Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εβαλα και το rev14 έβαλα και το NeoGamma7...Τζίφος...

Γιά την ακρίβεια πάει να ξεκινήσει, εμφανίζει μιά πράσινη οθόνη και μετά...γυρνάει στο main menu!!!

Πάντως σίγουρα δε μου βγάζει το werror002. Κάποια πρόοδος είναι κι αυτή. Από κει και πέρα όμως? Τι γίνεται?

Tο ιδιο μου κανει και εμενα ακομα και μετα το patch!!!!!!!!!! TA ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιζει και χωρις πατσαρισμα μεσω DVD με το r8 beta 7?

Το είπαμε, μη λέμε τα ίδια ;)

Για τους φίλους πιο πάνω επαναλαμβάνω ότι πρέπει να έχετε κάνει πλήρες softmod με HBC, DVDx, cIOS και δε θα έχετε πρόβλημα. Γράψτε τη σύνθεση της κονσόλας σας και του homebrew για να βοηθήσω

Δημοσ.

Έχω wiikey έκανα όμως και softmod και με neogamma r8 beta 7 αλλά και beta 1 που παίζει το πατσαρισμένο αντίγραφο του mario.πέρασα το icos 38 rev 14 αλλά ο neogamma μου λέει ότι είμαι στο rev 7 αλλά παρόλα αυτά το παιχνίδι φορτώνει από το δισκάκι!!!

Πως πάω στο rev 14?

Δημοσ.

Με τον οδηγό στην πρώτη σελίδα το έκανα!!!

ciosrev14installer τον έκανα εγκατάσταση αλλά από τον wad manager γιατί από τον ciosrev14installer μου έβγαζε error

Δημοσ.

Παίδες γεια χαρά,

Με τις τελευταίες εξελίξεις λέω και εγώ σιγά σιγά να φύγω από backup launcher λύσεις και να δω τι γίνεται με τους USB loaders.

Εσείς τι σκληρό χρησιμοποιείτε; (εξωτερικό, εσωτερικό σε εξωτερικό κουτί, USB 1, 2 κτλ.)

Πόσα GB; Ισχύει ότι το κάθε παιχνίδι στο σκληρό, δεν πιάνει όσο και το iso; Αν ναι, σε τι μεγέθη κυμαίνονται; (για να υπολογιστεί περίπου η αναλογία GB σκληρού/παιχνίδια)

Αυτά (νομίζω), thnx εκ των προτέρων :-)

Δημοσ.
Το χειριστήριο από gamecube το χρειαζόμαστε υποχρεωτικά για να κάνουμε softmod σε 4.2?

To planet51 το δοκιμασε κανεις και αν ναι με ποιοn loader?

Δημοσ.
Δεν λειτουργει ουτε με την Beta 7.

Ουτε το Patcαρισμένο ουτε το κανονικο.

Το κανονικο μου δινει πρασινη οθονη και Reboot

και το Patched Read Error

Φίλε μου εγώ το έτρεξα τελικά ως εξής:

Πρώτα το έτρεξα με alternate.dol. Εκεί μου έβγαλε 2 .dol. Το main και το plater. Ετρεξα το ένα από τα 2 δε θυμάμαι ποιό. Μου έτρεξε ένα βιντεάκι και μετά βγήκε στο main πάλι. Μετά το ξαναέτρεξα χωρίς alternate και έτρεξε κανονικά!!!

Αυτό που δε ξέρω είναι μήπως υπάρχει-μπορώ να βάλω το Neogamma σαν chanel. Είναι πιό βολικό από το νά έχω πάντα μέσα την sd.

Δημοσ.
Δεν λειτουργει ουτε με την Beta 7.

Ουτε το Patcαρισμένο ουτε το κανονικο.

Το κανονικο μου δινει πρασινη οθονη και Reboot

και το Patched Read Error

>Λοιπόν αυτές είναι οι λύσεις προς το παρόν:
For USB-Loader Users:
-Try NeoGamma R8Beta7, Coverfloader or OpenWiiFlow, which both should be able to run the Game without any patches needed (Thanks to WiiPower!)
-Or put the fixed ISO on your Drive, using your Favorite Manager, and play it with any Loader
-Or use CFG-Loader and the Alt.dol Trick (rename the fixed .dol to SMNP.dol and place it under /usb-loader/. Then select Alt.dol from SD and play the game)

For Disc-Loader Users:
-No Confirmation here. Looks like it won't work right now.

ModChip Users:
-Try NeoGamma R8Beta7, which should be able to run the Game without any patches needed (Thanks WiiPower!)
-Or download and Install IOS53 and your System IOS (3.2-IOS30, 4.0/4.1= IOS60, 4.2=IOS70) and patch them with the Trucha Patch. Use DOP-IOS for this, and play the fixed ISO. You'll need a Wii that is connected to the Internet!

cIOSCORP Users
-No Confirmation here. Looks like it won't work right now.

Αν δεν τα καταφέρνεις κάποιο λάθος έχεις στο setup του softmod σου

Παίδες γεια χαρά,

Με τις τελευταίες εξελίξεις λέω και εγώ σιγά σιγά να φύγω από backup launcher λύσεις και να δω τι γίνεται με τους USB loaders.

Εσείς τι σκληρό χρησιμοποιείτε; (εξωτερικό, εσωτερικό σε εξωτερικό κουτί, USB 1, 2 κτλ.)

Πόσα GB; Ισχύει ότι το κάθε παιχνίδι στο σκληρό, δεν πιάνει όσο και το iso; Αν ναι, σε τι μεγέθη κυμαίνονται; (για να υπολογιστεί περίπου η αναλογία GB σκληρού/παιχνίδια)

Αυτά (νομίζω), thnx εκ των προτέρων :-)

Ένας δίσκος 1ΤΒ είναι ιδανικός και καλός σε τιμή/μέγεθος. Τα iso πιάνουν όσουν πιάνει h scrubbed έκδοση τους. Δηλαδή το New SMB Wii είναι μόλις 400ΜΒ, το Call of Duty Reflex 4GB. Χρησιμοποιώ έναν εξωτερικό 1ΤΒ.

Για το ποιον να διαλέξεις δες εδώ:

http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php?title=USB_Devices_Compatibility_List#500GB

Το χειριστήριο από gamecube το χρειαζόμαστε υποχρεωτικά για να κάνουμε softmod σε 4.2?

Όχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...