Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά διαβάζω καιρό το νήμα και δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα. Γιατί κάποιοι δεν θέλετε να κάνετε το softmod? Ρωτάω καθαρά από περιέργεια χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν εννοείται. Είναι καθαρά απο περιέργεια η ερώτηση.

Για μενα το softmod θελει συνεχη ενασχοληση και ενημερωση, κατι που δεν εχω χρονο να κανω. Πιστευω ολοι οσοι εχουν τσιπακι δεν θα κατσουν να διαβαζουν σελιδες και με κινδυνο να παει κατι στραβα για να παιξουν το 1 παιχνιδι που δεν παιζει μεχρι στιγμης με τσιπακι.

Στο φιναλε μπορει και να το αγορασω αυθεντικο κιολας, αν αξιζει το παιχνιδι χαλαλι. Μην τα θελουμε και ολα δικα μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ετσι οπως εχει γινει με το wiikey που δεν εχουν βγαλει Update δεν προκειται ποτε να παιξουν τα καινουρια games. εγω εκανα softmode για να παιξει το mario παρολο που εχω wiikey

Για μενα το softmod θελει συνεχη ενασχοληση και ενημερωση, κατι που δεν εχω χρονο να κανω. Πιστευω ολοι οσοι εχουν τσιπακι δεν θα κατσουν να διαβαζουν σελιδες και με κινδυνο να παει κατι στραβα για να παιξουν το 1 παιχνιδι που δεν παιζει μεχρι στιγμης με τσιπακι.

Στο φιναλε μπορει και να το αγορασω αυθεντικο κιολας, αν αξιζει το παιχνιδι χαλαλι. Μην τα θελουμε και ολα δικα μας.

Δεν θέλω να διαφωνήσω μαζί σου αλλά δεν πιστεύω οτι έχεις δίκιο. Εγω έχω Wiikey και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κανένα παιχνίδι ΕΚΤΟΣ απο το Mario.

Γι αυτό λοιπόν είπα να δοκιμάσω να κάνω το softmode ... !! Το ψάξιμο μου πήρε μια ώρα και η διαδικασία της αναβάθμισης κανένα μισάωρο. Σύνολο 2 ώρες όλα μαζί (μιλάμε τώρα ότι ξεκίνησα απο το 0 σε θέμα softmode.

Τα ακόλουθα links με βοήθησαν:

http://tehparadox.com/forum/f41/wii-soft-modding-guide-4-2e-system-firmware-558017/

http://bannerbomb.qoid.us/

http://wbfsmanager.codeplex.com/

Είναι ότι χρειάζεται να κάνεις για να παίξεις το Mario αυτήν την στιγμή. Τώρα άμα θες την γνώμη μου ... άξιζε :)

Αλλιώς αγοράζεις το παιχνίδι που πάλι κατά την προσωπική μου γνώμη τα 50 ευρώ ... είναι και λίγα γι αυτό το παιχνίδι.

Βρες την έκδοση του NSMBW από Nitro (γύρω στα 380mb). Η έκδοση αυτή σε συνδυασμό με το IOS 222, παίζει μέσω usb loader gx χωρίς τίποτα παραπάνω (dols, sd, dvd κτλ). Δοκιμασμένο.. ;)

Έσκισες μεγάλε!!! Επιτέλους τα κατάφερα!

Παίδες θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραματάκια για το wii.

1) Δεν μου παίζει το geexbox (πρόγραμμα που κάνει το wii Media Center). Φορτώνει στην αρχή τις εντολές του linux και μετά κλείνει τελείως το wii.

Οι εκδόσεις που έχω κατεβάσει (0.1beta1 και 0.1alpha8) είναι στη διεύθυνση http://sourceforge.net/projects/geexboxforwii/. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Ποια έκδοση εσείς τρέχετε;

Έχω κάνει softmodding με την τελευταία έκδοση του http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901, οπότε από την έκδοση του wii είμαι πλήρως ενημερωμένος.

2) Το πρόγραμμα MPlayerCE V0.76 (αντίστοιχο με το παραπάνω) που βρίσκεται στη διεύθυνση http://code.google.com/p/mplayer-ce/downloads/list, μου παίζει κανονικά και μου φορτώνει εξωτερικό σκληρό δίσκο 1ΤΒ της Seagate σε NTFS Format. Το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους. Πρόσθεσα στο αρχείο mplayer.conf τη σειρά subcp=cp1250 αλλά τίποτα. Δοκίμασα ένα αρχείο από προηγούμενο post αλλά πάλι δεν μου δούλεψε. Γνωρίζει κάποιος το παραπάνω πρόβλημα;

Ευχαριστώ;

Παίδες θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραματάκια για το wii.

1) Δεν μου παίζει το geexbox (πρόγραμμα που κάνει το wii Media Center). Φορτώνει στην αρχή τις εντολές του linux και μετά κλείνει τελείως το wii.

Οι εκδόσεις που έχω κατεβάσει (0.1beta1 και 0.1alpha8) είναι στη διεύθυνση http://sourceforge.net/projects/geexboxforwii/. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Ποια έκδοση εσείς τρέχετε;

Έχω κάνει softmodding με την τελευταία έκδοση του http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901, οπότε από την έκδοση του wii είμαι πλήρως ενημερωμένος.

2) Το πρόγραμμα MPlayerCE V0.76 (αντίστοιχο με το παραπάνω) που βρίσκεται στη διεύθυνση http://code.google.com/p/mplayer-ce/downloads/list, μου παίζει κανονικά και μου φορτώνει εξωτερικό σκληρό δίσκο 1ΤΒ της Seagate σε NTFS Format. Το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους. Πρόσθεσα στο αρχείο mplayer.conf τη σειρά subcp=cp1250 αλλά τίποτα. Δοκίμασα ένα αρχείο από προηγούμενο post αλλά πάλι δεν μου δούλεψε. Γνωρίζει κάποιος το παραπάνω πρόβλημα;

Ευχαριστώ;

1) Δεν έχω ιδέα..

2) Πρόσθεσε το παρακάτω:

>#Subtitles Setting
slang=gr
subcp=windows-1253

1) Δεν έχω ιδέα..

2) Πρόσθεσε το παρακάτω:

>#Subtitles Setting
slang=gr
subcp=windows-1253

Άψογος φίλε μου. Δεν το είχα προσέξει το slang στην αρχή του αρχείου. Τώρα μας μένει το geexbox για να γίνει το wii σφεντόνα.Παραθέτω ξανά το πρόβλημα:

Δεν μου παίζει το geexbox (πρόγραμμα που κάνει το wii Media Center). Φορτώνει στην αρχή τις εντολές του linux και μετά κλείνει τελείως το wii ή άλλες φορές πετάει από την αρχή μαύρη οθόνη και μένει στάσιμο.

Άψογος φίλε μου. Δεν το είχα προσέξει το slang στην αρχή του αρχείου. Τώρα μας μένει το geexbox για να γίνει το wii σφεντόνα.

Είχα ξαναρωτήσει αλλά μάλλον κανείς δεν είχε ασχοληθεί μέχρι τότε με το geexbox..

Τι (παραπάνω) σου προσφέρει από τον Mplayer CE; Ρωτάω καλοπροαίρετα, να ξέρω τι χάνω..

Είχα ξαναρωτήσει αλλά μάλλον κανείς δεν είχε ασχοληθεί μέχρι τότε με το geexbox..

Τι (παραπάνω) σου προσφέρει από τον Mplayer CE; Ρωτάω καλοπροαίρετα, να ξέρω τι χάνω..

Δεν ξέρω τι παραπάνω προσφέρει. Δεν το έχω δει. Απ'οτι λέει τρέχει σε linux και κάνει το wii media center. Ίσως να έχει καλύτερο interface και πιο πολλές δυνατότητες. Ποιος ξέρει.... Γι' αυτό ρωτάμε για να μάθουμε.

Πάντως τα λεφτά που έκανε το wii τα αξίζει με αυτά που του έχω κάνει (50 παιχνίδια από σκληρό δίσκο και να παίζει ταινίες και τραγούδια)

Δεν ξέρω τι παραπάνω προσφέρει. Δεν το έχω δει. Απ'οτι λέει τρέχει σε linux και κάνει το wii media center.

>GeeXboX for Wii is GeeXboX ported, UNOFFICIALLY, to run on Nintendo Wii game console.

Ίσως να έχει καλύτερο interface

NewGUI wiki Mplayer CE

Geexbox screenshots

και πιο πολλές δυνατότητες. Ποιος ξέρει.... Γι' αυτό ρωτάμε για να μάθουμε.

Η αλήθεια είναι πως αυτό είναι το πιο σημαντικό. Άντε να δούμε.. Αν βρεις τίποτα αξιόλογο, ενημέρωσέ μας.

Πάντως τα λεφτά που έκανε το wii τα αξίζει με αυτά που του έχω κάνει (50 παιχνίδια από σκληρό δίσκο και να παίζει ταινίες και τραγούδια)

+1000

[offtopic]

Ε καλά οι άλλες κονσόλες παίζουν ταινίες και τραγούδια χωρίς να χρειάζεται να κάνεις softmod. ;)Για μένα είναι κοροϊδία το γεγονός ότι δεν περιέχει media player από την ίδια την Nintendo

Και όσον αφορά τα λεφτά ... μεταξύ μας είναι πολύ ακριβό αν σκεφτείς το κόστος κατασκευής της.[/offtopic]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω ένα wii 3.2e με wiikey και θέλω να το κάνω update σε 4.1. Μόλις εγκατέστησα το bootmii και το HBC και τώρα κάνω βackup της NAND. Τι πρέπει να κάνω για το update??? Δεν θέλω να το πάω σε 4.2 γιατί καταστρέφει το bootmii στην boot2 (εκτός αν έχει αλλάξει αυτό τώρα πια...). Το δικό μου θυμάμαι το είχα κάνει πηγαίνοντας σε 3.4 κάνοντας update από το DVD του Beatles Rockband και μετά update με τον updater του waninkoko πρώτα σε 4.0 και μετά σε 4.1 για να μην χάσω τα "bugs" των παλαιότερων εκδόσεων. Μήπως έχει βγει τίποτα καινούργιο??? Κανένας πρόχειρος οδηγός? Ευχαριστώ πολύ.

EDIT: Λοιπόν ακολουθώ τον οδηγό που υπάρχει στην 1η σελίδα (το link). Θα δω τι θα γίνει. Από ότι βλέπω σε πάει στγην 4.2. Ελπίζω να μην επηρεάσει το bootmii στην boot2.

Επεξ/σία από loukas77

[offtopic]

Και όσον αφορά τα λεφτά ... μεταξύ μας είναι πολύ ακριβό αν σκεφτείς το κόστος κατασκευής της.[/offtopic]

Συμφωνώ.. Αλλά ο μόνος παράγωντας είναι το κόστος κατασκευής;:rolleyes: Αν ναί, οι υπόλοιπες κονσόλες το καλύπτουν αυτό; [/ offtopic και από μένα]

>GeeXboX for Wii is GeeXboX ported, UNOFFICIALLY, to run on Nintendo Wii game console.

NewGUI wiki Mplayer CE

Geexbox screenshots

Η αλήθεια είναι πως αυτό είναι το πιο σημαντικό. Άντε να δούμε.. Αν βρεις τίποτα αξιόλογο, ενημέρωσέ μας.

+1000

Τελικά το κατάφερα και το έβαλα το geexbox αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Επίσης δεν μου αναγνώρησε τον εξωτερικό δίσκο σε ntfs, οπότε τζάμπα ο κόπος. Κατέβασα το homebrew_browser_v0.3.6 και μέσω wifi το wii κατέβασε το geexbox. Προτιμώ τον Mplayer CE.

[offtopic]

Συμφωνώ.. Αλλά ο μόνος παράγωντας είναι το κόστος κατασκευής;:rolleyes: Αν ναί, οι υπόλοιπες κονσόλες το καλύπτουν αυτό; [/ offtopic και από μένα]

Εγώ σχολίασα μόνο το "αξίζει τα λεφτά του". Σίγουρα το κάθε τι το αγοράζεις για κάποιο λόγο. Το ποιος είναι αυτός και το τι προσφέρει (χειρισμό, γραφικά, exclusives κλπ) με αφήνει αδιάφορο καθώς εν τέλει απλά οι δυνάμεις προσφοράς και ζήτησης θα ορίσουν τα επίπεδα της τιμής. Το αν είναι φυσικό να χει αυτή τη τιμή... προφανώς ναι. Το αν "την αξίζει" και αν τελικά είναι efficient η αγορά... σίγουρα όχι. ;) Έχει χαλαρά το μεγαλύτερο mark up στην αγορά... η τιμή του ίσως να αγγίζει και επίπεδα καθαρού μονοπωλίου.

Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για κονσόλα που ουσιαστικά έχει το hardware του game cube...:fear: και ενώ αρχικά ήταν η πιο φτηνή κονσόλα (αν θυμάμαι καλά είχε κάπου 300 ευρώ... που και πάλι ήταν ακριβή) όταν οι άλλες είχαν 400 και 600 ευρώ, τώρα πλέον έχει τα ίδια επίπεδα τιμών με τις άλλες. Και πρόσεξε, όλα αυτά για μια κονσόλα που δεν έχει ούτε καν media center και πρέπει να περάσεις το γολγοθά του softmod.

Εντάξει να λέμε μου αρέσει και χαίρομαι την κονσόλα μου... αλλά να την υμνούμε κιόλας για κάτι που το κάνουμε με αλχημείες ενώ θα έπρεπε να είναι δεδομένο και να λέμε για αυτό το λόγο ότι τα αξίζει τα λεφτά μου...:eek: λυπάμαι αλλά διαφωνώ. Είμαι και εγώ fan της Nintendo αλλά μην εθελοτυφλούμε κιόλας. Και στη τελική με αλχημείες μέχρι και το ps2 παίζει divx[/offtopic]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...