Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
υποθέτω πως αναφέρεσε στην έκδοση των 380mb που κυκλοφόρησε. Αν δεις στο wiisos υπάρχει μια full iso έκδοση που αντικαθιστόντας με το wiiscrubber το main.dol (πράγμα που δεν χρειάζετε γιατί έχει γίνει ήδη απο εκείνον που το ανέβασε) και καίγοντας το δισκάκι το παιχνίδι παίζει. Πως θα μπορούσα να παίξω το παιχνίδι σε ενα flash 512mb εφόσον ειναι iso και 4,3GB; Σε ευχαριστώ πάντως πολύ για την απάντηση σου αλλα θα ήθελα να δω αν κάποιος άλλος έχει κάποια άλλη λύση χωρίς να γίνει softmod.

Όλα τα iso του wii είναι 4.3 GB , δηλαδή το dvd το γεμίζουν με fix 4.3 gb. Όμως σπάνια είναι όλα τα bytes πραγματικά δεδομένα.. δηλαδή μπορεί το παιχνίδι στο dvd (ή σε iso) να είναι 4.3 gb όμως τα πραγματικά δεδομένα να είναι πολύ λιγότερα. Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα, το WBFS, περνάς το παιχνίδι στο stickaki (ή εξωτερικό σκληρό δίσκο) το οποίο αφαιρεί τα περιττά δεδομένα... αλλά παιχνίδια γίνονται 3.5 gb και άλλα μόλις 100 mb. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, γίνεται μόλις 350 mb, για αυτό και σου λέει ο φίλος ότι χωρά ακόμη και σε stickaki... ακόμη και στο δικό σου το flashaki των 512 mb

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όλα τα iso του wii είναι 4.3 GB , δηλαδή το dvd το γεμίζουν με fix 4.3 gb. Όμως σπάνια είναι όλα τα bytes πραγματικά δεδομένα.. δηλαδή μπορεί το παιχνίδι στο dvd (ή σε iso) να είναι 4.3 gb όμως τα πραγματικά δεδομένα να είναι πολύ λιγότερα. Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα, το WBFS, περνάς το παιχνίδι στο stickaki (ή εξωτερικό σκληρό δίσκο) το οποίο αφαιρεί τα περιττά δεδομένα... αλλά παιχνίδια γίνονται 3.5 gb και άλλα μόλις 100 mb. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, γίνεται μόλις 350 mb, για αυτό και σου λέει ο φίλος ότι χωρά ακόμη και σε stickaki... ακόμη και στο δικό σου το flashaki των 512 mb

Αυτό ομολογώ πως το ακούω για πρώτη φορά!!! Το πρόγραμμα που αναφέρεις WBFS και αυτό δεν το έχω ξανακούσει. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Θα το googlάρω να μάθω περισσότερα. Ωραία λοιπόν ευχαριστώ και τους 2 σας για την πληροφορία αυτή και πως μπορώ να χρησιμοποιήσω και αυτή τη μέθοδο. Θα το δοκιμάσω όποσδήποτε! Τι γίνετε όμως αν θέλω να το τρέξω απο το dvd μιας και έχω πληρώσει κάποια χρήματα για το chip; Υποθέτω πως θα μου παρέχει αυτή την ευκολία μιάς και σε άλους πολύ πιο expert απο εμένα δουλεύει το dvd με το ίδιο iso που έχω και εγώ. Εξακολουθώ να πιστεύω πως φταίει το οτι δεν καταφέρνω να αναβαθμίσω σωστά το ios της κονσόλας σε ios53!

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, επιτελους εβαλα gammabomb, εκανα ολα τα updates κλπ και παιζει ως και το new super mario bros, ολα μια χαρα!

Τωρα στα δυσκολα, εχω ενα usb desktop microphone

http://www.logitech.com/index.cfm/webcam_communications/microphones/devices/221&cl=us,en

και θελω να το συνδεσω στο Wii για τα Rockband 2, Guitar Hero Metallica κλπ κλπ

στο επισημο site του guitar hero λεει οτι οποιοδηποτε logitech μικροφωνο δουλευει

αλλα οταν το συνδεω το ρημαδι δεν αναβει ουτε το φωτακι ουτε το αναγνωριζει κανενα απο αυτα τα παιχνιδια.

Τι λετε να φταιει, δε παιρνει αρκετο ρευμα μηπως απο το wii (εξου και το φωτακι που δεν αναβει);

Πως λετε να διορθωθει; με καποιο πολυ-hub ισως που εχει εξτρα πριζα; Θα του δωσει εξτρα ρευμα αυτο;

Αν οχι, μηπως θελει ειδικο μονταρισμα; Καπου ειχα δει οταν υπηρχε το demonoid ακομα ενα πατσακι που εκανε το wii να παιζει τα αντιστοιχα usb οργανα απο PS3/X360 αλλα μεχρι να παρω χαμπαρι τι γινεται το demonoid εκλεισε! Ξερει κανεις αμα φταιει αυτο μηπως που μπορω να τα βρω τα προγραμματακια;

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Τελικά χθές έκανα το softmod και αφού άλλαξα 100 χρώματα απο κάποια κολλήματα κατάφερα και πήγα και στην έκδοση 4.1!Λοιπόν΄με αυτόν τον τρόπο κατάφερα να παίξω το New super pario bros απο το δισκάκι μέσω του neogama χωρίς να κολλάει. Έκανα όλα τα ios updates και είμαι στο ios 60 επιτέλους επιτυχώς. Τελικά ίσως αυτό να χρειαζόταν και ευχαριστώ για την παρότρυνση των 2 φίλων που μου απάντησαν!:-)

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά. Τελικά χθές έκανα το softmod και αφού άλλαξα 100 χρώματα απο κάποια κολλήματα κατάφερα και πήγα και στην έκδοση 4.1!Λοιπόν΄με αυτόν τον τρόπο κατάφερα να παίξω το New super pario bros απο το δισκάκι μέσω του neogama χωρίς να κολλάει. Έκανα όλα τα ios updates και είμαι στο ios 60 επιτέλους επιτυχώς. Τελικά ίσως αυτό να χρειαζόταν και ευχαριστώ για την παρότρυνση των 2 φίλων που μου απάντησαν!:-)

Δηλαδη το εχεις γραψει σε δισκακι;;;;;;; Εγω που ειμαι με softmodded σε 4.2 δεν μου παιζει απο δισκακι. μαλλον θαπρεπει να κανω την πατεντα με το USB :-(

Δημοσ.
Δηλαδη το εχεις γραψει σε δισκακι;;;;;;; Εγω που ειμαι με softmodded σε 4.2 δεν μου παιζει απο δισκακι. μαλλον θαπρεπει να κανω την πατεντα με το USB :-(

Ναι παίζει απο το δισκάκι. Βέβαια στο δισκάκι είναι iso όπως είχα ξαναπεί και εκτός αυτού ίσως επειδή έχω εγκατεστημένω και το wiikey2 οπότε είναι και softmoded και hardmoded. Όταν πηγα απο το disc channel να το φορτώσω κόλλησε όπως στο παρελθόν ενω απο το neogama channel παίζει.

Δημοσ.

Παιδιά σε έναν 20άρη 2.5" έβαλα μια θήκη icy box 223 αλλά είδα ότι δεν παίζει με το wii. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω κάτι να παίξει γιατί δεν θέλω να αλλάξω θήκη.

Δημοσ.

Θελει format σε wdfs(καπως ετσι λεγεται).Το εχεις κανει?

Αν οχι εκει ειναι το προβλημα.Στους οδηγους για usb loader περιγραφεται η διαδικασια.

Δημοσ.

Μια μικρή βοήθεια κ εδώ: Πώς θα κάνω το geexbox να δείχνει τους ελληνικούς υπότιτλους να δείχνουν κανονικά? Διάβασα τις οδηγίες που έχει στην επίσημη ιστοσελίδα του αλλά δεν πολυκαταλαβαίνω:o

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Το έκανα format σε wbfs. Τον βλέπουν και το neogamma και το usbloader αλλά δεν βλέπουν τα παιχνίδια. Θα δοκιμάσω και με άλλο πρόγραμμα να περάσω τα παιχνίδια στον σκληρό. Έχετε κάποια καλό να μου προτείνεται; Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ το ncWBFSTool ή αλλιώς nixx's wbfs manager γιατί με το WBFS Manager 3.0 από κανέναν σκληρό δεν παίζουν τα παιχνίδια, κρασάρουν.

Δημοσ.

Ενα μικρο update για το ποιοι ειναι οι ιδανικοτεροι εξωτερικοι δισκοι για να κανω WDFS?

Σκεφτομαι να αγορασω εναν, μαλλον 500GB, και δε ξερω ποιον να διαλεξω.

Είχα εναν SG 100GB αλλα δε τον αναγνωριζει κανενα gamma loader, ισως επειδη εχω ακουσει δεν ειναι συμβατοι οι SeaGate γενικα... (η δε στεκει?)

Δημοσ.

Γνωρίζετε αν υπάρχει καμιά πατέντα με το που θέλω να παίξω κάποιο άλλο παιχνίδι μέσω του neogamma, να με βγάζει πάλι στο μενού του? Τώρα πρέπει να πατήσω το home, να βγω στο menu του Wii και από εκεί να ξαναπάω στο homebrew channel.

Δημοσ.

Παίδες ένα προβληματάκι. Χρησιμοποιώ τον USB Loader GX. Σε μερικά παιχνίδια όταν πάω να κάνω dump από το DVD στον σκληρό κολλάει και μου πετάει κάτι γιά IOS. Οχι σε όλα όμως.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κάνω το DVD ISO και να το περνάω στον σκληρό με WBFS από τον υπολογιστή?

Υπάρχει κάποιο άλλο USB Loader που να είναι πιό σταθερό?

Δημοσ.
Παίδες ένα προβληματάκι. Χρησιμοποιώ τον USB Loader GX. Σε μερικά παιχνίδια όταν πάω να κάνω dump από το DVD στον σκληρό κολλάει και μου πετάει κάτι γιά IOS. Οχι σε όλα όμως.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κάνω το DVD ISO και να το περνάω στον σκληρό με WBFS από τον υπολογιστή?

Υπάρχει κάποιο άλλο USB Loader που να είναι πιό σταθερό?

Μια πρόχειρη λύση που μου ρθε είναι απλά να τα κάνεις image με κάποιο πρόγραμμα (πχ το imageburn) και μετά να το περάσεις με το WBFS.

Δεν ξέρω μηπως έχουν προνοήσει οι άνθρωποι που έφτιαξαν το WBFS και έχουν ήδη τρόπο να περνάς από DVD στο σκληρό... ψάχτο μια και αν δεις ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο κάνε αυτό που σου πρότεινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...