Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μούφα. Εκφοβισμός είναι. Ακόμα κ στο xbox που φοβάται ο κόσμος να φλασάρει κι εκεί είναι μικρό το ποσοστό. Και για να συνεννοούμαστε και με τους νέωπες: ban σημαίνει δεν έχω τη δυνατότητα να μπω στην online υπηρεσία της εκάστοτε εταιρίας και τπτ παραπάνω. Για το LiVE, ειδικά για κάποιους που βασίζονται στο multiplayer, οκ , το καταλαβαίνω, αλλά ειδικά στο Wii...

Δημοσ.

Έκτος ότι είναι μούφα, αν διαβάσεις λίγο καλύτερα θα δεις ότι μιλάει για ban σε game όχι από το wii network.

Άλλωστε ο μόνος λόγος που κάποιος θα λεγε ότι με το τσιπάκι είναι ασφαλές ενώ με το softmod τρως ban θα ήταν αν πούλαγε τσιπάκια ;)

Δημοσ.
Έκτος ότι είναι μούφα, αν διαβάσεις λίγο καλύτερα θα δεις ότι μιλάει για ban σε game όχι από το wii network.

Άλλωστε ο μόνος λόγος που κάποιος θα λεγε ότι με το τσιπάκι είναι ασφαλές ενώ με το softmod τρως ban θα ήταν αν πούλαγε τσιπάκια ;)

Και ο αλλος για να προστατεψει κοσμο;)

Δημοσ.

Χαιρετισμούς!

Όπως μπορείτε να δείτε ειμαι ένα νέο μέλος εδώ και έχω μερικές ερωτήσεις που μου χρειάζονται εξηγήσεις.

Περιπου πριν απο 1 χρονο αγόρασα ένα Wii και το εχω chipαρει. Έτσι, μπορώ να παίξω τα παιχνίδια που θα κατεβάσω από το Διαδίκτυο. Όλα καλά μέχρι στιγμής, αλλά πρόσφατα ανακάλυψα μερικά προβλήματα με μερικά παιχνίδια.

Για παράδειγμα, θ κατεβάσει "dead space extraction", "Marvel Ultimate Alliance 2" και "Madworld" είναι αυτά τα παιχνίδια 3 τυχαία παραδείγματα για το πρόβλημά μου. Όταν εγώ τα καίω με τα εργαλεία μου (ImgBurn) με χαμηλή ταχύτητα (2x ή 4x) προσπαθώ να τα παίξει στο Wii μου αλλά την οθόνη με τα κανάλια λέει ότι πρέπει να ενημερωθεί με τα τελευταία firmware. Έτσι ρωτω τι θα συμβεί αν εγώ κάνω αυτο; Θα γινει bricked; Λάβετε υπόψη ότι Wii μου φίλε με firmware 3.3E και το serial του ξεκινά με "LEF10» και τελειώνει με το "273". Δεν ξέρω τι είδους τσιπ χρησιμοποιηθηκε για να κάνουν modded Wii. Επισης εχω το homebrew kai dvdx εγκατεστημενο.

Δοκίμασα την άλλη οδό επισης. Το WiiBrickBlocker. Όταν έκανα το Wii μου μου έδειξε το όνομα του παιχνιδιού κατά το αρχικό οθόνης (screen κανάλια), αλλά όταν πάτησα παίξει wii μου crashaρει. Περιμενω βοηθεια!

thanks!!

:-)

Δημοσ.
Και ο αλλος για να προστατεψει κοσμο;)

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί μέσω softmod είναι πιο επικύνδυνο από ότι μέσω hardmod;

Δημοσ.
Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί μέσω softmod είναι πιο επικύνδυνο από ότι μέσω hardmod;

Θα προσπαθησω να σου εξηγησω οσο πιο απλα μπορω.Στο hardmod επεμβαινεις στο dvd reader.Ξεκλειδωνει τον τροπο με τον οποιο διαβαζει ενα dvd.Εργοστασιακα διαβαζει μονο original dvd και με το τσιπ διαβαζει και κοπιες.Με το softmod επεμβαινεις στον κωδικα του bios του wii ο οποιος ειναι προσβασιμος απο την nintendo ανα πασα στιγμη.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:52 ----------

Χαιρετισμούς!

Όπως μπορείτε να δείτε ειμαι ένα νέο μέλος εδώ και έχω μερικές ερωτήσεις που μου χρειάζονται εξηγήσεις.

Περιπου πριν απο 1 χρονο αγόρασα ένα Wii και το εχω chipαρει. Έτσι, μπορώ να παίξω τα παιχνίδια που θα κατεβάσω από το Διαδίκτυο. Όλα καλά μέχρι στιγμής, αλλά πρόσφατα ανακάλυψα μερικά προβλήματα με μερικά παιχνίδια.

Για παράδειγμα, θ κατεβάσει "dead space extraction", "Marvel Ultimate Alliance 2" και "Madworld" είναι αυτά τα παιχνίδια 3 τυχαία παραδείγματα για το πρόβλημά μου. Όταν εγώ τα καίω με τα εργαλεία μου (ImgBurn) με χαμηλή ταχύτητα (2x ή 4x) προσπαθώ να τα παίξει στο Wii μου αλλά την οθόνη με τα κανάλια λέει ότι πρέπει να ενημερωθεί με τα τελευταία firmware. Έτσι ρωτω τι θα συμβεί αν εγώ κάνω αυτο; Θα γινει bricked; Λάβετε υπόψη ότι Wii μου φίλε με firmware 3.3E και το serial του ξεκινά με "LEF10» και τελειώνει με το "273". Δεν ξέρω τι είδους τσιπ χρησιμοποιηθηκε για να κάνουν modded Wii. Επισης εχω το homebrew kai dvdx εγκατεστημενο.

Δοκίμασα την άλλη οδό επισης. Το WiiBrickBlocker. Όταν έκανα το Wii μου μου έδειξε το όνομα του παιχνιδιού κατά το αρχικό οθόνης (screen κανάλια), αλλά όταν πάτησα παίξει wii μου crashaρει. Περιμενω βοηθεια!

thanks!!

:-)

Τι τσιπ εχει το μηχανημα σου? προσπαθησε στα παιχνδια που αναφερεις να αλλαξεις τις ρυθμισεις της κονσολας η της τηλεορασης σου απο 60hz σε 50hz η και το αντιστροφο

Δημοσ.

@electrico αφού είπαμε ότι δεν υπάρχουν bans. Για ποιούς έλεγχους λες; Άλλωστε αν μπορούν να κάνουν έλεγχο στο IOS μπορούν να κάνουν έλεγχο και στο τρόπο που διαβάζει τα dvds (αποκλείετε να μην αφήνει κατάλειπα... τέλειο hardmod δεν υπάρχει). Αν υπήρχε τέλειο hardmod δεν θα είχαμε ούτε updates στα τσιπάκια ούτε τίποτα.

Ξανα λέω ότι δεν υπάρχουν bans... τουλάχιστον όχι λόγω πειρατίας.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει "Wii Network",γι αυτό χρησιμοποιούν τα friend codes.

Δημοσ.

Ρε gherudos, εσύ που το κατέχεις και λίγο περισσότερο, υπάρχει ban στο όποιο multiplayer gaming της κονσόλας;

Υ.Γ. Το πα wii network γιατί δεν ήξερα πως να το πω. Εννοείτε πως δεν έχει καμία σχέση με το xbox live ή το psn network . Ουσιαστικά σαν WAN είναι, δηλαδή ένα απομακρυσμένο LAN

Δημοσ.

Υπάρχει ΒΑΝ στο εκάστοτε παιχνίδι αλλά για να φάς ΒΑΝ θα πρέπει να έχεις κάνει κάποιο cheat και να παίξεις online και ΑΝ και μόνο ΑΝ σε καταλάβουν.Μόνο στο Monster Hunter και στο Mario Kart έχει αναφερθεί BAN.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...