Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλά θέλω να πω ότι ο λόγος όπου προτείνουν gamecube χειριστηρια και όχι κάτι άλλο είναι γιατι αν δεν σου δουλεύει δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Νομίζεις ότι θα πρότειναν να αγοράσεις - δανειστείς χειριστήριο αν υπήρχε τρόπος να δουλέψει το wii mote;:eek::rolleyes: Μπορεί να μην σου αρέσει η απάντηση, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@electrico αφού είπαμε ότι δεν υπάρχουν bans. Για ποιούς έλεγχους λες; Άλλωστε αν μπορούν να κάνουν έλεγχο στο IOS μπορούν να κάνουν έλεγχο και στο τρόπο που διαβάζει τα dvds (αποκλείετε να μην αφήνει κατάλειπα... τέλειο hardmod δεν υπάρχει). Αν υπήρχε τέλειο hardmod δεν θα είχαμε ούτε updates στα τσιπάκια ούτε τίποτα.

Ξανα λέω ότι δεν υπάρχουν bans... τουλάχιστον όχι λόγω πειρατίας.

Εχεις την εντυπωση οτι εχω διαθεση να τρομοκρατησω καποιον? καποιοι ρωτανε και καποιοι αλλοι απαντανε αν ξερουν κατι. Τυχαινει να γνωριζω καποιες απαντησεις σε καποιες ερωτησεις και το κανω αφου μονο σιγουρευτω 100%. αλλωστε αυτος ειναι ο λογος υπαρξης ενος φορουμ. Θα μπορουσα να απαντησω σε ολους google it φιλε μου και θα το βρεις. Σπαταλω ομως χρονο για να ασχοληθω και να απαντησω και αυτο πρεπει να εκτιμηθει απο καποιους χρηστες σαν κι εσενα που βγαζουν εργα οτι μπορει καποιος να θελει να τους πουλησει τσιπακια η να τους τρομοκρατησει. Υπαρχουν και αλτρουιστες σ αυτον τον κοσμο e-φιλε

Να πεις συγκεκριμένα ότι μιλάς για bans σε μεμονομένα games και όχι να αφήνεις ενα αφηρημένο ρισκάρει στα online games. Τι ακριβως ρισκάρει; Εγγύηση; Ban στο wiiware ή στο online gaming; Όχι, αλλά ban σε συγκεκριμένο game. Όταν δεν το λες αυτό, έστω και άθελα σου, τελικά τον "τρομοκρατείς" τον κόσμο. Μην ξεχνας ότι όταν ο κόσμος ακούει "ρισκάρεις online" το μυαλό του πάει στο xbox live και τα ban waves όπου χάνει downloadable υλικό, multiplayer games και εγγύηση

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:44 ----------

Σπαταλω ομως χρονο για να ασχοληθω και να απαντησω και αυτο πρεπει να εκτιμηθει απο καποιους χρηστες σαν κι εσενα που βγαζουν εργα οτι μπορει καποιος να θελει να τους πουλησει τσιπακια η να τους τρομοκρατησει. Υπαρχουν και αλτρουιστες σ αυτον τον κοσμο e-φιλε

Ασχολίαστο. Ok δεν πουλάς τσιπάκια, αλλά άραξε και λίγο. Σιγα μη μετρήσουμε και τα post μας εδω μέσα :lol:

Να πεις συγκεκριμένα ότι μιλάς για bans σε μεμονομένα games και όχι να αφήνεις ενα αφηρημένο ρισκάρει στα online games. Τι ακριβως ρισκάρει; Εγγύηση; Ban στο wiiware ή στο online gaming; Όχι, αλλά ban σε συγκεκριμένο game. Όταν δεν το λες αυτό, έστω και άθελα σου, τελικά τον "τρομοκρατείς" τον κόσμο. Μην ξεχνας ότι όταν ο κόσμος ακούει "ρισκάρεις online" το μυαλό του πάει στο xbox live και τα ban waves όπου χάνει downloadable υλικό, multiplayer games και εγγύηση

Δεν γνωριζω τιποτα για τις αλλες κονσολες.Αν απαντησα χωρις λεπτομεριες ειναι γιατι δεν ζητηθηκαν , ηταν γενικο.Κι αυτος που απαντησα ειμαι σιγουρος οτι θα το ψαξει και απο μονος του γιατι του εδωσα το κινητρο και προς τα που να κατευθυνθει.Δεν νομιζω οτι αξιζει παραπανω συζητηση το θεμα. Αν υπαρχει προβλημα με αυτα που γραφω και διαφωνεις μπορεις να στειλεις κι εσυ την απαντηση σου και θα χαρω να ειναι διαφορετικη απο την δικη μου και να ισχυει γιατι οσο ζεις μαθαινεις και παθαινεις

Όχι ρε man. Ok, καταλαβα πως το εγραψες και sorry για το "τσιπάκια". Αλλά σου λέω ότι έτσι όπως το χες γραψει φαινοταν σαν να θες να τρομοκρατήσεις (κακά τα ψέμματα, το χες πολύ αφηρημένο αφήσει με ένα "ρισκάρεις" σκέτο χωρίς να αναλύεις τι) ενώ στη πραγματικότητα δεν ήταν και κάτι τοσο τραγικό. Σταματω και εγώ εδώ, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να το συνεχίσουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια...εχω δοκιμασει τα παντα....κατ αρχας να πω οτι εφαγα ολη την μερα μου σημερα να ψαχνω και να κανω...δοκιμασα να περασω το usb loader και μου βγαζε συνεχεια ενα error. Τελος παντων μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα εδω. Περασα λοιπον τα αρχεια στην καρτουλα οπως λεει το readme αλλα στα καναλια της SD δεν μου βγαζει τιποτα για να πατησω...καποιος ας βοηθησει ρε παιδια...εχω κολλησει ασχημα!

---Τελικα το mod-αρα!!! Μπορει τωρα καποιος απο εσας να μου προτεινει εναν usb loader και εναν gamecube loader?

Επεξ/σία από alexpen

Εχω και εγώ μια απορία...

Μολις έκανα το soft-mod εβαλα Homebrew channel και back-up loader αλλα ειμαι στην 3.1E και παντού βλέπω για IOS36 ενώ στο Wii μου υπάρχει μονο IOS34.

Προφανώς πρεπει να το κάνω Update..

Μπορει καποιος να μου πεί πως ή απο πού?

Παιδια εχω ενα προβλημα την τελευταία εβδομάδα.Αν και διαβασα το forum δεν καταλαβα πολλα πραγματα για αυτο μπορει να ρωτησω κατι που εχει απαντηθει για αυτο συγνωμη.Εχω mod . Σε ορισμενα παιχνιδια οπως στο sport resort απο τα παιχνιδια που εχει 4 δεν τα παιζει και μολις τα επιλεξεις βγαζει "The disc could not be read. Please refer to wii operations manual". Τα υπολοιπα τα παιζει κανονικα.Αυτο το καζει και στο smackdown σε συγκεκριμενο σημειο.Ειδικα το sport resort ειναι καινουργιο γραμμενο χωρις ενοειται γρατζουνιες.Ξερει κανεις τιποτε.

Εχω και εγώ μια απορία...

Μολις έκανα το soft-mod εβαλα Homebrew channel και back-up loader αλλα ειμαι στην 3.1E και παντού βλέπω για IOS36 ενώ στο Wii μου υπάρχει μονο IOS34.

Προφανώς πρεπει να το κάνω Update..

Μπορει καποιος να μου πεί πως ή απο πού?

Εγω ειχα 3.4 αρχικα και δεν μπορουσα να κανω σχεδον τπτ. Ειχα ομως περασμενη την τελευταια εκδοση του Homebrew. Αυτο λοιπον που εκανα ηταν να κανω wii update στην 4.2Ε και να ακολουθησω το tutorial που θα βρεις εδω http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901&st=0 που εχει βγει για 4.2. Ολα δουλεψαν αψογα....

B)

αυτα απο μενα...οτι αλλο θες εδω ειμαστε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αυτόν τον οδηγό τον έχει βάλει κανείς σε sticky;

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901&st=0

τα λέει όλα και ανανεώνεται πολύ συχνα...

σε ευχαριστω, χαρη σε αυτον μπορεσα και εκανα ολα τα βηματα ενω με τον προηγουμενο κολλουσα.

thanks.

-------------

-------------

ΓΜΤ την τυχη μου.

τωρα δεν μου βλεπει τον USB δισκο !

ολο αναποδιες. δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.

Επεξ/σία από sattack

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...