Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά. Αν βγάλω από τον priiloader την επιλογή να ξεκινώ με αυτόν και ξεκινώ με το system menu, μετά αν θέλω να αλλάξω κάποιες επιλογές στον priiloader πως τον ενεργοποιώ ξανά;

Δημοσ.
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά. Αν βγάλω από τον priiloader την επιλογή να ξεκινώ με αυτόν και ξεκινώ με το system menu, μετά αν θέλω να αλλάξω κάποιες επιλογές στον priiloader πως τον ενεργοποιώ ξανά;

Κρατάς πατημένο το Reset όταν πατήσεις το Power για να ανοίξεις την κονσόλα.

Δημοσ.
Κρατάς πατημένο το Reset όταν πατήσεις το Power για να ανοίξεις την κονσόλα.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Θα το δοκιμάσω.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μπορω να βρω κατι καλυτερο???

(Αυτος που ειπες εχει γυρω στα 70-75 ευρω. ΟΛΟΙ σχεδον οι αλλοι ειναι φτηνοτεροι!!)

Αν το ψαχνεις μπορεις να βρεις χαλαρα κατι πολυ καλυτερο.

Αν εισαι ομως τεμπελης... :P

Πχ πριν ενα μηνα ειχε ο Κωτσοβολος σε εγκαινια εναν 500αρη WD (2.5 ιντσες μιλαμε παντα) στα 56 ευρω.

Μετα απο 10 μερες τον εβαλε και το U 56+3 μεταφορικα. Μετα τον εβαλε 49+3=52!

Τι παιζει τωρα με ενα γρηγορο ψαξιμο:

Λοιπον

Εχει ο κωτσος αυτον

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=63061&cmicc=skroutz

lacie (seagate μαλλον μεσα)320GB - 55 ευρω

Σημερα μονο εχει το U αυτον τον 320GB στα 55ευρω (δεν θα τον προτιμουσα γιατι ειναι πλαστικουρα το κουτι)

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=AABB0B4AE08EF645B320BB41ADA0DF90&pa=F23875D0C1B6B540B65B828F59D45730

Και αυτος 52.90

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.346702

Δεν νομιζω καποιος δισκος ειδικα 2.5αρης να εχει προβλημα, μην τρελαινεσαι ολοι λογικα κανουν. Μην ρωτας ποιος κανει, ρωτα ποιος ΔΕΝ κανει (ΑΝ καποιος βρηκε καποιον που να εχει προβλημα).

Οι 2.5αρηδεςς παιρνουν τροφοδοσια απο το usb οποτε δεν παιζει θεμα να μπαινει σε sleep οπως οι 3.5αρηδες. Οταν κλεινεις το wii θα κλεινει και ο δισκος.

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί ενώ δεν ήμουν μέλος κατά καιρούς έχω βρει πολλές απαντήσεις για διάφορα θέματα.

Συχωρέστε με εάν δεν είναι το κατάλληλο topic για την ερώτηση.

Αφορά το wii sport resort.

loaded Neogamma R8

set "load games from" to usb

pressed A to mount WBFS

scrolled to Wii sports resort but did not select it

Went to Config options

set "Alternate dol" to DISC

set "Save Config" to YES

loaded the game

set to "player.dol" and pressed A

watched the video and rebooted

Set "Alternate dol" to OFF

Ακολούθησα την παραπάνω διαδικασία και όταν αντικατέστησα το "Alternate dol" στο config σε "NO" και έτρεξα το iso από τον σκληρό δίσκο επέστρεψα στην αρχική σελίδα του Wii με τα κανάλια

Έχω Neogamma R8 beta 15 και 4.2e

Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά να με βοηθήσει

Ευχαριστώ

Δημοσ.
...

...

Ευχαριστώ

Το βιντεάκι που αναφέρει η διαδικασία κατάφερες να το δεις; Αν ναι, μετά το παιχνίδι κάνει save;

Δημοσ.

παιδια μια βοηθεια.

κατι εγηνε και ο loader χαθηκε τι κανω?εκανα επανεγκατασταση το homebrew αλλα τιποτα εχω μονο τις 4 πρωτες επιλογες στο καναλι.

Δημοσ.
Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί ενώ δεν ήμουν μέλος κατά καιρούς έχω βρει πολλές απαντήσεις για διάφορα θέματα.

Συχωρέστε με εάν δεν είναι το κατάλληλο topic για την ερώτηση.

loaded Neogamma R8

set "load games from" to usb

pressed A to mount WBFS

scrolled to Wii sports resort but did not select it

Went to Config options

set "Alternate dol" to DISC

set "Save Config" to YES

loaded the game

set to "player.dol" and pressed A

watched the video and rebooted

Set "Alternate dol" to OFF

Ακολούθησα την παραπάνω διαδικασία και όταν αντικατέστησα το "Alternate dol" στο config σε "NO" και έτρεξα το iso από τον σκληρό δίσκο επέστρεψα στην αρχική σελίδα του Wii με τα κανάλια

Έχω Neogamma R8 beta 15 και 4.2e

Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά να με βοηθήσει

Ευχαριστώ

Η πρωτη λύση παιζει αποδεδειγμενα... χωρις προβληματα..

1? Metode Solution by Hadrian

1. MAke a NeoGamma Folder in the root of SD card and put the RZTP.dol file inside it. Boot.dol needs to be there too

2. Load Neogamma R6 via Homebrew Channel and have the settings like this:

002 fix: ON

Alternative dol: SD

3. Then just launch the disc or USB. You'll see a stupid video with a bint with sexy hands for about 3 minutes. Video ends and then it restarts the Wii

4. Restart Neogamma and change the settings so the it doesn't run the alternative dol.

Works for me.

I can't give you the alt dol(I think its copyrighted), but googling RZTP.dol works.

Tested and Working very well ^^

-----------

2? Solution Written by HiBit

You can use a (USB)Loader with 002 fix and alt. DOL support.

1. Start the first introduction video with the alternate DOL(rip it with a tool like wiiscrubber) and watch it. You end in the Wii menu and the game itself doesn't work.

2. Switch off the alternate DOL function and run the game again, now you can play it.

Doesn't try to view the video again from the game, it work only with the alternate DOL function, the game only without it. wink.gif

^^ Tested on a PAL Wii with 4.0e and a PAL version of WSR.

Δημοσ.

Κατάφερα να δω το video μόλις τελείωσε έκανα reboot κρατώντας το A πάτησα το power (εδώ δεν ξέρω μήπως έπρεπε να κάνω reboot αλλιώς) και όταν διόρθωσα το Alternate dol σε ΝΟ και το ξανα έτρεξα από τον δίσκο και με το Neogamma και με το udb loader gx με γυρίζει στην αρχική σελίδα την διαδικασία την έχω κάνει 10 φορές

Δημοσ.

Φίλε μου αν κάνεις τον δεύτερο τρόπο, δεν χρειάζεται να κάνεις restart ούτε να πατήσεις κάποιο κουμπί. Εγώ μία φορά το έκανα και λειτουργεί κανονικά. Δοκίμασε το μία φορά και έτσι

Δημοσ.
Φίλε μου αν κάνεις τον δεύτερο τρόπο, δεν χρειάζεται να κάνεις restart ούτε να πατήσεις κάποιο κουμπί. Εγώ μία φορά το έκανα και λειτουργεί κανονικά. Δοκίμασε το μία φορά και έτσι

+1 (10 χαρακτήρες)

Δημοσ.

Οκ δούλεψε ευχαριστώ το πρόβλημα προς το παρόν είναι ότι κολλάει στο πινκ πονκ όταν σε ενημερώνει για τα πράγματα γύρω σου και πρέπει να πατήσεις Α γιαυτό ξέρουμε κάτι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν και με τσιπάκι, θέλοντας να παίζει το wii ταινίες με dvds κλπ, ακολούθησα τον οδηγό που προτείνεται από το http://www.wiihacks.com . Μετά από τα συγκεκριμένα βήματα που περιγράφονται στον οδηγό, τι πρέπει να κάνω για να εγκαταστήσω τη λειτουργία του mplayer ?

edit: Τελικά με λίγο ψάξιμο τα κατάφερα και δουλεύει. Ας δούμε τελικά εαν αξίζει...

Επεξ/σία από pcbill
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα αυτον και συμφωνα με τη λιστα κανει

Τον εβαλα στο wii πρωτα και τον εκανε φορματ κανονικα

Δοκιμασα το uloader 3.0c

link : http://uploading.com/files/4d851511/uloader_v3.0C.rar/

και παιζει το grand slam tennis και αλλα

Μονο το Resident evil4 που εβαλα αρχιζει αλλα κολαει στο μενου

Επεξ/σία από adi32

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...