Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λεω να ακολουθήσω το παρακάτω.

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσω σοβαρό πρόβλημα στο wii?

'How to' update your WiiKey - Mini FAQ

Q. I have a GameCube controller (εχω ένα controler για το wii - ενα ασπρο πιστευω πως θα κάνει) and my Wii is v3.0 (or greater). What do I need?

A. You need to download and burn the GCOS version of the config disc (v1.3). Run this - and set 'region override' to 'on'. Save the settings back and restart your Wii. Now download and burn the v1.9s firmware disc. Pop this one in - and run it through. You can also download and burn the v1.4 config disc - but most people don't actually need this - unless you want to change some WiiKey settings.

και μια τελευταια ερώτηση γιατι σας έχω ζαλήσει.

αν παρόλο που έχει wiikey ακολουθήσω την μέθοδο που έχετε στην πρώτη σελίδα για softmod θα δημιουργηθεί πρόβλημα?

Κατεβάζετε το παρακάτω αρχείο:

http://www.yafaze.com/wii/files/4.0softmod.rar

Το classic controler δεν κανει γι αυτην την δουλεια ,αν λες αυτο.Για softmod δεν γνωριζω πολλα,αλλα απο αυτα που διαβαζω δημιουργει συνεχως προβληματα η nintendo με τα updates που κανει συχνα για να το πολεμησει.Εγω δεν εχω βαλει και καποια wiiware παιχνιδια που θελω να τα εχω τα αποκτω νομιμα πληρωνοντας γι αυτα. με το τσιπ που εχω μου ειναι αρκετο να απολαμβανω ολα τα υπολοιπα παιχνιδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά τα νέα από το "μέτωπο" του 4.2 update. Βγήκε νέο bootmii 0.5 νέος preloader, καθώς και Waninkoko updater 4.2. Για όσους θέλουν να πάνε σε 4.2...

1) Run Hackmii v0.5 and update Homebrew Channel, DVDx and BootMii.

2) Run Firmware Updater 4.2.

3) Feel happy to be pimpin' on 4.2 without issue.

All cIOSes and boot2 version should remain.

Ερωτηση γιατι εχω καταμπερδευτει παλι:

Eιπα σημερα να κανω το update σε 4.2 κι οτι γινει, εφοσον για το homebrew δε κοβω και φλεβες και εχω wiikey.

Μπηκα στο homebrew channel και μου εβγαλε οτι υπαρχει update, εκανε download το hackmii v0.5 και περασε μεσα νεο homebrew , dvdx και bootmii(as boot2).

Εκανα κι ενα backup για σιγουρια.Το θεμα ειναι ομως, πως παω τωρα στην 4.2? Δεν εχω ακολουθησει καθολου τον οδηγο του 4.1 και ειμαι ακομα στην 3.2.

Ερωτηση γιατι εχω καταμπερδευτει παλι:

Eιπα σημερα να κανω το update σε 4.2 κι οτι γινει, εφοσον για το homebrew δε κοβω και φλεβες και εχω wiikey.

Μπηκα στο homebrew channel και μου εβγαλε οτι υπαρχει update, εκανε download το hackmii v0.5 και περασε μεσα νεο homebrew , dvdx και bootmii(as boot2).

Εκανα κι ενα backup για σιγουρια.Το θεμα ειναι ομως, πως παω τωρα στην 4.2? Δεν εχω ακολουθησει καθολου τον οδηγο του 4.1 και ειμαι ακομα στην 3.2.

Χρησιμοποίησε το Waninkoko updater 4.2...

Οταν τρεχω το waninkoko updater μου βγαζει να επιλεξω ποιο IOS να χρησιμοποιησει...

Τι να κανω?Να το αφησω στο IOS 249?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:31 ----------

Eπελεξα 249.Ο θεος βοηθος...

Sheic ρωτάω εσένα μιας και έχεις wiikey, η και όποιον άλλο μπορεί να μου πει.

Σήμερα παρέλαβα το wii με wiikey2. Πως μπορώ να δω αν χρειάζεται αναβάθμιση το wiikey2, και αν ναι πως την κάνω? Ρωτάω διότι βρίσκω συνέχεια αναφορές για το wiikey 1?( όχι για το wiikey2). Άλλο η αναβάθμιση του wiikey και άλλο η αναβάθμιση του wii σε 4,2 ?

Ευχαριστώ.

Ναι αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Στη μια περιπτωση αναβαθμιζεις το τσιπακι και στην αλλη το Wii.

Εγω αν θυμαμαι καλα ειχα παει στο site του wiikey, κατεβασα το τελευταιο update το εγραψα σε dvd και εκανα την αναβαθμιση.

Λοιπον , εκανα update το ΗBC και μετα ετρεξα το Waninkoko Updater 4.2 ολα εγιναν εγκατασταση ωραια και καλα και τρεχουν ολα αψογα...

Τωρα ομως μολις διαλεγω το Homebrew channel μου το βγαζει ΑΝΑΠΟΔΑ !!! Σαν να εχεις γυρισει αναποδα την tv !!

Tι κανω τωρα ? Διακινδυνευω να το ξανακανω εγκατασταση και που βρισκω τα αρχεια?

Δεν υπαρχει λογος (ακομα) να παει κανεις σε 4.2 Δεν εχει να προσφερει τιποτα αλλο απο anti piracy ρουτινες...

μεινετε οπως ειστε με το 4.1

Kι εμενα το ιδιο, αναποδα μου το βγαζει αλλα δε καιγομαι κιολας :P

Εγω βασικα το εκανα γιατι ημουν ακομη στην 3.2 και ηθελα το updated μενου και τα καναλια πιο πολυ...

Να ρωτήσω κάτι αν κάνω update απο το Firmware Updater v4.1 || developed by Waninkoko

Βαζοντας το παραπάνω update θα παίζω κανονικά όλα τα παιχνίδια χωρις να ζητάει update?

Έχω την έκδοση 3.4

μετα χρειαζεται να κάνω τιποτα άλλο πχ official update απο το internet για το wii?

(Έχω wiikey αλλα όπως έχω αναφερει δεν ξέρω ποιο είναι και δεν μπορώ να του κάνω update.)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Kι εμενα το ιδιο, αναποδα μου το βγαζει αλλα δε καιγομαι κιολας :P

Εγω βασικα το εκανα γιατι ημουν ακομη στην 3.2 και ηθελα το updated μενου και τα καναλια πιο πολυ...

Εδω (μυνημα #16 κ #17) υπαρχει μια λυση , αλλα δεν τολμω να την κανω :o

Tελικα η λυση βρισκεται στο link που παραθετω ..

Απλα τρεχεις το αρχειο .wad που κατεβαζεις στο μυνημα #16..

Επεξ/σία από telegamesvg

Φίλος, μου έδωσε το Wii του για softmod. H κονσόλα έχει firmware v3.4. Να κάνω το softmod σε αυτήν την έκδοση ή να περάσω σε v4.2? Αν παραμείνω στην έκδοση 3.4 τα games θα εκτελούνται κανονικά. Τι μου προτείνεται;

PS. Το δικό μου Wii είναι σε 4.1 και όλα εκτελούνται κανονικά!

Εγω που έχω την 3.4 δεν μπορώ να παίξω τα παιχνίδια που έχουν ενσωματομένο update.

Επειδη και εγω το ψάχνω για softmod απο που θα κάνεις την αναβάθμιση?

Γιατι δεν χρησημοποιεις το brickblocker για να αφαιρεσεις το update?Καποια στιγμη αργα η γρηγορα θα αναγκαστεις να το κανεις θες δεν θες.Ειδικα στους ΑΑΑ τιτλους της nintendo θα υπαρχει σιγουρα update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...