Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@vdanasto: Τους WD τους έχεις δοκιμάσει εσύ ο ίδιος; Αν ναι, ποια μοντέλα;

Έχω δοκιμάσει έναν MyBook, έναν Passport και έναν Elements. Δούλευαν και οι 3 κανονικά. Τα προβλήματα που υπάρχουν συνήθως έχουν να κάνουν με τα Energy Saving Features του δίσκου, π.χ. ορισμένοι είναι ρυθμισμένοι να σβήνουν στα 10 λεπτά αναμονής και κολλάει το παιχνίδι όταν πάνε να ξαναξεκινήσουν. Λύνεται με αλλαγή αυτών των ρυθμίσεων μέσω των utilities που δίνουν οι εταιρίες.

Δημοσ.

Και εγώ έναν Western Digital Elements 320gb πήρα και δεν έχω πρόβλημα μέσα στα παιχνίδια. Και όπως έγραψε και ο vdanasto, υπάρχει ένα utility από την WD, που ονομάζεται WD_External_Spindown_1-00 και μάλλον απενεργοποιεί το sleep mode. Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί όπως ανέφερα παραπάνω δεν είχα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Το μόνο κακό είναι ότι όταν συνδέω τον σκληρό δίσκο στον PC (winxp x64) δεν μου τον διαβάζει συνέχεια. Πρέπει να τον βγάζω έξω και να τον ξανά βάζω. Αλλά αυτό ίσως έχει να κάνει με τον PC. Γιατί μου τα έκανε αυτά πριν ακόμη αρχίσω να τον χρησιμοποιώ για το Wii. Υποθέτω ότι φταίνει οι usb υποδοχές.

Α και τα καλύτερα προγράμματα για μεταφορά iso στον σκληρό δίσκο για wii είναι το "WBFS Manager 3" και "WiiBackupManager".

Πάντως πραγματικά αξίζει η οποιαδήποτε ταλαιπωρία με εγκατάσταση σκληρού δίσκου.

Α και καλά Χριστούγεννα να έχουμε!

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την πληροφορία και εσένα και τον sattack. Και με το δικό μου μαύρο WII δούλεψε μια χαρά. Αλλά ξαναάρχισα 4 φορές το Restoring the Trucha Bug μέχρι να πιάσει.

Έβαλα το USB Loader GX σε συνδιασμό με το Wii Backup Manager. Με αυτά τα δύο δεν χρειάζεται να κάνεις WBFS partition, απλά έναν φάκελο WBFS

στον FAT32 (μάλλων και σε NTFS δουλεύει, αλλά δεν το δοκίμασα). Με το Wii Backup Manager μετατρέπεις σε WBFS τα ISO σου και τα βάζεις στον φάκελο WBFS, απ΄όπου τα ανοίγεις με το USB Loader GX.

Έχω κάνει και εγώ αυτό που λες (WBFS σε FAT με το Wii Backup Manager)

με τον αντίστοιχο φάκελο αλλά ενώ το configurable usb loader βλέπει κανονικά τα παιχνίδια στον φάκελο WBFS και παίζουν, το USB loader GX μου εμφανίζει 0 games. Ξέρει κανείς τι παίζει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας και χρόνια πολλά.

Πήρα ενα usb stick 8gb transend(FAT32) για να φορτώνω παιχνίδια από το USB Loader GX.

Είτε του κάνω φορματ σε WBFS,

είτε παλι σε fat32,

είτε ακόμα με το Wii Backup Manager σε fat32 με φακελλο WBFS,

edit: και σε NTFS

Μου βγάζει μήνυμα

No WBFS or FAT/NTFS partition found

You need to select or format a partition

Αφού διαλέγω format μετά δεν διαβάζει χωρητικότητα και μου λεει

can't be formatted

αντιθετα σε ενα usb stick Kingston 1 gb(FAT) βλέπει χωρητικότητα.

Καμμια ιδεα?

Επεξ/σία από zirobabis
Δημοσ.
Έχω κάνει και εγώ αυτό που λες (WBFS σε FAT με το Wii Backup Manager)

με τον αντίστοιχο φάκελο αλλά ενώ το configurable usb loader βλέπει κανονικά τα παιχνίδια στον φάκελο WBFS και παίζουν, το USB loader GX μου εμφανίζει 0 games. Ξέρει κανείς τι παίζει?

Στις ρυθμίσεις μέσα στο menu του USB Loader GX σε ρωταει ποιο partition να χρησιμοποιεί (NTFS ή WBFS).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια λογο του οτι ειμαι νεος με το wii (μολις 4 ημερων) μπορει κανεις να με βοηθησει να του περασω μεσα το sofmod ετσι ωστε να μπορω να του βαζω αντιγραφης παιχνιδια????

το μονο που εχω καταφερει ειναι να εγκαταστησω το homebrew channel.

καποιος οδηγος για ποιον φακελο wad 8α πρεπει να βαλω????

η εκδοση του wii ειναι 4.1E

ευχαριστω

Επεξ/σία από didassa
Δημοσ.

Επειδη εχω χαθει λιγο με του οδηγους...

Εχω ενα wii 3.4Ε εκδοση, πρεπει να το αναβαθμιση σε επομενη εκδοση για του κανω οτι ειναι αυτο που του κανεις?:-D

Γιατι εχω βρει αυτον τον οδηγο http://www.haxnetwork.net/showthread.php?t=10221

που ειναι χωρις το twilight hack αλλα δεν ξερω αν κανει για την εκδοση που εχω...

Και αν οχι μπορει καποιος να μου πει μετα τι ειναι αυτη η διαδικασια, δηλαδη τι κερδιζεις απο αυτο...

ps

Αν δεν μπορει απο εδω ας μου στειλει ενα pm!

• Moderators
Δημοσ.
Αυτόν τον είχες δοκιμάσει;

http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/16970-new-3-1-4-1-softmod-any-wii.html

Έτσι απο περιέργεια..

Εμένα δούλεψε άψογα σε 4.1

Ναι το ειχα δει και αυτο. Εκ πρωτης μου φανηκε το πιο αναλυτικο γιατι εχει και τα βιντεακια κλπ, αλλα ακουσα την γνωμη μελους και δοκιμασα (ως καλυτερο και πληρεστερο :mad: )τον "google" οδηγο. Μετα απο εκεινον δεν δουλεψε λοιπον ουτε ο παραπανω.

(Να υπενθυμισω "για οσους ανοιξαν τωρα τους δεκτες τους" οτι το εχω "φτιαξει" το Wiiακι , μην απαντησει κανεις σε μενα :P )

Δημοσ.
Σε μια φίλη δοκίμασα ένα enclosure turbo-x με δύο διαφορετικούς σκληρούς (IDE - παίρνει και SATA αλλά δεν είχαμε), οπότε λέει να προβεί σε αγορά νέου σληρού.. Το θέμα είναι πως επειδή τον σκληρό θα τον πάρει αποκληστικά για το wii, θέλουμε πρώτα να σιγουρευτούμε για την ορθή λειτουργία των υποψήφιων προς αγορά σκληρών. Εδώ είναι το πιο ενημερωμένο compability list που έχω βρει αλλά φυσικά η κάθε πρόταση/εμπερία που έχετε είναι καλοδεχούμενη..

thnx

@vdanasto: Τους WD τους έχεις δοκιμάσει εσύ ο ίδιος; Αν ναι, ποια μοντέλα;

δισκο εχω τον seagate freeagent 1T.

[...]

Αυτο ειναι βασικα το προβλημα που μπορει να εχεις με δισκο στο Wii. (και ο λογος που κι εγω δεν ρισκαρα να παρω αλλη μαρκα δισκου)...

Εγώ χρησιμοποιώ τον μικρό segate 500gb p/n 9sd2a4-500 ...

Έχω δοκιμάσει έναν MyBook, έναν Passport και έναν Elements. Δούλευαν και οι 3 κανονικά...

Και εγώ έναν Western Digital Elements 320gb πήρα και δεν έχω πρόβλημα μέσα στα παιχνίδια...

Οπότε νομίζετε πως αρ wii οκέι wiith δατ;

Μην την πάρω στο λαιμό μου την κοπέλα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε ολους!

Εχω ενα wii 4.0E εδω και 2-3μερες και του εχω περασει Homebrew Channel. Θελω με ενα stickaki 8GB Kingston να φορτωνω τα backups μεσω USB loader gx.

Το προβλημα ειναι, οτι δεν εχω το IOS249 που απαιτειται για τον usbloadergx.

Δοκιμασα με τον neogamma να φορτωσω απο το kingston (το οποιο ειναι WFBS formatted) αλλα δεν το φορτωνει, fails, και με βγαζει στο μενου του neogamma παλι.

Αν βοηθαει σε κατι στον neogamma κατω κατω λεει R8 beta 12 IOS36 (rev 3094).

Πως μπορω να περασω το IOS249?

Επισης προσπαθησα να περασω το BootMii και λεει Can be installed only as an IOS...

Επεξ/σία από opethmmad
Δημοσ.

εγώ θα σου πρότεινα να πας σε 4.2 και να ακολουθησεις αυτό τον οδηγό. εμένα με βοήθησε τέλεια και είναι πολύ απλός. τον έχω δοκιμάσει και στο δικο μου wii που είναι διετιας αλλά κ στου κολλητου μου που μόλις το πήρε.

http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
εγώ θα σου πρότεινα να πας σε 4.2 και να ακολουθησεις αυτό τον οδηγό. εμένα με βοήθησε τέλεια και είναι πολύ απλός. τον έχω δοκιμάσει και στο δικο μου wii που είναι διετιας αλλά κ στου κολλητου μου που μόλις το πήρε.

http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html

και δεν θα υπαρξει προβλημα με το IOS249?

ευχαριστω για την απαντηση :)

Eπισης στον οδηγο που μου δωσες, λεει

Warning, please all those who are on lower than 4.2, DO NOT update yet!! If you are on 3.1-4.1 system menu you should use the excellent Guide made by Dogeggs!
. Αρα τι κανω; να δοκιμασω πρωτα το αλλο που λεει;

Επισης, να αδειασω την SD card πριν δοκιμασω?

Επεξ/σία από opethmmad
Δημοσ.

εγώ είχα το wii και του είχα περάσει το homebrew channel με το zelda κόλπο κααααααποτε. πριν λίγες μέρες είπα να ξανασχοληθώ με το αθλημα και πήγα να ακολουθήσω τον οδηγό που ήταν για μέχρι 4.1. είχα 3.4Ε...

δεν μπορούσα να κάνω τπτ και ρώτησα τον gherundo κ μου πε ότι δν υπάρχει πρόβλημα. έτσι έκανα update μέσω του ιντερνετ και πήγα το wii 4.2Ε και ακολούθησα τον οδηγό που σου εδωσα πιο πάνω χωρίς κανένα πρόβλημα και παίζω και μέσω dvd backups αλλά και usb.

το ίδιο έκανα έκανα και στο wii του κολλητού μου που ήταν της κούτας, μερικών ωρών αγορασμένο. είχε μέσα του το 4.1Ε, του έκανα update και ακολούθησα τον οδηγό χωρίς κανένα πρόβλημα. η μόνη διαφορά είναι ότι εμένα πέρασε το bootmii σαν boot2 ενώ αυτού σαν IOS.

εδώ μια ερώτηση. θα πρέπει να του περάσω τον priiloader αφου του το πέρασα σαν IOS το bootmii; τι άλλο πρέπει να προσέξει;

Δημοσ.
και δεν θα υπαρξει προβλημα με το IOS249?

ευχαριστω για την απαντηση :)

Eπισης στον οδηγο που μου δωσες, λεει . Αρα τι κανω; να δοκιμασω πρωτα το αλλο που λεει;

Επισης, να αδειασω την SD card πριν δοκιμασω?

Δες και αυτό http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901

Με αυτό θα αναβαθμιστεί πρώτα σε 4.2Ε. Η SD πρέπει να είναι άδεια πριν βάλεις μέσα τα αρχεία (πρώτα αυτά από το update.zip)

Αφού ακολούθησα αυτόν τον αδηγό το USB Loader GX μπήκε χωρίς πρόβλημα. Βέβαια δεν θα παίζει τα backup σου από δισκάκι, μόνο από USB σκληρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...