Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάνε άφοβα update σε 4.2 επίσημα από τη Nintendo,το νέο bannerbomb v2 κυκλοφόρησε!!!

Ευχαριστω! Κατεβασε 4.2 ακολουθω οδηγιες, αντιγραφψ στην sd τα περιεχομενα του "4.0 No Cios Fix Pack", φορτωνω homebrew channel, παταω επιλογη "CMDVDX34/BOOT.DOL", στο μενου επιλεγω την πρωτη επιλογη "Downgrade IOS35" και εκει βγαζει error: "ES_AddTitleFinish......error" οτι προλαβα να δω..μετα επιστρεφει στο homebrew

Δημοσ.

Ναι, τσιπαρισμενο ειναι...το χειροτερο ειναι οτι δε βλεπω και τιποτα στο νετ απο κανεναν αλλο να εχει προβλημα με το dead space...

Δημοσ.
Ναι, τσιπαρισμενο ειναι...το χειροτερο ειναι οτι δε βλεπω και τιποτα στο νετ απο κανεναν αλλο να εχει προβλημα με το dead space...

Λοιπον στειλε μου λεπτομερειες.. τι τσιπ εχεις ? σε τι firmware ειναι τωρα το wii σου και τι update εχει το τσιπ σου.

Δημοσ.

τα πραγματα εδω ειναι λιγο μπερδεμενα..ο τυπος που μου το τσιπαρε πριν απο 1.5 χρονο δεν ηξερε το τσιπ εβαλε,μου ειπε οτι ηταν μαλλον wiikey. Δεν εχω κανει κανενα update στο λογισμικο του,αλλα απο οτι διαβασα αν μπορω να παιξω ssbb και mario galaxy δε θελω update. Τωρα το wii... το τελευταιο official update που εκανα ηταν για v 3.2E. Χθες που ημουν απελπισμενος κατεβασα το wiiscu και εκανα update το ios και τα channels στο τελευταιο. Τεσπα,αυτη τη στιγμη, το wii στις ρυθμίσεις μου λεει οτι εχω v3.2 ενω το homebrew λεει ios36 v4.18

Δημοσ.

Δεν ήξερε τότε ή δεν θυμάτε τώρα; Αν είναι ειδικά το πρώτο, ελπίζω να ταν κάποιο φιλαράκι που στο κανε χωρίς λεφτά.

Δημοσ.

Δυστυχως αν δεν ειναι ξεκαθαρισμενο αυτο δεν μπορω να βοηθησω. Να γνωριζεις επισης οτι ειχαν κυκλοφορησει και κλωνοι wiikey . Εγω εχω wiikey ver.1 1.9ς και το ειναι σε 4.2Ε και παιζουν ολα τα παιχνιδια μια χαρα . Μονο καποια NTSC-j kai ntsc u μου εβγαλαν μαυρη οθονη φορτωσης. Τα pal τρεχουν ολα

Δημοσ.

Μαλλον θα παω να αγορασω το περιεργο το κατσαβιδι,δε γινεται αλλιως. Και μενα μεχρι σημερα δε μου χε βγαλει κανενα απολυτως προβλημα. Για να μη σας ταλαιπωρω αλλο μια τελεθταια ερωτηση. Υπαρχει περιπτωση να πρεπει να κανω update σε 4.2 αλλα official μεσω nintendo και να παιξει? ο μονος λογος που δεν το εκανα ειναι για να μη χασω το hbc

Δημοσ.
Μαλλον θα παω να αγορασω το περιεργο το κατσαβιδι,δε γινεται αλλιως. Και μενα μεχρι σημερα δε μου χε βγαλει κανενα απολυτως προβλημα. Για να μη σας ταλαιπωρω αλλο μια τελεθταια ερωτηση. Υπαρχει περιπτωση να πρεπει να κανω update σε 4.2 αλλα official μεσω nintendo και να παιξει? ο μονος λογος που δεν το εκανα ειναι για να μη χασω το hbc

Αν δεν κανεις το 4.2 ο μονος περιορισμος που εχεις ειναι οτι δεν μπορεις να μπεις στο wii shop chanel.Δεν νομιζω οτι επηρεαζει καποιο παιχνιδι. Το οτι θα σου σβησει το hbc ειναι το μονο σιγουρο.

Το 4.1 και το hbc δουλευουν κανονικα εχουν βγει σχετικα patches οποτε προσπαθησε το κι αυτο. Βρες ενα παιχνιδι που εχει μεσα το update 4.1 ρυθμισε και το hbc αναλογα και δες τι θα γινει... νομιζς ειναι το τελυταιο που μπορεις να κανεις πριν βαλεις κατσαβιδι στην κονσολα.!!!

Σιγουρεψου ομως οτι το 4.1 και το hbc ειναι ΟΚ

Δημοσ.
νομιζς ειναι το τελυταιο που μπορεις να κανεις πριν βαλεις κατσαβιδι στην κονσολα.!!!

Ξερει κανεις πως ζηταμε αυτο το κατσαβιδι ?

Δημοσ.
Ευχαριστω! Κατεβασε 4.2 ακολουθω οδηγιες, αντιγραφψ στην sd τα περιεχομενα του "4.0 No Cios Fix Pack", φορτωνω homebrew channel, παταω επιλογη "CMDVDX34/BOOT.DOL", στο μενου επιλεγω την πρωτη επιλογη "Downgrade IOS35" και εκει βγαζει error: "ES_AddTitleFinish......error" οτι προλαβα να δω..μετα επιστρεφει στο homebrew

Προς το παρον καταφερα με το bannerbomb να στησω το homebrew channel σε 4.2. Το "4.0 No Cios Fix Pack" δεν παιζει, μηπως πρεπει να κανω οτι λεει εδώ:

http://www.wehackwii.com/2009/10/waninkoko-releases-firmware-updater-v42.html????

Δημοσ.

Παιδιά ένας φίλος μου λέει μπρίκαρε το wii του κάνοντας update με το Rockband Beatles (PAL) (παρεπιπτόντως με το ίδιο είχα κάνει και εγώ και το δικό μου δουλεύει μια χαρά......) Λέει ότι τώρα μόνο μαύρη οθόνη δείχνει και τίποτα άλλο... Δεν έιχε και bootmii ή preloader άρα... Παράγκειλα το Savemii. Όταν έρθει τί πρέπει να κάνω? Βρήκα autoboot WAD Manager... Τι πρέπει να απεγκαταστήσω? Μήπως το IOS55 που έχει το Beatles Rockband? Ελπίζω το SaveMii να δουλέψει γιατί αλιώς..... :P:p:p

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί κάνετε update από παιχνίδια δεν το καταλαβαίνω.

Φίλε Λουκά μπες στο gbatemp και γράψε αναλυτικά το πρόβλημα σου και το σετάρισμα που είχε ο φίλος σου στην κονσόλα. Αν το savemii σου κάνει θα σου το πουν.

Δημοσ.
Ρε παιδιά γιατί κάνετε update από παιχνίδια δεν το καταλαβαίνω.

Φίλε Λουκά μπες στο gbatemp και γράψε αναλυτικά το πρόβλημα σου και το σετάρισμα που είχε ο φίλος σου στην κονσόλα. Αν το savemii σου κάνει θα σου το πουν.

Κοίτα η κονσόλα του είναι PAL και το Beatles Rockband (και το GH5) θέλει ένα IOS (νομίζω IOS55) που έχει μέσα το παιχνίδια απλά κάνοντας update... Δεν είναι λογικό να χαλάσει αφού και το παιχνίδι PAL ήταν... Όπως και να έχει, ευχαριστώ, θα πάω να ρωτήσω εκεί.

Δημοσ.

Όντως δεν είχε καμία σχέση με το softmod. Άντε να χανες το homebrew. Απλά είτε το χε με softmod το wii είτε όχι, θα την πάταγε... Ελπίζω να βρείτε άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...