Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδω (μυνημα #16 κ #17) υπαρχει μια λυση , αλλα δεν τολμω να την κανω :o

Tελικα η λυση βρισκεται στο link που παραθετω ..

Απλα τρεχεις το αρχειο .wad που κατεβαζεις στο μυνημα #16..

Χμμμ το εκανα install αλλα δεν αλλαξε τιποτα :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα σε ολους. Εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα οποιαδηποτε σκεψη/προταση: Κατεβαζω σπανια παιχνιδια wii,αν μου κεντρισουν πολυ το ενδιαφερον,και προσφατα κατεβασα dead space extraction. Ειναι το ΠΡΩΤΟ (και μονο) απο τα 10-12 παιχνιδια που εχω κατεβασει και εβγαλε προβλημα. ΤΟ disc channel το δειχνει κανονικα,παταω start game αλλα η οθονη μαυριζει και κολλαει. πρεπει να το βγαλω απο την πριζα για να ξεκολλησει. το ξαναγραψα σε αλλο dvd (tdk-r) αλλα τα ιδια. κατεβασα αλλη εκδοση του ιδιου game,τα ιδια. Τελος σκεφτηκα μηπως ηθελε system update,ειχα το 3.2 . κατεβασα το wiiSCU,εκανα update,ολα τα channel πλεον λειτουργουν κομπλε,αλλα και παλι τα ιδια.. Το wiikey μου νομιζω οτι ειναι updated, αφου τρεχει κανονικα ssbb και smg.... Ξερει κανεις τι παιζει???

Καλησπερα σε ολους. Εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα οποιαδηποτε σκεψη/προταση: Κατεβαζω σπανια παιχνιδια wii,αν μου κεντρισουν πολυ το ενδιαφερον,και προσφατα κατεβασα dead space extraction. Ειναι το ΠΡΩΤΟ (και μονο) απο τα 10-12 παιχνιδια που εχω κατεβασει και εβγαλε προβλημα. ΤΟ disc channel το δειχνει κανονικα,παταω start game αλλα η οθονη μαυριζει και κολλαει. πρεπει να το βγαλω απο την πριζα για να ξεκολλησει. το ξαναγραψα σε αλλο dvd (tdk-r) αλλα τα ιδια. κατεβασα αλλη εκδοση του ιδιου game,τα ιδια. Τελος σκεφτηκα μηπως ηθελε system update,ειχα το 3.2 . κατεβασα το wiiSCU,εκανα update,ολα τα channel πλεον λειτουργουν κομπλε,αλλα και παλι τα ιδια.. Το wiikey μου νομιζω οτι ειναι updated, αφου τρεχει κανονικα ssbb και smg.... Ξερει κανεις τι παιζει???

Ποια εκδοση εχεις κατεβασει? αν ειναι ntsc j η ntsc u υπαρχει προβλημα. η pal δουλευει μια χαρα.. συνηθως το προβλημα που αναφερεις το αντιμετοπιζω κι εγω με καποια παιχνιδια διαφορετικου region αλλα οταν βγαινει το pal παιζει μια χαρα.

Μετα ειναι και το θεμα του homebrew για το οποιο δεν γνωριζω και πολλα αλλα θελει αρκετη προσοχη ειδικα αν συνδεεις το wii online!:shifty::shifty:

Γιατι δεν χρησημοποιεις το brickblocker για να αφαιρεσεις το update?Καποια στιγμη αργα η γρηγορα θα αναγκαστεις να το κανεις θες δεν θες.Ειδικα στους ΑΑΑ τιτλους της nintendo θα υπαρχει σιγουρα update.

Το χρησιμοποίησα αλλα βγάζει μάυρη οθόνη και κολάει.

Σε όσα παιχνίδια έχουν update.

Οχι δε χρειαζεσαι wad αν το wii σου ειναι στο ιντερνετ θα τα κατεβασει μονο του.

Απλα χωσε το .dol (μετονομασμενο σε boot.dol) μεσα στα apps, τρεξτο απο το HBC και ετοιμασουν να περιμενεις κοντα στο 2ωρο μεχρι να ολοκληρωθει το update..

Καλημέρα. Προσπάθησα χτες να κανω softmod στο wii φιλου ακολουθώντας τις οδηγιες του banico. Το wii αυτο εχει εκδοση 3.1Ε, χρειαζομαι το zelda μηπως? Το προβλημα ειναι οτι δεν ξεκιναει το boot.dol και βλεπω μονο τα αδεια blocks. H ιδια SD καρτα δουλεψε στο softmod του δικου μου wii.

H ερώτηση είναι: αν κάνω update σε 4.2 θα παίξει το softmod (χλωμο το κοβω)? η να αγορασω το zelda και να κανω το softmod με twilight? η απλα να περιμενω για Updated softmods?

Ευχαριστω!

@gherudos ένας τόσο καλός οδηγός όπως ο δικός σου μάλλον χρειάζεται ένα edit ώστε να περιέχει τα καινούργια αναγκαία αρχεία:-). Κρίμα να χαθεί ;) Εμένα όποιος με ρωτάει, στο post σου τους παραπέμπω.

Καλησπερα φιλε electrico,thanks για τη γρήγορη απαντηση. Ναι,ειναι pal η έκδοση, μονο pal κατεβαζω. Οποτε το προβλημα παραμενει... μηπως ξερεις αν υπαχει κανενα disc loader η τιποτα τετοιο?

Καλησπερα φιλε electrico,thanks για τη γρήγορη απαντηση. Ναι,ειναι pal η έκδοση, μονο pal κατεβαζω. Οποτε το προβλημα παραμενει... μηπως ξερεις αν υπαχει κανενα disc loader η τιποτα τετοιο?

Δεν ξερω τι να σου πω. Εχεις modchip η προσπαθεις να παιξεις τα παιχνιδια με softmod.??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...