Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένας φίλος μου έχει αγοράσει ένα wii εδώ και 2 χρόνια. Κάποιος λοιπόν από την αρχή του έβαλε κάποιο chip. Το πρόβλημά μας έιναι το εξής:

1. Πώς μπορούμε να δούμε τι chipaki του έχει βάλει (χάσαμε το τηλέφωνο του χειρούργου)

2. Μπορούμε να κάνουμε softmode με οποιοδήποτε chipaki και αν έχει

3. Θέλει να παίξει καινούργια παιχνίδια τα οποία όταν τα βάζει του ζητάει update. Είναι ασφαλές να κάνουμε update? (το wii δεν είναι συνδεδεμένο στο internet)

Για δώστε λίγο βοήθεια!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

να ρωτήσω κάποια πράγματα μιας κ είναι πολλά τα ποστ κ δεν μπορώ να το βρω..

1.ενδιαφέρεται ο κολλητός μου να πάρει wii. ποια έκδοση να αναζητήσει που να γίνεται softmod;

2.τα αντίγραφα ασφαλείας μου παίζουν κανονικά. αλλά τα χρώματα κ η οθόνη στην hdtv μου είναι πολυ χάλια!! σαν blur η εικόνα και ξεπλυμένα χρώματα. γιατί το κάνει αυτό; το wii sports και το wii play που έχω γνήσια είναι πολύ καλύτερα εμφανισιακά! το έχω συνδεμένο με scart. αλλά και πάλι τόσο μεγάλη διαφορά αναμεσά τους; :(

να ρωτήσω κάποια πράγματα μιας κ είναι πολλά τα ποστ κ δεν μπορώ να το βρω..

1.ενδιαφέρεται ο κολλητός μου να πάρει wii. ποια έκδοση να αναζητήσει που να γίνεται softmod;

2.τα αντίγραφα ασφαλείας μου παίζουν κανονικά. αλλά τα χρώματα κ η οθόνη στην hdtv μου είναι πολυ χάλια!! σαν blur η εικόνα και ξεπλυμένα χρώματα. γιατί το κάνει αυτό; το wii sports και το wii play που έχω γνήσια είναι πολύ καλύτερα εμφανισιακά! το έχω συνδεμένο με scart. αλλά και πάλι τόσο μεγάλη διαφορά αναμεσά τους; :(

1. Όλες πλέον γίνονται softmod, απλά οι πιο καινούριες δεν παίρνουν αντιγραμμένα δισκάκια (λόγω περιορισμού του chipset) αλλά μόνο USB Loader, που είναι βέβαια πολύ καλύτερο :-).

2. Σου φαίνεται, δεν έχει να κάνει με το ότι είναι αντιγραμμένα. Σε HDTV καλό θα ήταν να βάλεις component καλώδιο, ειδικά στις πολλές ίντσες η διαφορά στην ποιότητα της εικόνας είναι αισθητή.

επειδη και εγω ενδιαφερομαι, δηλαδη αν παρω τωρα wii μπορω να παιζω παιχνιδια κατεβασμενα απο το νετ?(ανεξαρτητα της εκδοσης?) και ειναι η διαδικασια απλη?

επειδη και εγω ενδιαφερομαι, δηλαδη αν παρω τωρα wii μπορω να παιζω παιχνιδια κατεβασμενα απο το νετ?(ανεξαρτητα της εκδοσης?) και ειναι η διαδικασια απλη?

Ναι, υπάρχει αυτός ο οδηγός ο οποίος είναι από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή και σε καθοδηγεί βήμα βήμα.

http://sites.google.com/site/completesg/

εγω απορω πως προτεινετε αυτον τον οδηγο. Εμενα μου φαινεται πολυ μπερδεμενος, ακομα και που τα εχω κανει αρκετες φορες αυτα τα βηματα. Ποσο μαλλον για καποιον που τα βλεπει ολα αυτα πρωτη φορα.

Αντιθετα, ο οδηγος του gbatemp στο 1ο ποστ, ειναι οτι πιο απλο υπαρχει.

Σου δινει ετοιμα τα αρχεια που βαζεις στην καρτα, σου δινει και εναν τυφλοσουρτη να ακολουθησεις και τελος.

εγω απορω πως προτεινετε αυτον τον οδηγο. Εμενα μου φαινεται πολυ μπερδεμενος, ακομα και που τα εχω κανει αρκετες φορες αυτα τα βηματα. Ποσο μαλλον για καποιον που τα βλεπει ολα αυτα πρωτη φορα.

Αντιθετα, ο οδηγος του gbatemp στο 1ο ποστ, ειναι οτι πιο απλο υπαρχει.

Σου δινει ετοιμα τα αρχεια που βαζεις στην καρτα, σου δινει και εναν τυφλοσουρτη να ακολουθησεις και τελος.

Τι να σου πώ, εγώ με αυτό τον οδηγό το έκανα και δεν δυσκολεύτηκα κάπου. Απλά και κατανοητά τα λέει.

Φίλε sattack, ο οδηγός στο google είναι από τους guru της scene στο gbatemp.

Καλύπτει τα πάντα και το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να ξέρει αγγλικά και να διαβάσει από την αρχή.

Φίλε sattack, ο οδηγός στο google είναι από τους guru της scene στο gbatemp.

Καλύπτει τα πάντα και το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να ξέρει αγγλικά και να διαβάσει από την αρχή.

Ακριβώς όπως τα λές ;).

Λοιπον εχουμε και λεμε: εχω το wii softmoded με fw 3.2E(cios14),με εγκατεστημενο το backup launcher 0,3γ και το neogama channel R6 οπως επισης και τον USB LOADER GX channel(την τελευταια revision).

Η ερωτηση μου τωρα:

Ετσι οπως ειμαι μπορω ναι παιξω τα παιχνιδια της virtual console οπως επισης και διαφορα αλλα homebrew παιχνιδια;;χρειαζετε να αλαξω κατι;Με το firmware που εχω ειμαι οκ;;

Μου τα εχει στειλει ο θειος απο αμερικα και ειναι κριμα να τα εχω και να καθονται:-D

Ποιο καλό παιδάκι θα μου πει κάποιο καλό και φθηνό component καλώδιο; Αυτά από το dealextreme είναι καλά;

Εγώ θα πρότεινα να αγόραζες το επίσημο της Nintendo για να μην έχεις στο μέλλον τυχόν προβλήματα. Είχα διαβάσει παλιότερα για άλλους που είχαν κάποια προβλήματα με την εικόνα στα vc games. Η διαφορά εξάλλου με τα 3rd parties δεν είναι και πολύ μεγάλη. Ρώτα σε κανένα γνωστό μεγάλο μαγαζί όπως πχ Fnac, Media Markt, Electro World, κλπ και πιστεύω ότι θα βρεις. Ψάξε και στο skroutz.gr

να ρωτήσω κάτι άλλο. δοκίμασα το mplayer ce. συμπαθητικός player. θα ήθελα όμως να δοκιμάσω κ τo samba του αλλά κ τους ελληνικούς υπότιτλους. υπάρχει κάποιο παιδί που να μου στείλει το configure του, από το player αλλά κ για το samba ώστε να δω πως πρέπει να το φτιάξω; κάποιος καλός αναλυτικός οδηγός παίζει πουθενά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...