Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

geia sas paidia!

prwto post kai afou exw diabasei ola ta prohgoumena exw mia(h sxedon mia!) erwthsh:

axizei na steilw to wii mou stous grmods gia na mou baloun to modchip?

telika poio einai to kalytero modchip???

xerete poso kanei peripou??(modchip+topothetish+metaforika)

parakalw as mou apanthsh kapoios pou to exei kanei me ayton ton tropo h pou gnwrizei ti paizei!eyxaristw prokatabolika!

a!kai fysika an douleuei kala h exei problhmata!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα μου πήραν 70 ευρώ για την τοποθέτηση του wiikey. Για αντικαταβολή δεν ξέρω πόσο επιπλέον θα σου πάει. Όσο για το αν δουλεύει το wiikey, έχω βάλει 4 τίτλους μέχρι τώρα, έχουν παίξει οι 3. Δεν έπαιξε το κορορίνπα ntsc. Αυτά.

Mipos xreiazete anabathmisi to Wiikey sou?

Gia na to anabathmiseis pigene http://www.wiikey.cn/resources.html

Δεν φταίει μάλλον το τσιπ μου, απλά δεν τρέχει το kororinpa ntsc σε pal wii. Δες και την λίστα που δείχνει τις συμβατότητες:

http://wiki.gbatemp.net/index.php/Wii_Region_Free_Patcher_Compatibility_List

Mia asxeti erotisi

Ebala WiiKey kai thelo na rotiso an iparxoun DVD pou na theorounte kalitera os pros tin kataponisi tou DRIVE tou Wii (an einai kalitera ta "-" apo ta "+" , poia marka ktl)

Ego mexri srigmis xrisimopoio ta TDK +R 16x gramena se 4x kai den mou emfanizoun kanena problima !

Yparxoun kalitera os pros tin piotita gia na kratisei perisotero to mataki tou drive ?

Mια ερώτηση: Μπορώ να κάνω πρωτα όλα τα updates apo τη nintendo μέσω wifi και αργότερα να βάλω το wiikey ή υπάρχει πρόβλημα;

Δεν έχεις κανένα πρόβλημα, είτε τα κάνεις πριν είτε μετά την εγκατάσταση του wiikey.

Προσοχή με τα αμερικάνικα που τα έχεις κάνει να παίζουν σε PAL.

Μερικά παιχνίδια περιλαμβάνουν και update.

Αν δεν έχεις κάνει ήδη update μέσω ίντερνετ, σου το περνάει το παιχνίδι, και ναι μεν το patch το κάνει να παίζει σε PAL, το update παραμένει για NTSC και με το που θα περάσει το Wii γίνεται μόνο διακοσμητικό.

Γι'αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ: Να γίνουν όλα τα update μέσω ίντερνετ, και ποτέ με παιχνίδια NTSC που έχουν μετατραπεί σε PAL. Μετά το παιχνίδι παίζει κανονικά.

Μια ερώτηση και από μένα παιδιά..

Πήρα το wii με το wiikey και μου το έστειλαν με ένα dvd update της 1.0 version (να και κάτι που δεν καταλαβαίνω, λογικά το wiikey από κατασκευής την 1.0 δεν έχει μέσα? για πιο λόγο άραγε να μου την έστειλαν και σε dvd για να την βάλω εγώ?).

Φαντάζομαι λοιπόν ότι αφού βρήκα στο νετ version 1.2 μάλλον η πρώτη είναι ήδη πολύ παλιά (γι αυτό μάλλον δεν μου παίζει και κάποια παιχνίδια πχ prince of persia, ενώ στο μενού του wii το δείχνει σωστά μόλις ξεκινά το παιχνίδι το wii κρασάρει).

Το ερώτημα τώρα... Έκαψα σε ένα dvd το 1.2 pal. Να κάνω κίνηση ή θα βρω κανά μπελά?

Πως γίνεται η αναβάθμιση? Η πρώτη επιλογή (ξέρω να μετακινούμαι στο μενού με το reset) λέει wiikey configuration και μέσα της έχει άλλες 3 επιλογές.. Εκεί γίνεται η αναβάθμιση?

PS Δεν πιστεύω να χρειάζεται πρώτα η 1.1 και μετά η 1.2 ε?

Ακόμα δεν έχει βγεί dvd για αναβάθμιση του wiikey (μάλλον θα είναι το επόμενο). Αυτές οι εκδόσεις που έχουν βγεί ως τώρα είναι για να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στο τσιπάκι (ενεργοποίηση της region free δυνατότητας, ρύθμιση ταχύτητας του drive κτλ.) και περιέχουν και κάποια utilities (για ριπάρισμα ενός παιχνιδιού στην sd κάρτα κτλ.). To Prince of persia κρασάρει το wii γιατί είναι από τα παιχνίδια που αν είναι ntsc δεν παίζουν σε pal κονσόλες (έπαθα το ίδιο με το kororinpa). Δες την λίστα με τις συμβατότητες εδώ: http://wiki.gbatemp.net/index.php/Wii_Region_Free_Patcher_Compatibility_List

Αν δεν βγει κάποια αναθάθμιση δεν πρόκειται να τρέξει. Επίσης να προσέχεις με τις ntsc εκδόσεις παιχνιδιών γιατί αν κάνουν αυτόματη αναθάθμιση του firmware του wii και δεν έχεις κάνει πριν manual αναβάθμιση μέσω internet, το wii σου θα γίνει διακοσμητικό (βλέπε super paper mario). Αυτά!

Sunepos, kalo einai na apofeugontai oi ntsc ekdoseis ton neon paixnidion,

kathos emperiexoun ton kindino na brikaroun to wii me endexomeni anabathmisi...

To na perimenopume tin pal ekdosi tou paixnidiou den einai kai spoudea ypothesi,

oso to nabrikaroume ti suskeui,

ektos ean eimaste pro users (kai anabathmizoume to wii sunexeia kai psaxnomaste sto net gia kathe neo ntsc titlo),

gnorizontas oti mporei na brikaroume tin suskeui mas...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...