Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το προβλημα παρουσιαζεται στο βημα 8

Οταν μπαινω στο homebrew channel και επιλεγω cios36_rev10-installer

τοτε μου βγαινει μαυρη οθονη.

Εχετε καμια ιδεα;;;;

Δεν μπορω να ξερω τι παιζει αλλα για ριξε και μια ματια εδω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε όσους δεν δουλέβει το power buton ασ δοκιμάσουν να κρατησουν και καποια δευτερόλεπτα το reset

δηλ. πατώντας το ρεσετ στιγμιαία επιλέγετε και κρατώντας το για 2 δευτ. κανεται επιλογή.

:-)

Δεν παίζει σου λέω. Μου το που ακουμπάς το reset το wii απλά κάνει reset!!

---------- Προσθήκη στις 09:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:15 ----------

Εχω ενα προβλημα στην διαδικασια του softmod

Ακολουθω τον ακολουθο οδηγο του SCORPIOS_X:

1) κανουμε διαμορφωση την sd σε fat 16. το fat 16 ειναι το fat στην διαμορφωση απο windows.

2) αποσυμπιεζουμε το αρχειο sd και στο root της sd βαζουμε ολα τα αρχεια

3) βαζουμε την sd στο wii και παμε data management>channels>sd card και παταμε yes στο μηνυμα που θα μας βγαλει

4) κανουμε εγκατασταση στο homebrew channelκαι το bootmii σαν boot2 αν σας αφηνει ή σαν IOS

5) τρεχουμε το bootmii και παμε στο config menu(τερμα δεξια) και κανουμε back up την NAND

6)μολις τελειωσει καντε επανεκκινηση και τρεχουμε το homebrew channel>TRUCHA BUG RETSORE διαλεγουμε ios36 και μετα DOWNGRADE IOS15 και ''load ios from sd card''. μολις τελειωσει η διαδικασια καντε επανεκκινηση.

7) μετα τρεχουμε το homebrew channel>trucha bug restore ξανα και διαλεγουμε ios15 και μετα στο ''ios36 menu'' διαλεξτε IOS TO SLOT 36 και πατατε yes και στις 3 επιλογες και παταμε ''install patched ios36'' kai '' load ios from sd card''.

8 ) αφου κανουμε επανεκκινηση παμε homebrew channel>cios36_rev10-installer και διαλεξτε wad installation

9) μετα τρεχουμε το wad-manager 1.4. διαλεγουμε ios249 και κανουμε εγκατασταση τα wad απο το 1 εως το 18 με την σειρα και στο τελος κανουμε εγκατασταση το systemmenu###.wad.

10) τελος κανουμε εγκατασταση απο το homebrew το preloader 0.29. στην πρωτη οθονη παταμε 1 και ειμαστε Oκ.

αυτο ηταν τωρα εχουμε το wii με 4.1Ε firmware, bootmi, preloader, homebrew channel και απο εδω και περα καντε εγκατασταση οτι θελετε.

-----------------------------------------------------------------------------

Το προβλημα παρουσιαζεται στο βημα 8

Οταν μπαινω στο homebrew channel και επιλεγω cios36_rev10-installer

τοτε μου βγαινει μαυρη οθονη.

Εχετε καμια ιδεα;;;;

To cios36 έχω την εντύπωση ότι δεν το πειράζεις. To cios38 είναι αυτό που χρησιμοποιούν οι usb loaders. Υπάρχει μέχρι και έκδοση 16. Googlare cIOS38_rev16-Installer.zip και δοκίμασε αυτό. Αν κάνω λάθος και κάποιος από το forum γνωρίζει καλύτερα παρακαλώ να με διορθώσει.

Στην τελική, δοκίμασε τον οδηγό που υπάρχει στο πρώτο μύνημα του thread που είναι σίγουρος.

ΑΚΥΡΟ

Δεν είχα διαβάσει προσεκτικά όλα τα βήματα του οδηγού που χρησιμοποίησες. Χρησιομοποίησε τον οδηγό της πρώτης σελίδας.

Αγορασα ενα μεταχειρισμενο wii τσιπαρισμενο με wiikey ,εγραψα μερικα παιχνιδια αλλα το μονο που επαιξε ηταν το mario kart,τα υπολοιπα τα εβλεπε κανονικα αλλα οταν παταγες να ξεκινησει κολαγε στη μαυρη οθονη.Εφτιαξα ενα DVD-R με τη τελευταια αναβαθμιση 1.9g αλλα μου ζηταει να κανω συνδεση.Παρακαλω οποιον μπορει να βοηθησει γιατι σχεδον δεν κοιμαμαι τις τελευταιες 2 μερες.Αν βοηθαει η εκδοση ειναι 3.3.

Τι εννοεις οτι δεν εχει νοημα το chip.Δεν υπαρχει ενας τροπος να παιξω τα αλλα παιχνιδια χωρις softmod αφου ειναι τσιπαρισμενο?

Φυσικά και υπάρχει. Δοκίμασε να κάψεις τα ISO των παιχνιδιών σε καλής ποιότητας DVD-R (της Verbatim για παράδειγμα) και στη χαμηλότερη δυνατή ταχύτητα (x2 για παράδειγμα) και ξαναπροσπάθησε.

Παιδια καλησπέρα... Αποφασισια κι εγω να "παιξω" με το wii (4.1) και αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα:

1) Δεν μπορώ ν αφορτώσω το wii sports resort σε αντίθεση με΄όλα τα άλλα παιχνίδια. Ενώ το βλέπει μόλις πατάω επάνω μαυρίζει η οθόνη και επανέρχεται στο wii menu

2) ήθελα να βάλω μερικά mp3. Αλλα δεν τα πάιζει πουθενά... Ουτε απο το photo channel (1.1) ουτε απο τον mplayer... τι να κάνω?

3) Δεν εκανα αρχικά εγκατάσταση στο bootmii (δεν ξέρω τι είναι) και όταν προσπαθώ να την κάνω τώρα μέσω το homebrew channel μαυρίζει η οθόνη και απενργοπιείται το χειριστήριο χωρις να γίνεται τίποτα...

4) Εχω κατεβάσει και τον Homebrew broswer... Μπορώ να κατεβάσω κάποια app για να παίζει sports resort και mp3?

Χρησιμοποίησα για την εγκατάσταση αυτόν τον οδηγό...

http://wiibrew.org/wiki/Homebrew_setup

Εχω για τα παιχνίδια το Neogamma R8 και το usbLoader GX... και τα δύο βλέπουν το σπορτσ αλλά. δεν το τρεχουν σε αντίθεση μα ολα τα άλλα games

cios 38 rev 17 is out. Για όποιον ενδιαφέρεται..

τι παραπανω προσφερει ξερουμε?

επισης... λιγες οδηγιες για το αν μπορει να περαστει απευθειας η θελει & τιποτα αλλο ;)

Θα σε βοηθησω στο δευτερο ερωτημα πωσ το εκανα εγω

χωρισα τον σκληρο με το agronis doctor(αυτο αμα θελεις)fat32 kai primary καποιοι μου ειπαν να τον κανω και τον εκανα(αν και δεςν νομιζω αν τον εκανα nfts θα αλλαζε κατι)

Τον εκανα format οχι με το wbfs manager αλλα με το wii back up manager μετα το

συμπιεσμενο παιχνιδι το ανοιξα και πηρα το iso kai me to wbfs manager to περασα

στον σκληρο που ειχα κανει wbfs format(α να ξερεις οταν τον κανεις τον σκληρο wbfs

τα windows προσπαθουνε να τον αλλαξουνε γιατι δεν το αναγνωριζουνε το format αυτο απλα να το αγνοεισ παντα).

Τωρα εχουμε ολα τα παιχνιδια στον σκληρο

κανουμε install το USB Loader GX sto wii και το τρεχουμε απο το homebrew channel

και στα settings διαλεγουμε απο πιο σκληρο να διαβασει(αν τον εχεισ χωρισει)και εισαι ετοιμος να παιξεις.

---------- Προσθήκη στις 22:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:17 ----------

Τωρα τα δικα μου εχω προβλημα με το 1 nunchunk σπανια το βλεπει το wii sport resort(για την ακριβεια 5 μερες δεν το βλεπει καθολου αλλα και πριν κανα 2 φορες το ειχε δει)

Εχω δοκιμασει τα εξης

α)το nunchunk χωρις το motion plus paizei mia xara

B)το nunchunk και στα 2 wii remotes που εχω δεν παιζει καθολου

γ)1 δευτερο nunchunk που εχω παιζει παντα και στα 2

δ)οσα παιχνιδια δεν χρησιμοποιουνε το motion plus ολα καλα (κι ασ ειναι πανω to motion plus)

ε)τι να το κραταω σταθερο οταν ξεκιναει η κονσολα τι να κανω reconnect τιποτα τι να παταω ταυτοχρονα το α β - +

στ)και εννοειτε οταν το συνδεω το συνδεω απολυτα οπως λενε οι οδηγιες

Κανεις κατι αλλο?εκτοσ βεβαια να παρω τον 0-800------ τηλεφωνο να μιλαω με την nintendo(εκτοσ κι αν ειναι δωρεαν )

Μήπως χερει κανείς γιατι δεν φορτώνει με τιποτα και με κανενα τρόπο το wii sports resort???? Ενω το βλέπουν όλοι οι loaders δεν παίζει με κανέναν... μαυρίζει η οθόνη και επανέρχεται στο αρχικο menu...

Μήπως χερει κανείς γιατι δεν φορτώνει με τιποτα και με κανενα τρόπο το wii sports resort???? Ενω το βλέπουν όλοι οι loaders δεν παίζει με κανέναν... μαυρίζει η οθόνη και επανέρχεται στο αρχικο menu...

Neogamma χρησιμοποιείς ?

Αν ναι κανε τα παρακατω

Load Neogamma R6 while holding 1

Go to "Config Options"

Set "Alternate dol" to DISC

Set "002 Fix" to YES

And set "Save Config" to YES

Then load the game

While the game is loading, you should see some black-and-white words on the screen

Keep pressing Right on the D-Pad until you see "player.dol" and press A

Watch the Wii Motion Plus video (you must watch the whole thing)

At the end, press A, and turn off your Wii and then turn it back on

Load up Neogamma while holding 1 and go to "Config Options"

Set "Alternate dol" to OFF

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...