Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To Search patches: no αλλαξε το σε yes

ta τελευταια neogamma δεν εχουν το error fix πουθενα...

εν ολιγεις για να δεις πως και με τι ανοιγει το neogamma δες εδω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπον εχω κανει οτι λεει ο οδηγος.εχω βαλει το καναλι εχω βαλει το νεο γκαμα.απο εκει και περα δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο.χρειαζετε να κανω κατι ακομα στο wii η στην sd για να παιξω παιχνιδια???Με το φλασακι δεν ξερω τι πρεπει να κανω.πως 8α το κανω να το δει το wii???συγνωμη ρε παιδια αν σας κουραζω...

Λοιπον εχω κανει οτι λεει ο οδηγος.εχω βαλει το καναλι εχω βαλει το νεο γκαμα.απο εκει και περα δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο.χρειαζετε να κανω κατι ακομα στο wii η στην sd για να παιξω παιχνιδια???Με το φλασακι δεν ξερω τι πρεπει να κανω.πως 8α το κανω να το δει το wii???συγνωμη ρε παιδια αν σας κουραζω...

Δεν κουράζεις κανέναν. Αλλά αυτό που δεν μας λες είναι τί πρόβλημα αντιμετωπίζεις. Δοκίμασες κάποιο δισκάκι; Το έτρεξες; Εμφανίζεται κάποιο error;

Ποιόν οδηγό ακολούθησες; Έκανες όλα τα βήματα σωστά;

Αυτο τον οδηγο ακολουθησα.http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901 δισκακι εβαλα το σoυπερ μαριο αλλα βλεπω οτι δεν παιζει στους περισσοτερους.εχω βαλει να κατεβασω το μαριο καρτ.δεν ξερω ομως αν τα γραφω καλα.κατεβαζω το παιχνιδι και το καιω με το image burn. error μου βγαζει μονο οταν παταω να τρεξω το παιχνιδι...

Αυτο τον οδηγο ακολουθησα.http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901 δισκακι εβαλα το σoυπερ μαριο αλλα βλεπω οτι δεν παιζει στους περισσοτερους.εχω βαλει να κατεβασω το μαριο καρτ.δεν ξερω ομως αν τα γραφω καλα.κατεβαζω το παιχνιδι και το καιω με το image burn. error μου βγαζει μονο οταν παταω να τρεξω το παιχνιδι...

Όπως θα πρόσεξες παραπάνω το νέο Mario ίσως και να είναι το παιχνίδι που "ταλαιπώρησε" περισσότερο τους backup launchers. Δεν αποκλείεται δηλαδή να τα έχεις κάνει όλα σωστά και να φταίει το συγκεκριμένο παιχνίδι, μιας και κυκλοφόρησαν και διάφορες "εκδόσεις" του στην προσπάθεια να λειτουργήσει. Οπότε για την ώρα καλό θα ήταν να περιμένεις το mario kart. Εδώ φυσικά μην παραλείψω να σου θυμίσω ότι σε περίπτωση που η κονσόλα σου είναι αγορασμένη πρόσφατα (όλες οι μαύρες καθώς και οι πρόσφατες παρτίδες λευκών) τότε δεν αποκλείεται να έχει το νέο dvd chipset το οποίο δεν σου επιτρέπει να τρέξεις τα back up σου από DVD παρά μόνο μέσω usb.

Edit: Επίσης όπως ανέφερα παραπάνω σε προηγούμενο post νομίζω πως εξακολουθεί να μην υπάρχει η δυνατότητα εκτέλεσης του backup μέσω DVD με softmod. Οπότε καλό θα ήταν να τεστάρεις την κονσόλα σου με άλλο τίτλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Όπως θα πρόσεξες παραπάνω το νέο Mario ίσως και να είναι το παιχνίδι που "ταλαιπώρησε" περισσότερο τους backup launchers. Δεν αποκλείεται δηλαδή να τα έχεις κάνει όλα σωστά και να φταίει το συγκεκριμένο παιχνίδι, μιας και κυκλοφόρησαν και διάφορες "εκδόσεις" του στην προσπάθεια να λειτουργήσει. Οπότε για την ώρα καλό θα ήταν να περιμένεις το mario kart. Εδώ φυσικά μην παραλείψω να σου θυμίσω ότι σε περίπτωση που η κονσόλα σου είναι αγορασμένη πρόσφατα (όλες οι μαύρες καθώς και οι πρόσφατες παρτίδες λευκών) τότε δεν αποκλείεται να έχει το νέο dvd chipset το οποίο δεν σου επιτρέπει να τρέξεις τα back up σου από DVD παρά μόνο μέσω usb.

δεν ειναι μαυρο.εχω την εντυπωση πως ηταν 3.4. εχει σχεση αυτο???τωρα εβαλα να γραψω και το zelda.το ειχα κατεβασει αλλα δεν το θυμωμουν...κατι ακομα...οταν κανω extract τον neogamma βγαζει ενα φακελο sourcecode...πρεπει να μπει καπου αυτος???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:38 ----------

δεν ειναι μαυρο.εχω την εντυπωση πως ηταν 3.4. εχει σχεση αυτο???τωρα εβαλα να γραψω και το zelda.το ειχα κατεβασει αλλα δεν το θυμωμουν...κατι ακομα...οταν κανω extract τον neogamma βγαζει ενα φακελο sourcecode...πρεπει να μπει καπου αυτος???

εκαψα και το zelda και μου γραφει error 1101.τωρα τι κανω???πρεπει απο sd η φλασακι???

Επεξ/σία από tebelis1

κ μενα τον ιδιο error μου βγαζει.λογικα αφου εχουμε κανει ολα τα βηματα εχει γινει το softmod αλλα παιζει να εχουμε απο νεες κονσολες.τσιπακι στις νεες κονσολες περνιεται;ξενερωσα πολυ

εκαψα και το zelda και μου γραφει error 1101.τωρα τι κανω???πρεπει απο sd η φλασακι???

κ μενα τον ιδιο error μου βγαζει.λογικα αφου εχουμε κανει ολα τα βηματα εχει γινει το softmod αλλα παιζει να εχουμε απο νεες κονσολες.τσιπακι στις νεες κονσολες περνιεται;ξενερωσα πολυ

Μάλλον έχετε το νέο D3-2 chip

Μπορείτε να:

- Δοκιμάστε τα backups σας σε κάποια άλλη κονσόλα για να σιγουρευτείτε ότι δεν φταίνε τα δισκάκια.

- Usb loaders

- Hardmod

Το μέλλον νομίζω στο hack του wii είναι αυτό το sundriver... βγάζεις το drive και στην θέση του δίσκος 2.5 όλα σε ένα νοικοκυρεμένα... wii και GC backups από τον δίσκο...και υποστήριξη για BCA checks το νεό κλείδωμα των παιχνιδίων

http://www.d2sun.com/

http://www.gsmodchips.com/sundriver.html

Μπορείτε να:

- Δοκιμάστε τα backups σας σε κάποια άλλη κονσόλα για να σιγουρευτείτε ότι δεν φταίνε τα δισκάκια.

- Usb loaders

- Hardmod

Πρωτα πολλα να σας πω οτι απ τον οδηγο εχω κανει μεχρι το τελος του modify 4.2.Eκει που λεει after midding δεν εχω κανει τιποτα.Δεν ξερω αν εχει σχεση.Τωρα αν μπορει καποιος να μου πει ακριβως τα βηματα για να παιξω απο φλασακι.Γιατι μονος μου δεν μπορω να καταλαβω τι πρεπει να κανω...

Μπορείτε να:

- Usb loaders

- Hardmod

ειχα και παλια wii κ μου ειχαν μεινει κατι κοπιες

πως μπορουμε να δουμε αν εχουμε το νεο d3-2 chip ;

οταν λες hardmod μιλας για τσιπακι;

ειχα και παλια wii κ μου ειχαν μεινει κατι κοπιες

πως μπορουμε να δουμε αν εχουμε το νεο d3-2 chip ;

οταν λες hardmod μιλας για τσιπακι;

φιλε μου νομιζω οτι ο μονος τροπος να δουμε αν εχουμε το νεο d3-2 chip ειναι να ανοιχτει η κονσολα:-(:-(:-(

αυτο φοβομουν κ γω !

αλλο ενα προβλημα με homebrew browser

to ξεκιναω κανει mount apo usb τρεχει μου το ανοιγει κανονικα κ κανω Install πχ to wii64 k παω στο wii homebrew chANNELκαι δεν το βρισκω μεσα και υπαρχει στο usb κ καμια φορα κολλαει

καμια ιδεα και για αυτο;

με βλεπω να βαζω τσιπακι αλλα τα λυπαμαι τα λεφτα :P

αυτο φοβομουν κ γω !

αλλο ενα προβλημα με homebrew browser

to ξεκιναω κανει mount apo usb τρεχει μου το ανοιγει κανονικα κ κανω Install πχ to wii64 k παω στο wii homebrew chANNELκαι δεν το βρισκω μεσα και υπαρχει στο usb κ καμια φορα κολλαει

καμια ιδεα και για αυτο;

με βλεπω να βαζω τσιπακι αλλα τα λυπαμαι τα λεφτα :P

Εγω που ρωτησα για τσιπακι μου ειπαν οτι αν ειναι καινουργια η κονσολα δεν τσιπαρετε.και οτι μονο 1 firmwear μπορουν να της περασουν.Μαλλον αυτο που εχουμε περασει και εμεις...Κατι μου λεει οτι θα περνω κανα παιχνιδακι που και που απο Αγγλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...