Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εδώ μια ερώτηση. θα πρέπει να του περάσω τον priiloader αφου του το πέρασα σαν IOS το bootmii; τι άλλο πρέπει να προσέξει;

ξανα ευχαριστω. Η ερωτηση σου ενδιαφερει και μενα, μιας και μενα ετσι θα μπει, σαν IOS.

Με το 4.2Ε δεν υπηρξε θεμα με το 249 ετσι? μην κανω το update και παλι λειπει.. μου φαγε τη ζωη αυτο το IOS :lol:

Δες και αυτό http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901

Με αυτό θα αναβαθμιστεί πρώτα σε 4.2Ε. Η SD πρέπει να είναι άδεια πριν βάλεις μέσα τα αρχεία (πρώτα αυτά από το update.zip)

Αφού ακολούθησα αυτόν τον αδηγό το USB Loader GX μπήκε χωρίς πρόβλημα. Βέβαια δεν θα παίζει τα backup σου από δισκάκι, μόνο από USB σκληρό.

thanks, θα το κοιταξω. Και μενα το USB με ενδιαφερει :)

Δημοσ.

το ίδιο έκανα έκανα και στο wii του κολλητού μου που ήταν της κούτας, μερικών ωρών αγορασμένο. είχε μέσα του το 4.1Ε, του έκανα update και ακολούθησα τον οδηγό χωρίς κανένα πρόβλημα. η μόνη διαφορά είναι ότι εμένα πέρασε το bootmii σαν boot2 ενώ αυτού σαν IOS.

εδώ μια ερώτηση. θα πρέπει να του περάσω τον priiloader αφου του το πέρασα σαν IOS το bootmii; τι άλλο πρέπει να προσέξει;

Έτσι διάβασα. Είναι για προστασία, αφού το bootmii δεν μπήκε σαν

boot2.

Δημοσ.

ρε παιδια την βοηθεια σας . Μου πηρε η γυναικα μου δωρο το Wii το ξεκλειδωσα να παιζει copy αλλα ορισμενα games οπως το Super Mario Bros π.χ και 1-2 ακομα που δεν τα θυμαμαι αυτη την στιγμη δεν μου τα παιζει . Παταω Load γινετε πρασινη η οθονη και κανει επανεκινηση . Καμμια ιδεα κανεις ?

Δημοσ.
ρε παιδια την βοηθεια σας . Μου πηρε η γυναικα μου δωρο το Wii το ξεκλειδωσα να παιζει copy αλλα ορισμενα games οπως το Super Mario Bros π.χ και 1-2 ακομα που δεν τα θυμαμαι αυτη την στιγμη δεν μου τα παιζει . Παταω Load γινετε πρασινη η οθονη και κανει επανεκινηση . Καμμια ιδεα κανεις ?

Ενεργοποίησε το Error#002 Fix.

Δημοσ.

Δίκτυο με τον εξωτερικό σκληρό usb που έχω''κουμπώσει'' στο wii γίνεται?

Έχω xp pro και καλό θα ήταν να έβλεπαν τον usb σκληρό του wii και σαν δικό τους εξωτερικό....

Δημοσ.
Δίκτυο με τον εξωτερικό σκληρό usb που έχω''κουμπώσει'' στο wii γίνεται?

Έχω xp pro και καλό θα ήταν να έβλεπαν τον usb σκληρό του wii και σαν δικό τους εξωτερικό....

Ίσως να υπάρχει καμία homebrew εφαρμογή γι'αυτή τη δουλειά, δεν γνωρίζω όμως κάτι να σου προτείνω. Μια αρκετά καλή σελίδα με homebrew είναι η εξής:

http://wiibrew.org/wiki/Main_Page

Δημοσ.

σημερα πηρα wii του εβαλα μεσα το homebrew channel αλλα δεν μου παιζει κανενα παιχνιδι κανω install αυτο NeoGammar7 η το περναω μεσα απο το homebrew channel k μου βγαζει disc error k στα 2 καμια ιδεα;

Δημοσ.
σημερα πηρα wii του εβαλα μεσα το homebrew channel αλλα δεν μου παιζει κανενα παιχνιδι κανω install αυτο NeoGammar7 η το περναω μεσα απο το homebrew channel k μου βγαζει disc error k στα 2 καμια ιδεα;

Ακολούθησε αυτό τον οδηγό:

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε παιδια τρεχω παιχνιδια απο USB μεσω NeoGamma αλλα εχω προβλημα με το Rock Band 2.

Παω στο Music Store να κατεβασω κανα τραγουδι, εχω 400 ποντους ελευθερους, αλλα μου βγαζει αυτο το μηνυμα:

There is not enough available space in Wii system memory to download this content. Either move data to an SD Card or delete data in the Data Management screen.

Η SD κάρτα μου είναι η ίδια που τρέχει το Homebrew Channel, και έχει πάνω από 1,5GB ελεύθερο. Καθάρισα και απο τη μνήμη του Wii κατι παλιοτερα παιχνιδια και saves, μπας και χρειαζεται εξτρα χωρο ξερω γω, εχω τωρα 516 blocks of memory, 400 ποντους, πάνω από 1,5 GB μνήμης στην SD, και ακόμα το Rock Band 2 Music Store δε με αφήνει να κατεβάσω κανένα τραγούδι, ούτε καν τα τσάμπα (που θελουν 0 πόντους).

-edit- Η SD που αναφέρω πάνω είναι 2 GB. Μόλις δοκίμασα μία άλλη φρεσκοφορμαρισμένη 4GB και αν και τη βλέπει στο wii menu, μου βγάζει τις ίδιες βλακείες στο RB2, ότι δεν έχει και καλά αρκετή μνήμη. Επίσης δοκίμασα να τρέξω το RB2 από DVDbackup με ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Θα σκάσω!

Καμία λύση;

Επεξ/σία από DeSaad
Δημοσ.

@vdanasto:

το anti 002 error το ενεργοποιείς από τον preloader ή απο το neogamma?

ενένα το new super mario ξεκινάει να παίζει κανονικά αλλά δεν ξέρω παρακάτω γιατί δεν το έπαιξα σχεδόν καθόλου. Σε άλλα παιχνίδια όμως το γουί κολλάει με πράσινη οθόνη στην αρχή ή παγώνει η εικόνα μετά από λίγο παιχνίδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εκανα update σε 4.2E, και θα προχωρησω με τον οδηγο. :D

Ενημερωνω οτι ολα πηγαν καλα, ευχαριστω για την βοηθεια!

Επεξ/σία από opethmmad
Δημοσ.

παιδιά, ερωτηση ΑΣΧΕΤΟΥ:

Στο κλασσικό λινκ βοήθειας, λέει σε κάποια βήματα, να στείλω μαίηλ στο [email protected] , για να παρω τα αρχεία update.zip και modify.zip.

Τι παίζει με αυτό? πρέπει να τα στείλω σε αυτόν?

και τι παίζει με το region? ποιο....region ειμαστε?

Δημοσ.
παιδιά, ερωτηση ΑΣΧΕΤΟΥ:

Στο κλασσικό λινκ βοήθειας, λέει σε κάποια βήματα, να στείλω μαίηλ στο [email protected] , για να παρω τα αρχεία update.zip και modify.zip.

Τι παίζει με αυτό? πρέπει να τα στείλω σε αυτόν?

και τι παίζει με το region? ποιο....region ειμαστε?

Προσωπικα χρησιμοποιησα αυτον τον οδηγο: http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html'>http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:17 ----------

εγώ θα σου πρότεινα να πας σε 4.2 και να ακολουθησεις αυτό τον οδηγό. εμένα με βοήθησε τέλεια και είναι πολύ απλός. τον έχω δοκιμάσει και στο δικο μου wii που είναι διετιας αλλά κ στου κολλητου μου που μόλις το πήρε.

http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html

Εγω ακολουθησα αυτον τον οδηγο αλλα επειδη ειχα κανει καποιες προσπαθειες και παλιοτερα μετα το βημα Α το εξης:

Those who had previously (before the update) installed ios249 may have a chance to play backed up games easily. They should run cios38rev14 installer from Homebrew Channel and use ios250. if that does not work, try running it again, but using one of the following : ios202, ios222,ios223,ios249.Then you can proceed to D.

Οποτε δοκιμασα ενα παιχνιδι και ολα καλα μεσω NeoGamma!

Ομως στο New Super Mario bros εχω το ιδιο προβλημα με τον GaGaS_Thess.

Απο κατω λεει ο @vdanasto να ενεργοποιησει το Error#002 Fix, ξερει κανεις πως μπορω να το κανω αυτο?

Δημοσ.

Απο κατω λεει ο @vdanasto να ενεργοποιησει το Error#002 Fix, ξερει κανεις πως μπορω να το κανω αυτο?

Πριν τρέξεις το παιχνίδι, πας στα settings/game load και εκεί έχει επιλογή "Error 002 fix".

Εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να ρωτήσω τι τρέχει με τα εξώφυλλά στον Usbloader GX.

-Πρέπει να τα βάλω χειροκίνητα στην sd κάρτα;

-'Η μπορούν να μπουν αυτόματα μέσω ίντερνετ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...