Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλε μου νομιζω οτι ο μονος τροπος να δουμε αν εχουμε το νεο d3-2 chip ειναι να ανοιχτει η κονσολα:-(:-(:-(

Σύμφωνα με αυτό έχεις δίκιο.

Εδώ οδηγίες με φωτογραφίες (κάπου στη μέση είναι αυτό που ψάχνετε).

Παίδες, γιατί ταλαιπωρήστε άδικα; Έχετε κάτι σε usb; Ένα stickάκι, κάτι..

Δημοσ.

εχω ενα σκληρο και κατι στικακια γυρω στα 2 γιγα

θα χωρεσει ενα παιχνιδι μεσα στα 2 γιγα να το κανω τεστ

παντως και ο Usb loader Που εχω περασει δουλευει και αναγνωριζει το στικακι των 2 γιγα

Δημοσ.

Στικακι εχω!!!πως να το χρησιμοποιησω δεν ξερω!!!καθε βοηθεια δεκτη!!!

Δημοσ.
Στικακι εχω!!!πως να το χρησιμοποιησω δεν ξερω!!!καθε βοηθεια δεκτη!!!

Αυτό είναι ένα από τα εργαλεία που σε βοηθάνε να κάνεις format το stickάκι σε wbfs μορφή και μετά να περάσεις backups μέσα.

Χονδρικά η διαδικασία είναι:

1) Format το stickάκι.

2) Add το iso στο stickάκι (μέσα από το πρόγραμμα)

3) Το βάζεις στο wii (προσοχή! πρέπει να μπει σε συγκεκριμένη θύρα! Αν υποθέσουμε ότι το usb είναι ξαπλωτό τότε η θύρα είναι η κάτω)

4) Ανοίγεις το backup launcher (αν θυμάμαι έχεις το neogamma)

5) Και εκεί που λέει load game from dvd το αλλάζεις σε load game from wbfs (ή load from usb κάτι τέτοιο)

- Μην βάλεις το Mario για την ώρα μιας και είπαμε ότι αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση.

- Μην δοκιμάσεις να διαβάσεις τα περιεχόμενα από το My computer, τα windows δεν διαβάζουν το wbfs.

- Καλή τύχη. ;)

Δημοσ.
Αυτό είναι ένα από τα εργαλεία που σε βοηθάνε να κάνεις format το stickάκι σε wbfs μορφή και μετά να περάσεις backups μέσα.

1) Format το stickάκι.

3) Το βάζεις στο wii (προσοχή! πρέπει να μπει σε συγκεκριμένη θύρα! Αν υποθέσουμε ότι το usb είναι ξαπλωτό τότε η θύρα είναι η κάτω)

5) Και εκεί που λέει load game from dvd το αλλάζεις σε load game from wbfs (ή load from usb κάτι τέτοιο)

- Μην βάλεις το Mario για την ώρα μιας και είπαμε ότι αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση.

- Μην δοκιμάσεις να διαβάσεις τα περιεχόμενα από το My computer, τα windows δεν διαβάζουν το wbfs.

- Καλή τύχη. ;)

το εργαλειο που θα κανω format το στικακι που το βρισκω???

Δημοσ.
υπαρχει κανενα παιχνιδι που να χωραει στα 2 γιγα ; να κανουμε το τεστ

Πολλά. Αν θέλεις να δοκιμάσεις αντίγραφο ασφαλείας του wii sports που λογικά είσαι κάτοχος. Περίπου 650 mb..

Δημοσ.

Μια ωρα να μου περασει το προγραμμα κανει το pc...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:34 ----------

1) Format το stickάκι.

- Καλή τύχη. ;)

Ευχαρηστω πολυ!!!εβαλα το ζελντα και φορτωνει μια χαρα!!!να εισαι καλα!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:58 ----------

Με αυτον τον τροπο θα τα παιζει ολα τα παιχνιδια???

Δημοσ.
Μια ωρα να μου περασει το προγραμμα κανει το pc...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:34 ----------

Ευχαρηστω πολυ!!!εβαλα το ζελντα και φορτωνει μια χαρα!!!να εισαι καλα!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:58 ----------

Με αυτον τον τροπο θα τα παιζει ολα τα παιχνιδια???

Ισως δεν παιζει το τελευταιο mario bros...

Δημοσ.
δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει λαθος homebrew channel υπαρχει οταν ανοιγω το wii υπαρχει η ασπρη οθονη με τις επιλογες settings κλπ γιατι δεν παιζουν οι αντιγραφες δεν μπορω να καταλαβω

θα εκτιμουσα αν ηταν κανεις κοντα να του φερω το wii να του ριξει μια ματια..

Θα πας στα settings και αν θυμάμαι καλά η πρώτη επιλογή που αναφέρει κάτι για autoboot θα την ρυθμίσεις σε "system menu" και θα φτιάξει

παιδιά, ερωτηση ΑΣΧΕΤΟΥ:

Στο κλασσικό λινκ βοήθειας, λέει σε κάποια βήματα, να στείλω μαίηλ στο [email protected] , για να παρω τα αρχεία update.zip και modify.zip.

Τι παίζει με αυτό? πρέπει να τα στείλω σε αυτόν?

και τι παίζει με το region? ποιο....region ειμαστε?

Επειδή ακολούθησα κι εγώ αυτόν τον οδηγό, στέλνεις mail εκεί κανονικά και μετά από λίγο σου στέλνει όλα τα απαραίτητα zips (update & modify) που χρειάζονται, για όλα τα region.

Ενημερωτικά εμείς χρειαζόμαστε για PAL region.

Δημοσ.

Παιδια βοηθεια!!!οπως ειπα εβαλα το zelda και παιζει...ομως εβαλα και το mario cart και το muramasa και μου βγαζει πρασινη οθονη τι κανω???

Δημοσ.

Παιδιά δική μου γνώμη για να μην παιδεύεστε πολύ.

Κατεβάστε το usbloader gx από εδώ http://usbloader-gui.googlecode.com/files/r879.dol, έπειτα μπείτε σε αυτή τη σελίδα http://gwht.wikidot.com/hermes-ios222-223 και ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης για το hermes222. Τέλος κατεβάστε το simply wbfs manager από εδώ http://www.megaupload.com/?d=O4WB6O2A. Θα μου πείτε γιατί όλα αυτά;

Μπορείτε να παίζετε τα αντίγραφα ασφαλείας σας από ntfs σκληρό δίσκο. Εγώ έχω έναν seagate 1TB και τον βρίσκει κανονικότατα. Για όσος ακολουθήσουν τα παραπάνω βήματα να πω πως στον σκληρό σας θα πρέπει να φτιάξετε ένα φάκελο με όνομα wbfs ακριβώς όπως το γράφω εδώ, με μικρά γράμματα.

Για το simply manager. Πάτε στο Open iso folder ή κάπως έτσι. Βλέπει το .iso και πατάτε πάνω του δεξί κλικ και το σώζετε σαν 4gb .wbfs αρχείο μέσα στον φάκελο που προανέφερα.

Λίστα με παιχνίδια που δοκίμασα προσωπικά και λειτουργούν σίγουρα.

Silent Hill με ενεργοποιημένο το 002 Error fix

New Super Mario Bros Patched με ενεργοποιημένο 002 error fix

Rayman Raving Rabbits με ενεργοποιημένο το 002 error fix

Mario Kart

Paper Mario

Resident Evil Dark Side Chronicles με ενεργοποιημένο το 002 Error Fix

Sports Resort με alternative dol και ενεργοποιημένο 002 Error Fix

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...