Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παίδες γεια χαρά,

Με τις τελευταίες εξελίξεις λέω και εγώ σιγά σιγά να φύγω από backup launcher λύσεις και να δω τι γίνεται με τους USB loaders.

Εσείς τι σκληρό χρησιμοποιείτε; (εξωτερικό, εσωτερικό σε εξωτερικό κουτί, USB 1, 2 κτλ.)

Πόσα GB; Ισχύει ότι το κάθε παιχνίδι στο σκληρό, δεν πιάνει όσο και το iso; Αν ναι, σε τι μεγέθη κυμαίνονται; (για να υπολογιστεί περίπου η αναλογία GB σκληρού/παιχνίδια)

Αυτά (νομίζω), thnx εκ των προτέρων :-)

+1

επισης αν μπορεί καποιος να πει με δυο λογια πως μπορείς να δουλεψεις usb loader γιατι δεν εχω καταφερει ακομα να το κάνω. ειμαι φρεσκος στο wii

Δημοσ.

Το ΝSMB εμενα μου επαιξε κανονικα με Wii 3.4 + WiiKey + NeoGamma R8Beta7 με το πατσαρισμενο iso.

O neogamma γκρινιαζε οτι εχω παλιο cIOS (εχω το 10) ενω θελει λεει το 14 αλλα δεν μασησε και το επαιξε κανονικα.Το Wii λιγο ξενερωσε γιατι οταν ξεκιναω την κονσολα με το παχνιδι μεσα βγαζει error και θελει reset! Αν το ξεκινησω χωρις τιποτα μεσα και το βαλω μετα που ξεκινησω το neogamma τοτε ολα ειναι καλα.

Το NSMB με εκανε να ανοιξω το Wii μετα απο πολλους μηνες.Αξιζει για αγορα.

Τι σου ειναι ομως ενας χοντρος υδραυλικος ε.....Αλλη χαρη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Κάνω softmode κανονικά άρα.Ποιον οδηγό να επιλέξω?

εγω θα συστηνα αυτον εδω

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901

ειχα δοκιμασει πιο παλια να ανανεωσω το trucha bug στο wii μου μετα απο αναβαθμιση απο 3.2 σε 4.1 και ειχα προβληματα

ομως την τελευταια φορα που ανανεωθηκε αυτος ο οδηγος, εγινε "ολα σε ενα , για ολα" και μου σενιαρε το wii εντελως, διορθωσε ολα τα παλια ανακατεματα.

και ειναι εντελως απλουστατο, ουτε ψαχνεις τι να βρεις να κατεβασεις και τετοια.

στελνεις ενα μαιλ για να μαθεις 2 διευθυνσεις στο megaupload και εχεις αμεσως ετοιμα τα αρχεια για να φτιαξεις την καρτα σου.

1 για update σε 4.2 και 1 για modify

και τελος

Επεξ/σία από sattack
Δημοσ.

Τελικα αν καποιος εχει παιξει το resort ας μας πει τι εκανε γιατι εχω δοκιμασει τα παντα και μου κανει επανεκκινηση.ευχαριστω.

Δημοσ.

Σήμερα brickαρα to wii.

Δεν έχει καμιά ένδειξη στην τηλεόραση, μόνο το πράσινο λαμπάκι.

έψαξα για το SaveMii - Wii Unbricking Device! $54.50 είναι η αρχική του και 7,70 μεταφορικά.

Να τα δώσω, ή υπάρχει και κάτι άλλο;

δοκίμασα να γράψω τα :

wii-system-menu-update-PAL-v290 αλλά το μέγεθος του δίσκου ήταν 1,7 gb περίπου και δεν έκανε τίποτε.

στη συνέχεια έγραψα το :

Nintendo's Offical Wii BackUp Disk v1.31 που ήταν πλήρες μέγεθος dvd αλλά ούτε και αυτό έκανε κάτι

ούτε και ο

UniversalUnbrickDiscV2

βέβαια δεν έχω και gamecube controller...

Δημοσ.
δεν ειχες περασμενο το bootmii ?

πως έγινε και brickαρε?

είχα περάσει το homebrew channel αλλά είχα μείνει εκεί και σήμερα βρήκα έναν οδηγό για να περάσω τα IOS.

Δεν πρόσεξα ότι είχε κάποιο σφάλμα στην αποσυμπίεση του RAR αρχείου και όταν έβαζα τα IOS μου έβγαλε ένα σφάλμα, νομίζω στο 60... έκανα επανεκκίνηση και τίποτε !!!

Δημοσ.

γμτ τι κριμα.

ελπιζω κανεις εμπειρος να σκεφτει καμμια λυση να σου προτεινει.

δεν μπαινει και ο panther να ανανεωσει την 1η σελιδα

αν βλεπει κανενας mod ας το κανει.

εχει γινει τοσο ευκολη υποθεση και τοσο σιγουρη με το bootmii, που ειναι κριμα να ψαχνει και να χανεται κανεις με παλιους ή λαθος οδηγους

τουλαχιστον θα το ποσταρω σαν μηνυμα στο profile του panther

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:00 ----------

To planet51 το δοκιμασε κανεις και αν ναι με ποιοn loader?

Ετρεξα τα New Super Mario Bros και Planet 51 με τον USB Loader GX, απλως επιλεγοντας το Error 002 Fix

το ιδιο και το Metroid Prime και κατι αλλα που ειχα προβλημα παλιοτερα και δεν ειχα καταλαβει οτι κολλαγανε λογω του 002

Δημοσ.

Ετρεξα τα New Super Mario Bros και Planet 51 με τον USB Loader GX, απλως επιλεγοντας το Error 002 Fix

το ιδιο και το Metroid Prime και κατι αλλα που ειχα προβλημα παλιοτερα και δεν ειχα καταλαβει οτι κολλαγανε λογω του 002

ΠΟΛΥ Ωραια >!> thanks m8

Δημοσ.

Αύριο θα γίνω και εγώ ένας από τους πάρα πολλούς κατόχους Wii (ας είναι καλά το Fnac που το έχει προσφορά!), και θέλω μια μικρή καθοδήγηση για το softmodding.

Πρώτα απ'όλα ξέρουμε πια έκδοση της κονσόλας έχει το κατάστημα? Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει κάποια που δεν μπορεί να softmodαριστεί ή να παίξει backups (ναι ξέρω πως μπορώ να βάλω usb δίσκο και να παίξω από εκεί).

Στο θέμα μας τώρα. Συνδέομαι στο internet και κατεβάζω το update (στο 4.2 είμαστε?), και μετά ακολουθώ τον οδηγό του gbatemp.

Μετά, για να παίξω κάποιο παιχνίδι που είναι από άλλη περιοχή τι κάνω?

Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να γίνει καμιά στραβή και να το brickάρω? Αν ναι τι κάνω τότε?

Δημοσ.
Αύριο θα γίνω και εγώ ένας από τους πάρα πολλούς κατόχους Wii (ας είναι καλά το Fnac που το έχει προσφορά!), και θέλω μια μικρή καθοδήγηση για το softmodding.

Πρώτα απ'όλα ξέρουμε πια έκδοση της κονσόλας έχει το κατάστημα? Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει κάποια που δεν μπορεί να softmodαριστεί ή να παίξει backups (ναι ξέρω πως μπορώ να βάλω usb δίσκο και να παίξω από εκεί).

Στο θέμα μας τώρα. Συνδέομαι στο internet και κατεβάζω το update (στο 4.2 είμαστε?), και μετά ακολουθώ τον οδηγό του gbatemp.

Μετά, για να παίξω κάποιο παιχνίδι που είναι από άλλη περιοχή τι κάνω?

Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να γίνει καμιά στραβή και να το brickάρω? Αν ναι τι κάνω τότε?

τι τιμή το έχει το fnac γιατί μπρικάρισα το δικό μου και σκέφτομαι να πάρω ένα άλλο μέχρι να το φτιάξω. Ακόμη είσαι σίγουρος ότι αυτό φτιάχνεται;

Δημοσ.
150 νομίζω μόνο για σήμερα που ανοίγει το καινούριο στη μητροπόλεως. Μπορεί να κάνω και λάθος.

το σήμερα είναι 12/11/09 ? αν ναι χάσαμε την ευκαιρία...:cry::cry::cry::cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...