Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω. Μάλλον θα ξεκίνησω και εγώ την διαδικασία του loader με τα isos. Έχω έναν φίλο που την έχει κάνει ήδη και θα μου πει. Ευχαριστώ πάντως.

Δεν χρειάζεται να το κάνεις iso.. βάλε το neogamma και τρεχτο όπως είναι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:29 ----------

Εγω με 3.2Ε παιζω ολα τα αυθεντικα μεσω του disc-channel και δεν με ρωταει για update.

Προφανώς είτε βαζεις παλια παιχνίδια σε σχέση με τη κονσόλα σου είτε έχεις περάσει και το starfall (αν θυμάμαι καλά την ονομασία) που μπλοκάρει τα updates (αυτό το λέω με έναν ενδοιασμό καθότι δεν το χω ποτε δοκιμάσει)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δοκίμασε να αντικαταστήσεις το αρχείο subfont.ttf με αυτό που επισυνάπτω.. (ο player υποστηρίζει TrueType fonts, ίσως αυτή που έχεις να μην υποστηρίζει ελληνικά)

ok μι χαρά δούλεψε! Ευχαριστώ. Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω τα

γράμματα;

Επεξ/σία από peris72

Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι μέθοδοι hack που αναφέρονται εδώ ισχύουν και για το καινούριο wii που είναι μαύρο ή αν δεν παίζει ρόλο η έκδοση της κονσόλας.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

ok μι χαρά δούλεψε! Ευχαριστώ. Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω τα

γράμματα;

Στο αρχείο mplayer.conf υπάρχει η παράμετρος

>subfont-text-scale=Χ

όπου χ το μέγεθος της γραμματοσειράς. Νομίζω το default είναι 2, εγώ το έχω βάλει 4 και είναι μια χαρά..

Υ.Σ. Εδώ και 3-4 μέρες περίπου κυκλοφορεί νέα έκδοση του προγράμματος η 0.76.

Μπορεί σε τσιπαρισμένη κονσόλα με κολλήσεις, να προστεθεί δεύτερο τσιπάκι τύπου wiikey fusion ? Αυτου του τύπου τα τσιπάκια (που μπαίνουν μεταξύ πλακέτας και drive) επηρεάζουν την ταχύτητα ανάγνωσης της κονσόλας (σε βαθμό που γίνεται αντιληπτό) ?

παιδια ειναι τοσες πολλες οι σελιδες που δεν μπορω να τις διαβάσω αν και ομολογώ πως προσπάθησα και διαβασα κάμποσες απο αυτές.Το ερώτημα μου ειναι το εξής.Εχω την 3.2,εκανα update to CIOS σε REV14 και προσθεσα το neogamma,οποτε τα παιχνίδια παίζουν καλα,χρειάζεται να κανω update σε 4.1 και αν ναι πως?απλα κατεβάζω το system update?ακομα motion plus δεν εχω αλλα εχω σκοπο να παρω,γιατι καπου διάβασα οτι το motion plus σε 3.2 δεν παίζει.Τα φώτα σας λοιπόν και ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι μέθοδοι hack που αναφέρονται εδώ ισχύουν και για το καινούριο wii που είναι μαύρο ή αν δεν παίζει ρόλο η έκδοση της κονσόλας.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

δυστυχως το μαυρο wii δεν μπορει να παιξει με dvd βγαζουν error 1101

αλλα με usb loader υπαρχει φως και λειτουργει κανονικα

Έχω πρόβλημα με το super smash bros brawl. Το τρέχω μέσω usb, με το neogamma και όταν τελειώνει μια μάχη μου πετάει error.

Κάπου διάβασα για ένα άλλο ios που πρέπει να βάλω, νομίζω ένα εναλλακτικό 222 που δεν είναι από τον wankiko, αλλά διστάζω να το βάλω μην κάνω καμιά στραβή και brickάρω την κονσόλα.

Το έχει βάλει κανείς σας αυτό το ios, να μου πει τι πρέπει να κάνω?

Καλά διάβασες, είναι αυτό του Hermes και παίζει άψογα. Βάλτο άφοβα.

Πως;

Το έχω πει εκατό φορές:

http://sites.google.com/site/completesg/

Πάντως η έκδοση DVD5 του παιχνιδιού παίζει άνετα και με το cIOS του Waninkoko

Κανένα νέο με καμια έκδοση new mario bros που να παίζει απευθείας από dvd? Θα κυκλοφορήσει ποτέ λέτε? Επειδή βαριέμαι τα softmod κλπ...

Καλά διάβασες, είναι αυτό του Hermes και παίζει άψογα. Βάλτο άφοβα.

Πως;

Το έχω πει εκατό φορές:

http://sites.google.com/site/completesg/

Πάντως η έκδοση DVD5 του παιχνιδιού παίζει άνετα και με το cIOS του Waninkoko

Έβαλα το IOS του Hermes, και παίζει άψογα! Thanks a lot!

Μια υπενθύμιση όμως. Θα πρέπει να τρέξεις το παιχνίδι με τον uLancher επειδή ο neogamma δεν βλέπει άλλο IOS πέρα από το 249.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...