Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οχι για το system menu ειναι καθως λεει οτι χρειαζεται νεο update(21 Οκτωβρη) το Wii Shop Channel.

Μας κραταει στην 4.2(την οποια εχω κανει με waninkoko update)?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το update αφορα αυτουs που ειχαν αγορασει το internet channel (opera) . Σ αυτους λοιπον η nintendo επιστρεφει πισω τα χρηματα δινοντας ενα παιχνιδι NES virtual console αξιας 5ε .

Και κατι ασχετο. Μετα το 4.2 οσοι εχουν wiikey (χωρις homebrew) δεν μπορουν να παιξουν παιχνιδια απο αλλα regions.Tα PAL δεν εχουν κανενα προβλημα απλα η αλλαξε τελειως τον κωδικα που διαχωριζει τα regions οποτε εφαρμογες του τυπου regionfrii κλπ ειναι πλεον αχρηστες.

Αφορα και ολους εμας καθως θελει update το wii shop οπως ειπα και πριν καθως τιθεται σε εφαρμογη η υπηρεσια connection ambassador promotion

Δηλάδη οσοι το εχουν σπασμενο με softmode να μπορουν να το κανουν ... δεν υπαρχει κινδυνος να τους κλειδωσει ? :whistle:

Παίδες έχω μείνει στο firmware 3.1 και έχω και wikey.

Είδα ότι πολλά νέα παιχνίδια δεν μου παίζουν (βλέπω μόνο την αρχική οθόνη και μόλις το ξεκινήσω... μαυρίλα) πρέπει να κάνω update φαντάζομαι...

Ποιο είναι το τελευταίο firmware τελικά το 4,2?

και μπορώ να το κάνω και να κάνω μετά το softmode ?

Καλημερα,

ειμαι ενα νεο μελος του forum και γι αυτο σας ζητω προκαταβολικα συγνωμη για την επαναληψη του θεματος.

Μην βιαστειτε να μου πειτε ''τρεχα στην αναζητηση και θα τα βρεις ολα'' διοτι απο χθες εχω ΦΑΕΙ ολες τις αναζητησεις σε ΠΟΛΛΑ forum και ακομα ακρη δεν βγαζω...

Λοιπον στο θεμα μου

Εχω αγορασει ενα wii απο αμερικη (3.4 U) και μολις χθες καταλαβα οτι ΔΕΝ παιζει PAL δισκακια.

Μετα απο 7 ωρες (χωρις υπερβ.) και χωρις να ειμαι χακερ και γνωστης μεγαλος καταφερα και εκανα install το homebrew και προσπαθησα μεσω του anyregion changer να αλλαξω το region του wii.

Κατα τις 3 το βραδυ τα καταφερα αλλα οταν παω να κανω save μου βγαζει ενα σφαλμα sysconf... -1017.

Kαπου εκει εχω συκωσει τα χερια ψηλα και θελω την βοηθεια σας.

Το μονο που ζητω ειναι να αλλαξω το region ετσι ωστε να παιζω pal παιχνιδια αγορασμενα απο ελλαδα.Ουτε σπασιματα προσπαθω να κανω ουτε να παιζω με αντιγραμενα cd κτλ.

Θα παρακαλουσα να μου δωσετε τα φωτα σας.

΄Αν καποιος εχει υπομονη και θελει μπορει να μοθ στειλει πμ και να βρεθουμε στο msn για πιο γρηγορες οδηγιες

Δεν ξέρω αν μπορείς να το μετατρέψεις μόνιμα σε περιοχής 2 PAL αλλά υπάρχει μια άλλη λύση που λέγεται GeckoOS. Θα το βάλεις μέσω Homebrew channel αλλά το κακό είναι ότι κάθε φορά που αλλάζεις παιχνίδι - δισκάκι, θα πρέπει να το ξεκινάς πάλι το GeckoOS. Είναι λίγο επώδυνο. Δεν ξέρω μήπως οι άλλο,ι πιο έμπειροι, ξέρουν μια πιο σταθερή την λύση στο πρόβλημα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...