Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τα φωτας σας

1}Πωσ μπορω να μεταφερω ασυρματα εικονεσ βιντεο μουσικη απο το pc στο wii μιας και το bootopera που κατεβασα απο το homebrew channel δεν παιζει σε μενα η δεν ξερω να το παιξω.

2}Εχω κανει softmode μπορω να χρησιμοποιησω ap points και να αγορασω καποια πραγματα online απο την nintento(opera) η θα κλειδωσει το wii??????

Παιδια plz αν ξερει καποιος ασ βοηθεισει μιας και ειναι κυριακη και εχω χρονο :))))))))))))))

Δημοσ.
  vdanasto είπε:
@john_who

Εννοεί ποιούς USB σκληρούς δίσκους έχουμε συνδέσει στο Wii. Όχι ποιά παιχνίδια έχεις μέσα στο δίσκο! :P

έχεις δίκιο, λάθος μου!

Έχω ένα segate 2.5" 500gb κάπου πιο πίσω το έχω ξαναπεί και το P/N του 9sd2a4-500 τον έχω ολόκληρο wbfs και έχει αρχίσει να...γεμίζει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το black 4.2 και ακολουθησα τον οδηγο

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901

και εφτασα μεχρι το

Enable System Menu Hacks

[optional; recommended if Bootmii is only installed as an IOS.]

Run Priiloader to install preloader onto your system.

Enable desired hacks & go into the settings & make to use the system menu IOS.

Latest offical Priiloader release is rev30

Τωρα το ανοιγω το wii και βγαινει στο priiloader menu

Τωρα βαζω τα games στον δισκο και χρειαζεται κατι αλλο να περασω ?

Τι επιλεγω?

Ποιο <250 GB δισκο προτεινετε απο Πλαισιο?

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
  johnnyelf είπε:
Παιδια τα φωτας σας

1}Πωσ μπορω να μεταφερω ασυρματα εικονεσ βιντεο μουσικη απο το pc στο wii μιας και το bootopera που κατεβασα απο το homebrew channel δεν παιζει σε μενα η δεν ξερω να το παιξω.

2}Εχω κανει softmode μπορω να χρησιμοποιησω ap points και να αγορασω καποια πραγματα online απο την nintento(opera) η θα κλειδωσει το wii??????

Παιδια plz αν ξερει καποιος ασ βοηθεισει μιας και ειναι κυριακη και εχω χρονο :))))))))))))))

Mplayer ce.Κατεβασε αυτο και περασε το στην SD

Δημοσ.

Nασαι καλα ευχαριστω παρα πολλυ μηπως ξερει καπιος αν μπορω να χρησιμοποιησω wii points που εχω αν και ειναι το wii σε softmod η καλυτερα να μην τοκανω και κλειδωσει?

Δημοσ.

Ίσως να έχει ερωτηθεί/ειπωθεί ξανά, αλλά δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να βγάλω άκρη...

Όπως θα δείτε εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=352605 , τα κατάφερα και δεν έχω πρόσβαση στην κονσόλα.

Χρειάζομαι είτε GC Controller (δεν έχω), είτε να γυρίσω την κονσόλα στην αρχική της κατάσταση (reset/format).

Πώς γίνεται αυτό? Είμαι softmodded στην έκδοση 4.1Ε

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

παιδια, εχω το wii black το πηρα εδω και 10 μερες. Το εχω κανει softmod και παιζουν κανονικα τα παιχνιδια μεσω usb δισκου.

Αλλα προεκυψε η αναγκη να παιξω ενα gamecube game. Αποτι διαβαζω αποδω και αποκει, gamecube game ΔΕΝ μπορεις να φορτωσεις απο usb, γιατι οταν το wii μπαινει σε gamecube mode, απενεργοποιουνται ολα τα usb/wireless/wiimote κλπ. Αρα και το softmod δεν εχει νοημα. Επισης νομιζω οτι απο καποιο σημειο και μετα τα wii εχουν ενα chip μεσα που δεν επιτρεπει να διαβασει το drive recorded DVDs....

Αρα υπαρχει κανενας τροπος να τρεξω το gamecube game χωρις το γρατζουνισμενο original δισκακι μου (:P)?

Επισης, επειδη αν τα καταφερω, θελω να παρω και ενα gamecube controller (μιας και αποτι διαβαζω το wii classic/pro δεν λειτουργει σε gamecube mode), υπαρχει καμια συμβουλη επ'αυτου? Μου ειθπαν οτι τα μη original δεν ειναι καλα και δεν αντεχουν καθολου στο χρονο, αλλα βγαζει η nintendo ακομα controllers? H υπαρχει σαν περιφερειακο του wii απο nintendo καποιο?

Δημοσ.
  Antretng είπε:
Έχεις καταφέρει να γεμίσεις 510 gb παιχνίδια wii ; Που μετά από τη συμπίεση πολλά από αυτά είναι κάτω των 2 gb ; Πόσα παιχνίδια έχεις ρε θηρίο; Καμιά 250αρα ; Πόσα έχεις προλάβει να παίξεις :P:lol:

η αληθεια ειναι οτι το εχω παρακανει...

tzinos είπε:

Αν εχεις πιτσιρικια παντως, με τοσα παιδικα παιχνιδια τον φουλαρεις ανετα.

..αλλα ειναι και αυτο στη μεση.

Αναφορά σε κείμενο

κατι αλλο, επειδη ετοιμαζομαι να κανω την τελευται προσπαθεια να φτιαξω τον 500ρι σε εξωτερικη θηκη, υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω? πχ να ανοιγω πρωτα το wii και μετα την τροφοδοσια του σκληρου, η το αναποδο. Η υπαρχει καποιος loader που δουλευει καλυτερα με σκληρους σε εξωτερικες θηκες?

Antretng είπε:
Αν και δεν νομίζω να έχει ιδιαιτερη σημασία, καλύτερα να προτιμάς να ανοίγεις πρώτα τον σκληρό. Μια σύνδεση βυσματος χωρίς να είναι σε λειτουργία η θύρα πρέπει να είναι πιο ασφαλής διαδικασία (στη πραγματικότητα δεν πρέπει να υπάρχει πραγματικός κίνδυνος... αλλά μιας και ρώτησες ;) ). Όσον αφορά για τους loader... όχι. Το θέμα είναι να το βλέπει το wii και να μην μπαίνει σε αναμονή ο σκληρός.

η δικη μου εμπειρια (οπως ειχα γραψει και σε προηγουμενο ποστ) ειναι η εξης:

με τον Seagate Freeagent 1T που εχω, θελει το wii να ανοιγει πρωτα. Αν για καποιο λογο (πχ κολλημα) βγαλω το wii απο τη πριζα και το ξαναβαλω, μετα ο usb loader gx δε βλεπει το δισκο. πρεπει να τον βγαλω-βαλω και αυτον για να τον δει.

με δισκο ultra-portable, που παιρνει τροφοδοσια χρησιμοποιωντας και 2ο usb καλωδιο, ειναι το πιο απλο καθως αναβει παντα μαζι με το wii. Ομως ειναι μικροτεροι/ακριβοτεροι αυτοι οι δισκοι.

ολα αυτα βεβαια ειναι μικρες λεπτομερειες μπροστα στην τεραστια ευκολια που σου δινει ο usb loader με ενα δισκο.

Δημοσ.

@adi32,

κατ'αρχήν αν δεν θες να ξεκινάς με τον priiloader αλλά με το system menu πρέπει στις επιλογές του priiloader να ενεργοποιήσεις την αντίστοιχη επιλογή. Οσο για το πως θα παίξεις backup παιχνίδια, πρέπει να εγκαταστήσεις κάποιον loader που δεν περιέχεται στο πακέτο που πιθανώς κατέβαασες από τον οδηγό του Gbatemp. Ενας πολύ καλός είναι ο neogamma r8 ή r7 αλλά και ο usbloaderGX.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...