Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Uloader Hermes μου φορτωνει σχεδον ολα τα παιχνιδια χωρις προβλημα

Για καποια που δεν φορτωνει και κολαει τι αλλαγες μπορω να κανω ?

πχ το Resident Evil 4 που μου φορτωνει ok με το USB Loader

Υπαρχει καποιος loader που να τα φορτωνει ολα ή πρεπει να δοκιμαζουμε 2-3 διαφορετικους ?

Το Mοrtal Combat δε μου φορτωνει με κανεναν παντως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν παιδιά, κατάφερα να βάλω τον cfg usb loader και να παίξω τα παιχνίδια σώζοντας και στην sd της ρυθμίσεις. Λέω λοιπόν μετά να κάνω εγκατάσταση τον forwarder για τον priiloader. Το κάνω εγκατάσταση και πατάω να ξεκινάει το wii με τον forwarder. Πατάω λοιπόν παίρνω μια ωραιότατη μαύρη οθόνη με κολλημένο wii. Κλείνω το wii και με το που το ανοίγω exception error dsi.

Τα φώτα σας.

Λοιπόν παιδιά, κατάφερα να βάλω τον cfg usb loader και να παίξω τα παιχνίδια σώζοντας και στην sd της ρυθμίσεις. Λέω λοιπόν μετά να κάνω εγκατάσταση τον forwarder για τον priiloader. Το κάνω εγκατάσταση και πατάω να ξεκινάει το wii με τον forwarder. Πατάω λοιπόν παίρνω μια ωραιότατη μαύρη οθόνη με κολλημένο wii. Κλείνω το wii και με το που το ανοίγω exception error dsi.

Τα φώτα σας.

Δεν ξέρω αν αυτό θα σε βοηθήσει αλλά σε αντίστοιχο πρόβλημα που αντιμετώπιζα με τον forwader του usb loader gx (με τον OFFICIAL forwader του usb loader gx) να σου πω ότι το πρόβλημα λύθηκε χρησιμοποιώντας άλλον μη-official(?) forwader που βρήκα στο net ψάχνοντας λύση στο πρόβλημά μου. Πριν από αυτό είχα δοκιμάσει να κάνω install τον official αρκετές φορές στον priiloader αλλά τζίφος. Όταν άλλαξα το installed file με τον μη-official όλα δούλεψαν αμέσως..

Δες λοιπόν αν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις του forwader και δοκίμασε μήπως κάποια από αυτές δουλεύουν..

Ελπίζω να είσαι τυχερός και να λυθεί το πρόβλημα. Good luck! ;)

Νασαι καλα το εκανα και εκει που λεει subfont-text-scale=2 αν αλλαξεις μεγαλωνει η γραμματοσειρα και δεν χρειαζεται να φορασ γυαλια για να δεις εγω το εβαλα στο 4

---------- Προσθήκη στις 00:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:22 ----------

Παιδιά όσοι έχεται πρόβλημα με υπότιτλους στο Mplayer ce

προσθέστε στο mplayer.conf τα εξής (κόκκινα γράμματα)

#Use these parameters to adjust the default language settings.

#alang is for audio and slang is for subtitles.

alang=en

slang=en

#Use these parameters to adjust the cache settings, see the

#mplayer man page for details.

cache=8192

cache-min=30

cache-seek-min=50

#Use these parameters to adjust the font size.

#subfont-osd-scale adjusts the menu font on a scale of 0-100.

#If the menu font seems too small to you try adjusting the value to 6.

#subfont-text-scale adjusts the subtitle font on a scale of 0-100

#See the mplayer man file for further parameters.

subfont-osd-scale=3

subfont-text-scale=2

subfont-encoding=ISO-8859-7

subcp=latin1

unicode=no

utf8=no

#Use this parameter to stretch the horizontal width of the picture

#in pixels.

horizontal_stretch=0

#Use these parameters to adjust the screen size and position.

#hor_pos and vert_pos offset the centre of the display and gxzoom

#adjusts the picture zoom. The lower the zoom value, the more the

#picure zooms. If you are experiencing black bars on the left and

#the right of your picture, try gxzoom=340.

gxzoom=358

hor_pos=3

vert_pos=0

#The next parameter is now deprecated, but uncomment it if

#you are using component cables and see black bars on the

#side of the picture and you are having trouble using the

#above parameters.

#component_fix=yes

#Uncomment this parameter to enable SMB debugging

#at bootup.

#debug_network=yes

Σε μένα ετσι δούλεψε.Βέβαια πέζει ρόλο τι εκδοση Linux τρέχει το κάθε Wii

Νασαι καλα το εκανα και εκει που λεει subfont-text-scale=2 αν αλλαξεις μεγαλωνει η γραμματοσειρα και δεν χρειαζεται να φορασ γυαλια για να δεις εγω το εβαλα στο 4

Παιδια αυτος κανει?λεω να παω να τον παρω αυριοhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303531

Α εβαλα και το USB_Loader_GX-UNEO_Forwarder_16.06.09 χωρις το bootloader gia preloader μιας και ο dkmaster με φοβησε αλλα ετσι κι αλλιως το εκανα για να τοχω σε channel,και κατι τελευταιο

μπορει πολλοι να το ξερουνε αλλα εγω χτες το εμαθα χιχιχιχιχι αφου εβαλα και ετρξα σαν καναλι το usb loader ειχα μεσα αυθεντικο το wii sport resort και μου το περασε κατευθειαν στο usb μου και τρεχει αψογα και ετσι δεν χρειαζεται

να βαζω το αυθεντικο πια.

Wii softmod ή τσιπακι??

παιδιά πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός wii.θέλω να το 'πειράξω' αλλά δεν έχω καταλάβει την διαφορά του softmod απο το τσιπακι.πια η διαφορά τούς? και τα δυο τα παίζουν όλα? τι προτείνετε? έχω την 4.2Ε έκδοση

Softmod. Παίζει τα πάντα όλα απο σκληρό.

Είναι σχετικά εύκολο να το κάνεις μόνος σου/τζάμπα. Χρειάζεσαι μόνο μια sd κάρτα και έναν εξωτερικό σκληρό/φλασάκι για να βάζεις τα παιχνίδια. Τίποτα άλλο.

Ότι ερωτήσεις έχεις απαντιούνται με το παραπάνω σε αυτό το θέμα.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=176025&page=432

η μοναδικη πρακτικη διαφορα ειναι οτι με softmod σε τελευταιας εσοδειας κονσολα δε μπορεις να παιξεις gamecube backups (επειδη δε διαβαζει dvd-r και δεν υπαρχει τροπος να παιξεις gamecube απο δισκο)

Ολα τα αλλα, με τον εναν ή τον αλλο τροπο γινονται και με τους 2 τροπους. Και ενα πλεονεκτηματακι του softmod ειναι οτι δε θα χρειαστει να ανοιξεις την κονσολα (με οτι συνεπαγεται αυτο, πχ να κανεις μλκια, να χασεις εγγυηση κλπ)

Ελα για κουνηθητε ολοι να δωσετε τα φωτα σας πολλη αδρανεια επιασε το θεμα.

Λοιπον χαζη ερωτηση αλλα απο τισ χαζεσ ξεκιναω και φτανω στης σοβαρες χιχιχιχι αφου εκανα ολα οσα ειπατε και εχω 1 τελειο wii με τα γνησια και μη καναλια του να τα παιζει ολα και ταινιες με ελληνικους υποτιτλους(το μονο που εχω και δεν εχω βρει δεν μπορω να βαλω το usb2.0 software στο mplayer μολισ το βαζω δεν παιζει to mplayer-ce 0.76 και ετσι το εβγαλα).

Τωρα εχω συνδεσει τον σκληρο στο usb port που μου πατε η αλλη port δουλευει?και αν δουλευει μπορω ταυτοχρονα να εχω τον σκληρο στο 1 port και στικακι στο αλλο port?η ειναι μονο για συνδεση lan?

Τωρα εχω συνδεσει τον σκληρο στο usb port που μου πατε η αλλη port δουλευει?και αν δουλευει μπορω ταυτοχρονα να εχω τον σκληρο στο 1 port και στικακι στο αλλο port?η ειναι μονο για συνδεση lan?

Όχι. Για την ακρίβεια μόνο η μια συγκεκριμένη απο τις δύο συνδέετε με usb driver

Tελικά ψαχτηκα αλλα τον αγορασα :)

Όσοι ακόμα ψαχνονται για συμβατο σκληρό που να παιζει 100% με το wii να ειναι στα 1.5 Tera και να ειναι & οικονομικος...

τοτε ο Samsung Story 1.5 Τb ειναι μονοδρομος... μολις με 99€ γίνεται δικός σας από το Media Markt Αλιμου~!

Ελα για κουνηθητε ολοι να δωσετε τα φωτα σας πολλη αδρανεια επιασε το θεμα.

Λοιπον χαζη ερωτηση αλλα απο τισ χαζεσ ξεκιναω και φτανω στης σοβαρες χιχιχιχι αφου εκανα ολα οσα ειπατε και εχω 1 τελειο wii με τα γνησια και μη καναλια του να τα παιζει ολα και ταινιες με ελληνικους υποτιτλους(το μονο που εχω και δεν εχω βρει δεν μπορω να βαλω το usb2.0 software στο mplayer μολισ το βαζω δεν παιζει to mplayer-ce 0.76 και ετσι το εβγαλα).

Οι loaders υποστηρίζουν μόνο τη μία θύρα όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, αφήνοντας την άλλη ελεύθερη για τα υπόλοιπα περιφεριακά (κιθάρες του guitar hero κτλ) με το cIOS του Hermes. Για τους media players δεν γνωρίζω ποιές θύρες υποστηρίζουν (αν όχι και τις δύο) μιας και με τον Mplayer ce χρησιμοποιώ κυρίως wifi streaming από το pc.

Για την υποστήριξη usb 2 που λες ότι δεν τα κατάφερες, έχεις κάνει αυτό; :rolleyes:

Οι loaders υποστηρίζουν μόνο τη μία θύρα όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, αφήνοντας την άλλη ελεύθερη για τα υπόλοιπα περιφεριακά (κιθάρες του guitar hero κτλ) με το cIOS του Hermes. Για τους media players δεν γνωρίζω ποιές θύρες υποστηρίζουν (αν όχι και τις δύο) μιας και με τον Mplayer ce χρησιμοποιώ κυρίως wifi streaming από το pc.

Για την υποστήριξη usb 2 που λες ότι δεν τα κατάφερες, έχεις κάνει αυτό; :rolleyes:

Για το usb 2 αυτο εκανα οσες φορες το εβαλα μου νεκρωσε το mplayer τι να πω να μην εκανα κατι σωστα .

Τωρα για το wifi streaming το δοκιμασα αρκετες φορες πηγαινωντας στο file του mplayer

και ανοιγωντας δηλωσα το ip του pc μου kai to ονομα του file αλλα τιποτα δεν εγινε τι να πω ευχαριστω πολλυ για τισ γρηγορες απαντησεις :-)

Καλησπέρα και παλι.ηθελα να ρωτησω μηπως υπαρχει καποιος οδηγος ετσι ωστε να κανω backup την nand flash memory του wii πριν καν αρχιζω να το πειραζω ετσι ωστε σε περιπτωση που κατι παει στραβα να μπορεσω να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση.και να μην χασω τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...