Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@Minotavrs ξέχασες να πεις το πιο σημαντικό. Πρέπει στο net να βρει το αρχειο dol του παιχνιδιού, να το βάλει στην sd card και μετά όλα αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Minotavrs ξέχασες να πεις το πιο σημαντικό. Πρέπει στο net να βρει το αρχειο dol του παιχνιδιού, να το βάλει στην sd card και μετά όλα αυτά.

oops.... ναι εε... sorry... θελει λοιπον το RZTP01.dol :-D

Έκανε κανείς σας το update που βγήκε για το internet channel να μας πει αν είναι softmod safe?

Επίσης, ξέρετε αν υπάρχει καμιά πατέντα όταν παίζω κάποιο παιχνίδι σε usb loader, όταν πατάω το κουμπί home στο wiimote, να με βγάζει στο μενού του loader αντί για το μενού της nintendo? Είναι σπαστικό κάθε φορά που θέλω να αλλάξω παιχνίδι να πρέπει να βγω στο μενού, από εκεί να επιλέξω το homebrew channel και να ξαναφορτώσω τον usb loader που έχω!

Έκανε κανείς σας το update που βγήκε για το internet channel να μας πει αν είναι softmod safe?

Επίσης, ξέρετε αν υπάρχει καμιά πατέντα όταν παίζω κάποιο παιχνίδι σε usb loader, όταν πατάω το κουμπί home στο wiimote, να με βγάζει στο μενού του loader αντί για το μενού της nintendo? Είναι σπαστικό κάθε φορά που θέλω να αλλάξω παιχνίδι να πρέπει να βγω στο μενού, από εκεί να επιλέξω το homebrew channel και να ξαναφορτώσω τον usb loader που έχω!

Eλα ποτε βγηκε? :confused:

Νομίζω την Παρασκευή ή την Πέμπτη βγήκε.

Ξέχασα να πω πως βγήκε update και για το shop channel, το οποίο έβαλα καταλάθος, αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.

Update έγινε την 1η Σεπτεμβρίου. Μόλις τσέκαρα το site της nintendo και δεν αναφέρει κάτι νεότερο.. Γιατί δεν βρίσκεις το wad να το κάνεις setup από το wad manager και θες να μπλέξεις με update;

Priiloader

Καλησπερα σε ολους ,

πριν 2 μερουλες πηρα το Wιι και χτες αποφασισα να το σπασω βαση αυτου του οδηγου:

http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html

Απο χτες λοιπον εχω βαλει οτι παιχνιδι κυκλοφορει σε iso να κατεβαινει με τορρεντ ωστε να δω τι στο καλο εκανα (αν και βαση του οδηγου ολα πηγαν καλως).

Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι , αφου λοιπον εχει κατεβει το iso απλα το κανω copy paste στον western digital passport και παιζει ? ή μπλεκουν τα πραγματα και πρεπει να ακολουθησω καποια αλλη διαδικασια ???

Αν ειναι ευκολο ενα συντομο how to θα με διευκολυνε απιστευτα !!!

Επισης , αν καποιος εχει καποια καλη πηγη για κατεβασμα παιχνιδιων ας μου την στειλει με ενα pm pls !!!

Καλως σας βρηκα wii freaks :P

Neogamma χρησιμοποιείς ?

Αν ναι κανε τα παρακατω

Load Neogamma R6 while holding 1

Go to "Config Options"

Set "Alternate dol" to DISC

Set "002 Fix" to YES

And set "Save Config" to YES

Then load the game

While the game is loading, you should see some black-and-white words on the screen

Keep pressing Right on the D-Pad until you see "player.dol" and press A

Watch the Wii Motion Plus video (you must watch the whole thing)

At the end, press A, and turn off your Wii and then turn it back on

Load up Neogamma while holding 1 and go to "Config Options"

Set "Alternate dol" to OFF

Ναι εχω και neogamma... Θα κοιτάξω τη διαδικασία που μου λες το βραδυ που θα πάω σπίτι. Εχω 4 loaders ολοι το ωλεπουν αλλα κανείς δεν το διαβάζει τελικά. Τα άλλα παιχνίδια πάιζουν μια χαρά. Το έχω φορτωμένο σε εξωτερικό σκληρό μήπως χρειάζεται να γίνει dvd? Σε ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια σου.

Υγ. Μήπως κανένας φίλος έχει καμια άλλη πηγή (rs) για να δοκιμάσω και με άλλο iso του wii sports resort

Ναι εχω και neogamma... Θα κοιτάξω τη διαδικασία που μου λες το βραδυ που θα πάω σπίτι. Εχω 4 loaders ολοι το ωλεπουν αλλα κανείς δεν το διαβάζει τελικά. Τα άλλα παιχνίδια πάιζουν μια χαρά. Το έχω φορτωμένο σε εξωτερικό σκληρό μήπως χρειάζεται να γίνει dvd? Σε ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια σου.

Υγ. Μήπως κανένας φίλος έχει καμια άλλη πηγή (rs) για να δοκιμάσω και με άλλο iso του wii sports resort

Δεν νομιζω να φταιει αυτο.. και ο τελευταιος usb gx loader το υποστηριζει (αρκει να το ενεργοποιησεις στα options)

για το αλλο εχεις pm :-)

Μην ξεχάσεις να βρεις το αρχείο dol πρώτα.

Καλησπερα σε ολους ,

πριν 2 μερουλες πηρα το Wιι και χτες αποφασισα να το σπασω βαση αυτου του οδηγου:

http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html

Απο χτες λοιπον εχω βαλει οτι παιχνιδι κυκλοφορει σε iso να κατεβαινει με τορρεντ ωστε να δω τι στο καλο εκανα (αν και βαση του οδηγου ολα πηγαν καλως).

Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι , αφου λοιπον εχει κατεβει το iso απλα το κανω copy paste στον western digital passport και παιζει ? ή μπλεκουν τα πραγματα και πρεπει να ακολουθησω καποια αλλη διαδικασια ???

Αν ειναι ευκολο ενα συντομο how to θα με διευκολυνε απιστευτα !!!

Επισης , αν καποιος εχει καποια καλη πηγη για κατεβασμα παιχνιδιων ας μου την στειλει με ενα pm pls !!!

Καλως σας βρηκα wii freaks :P

+ bump + πρεπει να κανω φορματ οπωσδηποτε στον σκληρο που θα χρησιμοποιησω ή μπορω να εχω ενα φακελο και με ενα προγραμμα να μεταφερω αρχεια πχ wdfs manager

Παιδιά μια μικρή βοήθεια γιατι έχω ψιλοχαθει:)

Σε νεο Wii (4.2ε) έβαλα κανονικα homebrew chanel και browser και έφτασα τον οδηγό μέχρι και την εγκατάσταση των cios (επελεξα μόνο αυτα που προτείνει για usb loaders μια και εχω το 3-2 drive).

Τώρα από ότι καταλαβαίνω θα πρέπει με κάποιο τρόπο να εγκαταστήσω κάποιον usb loader (gx ή cfg) αλλά έχω τρελλομπερδευτεί ποιον πως και απο που... Ολοι οι οδηγοί που εχω δει για usb loaders ξεκινάνε να εξηγούν τι κανεις ΜΕΤΑ την εγκατασταση και πως τον χρησιμοποιεις και οχι ΠΩΣ τον εγκαθηστας... Αν κάποιος φίλος ξέρει να μου υποδείξει όλη την διαδικασία (ποια αρχεια και πως τα βαζουμε στην sd και τι κανουμε για να εγκατασταθει) θα ήμουν υπόχρεος:)

Στην μια προσπαθεια που έκανα να βάλω τον gx loader εκει που έλεγε στην αρχη "πατηστε 1" το wiimote μου έκανε ρεσετ και έσβηνε! Οποτε κάτι κάνω λάθος:(

Και κάτι ακόμα... Πως βάζω σε chanel το wad manager ωστε να μην χρειαζεται κάθε φορα να το εχω μεσα στα apps της sd για να τρέχει?

(συγνωμη αν αυτα που ρωταω ειναι αυτονοητα αλλα ειναι δυσκολο να ψαξω σωστα τι να κανω με τον 4χρονο γιο μου οποτε με βλεπει διπλα στο wii να φωναζει "μπαμπα θελω wii, ΘΕΛΩ WIIIIIIIII, θελω να κανω strike!!! :)

Thanx, να ειστε καλά!

Καλημερα,

εχει κανεις δοκιμασει αν τρεχει το My Fitness Coach 2 [NTSC] σε PAL Wii; Το εχω κατεβασει 2 φορες σε PAL Wii 4.2 με ολα τα καταλληλα patches και CIOS, εχω και το τελευταιο UploaderGX, το περναω απο RegionFrii, αλλα οταν ξεκιναει πεφτει μαυρη οθονη και μηνυμα με κατι Error, Shut down console, read manual κλπ

Δε λεει κανεις μπας και θελει alt dol η κατι αλλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...