Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παλι εχω περασει τα παντα και το wii homebrew channel kai το broswer κ εχω κατεβασει και διαφορα προγραμματακια που λειτουργουν το μονο προβλημα ειναι οτι δεν παιζει τα αντιγραφα ουτε με το neogamma ουτε με τα αλλα προγραμματα που εχω κατεβασει

καμια ιδεα;;;

Δημοσ.
Προσωπικα χρησιμοποιησα αυτον τον οδηγο: http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html

σόρρυ, έχεις δίκιο, εγώ μιλάω για αυτόν τον οδηγό :

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901

που φαίνεται πολύ περισσότερο κατανοητός, ειμαι εντελώς αρχαριος....

Απλα, η απορία είναι, αν υπάρχουν κάπου τα αρχεία, ή πρέπει να στείλω το μαίηλ που ζηταει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Πριν τρέξεις το παιχνίδι, πας στα settings/game load και εκεί έχει επιλογή "Error 002 fix".

Τρεχω τα DVD μεσω NeoGamma, που εχει την επιλογη settings/game load?

Μεσα στο προγραμμα NeoGamma?

Επεξ/σία από Genatos
Δημοσ.
Τρεχω τα DVD μεσω NeoGamma, που εχει την επιλογη settings/game load?

Μεσω στο προγραμμα NeoGamma?

Αυτή η επιλογή υπάρχει στο usbloader GX, μισό να κοιτάξω και στο Neogamma να δω τι παίζει...

Δημοσ.
σόρρυ, έχεις δίκιο, εγώ μιλάω για αυτόν τον οδηγό :

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901

που φαίνεται πολύ περισσότερο κατανοητός, ειμαι εντελώς αρχαριος....

Απλα, η απορία είναι, αν υπάρχουν κάπου τα αρχεία, ή πρέπει να στείλω το μαίηλ που ζηταει...

Μήπως τα περιέχει στον άλλο οδηγό; Σιγουρα θα τα βρεις και αλλού.

Δημοσ.

Neogamma δουλευει στο αυθεντικο παιχνιδι στις αντιγραφες δεν δουλευει γραφει disc error to homebrew broswer δεν δουλευει τωρα γραφει attempting to moun sd anable to mounted coudl not write to sd size 50400 didnt match expected size ενω πιο πριν δουλευε εγω ακολουθησα αυτο τον οδηγο http://www.360-gr.com/forum-f10/topic-t2764.htm

καμια ιδεα ; ειναι κανεις κκοντα ν ηρακλειο μεταμορφωση μπασ και μας βοηθησει μερες που ειναι;

Δημοσ.
Εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να ρωτήσω τι τρέχει με τα εξώφυλλά στον Usbloader GX.

-Πρέπει να τα βάλω χειροκίνητα στην sd κάρτα;

-'Η μπορούν να μπουν αυτόματα μέσω ίντερνετ;

Αν πατήσεις πάνω στο εξώφυλλο σου δίνει επιλογή να τα κατεβάσει εκείνη τη στιγμή ο loader χωρίς να κάνεις κάτι παραπάνω εσύ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:14 ----------

mixalisss δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση και το hermescIos222. Εμένα μου διόρθωσε κάποια προβλήματα που είχα με το usbloader gx

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!!ειμαι καινουργιος και θελω να κανω καποιες ερωτησεις.1 εκανα τα παντα που λεει ο οδηγος αλλα παιχνιδια δεν μπορω να παιξω...μηπως δεν τα γραφω με τον σωστο τροπο???χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο το νεο γκαμα???υπαρχει τροπος να παιζω τα παιχνιδια απο στικακι???και κατι ακομα...κατι εκανα και οταν ανοιγω το wii μου βγαζει μια ασπρη οθονη.και λεει διαφορα.ξερει κανεις πως μπορω να την βγαλω αυτη τη μαμακια???Ευχαρηστω!!!

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει λαθος homebrew channel υπαρχει οταν ανοιγω το wii υπαρχει η ασπρη οθονη με τις επιλογες settings κλπ γιατι δεν παιζουν οι αντιγραφες δεν μπορω να καταλαβω

θα εκτιμουσα αν ηταν κανεις κοντα να του φερω το wii να του ριξει μια ματια..

Δημοσ.
δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει λαθος homebrew channel υπαρχει οταν ανοιγω το wii υπαρχει η ασπρη οθονη με τις επιλογες settings κλπ γιατι δεν παιζουν οι αντιγραφες δεν μπορω να καταλαβω

θα εκτιμουσα αν ηταν κανεις κοντα να του φερω το wii να του ριξει μια ματια..

Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω....

Δημοσ.
Παιδιά, υπόψιν ότι στα καινούρια Wii ΔΕΝ παίζουν τα αντιγραμμένα δισκάκια λόγω περιορισμού του chipset του drive.

Και τωρα τι κανουμε εμεις???πως μπορουμε να παιξουμε???

Δημοσ.
Παιδιά, υπόψιν ότι στα καινούρια Wii ΔΕΝ παίζουν τα αντιγραμμένα δισκάκια λόγω περιορισμού του chipset του drive.

αν βαλουμε τα ισο σε εξωτερικο δισκο θα δουλεψουν ;

παιζει να εχει σχεση που εχει firmware 4,2e; η καμια σχεση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...