Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όσο αφορά τα flash dumps κλπ ακόμα τπτ σοβαρό δεν υπάρχει και ούτε κανα wii ξεbrickαρε ούτε τπτ.Btw θα ήθελα να πω πολύ καλά λόγια με τη σειρά μου για το απίθανο Wavebird που μου ήρθε πριν λίγες μέρες από το play-asia κλασικά και όντως άξιζει το κάθε cent.Έψαχνα καιρό για GC controllers αλλά δύσκολα..είτε ήταν πολύ μούφα είτε out of stock παντού!Τελικά αν και με μοναδικό μειονέκτημα την απουσία rumble το wavebird είναι κορυφή.Πανάλαφρο,ποιοτικό από άποψη κατασκευής,εργονομικό,ασύρματο και οι μπαταρίες δεν λένε να τελειώσουν.Τελικά οφείλω να ομολογήσω οτι το Gamecube έχει καταπληκτικά παιχνιδάκια....

ps:μήπως κανείς βρήκε τρόπο να βάλουμε ελληνικά fonts στον MFE γιατί τα ελληνικά srt εμφανίζονται αλλαμπουρνέζικα???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Spiderman.3.PAL.Wii-WiiD

Based on Sony Pictures Entertainmentʼs Columbia Picturesʼ upcoming feature film, Spider-Man 3 allows players to experience the actions of heroic red-suited Spider-Man and, for the first time ever, his darker, more mysterious black-suited persona. Set in a larger, dynamic, free-roaming New York City, the game gives players the freedom to choose their own gameplay experience through multiple movie-based and original storylines, fully integrated city missions and performance rewards including improved speed, combat maneuvers and agility. In Spider-Man 3, players draw upon Spider-Manʼs completely revamped combat abilities as they protect the city and defeat nemeses using expanded aerial fighting, finishing moves and dynamic webbing during missions and epic boss battles.

languages....: ENG/GER/FR/SPA/IT

*The release has been nuked because the French language selection does not work*

spideyei8.jpg

Ανοίγοντας το Wii, ποιές είναι οι "παράπλευρες" απώλειες ?

Έχω εγκατεστημένα τα εξής:

Wii Weather Channel, Internet Channels, Vote Channel, News Channel, μερικά VC games και λίγους Wii points.

Ισχύει το οτι βγάζοντας την μπαταρία χάνονται κάποιες ρυθμίσεις και μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα με το WiiConnect24 ?

@ petesoulis Προτίμησε τα καλώδια του UTP. Είναι χρωματιστά, εύκαμπτα και λεπτά.

Wiikey update: ETA 1 week!

We have received positive news from the developers. The long-awaited upgrade to wiikey is basically finished, and is now being tested on different systems to ensure that is is working smoothly. We expect that it will be available to the public around May 15.

We would also like to point out that making the upgrade incompatible with clones have not caused any delays in the process.

παιδια να ρωτησω κατι γιατι πανικοβληθηκα... εβαλα στο Wii modchip (δεν ξερω ποιο θα σας γελασω) και σκεφτομαι να αγορασω Paper Mario (NTSC). Αν γενικα κανω update μεσω net πριν βαλω καποιο καινουριο αμερικανικο παιχνιδι υπαρχει περιπτωση να brickarei? Πχ, εχω την εκδοση 2.2Ε, αν βαλω Paper Mario (NTSC) θα μου ζητησει να κανει Update? Και αν ναι εγω τι παταω? *εχω χεστει πανω μου εντελως μπορει καποιος να μου αναλυσει το θεμα γτ ειμαι κ n00bi στα modchips :P )

παιδια να ρωτησω κατι γιατι πανικοβληθηκα... εβαλα στο Wii modchip (δεν ξερω ποιο θα σας γελασω) και σκεφτομαι να αγορασω Paper Mario (NTSC). Αν γενικα κανω update μεσω net πριν βαλω καποιο καινουριο αμερικανικο παιχνιδι υπαρχει περιπτωση να brickarei? Πχ, εχω την εκδοση 2.2Ε, αν βαλω Paper Mario (NTSC) θα μου ζητησει να κανει Update? Και αν ναι εγω τι παταω? *εχω χεστει πανω μου εντελως μπορει καποιος να μου αναλυσει το θεμα γτ ειμαι κ n00bi στα modchips :P )

An exeis tin 2.2E kai sou zitisei update, to afineis kanei(ypoti8etai,ousiastika den kanei) kai eisai kyrile. Sou milao ek peiras. Psa3te kai ligo parapano omos den blaptei, exei apanti8ei hdh to 8ema ;-)

εγω ετσι εκανα πριν καιρο και δεν ειχα προβλημα. φυσικα η ευθυνη δικια σου ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...