Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχουν παρτίδες black που παίζουν και απο αντιγραμμένα dvd ή όλα είναι περιορισμένα;

Φεύγω τώρα να πάω να πάρω ένα και θέλω να ξέρω. Μπορώ να το δώ κάπως εξωτερικά απο το κουτί; Δύσκολα ε;

Να προτιμήσω το white?

(εγώ έχω ήδη.. για δώρο το θέλω και να μπορεί να γίνεται softmod)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν παρτίδες black που παίζουν και απο αντιγραμμένα dvd ή όλα είναι περιορισμένα;

Φεύγω τώρα να πάω να πάρω ένα και θέλω να ξέρω. Μπορώ να το δώ κάπως εξωτερικά απο το κουτί; Δύσκολα ε;

Να προτιμήσω το white?

(εγώ έχω ήδη.. για δώρο το θέλω και να μπορεί να γίνεται softmod)

Θεωρητικά δεν υπάρχει. Δεν έχω πετύχει πουθενά να αναφέρεται το αντίθετο. Το θέμα δεν είναι στο χρώμα αλλά στην παρτίδα.. Γι' αυτό και το φαινόμενο με τα δισκάκια εμφανίστηκε πρώτα στις τελευταίες παρτίδες λευκού και αργότερα και στο μαύρο. Το τι θα προτιμήσεις is up to you..

Μάλιστα.. Εφόσον λοιπόν παίζει να πέσω και σε λευκό με άλλο chipset ας πάω για το μαύρο για να'μαι σίγουρος.. ;p

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση.

Μάλιστα.. Εφόσον λοιπόν παίζει να πέσω και σε λευκό με άλλο chipset ας πάω για το μαύρο για να'μαι σίγουρος.. ;p

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση.

Αν σε πρόλαβα πριν φύγεις γιου καν τσεκ άουτ δις θρεντ ας γουέλ..

Ευχαριστώ πολύ.

Πήγα πήρα απο τα καρ φουρ με -20% to black edition/motion+/sports/resort 159. Πολύ καλή ευκαιρία για όποιον θέλει..

Σήμερα και αύριο.

Και τώρα ξεκινάει το softmod xD

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:28 ----------

Έτσι για την ιστορία το black είχε 4.1e και το softmod έγινε σε λίγα λεπτά με αυτόν τον οδηγό

http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/16970-new-3-1-4-1-softmod-any-wii.html

To dvd όντως δεν δουλεύει και τώρα θα δοκιμάσω με usb loader.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:03 ----------

Exception(DSI) occured

000000000000000000000000453540345200000000000fffffffffff04305

(τυχαία άπειρα νούμερα)

Stack error

Rebooting in 5 seconds...

Αυτό παίρνω όταν προσπαθώ να bootάρω παιχνίδι απο τον usb loader.

ΑΝΥ ideas?

Φίλε sattack, ο οδηγός στο google είναι από τους guru της scene στο gbatemp.

Καλύπτει τα πάντα και το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να ξέρει αγγλικά και να διαβάσει από την αρχή.

o oδηγος μπορει να ειναι απο γκουρου και οντως να εχει πολλα ψαγμενα μεσα.

ομως σε καμμια περιπτωση δεν συγκρινεται με την απλοτητα του αλλου.

κατα τη γνωμη μου ενας που ξεκιναει πρεπει να δει τον απλο-απλουστατο οδηγο του gbatemp και μετα να κοιταξει αυτον του google αν θελει να πιο πολλες "εξειδικευσεις".

Ευχαριστώ πολύ.

Πήγα πήρα απο τα καρ φουρ με -20% to black edition/motion+/sports/resort 159. Πολύ καλή ευκαιρία για όποιον θέλει..

Σήμερα και αύριο.

Και τώρα ξεκινάει το softmod xD

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:28 ----------

Έτσι για την ιστορία το black είχε 4.1e και το softmod έγινε σε λίγα λεπτά με αυτόν τον οδηγό

http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/16970-new-3-1-4-1-softmod-any-wii.html

Exception(DSI) occured

(τυχαία άπειρα νούμερα)

Stack error

ΑΝΥ ideas?

Πες μας τι έκανες γιατί μας έχεις κόψει τα πόδια!!!

(αν θέλεις βοήθεια πάρτο κι έλα σπίτι μου... έχω φτιάξει δυο τρία από 4.2 full update)

Άάάάά σόρυ ξέχασα να "ενημερώσω" ;p

Όλα ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Δικιά μου βλακεία ήταν που είχα μέσα τον sd adaptor αλλα είχα ξεχάσει να βάλω μέσα την microSD(αυτό είχα μόνο τώρα για τέτοιο πράμα).

Τέλος πάντων δικιά μου χαζοπαράλειψη ήτανε. Έβαλα την κάρτα και ΟΛΑ παίζουν άψογα.

Φυσικά όπως είπα δεν παίζει αντιγραμμένα dvd, αλλα απο τον loader όλα μια χαρά (σε λίγα λεπτά με τον παραπάνω οδηγό)

Το ίδιο και vc/wad's διάφορα κτλ

[/color]Έτσι για την ιστορία το black είχε 4.1e και το softmod έγινε σε λίγα λεπτά με αυτόν τον οδηγό

Exception(DSI) occured

(τυχαία άπειρα νούμερα)

Stack error

ΑΝΥ ideas?

θα σου ελεγα να ακολουθησεις αλλον οδηγο πιο δοκιμασμενο. επισης ποιον usb loader εχεις εγκαταστησει και σε ποια εκδοση ειναι. (δηλαδη usb loader gx - neogamma r8 beta 14)

επισης χρησιμοποιησες το wbfs για να φορμαρεις τον σκληρο - στικακι σου και μεσο αυτου του προγραμματος να περασεις τα games?

Καλησπέρα...

Πρόσφατα (πριν 1βδομάδα)απέκτησα ένα Wii κ ψάχνοντας σχετικά με "κολπάκια" σχετικά με αυτό έχω μπερδευτεί αρκετά...

Το Wii μου είναι έκδοση 4.2 κ δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα σε αυτό...για να κάνω το οτιδήποτε πρέπει να κάνω downgrade σε έκδοση 4 ?

Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω...??Ας με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερίζω τον όμορφο κόσμο.

Έλειψα μπόλικο καιρό και είναι ασυγχώρητο.

Έχω μερικά μηνύματα που με ενημερώνουν για απαιτούμενες αλλαγές στο πρώτο πόστ του τόπικ.

Αν θέλετε λίγο να με βοηθήσετε, να μου δείξετε τί να συμπεριλάβω και τί να αλλάξω...

Update: OK, αφαιρέθηκαν όλοι οι παλιοί οδηγοί και έμεινε μόνο το link για τον τελευταίο οδηγό.

Επεξ/σία από panther_512

Καλησπέρα...

Πρόσφατα (πριν 1βδομάδα)απέκτησα ένα Wii κ ψάχνοντας σχετικά με "κολπάκια" σχετικά με αυτό έχω μπερδευτεί αρκετά...

Το Wii μου είναι έκδοση 4.2 κ δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα σε αυτό...για να κάνω το οτιδήποτε πρέπει να κάνω downgrade σε έκδοση 4 ?

Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω...??Ας με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ...

ΟΧΙ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα downgrade. Η 4.2 είναι η σωστή έκδοση για να κάνεις το softmode. Υπάρχει πολλοί οδηγοί στις προηγούμενες 2-3 σελίδες ... διάλεξε όποιον θέλεις και ακολούθησε τον :)

ΟΧΙ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα downgrade. Η 4.2 είναι η σωστή έκδοση για να κάνεις το softmode. Υπάρχει πολλοί οδηγοί στις προηγούμενες 2-3 σελίδες ... διάλεξε όποιον θέλεις και ακολούθησε τον :)

Θα μπορούσες παρακαλώ να μου υποδείξεις κάποιον που είναι κατά την γνώμη σου ο καλύτερος...

Καλησπερίζω τον όμορφο κόσμο.

Έλειψα μπόλικο καιρό και είναι ασυγχώρητο.

Έχω μερικά μηνύματα που με ενημερώνουν για απαιτούμενες αλλαγές στο πρώτο πόστ του τόπικ.

Αν θέλετε λίγο να με βοηθήσετε, να μου δείξετε τί να συμπεριλάβω και τί να αλλάξω...

Update: OK, αφαιρέθηκαν όλοι οι παλιοί οδηγοί και έμεινε μόνο το link για τον τελευταίο οδηγό.

Καλώς επέστρεψες :-)

Καλησπέρα.

Απέκτησα χτες ένα Wii και ακολούθησα τις οδηγίες του πρώτου ποστ για το modding, όλα πήγαν καλά (έτσι νομίζω τουλάχιστον)...

Εγκατέστησα και το usb loader gx, και πέρασα σε ένα εξωτερικό σκληρό το Mario Kart Wii, ακολουθώντας τις οδηγίες για το WiiBackup Manager.

Το πρόβλημα είναι πως μόλις φορτώσω το usb loader, το led του σκληρού σβήνει και έχω μια μαύρη οθόνη για 1-2 λεπτά μέχρι που κάποια στιγμή το Wii πάει μόνο του στην Home screen.

Τι μπορεί να κάνω λάθος? Φόρμαρα τον σκληρό σε fat και σε wbfs ακόμα και σε ntfs αλλά τα αποτελέσματα τα ίδια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...