Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα και παλι.ηθελα να ρωτησω μηπως υπαρχει καποιος οδηγος ετσι ωστε να κανω backup την nand flash memory του wii πριν καν αρχιζω να το πειραζω ετσι ωστε σε περιπτωση που κατι παει στραβα να μπορεσω να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση.και να μην χασω τιποτα.

Ο οδηγός στο πρώτο Link του forum έχει και βήμα για να κάνεις backup τη nand και το keys.bin απ' ότι θυμάμαι. Σε κάθε περίπτωση, αφού εγκαταστήσεις το bootmii μπορείς να κάνεις backup στην sd card αλλά θα χρειαστείς ένα χειριστήριο για gamecube το οποίο αν δεν έχεις μπορείς να το αγοράσεις από το δίκτυο με 5-8 ευρώ. Εγώ αγόρασα ένα koenig για 8 ευρώ με τα μεταφορικά και το χρησιμοποιώ για να παίζω και το vc.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ο οδηγός στο πρώτο Link του forum έχει και βήμα για να κάνεις backup τη nand και το keys.bin απ' ότι θυμάμαι. Σε κάθε περίπτωση, αφού εγκαταστήσεις το bootmii μπορείς να κάνεις backup στην sd card αλλά θα χρειαστείς ένα χειριστήριο για gamecube το οποίο αν δεν έχεις μπορείς να το αγοράσεις από το δίκτυο με 5-8 ευρώ. Εγώ αγόρασα ένα koenig για 8 ευρώ με τα μεταφορικά και το χρησιμοποιώ για να παίζω και το vc.

Για το bootmii δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάποιο controller. Μπορείς να πλοηγηθείς με τα power και reset κουμπιά που βρίσκονται πάνω στην κονσόλα.

• Moderators
Δημοσ.
Παιδια αυτος κανει?λεω να παω να τον παρω αυριοhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303531

...

Ελπιζω να μην τον πηρες ακομα, δεν ξερω αν σε προλαβα.

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=78631

32 ευρω φτηνοτερος

Δημοσ.

Μάγκες για το WODE τι γνώμη έχετε? Δε ρωτάω για το αν είναι ακριβό ή φτηνό, ρωτάω πιο πολύ για τη χρηστικότητα του συγκριτικά με softmod.

Δημοσ.
Μάγκες για το WODE τι γνώμη έχετε? Δε ρωτάω για το αν είναι ακριβό ή φτηνό, ρωτάω πιο πολύ για τη χρηστικότητα του συγκριτικά με softmod.

Σύμφωνα με το official site του, από αρχές Ιανουαρίου δρομολογούνται τα πρώτα κομμάτια. Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν εντυπωσιάστηκα από τις δυνατότητές του. Όχι ότι είναι λίγες, αλλά πάνω κάτι καλύπτονται από το softmod (πέρα από το wifi game streaming από το pc, το οποίο γιατί να το κάνεις; Τον ίδιο χώρο που θα πιάνει το παιχνίδι στο σκληρό του pc θα πιάνει και σε εξωτερικό σκληρό)

Τέλος, θεωρώ πως το mod στο wii έχει ξεφύγει από το να τρέχεις backups μόνο. Πολύς κόσμος με hardmoded κονσόλες έχει κάνει και softmod. Το αντίθετο νομίζω πως όχι..

Δημοσ.

Χμμ, απλά σκέφτομαι άν είναι μια απλή λύση η οποία θα με γλιτώσει απο τις μανουριές του softmodding...απλά δε θέλω να ασχολούμαι συνέχεια.

Δημοσ.
Για το bootmii δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάποιο controller. Μπορείς να πλοηγηθείς με τα power και reset κουμπιά που βρίσκονται πάνω στην κονσόλα.

Δεν λειτουργούν πάντα τα κουμπιά της κονσόλας. Στο δικό μου (4.1Ε) και του αδελφού μου (3.4Ε) δεν λειτουργούσαν.

---------- Προσθήκη στις 14:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:22 ----------

[/color]Παίδες μάθατε για την καινούργια version του wii που κυκλοφόρησε και ονομάζεται shii ???

Δείτε το promption video στο youtube κάνοντας αναζήτηση shii

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.Εχουν πάρει οι ανιψιές μου wii (μαύρο) και θα ήθελα να το κάνω να παίζει παιχνίδια του θείου.Ποιά είναι η καλύτερη και πιο ανώδυνη λύση?Εχω χαθεί στα διάφορα forum και posts.

Δημοσ.
Δεν λειτουργούν πάντα τα κουμπιά της κονσόλας. Στο δικό μου (4.1Ε) και του αδελφού μου (3.4Ε) δεν λειτουργούσαν.

σε όσους δεν δουλέβει το power buton ασ δοκιμάσουν να κρατησουν και καποια δευτερόλεπτα το reset

δηλ. πατώντας το ρεσετ στιγμιαία επιλέγετε και κρατώντας το για 2 δευτ. κανεται επιλογή.

:-)

Δημοσ.

Στην talk page του wiibrew για το bootmii, κόσμος που αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα κατάφερε να το διορθώσει εγκαθιστώντας ξανά τις τελευταίες εκδόσεις bootmii/priiloader. Πουθενά δεν αναφέρεται βέβαια σαν bug προηγούμενων εκδόσεων που διορθώθηκε μεταγενέστερα. Δεδομένου ότι εσύ και ο αδερφός σου ίσως να χρησιμοποιήσατε τον ίδιο οδηγό/αρχεία ίσως να φταίει κάτι τέτοιο. Αν πάλι όχι.. my bad τότε..:X

Σε κάθε περίπτωση, δεν νομίζω ότι αξίζει να μπείτε στην διαδικασία να δείτε αν φταίει κάτι τέτοιο για ένα πρόβλημα που ουσιαστικά το έχετε λύσει. Απλά ενημερώνω..

Δημοσ.
Ελπιζω να μην τον πηρες ακομα, δεν ξερω αν σε προλαβα.

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=78631

32 ευρω φτηνοτερος

Ωχ μαχαιρια στην καρδια μου εδωσες δεν με προλαβες :cry::cry::cry::cry:

Ασε που παλευω μια μερα να βαλω τα παιχνιδια και δεν μπορω,τελευταια προσπαθεια θα κανω το βραδυ και αν δεν πετυχει θα ζητησω τα φωτα σας.

Ρε δεν με παει το κωλοwii για 200 euro πηγα 390 με χρεωσε το dvd-world (και εδω και 16 μερες παρακαλαω να μου φερει το wii fit plus που τοχω πληρωσει και κανει την παπια τωρα παπααπα)μετα πηρα στικακι 28 euro να βαζω τα games ελα ομως που θελω περισσοτερα πηρα και τον σκληρο 99 euro (32 euro παραπανω αχ βαχ αχ βαχ)

θελει και πιστολι η κορη μου αλλα 29 euro συνολο μεχριw στιγμης 450 euro 100 ωρες χαμενς οι περισσοτερες βραδυ να το κανω softmode να του βαζω παιχνιδια να κολλαει να κανω install unistall και τωρα περιμενω με αγωνια να παω σπιτι μου να βαλω τον

σκληρο οπως τον εφτιαξα σημερα μπας και παιξει κανα παΙχνιδι:mad::mad:

Δημοσ.
Ωχ μαχαιρια στην καρδια μου εδωσες δεν με προλαβες :cry::cry::cry::cry:

Γύρνα τον πίσω και πάρε κάτι άλλο. Εντός 14 ημερών μπορείς να το αλλάξεις.

Δημοσ.

Ο κωδικός με τα 67 καταργήθηκε, τώρα το προιόν κάνει 89.

Αλλά στον κοτσόβολο μπορείς και κάνεις "παζαρεψε το" και το παίρνεις με 79.

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα στην διαδικασια του softmod

Ακολουθω τον ακολουθο οδηγο του SCORPIOS_X:

1) κανουμε διαμορφωση την sd σε fat 16. το fat 16 ειναι το fat στην διαμορφωση απο windows.

2) αποσυμπιεζουμε το αρχειο sd και στο root της sd βαζουμε ολα τα αρχεια

3) βαζουμε την sd στο wii και παμε data management>channels>sd card και παταμε yes στο μηνυμα που θα μας βγαλει

4) κανουμε εγκατασταση στο homebrew channelκαι το bootmii σαν boot2 αν σας αφηνει ή σαν IOS

5) τρεχουμε το bootmii και παμε στο config menu(τερμα δεξια) και κανουμε back up την NAND

6)μολις τελειωσει καντε επανεκκινηση και τρεχουμε το homebrew channel>TRUCHA BUG RETSORE διαλεγουμε ios36 και μετα DOWNGRADE IOS15 και ''load ios from sd card''. μολις τελειωσει η διαδικασια καντε επανεκκινηση.

7) μετα τρεχουμε το homebrew channel>trucha bug restore ξανα και διαλεγουμε ios15 και μετα στο ''ios36 menu'' διαλεξτε IOS TO SLOT 36 και πατατε yes και στις 3 επιλογες και παταμε ''install patched ios36'' kai '' load ios from sd card''.

8 ) αφου κανουμε επανεκκινηση παμε homebrew channel>cios36_rev10-installer και διαλεξτε wad installation

9) μετα τρεχουμε το wad-manager 1.4. διαλεγουμε ios249 και κανουμε εγκατασταση τα wad απο το 1 εως το 18 με την σειρα και στο τελος κανουμε εγκατασταση το systemmenu###.wad.

10) τελος κανουμε εγκατασταση απο το homebrew το preloader 0.29. στην πρωτη οθονη παταμε 1 και ειμαστε Oκ.

αυτο ηταν τωρα εχουμε το wii με 4.1Ε firmware, bootmi, preloader, homebrew channel και απο εδω και περα καντε εγκατασταση οτι θελετε.

-----------------------------------------------------------------------------

Το προβλημα παρουσιαζεται στο βημα 8

Οταν μπαινω στο homebrew channel και επιλεγω cios36_rev10-installer

τοτε μου βγαινει μαυρη οθονη.

Εχετε καμια ιδεα;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...