Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
o usb loader θελει εξωτερικο σκληρο δισκο ε ;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και φλασάκι. Συνήθως τα παιχνίδια είναι κάτω από 4GB, αλλά καλό θα ήταν να πάρεις ένα των 8GB για να είσαι 100% καλυμμένος.

Δημοσ.
Παιδιά, υπόψιν ότι στα καινούρια Wii ΔΕΝ παίζουν τα αντιγραμμένα δισκάκια λόγω περιορισμού του chipset του drive.

Oταν λεμε καινουρια wii για τι αρχικό serial number μιλάμε?

Μηπως τον ξερουμε?

Δημοσ.
Μόνο με USB Loader στα καινούρια Wii. Ο USB Loader δουλεύει σε όλες τις κονσόλες.

Μηπως ξερεις πως μπορω να κανω ενεργοποιησει στο error #2 μεσω Neogamma?

Επισης στο USB Loader βαζω ενα usb stick, μπορω να βαλω ειπες και τον 4GB, αφου το iso ειναι συνηθως 4.7GB οσο δηλαδη ενα DVD τι μπορω να κανω??

Δημοσ.
εχω εξωτερικο σκληρο 320 γιγα θα δουλεψει ο USB Loader;

δες εδω

http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php?title=USB_Devices_Compatibility_List#320GB

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:27 ----------

Μηπως ξερεις πως μπορω να κανω ενεργοποιησει στο error #2 μεσω Neogamma?

Επισης στο USB Loader βαζω ενα usb stick, μπορω να βαλω ειπες και τον 4GB, αφου το iso ειναι συνηθως 4.7GB οσο δηλαδη ενα DVD τι μπορω να κανω??

οταν τα περνάς στο φλασακι απο το ειδικό πρόγραμμα αυτόματα συμπιέζονται..

Δημοσ.
δες εδω

http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php?title=USB_Devices_Compatibility_List#320GB

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:27 ----------

οταν τα περνάς στο φλασακι απο το ειδικό πρόγραμμα αυτόματα συμπιέζονται..

Οπως προειπα προσωπικα χρησιμοποιω το neogamma αλλα απο οτι ειδα το error #2 δεν γινεται να διορθωθει μεσω αυτο του προγραμματος.

Οποτε απο αυτον το οδηγο http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html εχω μεσα στο wii το USB loader GX.

Για πιο προγραμμα συμπιεσης μιλας?

Εγω κατεβαζω το iso και το "καιω" σε dvd, τι πρεπει να κανω για να παιξει μεσω USB loader GX?

Δημοσ.
Οπως προειπα προσωπικα χρησιμοποιω το neogamma αλλα απο οτι ειδα το error #2 δεν γινεται να διορθωθει μεσω αυτο του προγραμματος.

Οποτε απο αυτον το οδηγο http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html εχω μεσα στο wii το USB loader GX.

Εγω κατεβαζω το iso και το "καιω" σε dvd, τι πρεπει να κανω για να παιξει μεσω USB loader GX?

Αν βαλεις το τελευταιο NeoGamma r8 b15 παιζει τα παντα... ;)

ισα ισα που το usb gx δεν παιζει καποια απο τα καινουρια οπως το nba2k ή το new super mario

Δημοσ.

ισα ισα που το usb gx δεν παιζει καποια απο τα καινουρια οπως το nba2k ή το new super mario

μηπως μπορει καποιος να μας πει πως 8α κανουμε να παιζει τα παιχνιδια απο φλασακι???εχουν σπασει τα νευρα μου!!!

Δημοσ.

Αυτο εχω το V.r8 beta 15 αλλα με το New super mario bros φορτωνει, εμφανιζει μια πρασινη οθονη και μετα με βγαζει ξανα στο wii menu....:rolleyes:

Δημοσ.
Αυτο εχω το V.r8 beta 15 αλλα με το New super mario bros φορτωνει, εμφανιζει μια πρασινη οθονη και μετα με βγαζει ξανα στο wii menu....:rolleyes:

Παιδια μια βοηθεια!!!το softchip που πρεπει να μπει στην καρτα???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ακολούθησα τον οδηγό:

http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html

Και όλα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει όμως τι εννοεί όταν λέει "

Now we are worked up and ready to run our backups!! REMEMBER: Use Verbatim DVD-r burned at 2x-4x to minimise errors! Also be sure to scrub the update and region free your backups, so all of them play on 4.2, and noon tries to update you! This is necessary for now, because preloader for 4.2 has not been released yet. Once it is, this will no longer be compulsory. But for now, be safe!" ??

Επεξ/σία από Sebastienomnia
Δημοσ.

Οποιος παιζει το new super mario μεσω dvd και του εμφανιζει μια πρασινη οθονη και μετα απο λιγο βγαινει στο wii menu αν ακολουθησει αυτον τον οδηγο θα χει και την λυση:

1) go here and download neogamma r8 beta 13: http://www.mediafire.com/?omryyiji2vz

2) use winrar or similar package to unpack the files

3) you should now have a folder called neogammar8beta 13

4) inside this folder will be 6 files (neogamma sourcecode readme old readme smne.wip and smnp.wip )

5) get your sd card out of the wii and put it into your wii via card reader

6) open your sd card up and navigate to APPS folder

7) copy the six files above into the apps folder on your sd card

put the sd card into your wii and launch the hombrew channel

9) you should now see the neogamma file,make sure it is neogamma r8 beta 13,as you may have an older one from the softmod package

10) launch the neo gamma program by clicking load,when it is running move the green bar down to config options and press a,a new menu will appear,move the green bar down to search patches and change the option to yes by moving left or right,move the green bar down to save config and change the option to yes,now move the bar down to return to menu and press a

11) insert your back up of new super mario, move the green bar to launch game on dvd and press a,after a short while the loader will attempt to load the game and fail to find the patch files,this process is need to create a neogamma config file

12) take the sd card out and put it back into your pc,there should now be a neogamma folder in the root of the sd card,open this and it should have only 1 file in it,you need to copy the 2 files smne.wip and smnp.wip into here,once you have done that put thesd card back in the wii and launch the hombrew channel,then neogamma r8 beta 13,put your back-up in and it should work!!!

you only need to do this process once then it should work everytime with neogamma r8 beta 13

you can then install neogamma r8 beta 13 channel and as long as you have the sd card in the wii with the patch on it seems to work with the settings above

Read more: http://www.ps3news.com/forums/wii-news/new-super-mario-working-disk-neogamma-r8-beta-13-a-108917.html#ixzz0b75SAvJV

απο εδω τον πηρα:

http://www.ps3news.com/forums/wii-news/new-super-mario-working-disk-neogamma-r8-beta-13-a-108917.html

Δημοσ.

Το wad(ερχετε παρεα με το mario)IOS53-64-v5406 το φορτωσες μεσα στην sd? ;)

οοps ειδα το ελυσες αλλιως... ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:01 ----------

μηπως μπορει καποιος να μας πει πως 8α κανουμε να παιζει τα παιχνιδια απο φλασακι???εχουν σπασει τα νευρα μου!!!

Βαλε το neogamma r8 beta 15 που λεω πιο πανω...

Δημοσ.

neogamma r8 beta 15 το εβαλα αλλα δεν παιζει μονο τα αυθεντικα

μηπως πρεπει να αλλαξω κανα setting στο μενου του η στην αρχη οταν ξεκινα το wii ?

Δημοσ.

O usb loader gx παίζει τα παιχνίδια που αναφέρεις. Το έχουμε πει και στο παρελθόν. Για όποιον βαριέται να μπλέκει με aldernative dol κτλ να βρει την έκδοση από nitro που σε συνδυασμό με cios 222 παίζει μια χαρά. Για το nba 2k δεν χρειάστηκαν έξτρα ρυθμίσεις..

Οποτε απο αυτον το οδηγο http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html'>http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html εχω μεσα στο wii το USB loader GX.

Και ο neogamma έχει error 002 fix. Αν θυμάμαι καλά θα το βρεις στο Config Options.

Η συμπίεση αφορά μόνο το usb. Υπάρχουν πληροφορίες που μερικές φορές είναι άχρηστες και που όταν αντιγράφουμε το παιχνίδι στο σκληρό μπορούμε να τις παραλείψουμε. Δεν ισχύει για όλα τα παιχνίδια, ισχύει για τα περισσότερα. Ο χώρος που κερδίζουμε είναι από μερικά Mb μέχρι πολλά GB (π.χ. το νέο Mario καταλαμβάνει ~400mb)

Αν μας έλεγες τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζεις, τι έχεις κάνει μέχρι τώρα, ποια τα αποτελέσματα τότε ίσως και να μπορούσαμε να βοηθήσουμε...

Εδώ μπορεί να πω χαζομάρα αλλά έχω την εντύπωση ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει βρεθεί softmod τρόπος για να τρέχει από DVD (από hardmod βγήκε update για το wiikey 2). Σε περίπτωση που δεν έχει αλλάξει κάτι με αυτά που γνωρίζω ο μόνος τρόπος για να παίξεις το παιχνίδι είναι μέσω usb.. Δες λίγες γραμμές πιο πάνω

Παιδια μια βοηθεια!!!το softchip που πρεπει να μπει στην καρτα???

Βλέπε παραπάνω..

Παιδιά ακολούθησα τον οδηγό:

http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html

Και όλα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει όμως τι εννοεί όταν λέει "

Now we are worked up and ready to run our backups!! REMEMBER: Use Verbatim DVD-r burned at 2x-4x to minimise errors! Also be sure to scrub the update and region free your backups, so all of them play on 4.2, and noon tries to update you! This is necessary for now, because preloader for 4.2 has not been released yet. Once it is, this will no longer be compulsory. But for now, be safe!" ??

Γενική συμβουλή είναι τα DVD να τα καις σε "χαμηλή" ταχύτητα για να έχεις καλύτερο ποιοτικά αποτέλεσμα. Αναφέρει τα Verbatim ως αξιόπιστη μάρκα (φυσικά δεν είναι η μοναδική που είναι συμβατή) Από εκεί και πέρα, γενικά μέσω preloader μπορείς να ορίσεις τις ρυθμίσεις του wii να μην κάνει ποτέ update μέσω dvd όπως επίσης να μπορεί να αναπαράγει παιχνίδια από άλλα regions (region free). Επειδή λοιπόν αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει για την έκδοση 4.2, σου λέει να φροντίσεις να αφαιρείς το update ("scrub the update") και να ορίζεις το region του παιχνιδιού ("and region free") πριν κάψεις το iso σε DVD. Υπάρχουν εργαλεία για να το κάνεις αυτό (π.χ. wii iso ultilities) αλλά πλέον μπορείς να το κάνεις και μέσα από τις ρυθμίσεις των κάποιων loaders.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...