Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά χίλια συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί (που είμαι σίγουρος για αυτό) αλλά πρέπει να προσέξω κάτι όταν θα το πάρω για να είμαι σίγουρος ότι hackαρεται? Γιατί λέω αύριο να πάω να τσιμπήσω ένα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

νεος κατοχο wii :-)

εχω την εκδοση 3.4

ειδα οτι προτεινεται αυτο τον οδηγο http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901

υπαρχει καποιος αλλος για 3.4 , για να μην κανω update?

τα SD / HDD για τα παιχνιδια πρεπει να ειναι σε fat32 ?

Παιδια το Multirama δινει το Wii με 139 Ευρω.

Γνωριζεται αν ειναι με το παλιο chipset που διαβαζει DVD disks ή με το καινουργιο που λειτουργει μονο με USB loaders?

Επισης προτιματε Cioscorp σε σχεση με Neogamma ή οχι? Θελω να κανω δωρο στον ανηψιο μου και θα ειναι πιο ευκολο να φορτωνει τα backups κατευθειαν απο το Disc Channel. Εχει μειονεκτηματα το Cioscorp?

Συγγνωμη παιδια αν επαναλαμβανω καποια ερωτηση που εχει απαντηθει.

Παιδιά ένας φίλος μου έφερε το wii του που το μπρίκαρε να του το φτιάξω... Πως το μπρίκαρε??? Κάνοντας Update με το Beatles Rockband PAL στο PAL wii του... Με το ΙΔΙΟ dvd είχα κάνει update το δικό μου... Δεν ξέρω πως μπρίκαρε αλλά anyway... Όταν ανοίγει απλά έχει μαύρη οθόνη, κανένα σημείο ζωής... Δοκίμασα το κόλπο savemiifrii με το GC controller αλλά τζίφος, δεν μπαίνει σε recovery mode... Το wii είναι από τα πρώτα που βγήκαν και έχει wiikey 1. Μπορώ να το σώσω? Το savemii θα δουλέψει ή πολύ απλά θα χαλάσω 40€(πόσο κάνει:P)??? Ευχαριστώ.

Παιδιά ένας φίλος μου έφερε το wii του που το μπρίκαρε να του το φτιάξω... Πως το μπρίκαρε??? Κάνοντας Update με το Beatles Rockband PAL στο PAL wii του... Με το ΙΔΙΟ dvd είχα κάνει update το δικό μου... Δεν ξέρω πως μπρίκαρε αλλά anyway... Όταν ανοίγει απλά έχει μαύρη οθόνη, κανένα σημείο ζωής... Δοκίμασα το κόλπο savemiifrii με το GC controller αλλά τζίφος, δεν μπαίνει σε recovery mode... Το wii είναι από τα πρώτα που βγήκαν και έχει wiikey 1. Μπορώ να το σώσω? Το savemii θα δουλέψει ή πολύ απλά θα χαλάσω 40€(πόσο κάνει:P)??? Ευχαριστώ.

Έχω κι εγώ ένα μπρικι αν θέλεις μοιραζόμαστε το ποσό (20-20) αν και εγώ είμαι Θεσσαλονίκη...

Λοιπόν, όποιος ξέρει γερμανικά, ας μας πει τι παίζει με αυτό:

http://projekt-singitstar.forumieren.com/

Είναι ένα πρότζεκτ για να παίζουν τα παιχνίδια του singstar (playstation καραόκε) στο wii. Ήδη ο θείος έχει πολλά τροποποιημένα iso.

καλησπέρα,έχω ένα πρόβλημα, έχω τον usb config loader v50c και προσπαθώ να παίξω το call of duty modern warfare 2 αλλά κολλάει στην 8η αποστολή στο loading....έχω κολλήσει και έχω φρικάρει..έχω δοκιμάσει τα πάντα..(εκτός απο 11880 :P) όποιος μπορεί να με βοηθήσει ευχαριστώ..

Οκ, thanks, δουλεψε!

Το μονο "κακο" ηταν οτι πρεπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να κανεις αναβαθμιση σε 4.2

Αυτο ζητουσα απο χθες να αποφυγω αλλα κανενας οδηγος που κανει softmoding σε 4.1Ε δεν υπαρχει / δεν δουλευε (απο τους 2-3 που βρηκα δλδ)ι! Ολοι καπου κολουσαν, αλλοι ειχν λαθη μεχρι και τυπογραφικα αλλα και ουσιας οπως ο "google", αλλα ευτυχως εκανα uninstall το priiloader και μετα ολη η διαδικασια του gbatemp πηγε ρολοι, εκτος απο ενα σφαλμα μου που πεταξε στο Restoring the Trucha Bug και τα παιξα "exception (DSI) occured!"! Γεμισε η οθονη με κατι δεκαεξαδικα ψηφια και δεν προχωρουσε, αλλα ευτυχως ξαναμπουταρα και συνεχισα και δεν το ξαναβγαλε, περασε κανονικα!

Εβαλα και εναν usb loader (Cfg_USB_Loader_48) και τρεχω απο 8GB φλασακι 3-4 παιχνιδια μια χαρα!

Τωρα αδειαζω ενα φουλαρισμενο 500αρι 2.5'' εξωτερικο, να κανω καμια 100στή GB ενα partition WBFS να εχουμε χωρο!!

Ευχαριστώ για την πληροφορία και εσένα και τον sattack. Και με το δικό μου μαύρο WII δούλεψε μια χαρά. Αλλά ξαναάρχισα 4 φορές το Restoring the Trucha Bug μέχρι να πιάσει.

Έβαλα το USB Loader GX σε συνδιασμό με το Wii Backup Manager. Με αυτά τα δύο δεν χρειάζεται να κάνεις WBFS partition, απλά έναν φάκελο WBFS

στον FAT32 (μάλλων και σε NTFS δουλεύει, αλλά δεν το δοκίμασα). Με το Wii Backup Manager μετατρέπεις σε WBFS τα ISO σου και τα βάζεις στον φάκελο WBFS, απ΄όπου τα ανοίγεις με το USB Loader GX.

Οκ, thanks, δουλεψε!

Το μονο "κακο" ηταν οτι πρεπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να κανεις αναβαθμιση σε 4.2

Αυτο ζητουσα απο χθες να αποφυγω αλλα κανενας οδηγος που κανει softmoding σε 4.1Ε δεν υπαρχει / δεν δουλευε (απο τους 2-3 που βρηκα δλδ)ι! Ολοι καπου κολουσαν, αλλοι ειχν λαθη μεχρι και τυπογραφικα αλλα και ουσιας οπως ο "google", αλλα ευτυχως εκανα uninstall το priiloader και μετα ολη η διαδικασια του gbatemp πηγε ρολοι, εκτος απο ενα σφαλμα μου που πεταξε στο Restoring the Trucha Bug και τα παιξα "exception (DSI) occured!"! Γεμισε η οθονη με κατι δεκαεξαδικα ψηφια και δεν προχωρουσε, αλλα ευτυχως ξαναμπουταρα και συνεχισα και δεν το ξαναβγαλε, περασε κανονικα!

Εβαλα και εναν usb loader (Cfg_USB_Loader_48) και τρεχω απο 8GB φλασακι 3-4 παιχνιδια μια χαρα!

Τωρα αδειαζω ενα φουλαρισμενο 500αρι 2.5'' εξωτερικο, να κανω καμια 100στή GB ενα partition WBFS να εχουμε χωρο!!

Αυτόν τον είχες δοκιμάσει;

http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/16970-new-3-1-4-1-softmod-any-wii.html

Έτσι απο περιέργεια..

Εμένα δούλεψε άψογα σε 4.1

παιδια καλησπερα.Εκανα σημερα ενα softmod του wii μου σε εκδοση 4.2E και ολα καλα ολα ωραια αλλα οταν παιζω καποιο game η τρεχω καποια εφαρμογη και του πω να βγει σε wii menu με το home button μου πεταει το συγκεκριμενο μηνυμα και κανει reboot η κονσολα : "Couldn't find "hacks.ini" neither on FAT nor on NAND!" εχω ψαξει πολυ στο γοογλε αλλα δυστηχος δεν καταφερα να το λυσω.... αν καποιος γνωριζει ας μου πει μπας και το φτιαξω!!

παιδια καλησπερα.Εκανα σημερα ενα softmod του wii μου σε εκδοση 4.2E και ολα καλα ολα ωραια αλλα οταν παιζω καποιο game η τρεχω καποια εφαρμογη και του πω να βγει σε wii menu με το home button μου πεταει το συγκεκριμενο μηνυμα και κανει reboot η κονσολα : "Couldn't find "hacks.ini" neither on FAT nor on NAND!" εχω ψαξει πολυ στο γοογλε αλλα δυστηχος δεν καταφερα να το λυσω.... αν καποιος γνωριζει ας μου πει μπας και το φτιαξω!!

το αρχείο που ψάχνει είναι για τις ρυθμίσεις του Priiloader.

Διάβασε λίγο και θα το βρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
WD MyBook, WD Passport, και απ'οτι έχω διαβάσει οι περισσότεροι δίσκοι, αρκεί να είναι μέχρι 500GB ή να έχουν Partition έως 500GB.

Σε μια φίλη δοκίμασα ένα enclosure turbo-x με δύο διαφορετικούς σκληρούς (IDE - παίρνει και SATA αλλά δεν είχαμε) αλλά δεν δούλεψε, οπότε λέει να προβεί σε αγορά νέου σληρού.. Το θέμα είναι πως επειδή τον σκληρό θα τον πάρει αποκληστικά για το wii, θέλουμε πρώτα να σιγουρευτούμε για την ορθή λειτουργία των υποψήφιων προς αγορά σκληρών. Εδώ είναι το πιο ενημερωμένο compability list που έχω βρει αλλά φυσικά η κάθε πρόταση/εμπερία που έχετε είναι καλοδεχούμενη..

thnx

@vdanasto: Τους WD τους έχεις δοκιμάσει εσύ ο ίδιος; Αν ναι, ποια μοντέλα;

Επεξ/σία από noasgr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δισκο εχω τον seagate freeagent 1T.

Το μονο προβλημα ειναι οτι μερικες φορες (αρκετα συχνα θα ελεγα) που παω να ξεκινησω τον GX usb loader "μπλοκαρει", και θελει να βγαλω την τροφοδοσια απο την πριζα και να την ξαναβαλω για να παρει μπρος. Αυτο το αποδιδω στην ξεχωριστη τροφοδοσια, ειναι λιγο σπαστικο, αλλα πρακτικα δεν αποτελει προβλημα. (νομιζω το λεει και στην παραπανω λιστα οτι θελει να ξεκινησει πρωτα το wii και μετα να παρει ρευμα ο δισκος)

Μεσα σε παιχνιδια δεν μου μπλοκαρει ποτε. (Εκει αν ηταν θα αποτελουσε προβλημα)

(YΓ. επισης να πω οτι στο 750αρι partition που χρησιμοποιω, ναι μεν κατα βαση τα ISOs τα περναω μεσω WBFS manager, αλλα εχω περασει και 1-2 απο το ιδιο το Wii, που καποιοι λεγανε οτι δεν γινεται αν το partition ειναι πανω απο 500GB.)

Πιο πριν ειχα εναν Maxtor Βasics Portable 250αρη χωρις τροφοδοσια, επαιρνε ρευμα χρησιμοποιωντας 2 καλωδια usb μαζι (το 2ο μονο για ρευμα)

Με αυτον τον τροπο δεν "κολλαγε" ποτε, καθως αναβε και εσβηνε μαζι με το Wii

Αλλα ηταν λιγα τα GB.

Αν τα GB (και η τιμη) δεν αποτελουν προβλημα, θα ελεγα οτι αυτοι οι "portable" δισκοι χωρις ξεχωριστη τροφοδοσια ειναι λιγο πιο βολικοι για τον παραπανω λογο.

Γενικα οι Seagate (& Maxtor) ειναι δοκιμασμενοι και προτεινονται, βασικα γιατι εχουν το Seagate manager που σε αφηνει να ορισεις σε ποση ωρα θα πεσουν σε sleep mode.

Aν καποιος δισκος εχει χαμηλο τετοιο οριο και δεν εχει προγραμμα για να το αλλαξεις, μπορει σε καποια παιχνιδια να μπαινει ετσι σε sleep mode και να κολλαει το παιχνιδι.

Αυτο ειναι βασικα το προβλημα που μπορει να εχεις με δισκο στο Wii. (και ο λογος που κι εγω δεν ρισκαρα να παρω αλλη μαρκα δισκου)

.

Επεξ/σία από sattack

Σε μια φίλη δοκίμασα ένα enclosure turbo-x με δύο διαφορετικούς σκληρούς (IDE - παίρνει και SATA αλλά δεν είχαμε), οπότε λέει να προβεί σε αγορά νέου σληρού.. Το θέμα είναι πως επειδή τον σκληρό θα τον πάρει αποκληστικά για το wii, θέλουμε πρώτα να σιγουρευτούμε για την ορθή λειτουργία των υποψήφιων προς αγορά σκληρών. Εδώ είναι το πιο ενημερωμένο compability list που έχω βρει αλλά φυσικά η κάθε πρόταση/εμπερία που έχετε είναι καλοδεχούμενη..

Εγώ χρησιμοποιώ τον μικρό segate 500gb p/n 9sd2a4-500 αλλά μην τρελαίνεστε δεν χρειάζεται 1,5 τεραμπάιτ δίσκος! και σε 16άρι στικάκι βάζεις 20 παιχνίδια και όταν τα βαρεθεί τότε έρχεται σπίτι σου ;) και αλλάζετε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...