ή να κανω update το wii channel χωρις να χαθει το hack ??

2) Μολις παρατηρησα οτι στο ενα wii remote οταν το ανοιγω δεν υπαρχει κερσορας στην οθονη :shock:. Tα αλλα 2 δουλευουν κανονικα οποτε δεν ειναι θεμα του sensitivity bar ... Στο super mario bros δουλευει κανονικα αλλα εκει χρειαζεται μονο κουμπια. Τι λετε να εγινε ?

Ευχαριστω εκ των προτερων :-D

Επεξ/σία από Drop_Dead

Εγώ πάλι έβαλα wiikey2 και καθάρισα. Παίζουν τα πάντα όλα με το τελευταίο update...Ούτε softmod ούτε οδηγούς για USB Loaders τίποτα...

Burn 'n play baby...

Εγώ πάλι έβαλα wiikey2 και καθάρισα. Παίζουν τα πάντα όλα με το τελευταίο update...Ούτε softmod ούτε οδηγούς για USB Loaders τίποτα...

Burn 'n play baby...

Προτιμω το softmod

Ολα τακτοποιημενα σε ενα δισκακο ουτε να γραφω να αλλαζω και να κουβαλαω 100 dvd μαζι ουτε τιποτα

Με το uLoader v4.0 παιζουν σχεδον ολα

έχετε να μου προτείνετε κάποιο link να γραφτώ και να κατεβάζω γρήγορα με usenet παιχνίδια wii?

...μέχρι να βρω καμιά πρόσκληση για torrentleech...

Wiiso:-) Tα περισσοτερα παιχνιδια ειναι απο megaupload/rapidshare

μμμ δεν πρέπει να έχει βγει PAL έκδοση.. Αν έχεις βρει κάπου, ίσως να είναι fake. Δοκίμασε το NTSC χωρίς RegionFrii. Αφού χρησιμοποιείς USB loader GX δεν υπάρχει λόγος. Στα settings του παιχνιδιού βάλε force to PAL.

Οκ, εβαλα Force to PAL και τρεχει μια χαρα, ευχαριστώ :-D

εχω ενα απο τα wiis με το καταραμενο D3-2 drive που δεν διαβαζει dvd-r.

Εχω κανει το softmod και παιζω μια χαρα απο το δισκο που ειναι και πιο βολικος αλλωστε, αρα μικρο το κακο.

ΟΜΩΣ, κατι με επιασε και θελω να παιξω μερικα gamecube games.....εκει προβλημα. Με το softmod δεν υπαρχει τροπος...αφου δε μπορει να διαβασει απο το DVD.

Ψαχνοντας χτες ολη μερα, κατεληξα οτι δεν υπαρχει chip που να λυνει το προβλημα του DVD (λογικο αλλωστε) και ο μονος τροπος (περαν της εντελως οικονομικα ασυμφορης αλλαγης του drive με παλιοτερου που μπορει και να μην δουλεψει) ειναι με καποιο drive emulator... οπως πχ το Wode που κανει παπαδες, αλλα η τιμη παλι ειναι ασυμφορη. Ετσι ψαχνοντας για αλλους emulators, ειδα οτι υπαρχουν αλλοι 2, το FlatMII , και τα Sundriver/Sundisk.

Το sundriver ειναι απλα απιστευτο, πετας εντελως το dvd kαι μπαινει δισκος στη θεση του που τον φορτονεις με οτι θες απο USB, wii/gamecube games και κανει emulation σαν να φορτοσες το δισκακι....οποτε δε προκειται και ποτε να πατσαριστει με κανενα τροπο απο την nintendo. Αλλα ουτε το βρισκω πουθενα στην Ευρωπη για αγορα ουτε και θα ειναι φτηνο φανταζομαι...

Το FlatmII απο την αλλη το βρισκω με 25 ευρω απο αγγλια! Τιμη πολυ καλη, και κανει αριστη δουλεια αποτι διαβαζω, αλλα θελει να εχεις ενα PC διπλα στο Wii...πραγμα οτι δυσκολο για μενα αφου συντομα το Wii θα μετακομισει σε gameroom που διπλα θα εχει HTPC που ειναι και downloader και κατεβαζει ολη μερα ουτως η αλλως. Αλλα οσο να'ναι ειναι εν αμειονεκτημα.

Αλλα η τιμη ειναι πολυ καλη....

Εσεις εχετε καμια αλλη λυση για gamecube games σε wii με το kwlo-drive D3-2?

Σημερα παρατηρησα πως μερικα games δε μου τα εκανε add ολοκληρα το WBFS Manager και κολλαγε στα WIN764 ενω στα XP τα περναει κανονικα (μεχρι τα 100 gb μου τα περναγε ολα οκ και στα 7)

Για να κανουμε backup ολα τα games που εχει ο δισκος τι κανουμε ?

Πρεπει να εχω αλλο ενα στο ιδιο φορματ ?

γεια σας.λοιπον μια ερωτηση.αφου γινει εγκατασταση του hombrew και δουλευουν ολα μια χαρα, υπαρχει περιπτωση να μπρικαρει μετα το wii?

Αν δεν πειράξεις εσύ κάτι, όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει από μόνο του.

Σημερα παρατηρησα πως μερικα games δε μου τα εκανε add ολοκληρα το WBFS Manager και κολλαγε στα WIN764 ενω στα XP τα περναει κανονικα (μεχρι τα 100 gb μου τα περναγε ολα οκ και στα 7)

Για να κανουμε backup ολα τα games που εχει ο δισκος τι κανουμε ?

Πρεπει να εχω αλλο ενα στο ιδιο φορματ ?

Αν ειναι ιδιας χωρητικοτητας ο αλλος δοκιμαζεις ενα clone disk με καποιο προγραμμα απ αυτα που κανουν image σκληρους δισκους (δεν το εχω δοκιμασει κι επειδη ειναι WBFS format εχω αμφιβολιες). Αυτο που κανω ειναι copy απο τον ενα στον αλλο με το WBFS και το αφηνω κανα 12-14 ωρες να τα περασει...

μια ερωτηση πως μπορω να κανω αντιγραφα των γνησιων παιχνιδιων για να παιζουν με το usbloader?

Έχε ανοιχτό το usb loader και βάλε ένα παιχνίδι στην κοσνόλα.. Έκπληξη! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...