Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το θεμα ειναι οτι εχω 2 και οι 2 το κανουν λες να ειμαι τοσο γκαντεμης!

Με άλλο card reader ή pc μπορείς να δοκιμάσεις. Γιατί όντως σαν πολύ γκαντεμιά έπεσε :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βοηθεια

εχω κατεβασει μερικα iso αλλα οταν τα περναω στον σκληρο (παντα με WBFS) ενω στην δεξια στιλη ειναι οκ στον σκληρο δεν περναει τιποτα.το προβλημα δεν ειναι σε ολα τα ιςο αλλα σε μερικα

το μεγεθος σε αυτα ειναι

estimated size 0.01G , iso size 1.36G

κανεις?:fear:

Βοηθεια

εχω κατεβασει μερικα iso αλλα οταν τα περναω στον σκληρο (παντα με WBFS) ενω στην δεξια στιλη ειναι οκ στον σκληρο δεν περναει τιποτα.το προβλημα δεν ειναι σε ολα τα ιςο αλλα σε μερικα

το μεγεθος σε αυτα ειναι

estimated size 0.01G , iso size 1.36G

Δεν υπάρχει iso στο wii με μέγεθος κάτω από 4 gb . Οπότε αυτά τα iso που έχεις με 1.3 gb μέγεθος... δεν πρέπει να είναι σωστά. Για αυτό και δεν σου περνάνε.

[Wii]Broken_Sword_Shadow_Of_The_Templars[PAL][ESPALWii.com].rar

3,85G

[WII]Grand Slam Tennis [PAL][ESPALWII.com].rar

2.63G

[Wii]Moto_GP_08[PAL][ESPALWii.com].rar

1.65G

[WII]Ultimate Party Challenge [NTSC][ESPALWII.com].rar

981MB

Και αυτα δηλαδη δεν ειναι wii?

και περασανε και στον σκληρο.

[Wii]Broken_Sword_Shadow_Of_The_Templars[PAL][ESPALWii.com].rar

3,85G

[WII]Grand Slam Tennis [PAL][ESPALWII.com].rar

2.63G

[Wii]Moto_GP_08[PAL][ESPALWii.com].rar

1.65G

[WII]Ultimate Party Challenge [NTSC][ESPALWII.com].rar

981MB

Και αυτα δηλαδη δεν ειναι wii?

και περασανε και στον σκληρο.

Μα μου είπες iso, όχι rar! Άλλο το iso άλλο το rar. Σε rar είναι συμπιεσμένα. Τους έχει κόψει τα περιττά δεδομένα. Όμως το αποσυμπιεσμένο iso πρέπει να είναι πάντα περίπου 4.2 . Δηλαδή μπορεί ένα παιχνίδι σε rar να είναι μόλις 500 mb και σε iso 4.2 gb

ξεσυμπίεσέ τα να δεις, είναι 4,2 ??? μπορεί και να είναι άλλα αρχεία μέσα στα ραρ! Μην τα περιμένεις όλα από εμένα! κάνε κι εσύ κάτι... χε χε

ΥΓ: Πλάκα κάνω ε... μην παρεξηγηθείς...

Μόλις πρίν λίγες μέρες έγινα κάτοχος ενός Wii κ λογικό έιναι να έχω να ρωτήσω

καποια πραγματάκια σχετικά με την κονσόλα.

Η κονσόλα αυτη την στιγμή εχει VER 3.4E.

Εγώ θα ήθελα να μάθω ποιος ειναι ο πιο απλός τρόπος ετσι ώστε να ξεκινήσω να παίζω

διαφορα παιχνίδια που έχω κατεβάσει κ να εκμεταλευτώ με τον καλύτερο τρόπο όλα

τα καλούδια που μπορεί να μου προσφέρει η κονσόλα.

Έψαξα λιγο κ βρήκα για το homebrew που μάλλον οι περισότεροι χρησιμοποιειται.

Θα ήθελα όσο πιο λυτά κ απλά να με βοηθήσετε για το ποσο εύκολο ειναι η εγκαταστασή του,τα υπερ κ τα κατά του,αν θα έχω online πρόσβαση στα παιχνίδια

και ότι άλλο κρίνεται οτι πρέπει να γνωρίζω.

Σίγουρα θα πρέπει να αγοράσω μια sd κάρτα,απο εκει κ πέρα όμως τα έχω λιγα χαμένα

οσο αναφορά τις εκδοσεις τις κονσόλας ποια έκδοση πρεπει τελικα να εχω για να περάσω το homebrew,ποιά είναι καλή χωρίς προβληματα κτλπ.

I am waiting for your support ! :)

p-bullet νομίζω πως το link στο πρώτο post είναι πολύ πολύ επεξηγηματικό. Δοκίμασε να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες και θα τα καταφέρεις χωρίς πρόβλημα. Προσωπικά για μένα πήγαινε στην έκδοση 4.2 άφοβα. Επίσης σε όποια έκδοση και να πας πρόβλημα με το online δεν θα έχεις.

καλημερα.χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.εχω wii με wiikey 2.θελω να κανω update αλλα στο σαιτ του εχει 2 διαφορετικα update για odyssey και για Asgard Core.εγω πιο πρεπει να κατεβασω?

δεν γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω?

Καλη χρονια κατ αρχην.

Προσφατα ξεθαψα το wii που το ειχα αγορασει πριν 2 με 3 χρονια και δεν το χρησιμοποιουσα και πρεπει να εχω πανω απο χρονο να το κανω θπδατε απο το ιντερνετ.

Τσιπαρισμενο ειναι με ενα chip καλυτερο απο το winkey2 αλλα δεν θυμαμαι ονομασια.

Ειχα γραψει απο iso καμποσα dvd και τα παιζει.

Τωρα ομως μετα τοσο καιρο εχουν αλλαξει τα κλειδωματα ισως και τα ξεκλειδωματα.

Θελω να ρωτησω εαν αντιγραφεται με καποιο προγραμμα ενα γνησιο dvd που εχω αγορασει και εκανα δωρο σε καποιο συγγενη και συγκεκριμενα το New Super Mario Bros ωστε να το παιζω και στο δικο μου wii.

Αλλη ερωτηση ειναι πως θα κανω να παιζουν στο wii iso images απο το usb στικακι.

Κατεβασα προγραμμα και φορμαρω το στικακι στο φορματ του wii περναω τα iso μεσα αλλα απο κει και περα δεν ξερω ποια προγραμματα και πως να εγκαταστησω στο ηδη τσιπαρισμενο wii ωστε να παιζει iso απο usb.

Αν μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για την περιπτωση που να εχει τις καταλληλες οδηγιες για την περιπτωση.

Ευχαριστω.

Καλη χρονια κατ αρχην.

Προσφατα ξεθαψα το wii που το ειχα αγορασει πριν 2 με 3 χρονια και δεν το χρησιμοποιουσα και πρεπει να εχω πανω απο χρονο να το κανω θπδατε απο το ιντερνετ.

Τσιπαρισμενο ειναι με ενα chip καλυτερο απο το winkey2 αλλα δεν θυμαμαι ονομασια.

Ειχα γραψει απο iso καμποσα dvd και τα παιζει.

Τωρα ομως μετα τοσο καιρο εχουν αλλαξει τα κλειδωματα ισως και τα ξεκλειδωματα.

Θελω να ρωτησω εαν αντιγραφεται με καποιο προγραμμα ενα γνησιο dvd που εχω αγορασει και εκανα δωρο σε καποιο συγγενη και συγκεκριμενα το New Super Mario Bros ωστε να το παιζω και στο δικο μου wii.

Αλλη ερωτηση ειναι πως θα κανω να παιζουν στο wii iso images απο το usb στικακι.

Κατεβασα προγραμμα και φορμαρω το στικακι στο φορματ του wii περναω τα iso μεσα αλλα απο κει και περα δεν ξερω ποια προγραμματα και πως να εγκαταστησω στο ηδη τσιπαρισμενο wii ωστε να παιζει iso απο usb.

Αν μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για την περιπτωση που να εχει τις καταλληλες οδηγιες για την περιπτωση.

Ευχαριστω.

Κοίτα το link στη πρώτη σελίδα

Τώρα με τις προσφορές όλων για wii, η ζήτηση για softmod είναι μεγάλη οπότε ασχολήθηκα με το θέμα για 2 φίλους και έχω τις εξής απορίες...

Ακολούθησα τον πολύ καλό οδηγό http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html

έχοντας κάνει softmod με το bootmii εγκαταστημένο ως IOS.

1) Με ποια βήματα σβήνουμε τα πάντα από το wii και το κάνουμε όπως το πήραμε?

2) Σε σχέση με την παραπάνω ερώτηση, ξαναφορτώνοντας την αποθηκευμένη Nand στο wii, το μηχάνημα επαναφέρεται αυτόματα στην αρχική του κατάσταση (σβύσιμο καναλιών HB, preloader, κλπ) ?

3) Στην περίπτωση που μετά από το softmod γίνει update στη κονσόλα (πχ. για να παίξει το wii shop channel), θα πρέπει να ξαναγίνει η διαδικασία από την αρχή? Είναι σημαντικό, γιατί τα wii χρησιμοποιούνται από άτομα που δεν έχουν επαφή με αυτά τα κόλπα!

4) Ξέρει κάποιος εαν οι μεγάλες αλυσίδες έχουν χειριστήρια Gamecube για τη χρήση στο bootmii ?

5) Βλέπω ότι το καινούργιο κανάλι του wii από το BBC (BBC iplayer) παρέχει το περιέχομενό του δικαιωματικά μόνο στους Άγγλους που πληρώνουν και τον λογαριασμό. Το έβαλα στο wii και είναι εντυπωσιακό ως δημιουργία, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να δούμε περιεχόμενο. Γνωρίζετε εάν έχει βρεθεί κάποια λύση για μετάδοση και στην Ελλάδα (διάβασα ότι χρειάζεται proxy server από UK, κλπ...)?

Ευχαριστώ!

Καλημερα,νεος και εγω στο wii!!Πηρα το black edition και εχει την εκδοση 4.1Ε,εννοειτε πως θελω να το κανω softmod,πρωτα απο ολα πρεπει να το αναβαθμισω στην 4.2??2ον γινεται για φορτωσω τα διαφορα προγραμματα που λενε οι οδηγοι να χρησιμοποιησω ενα usb stick τον 2 giga π.χ. ή γινεται μονο με sd καρτα?και 3ον ποιον οδηγο προτεινετε ως τον πιο απλο :)

ευχαριστω!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...