Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ευχαριστω για την απαντηση.

πως μπορω να δω τι έκδοση έχω τώρα σε wii και wii key?

επίσης αν βάλω το (Για την αφαίρεση των update από τα παιχνίδια) που υπάρχει στον οδηγό θα παίζουν κανονικά τα παιχνίδια?

το alternative dol που το βρίσκω γιατι δεν το βλέπω στον οδηγό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να το κάνεις με οποιδήποτε homebrew backup προγραμμα. Απλά το τρέχεις μια με το alt dol, βλέπεις το video, κάνει restart και μετά είτε παίζεις από εκείνο το πρόγραμμα απενεργοποιόντας την επιλογή alt-dol είτε με οποιοδήποτε άλλο. Με ένα γρήγορο search βρήκα αυτόν τον οδηγό . Επίσης μπορείς να κάνεις search και εντός αυτού του topic όπου έχει συζητήθεί αρκετές φορές.

Δοκίμασα το 1.3R2 brickblocker και ενω το διαβάζει μολις πατήσω πάνω του βγάζει μαύρη οθόνη και κολάει εκεί.

Προφανως δεν εχεις καμια σχεση με homebrew και εχεισ το wii με wiikey.

Τα παιχνιδια που βαζεις να παιξεις η ειναι ntsc η ειναι pal και δεν εχεισ αναβαθμισει το wii σου.Σου προτεινω τα εξης: Αν εισαι σιγουρος οτι εχεις wiikey , κατεβασε το firmware update του wiikey 1.9s (το τελευταιο). burn το iso και αναβαθμισε το modchip. Αν εχεις σκοπο να ασχοληθεις με hombrew μην αναβαθμιζεισ την κονσολα σου ειδικα με το 4.2.

Εγω δεν ασχολουμαι εκανα το Update 4.2 και ολα δουλευουν μια χαρα με το wiikey 1.9s kai wii 4.2E.

Ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια και από μένα σε όλα τα παλικάρια. Λοιπόν είμαι καινούργιος στο σπορ του Wii. Έκανα η όχι το λάθος? (πριν να δω όσα διάβασα εδώ) αναβάθμισα το Wii και πήγε στην 4.2e. To έστειλα μετά στο ebw για chip. Ακόμα δεν το παρέλαβα όμως. Πρέπει να κάνω κάτι μέτα ή θα μπορώ να αντιγράφω απλά τα iso σε dvd και θα είμαι οκ? Από ότι είδα υπάρχει πρόγραμμα για να βγάζει την επιλογή της αναβάθμισης πριν γράψουμε το dvd.Υπάρχει όμως για να ελέγχει αν είναι PAL η όχι, γιατί ενδέχεται να μην γνωρίζω τι έκδοση είναι αυτή που κατέβασα και να γίνει ζημειά.

Θα παίζουν όλα τα παιχνίδια? Κάτι άλλο... δεν με ενδιαφέρουν τα homebrew αξίζει όμως μετά να ψάξω κάποια στιγμή για να βάλω το softmod στο υπάρχον πειραγμένο wii. Θα υπάρχουν κάποια παραπάνω πλεονεκτήματα? Ευχαριστώ Πολύ.

Επεξ/σία από Tseligas

Γεια και από μένα σε όλα τα παλικάρια. Λοιπόν είμαι καινούργιος στο σπορ του Wii. Έκανα η όχι το λάθος? (πριν να δω όσα διάβασα εδώ) αναβάθμισα το Wii και πήγε στην 4.2e. To έστειλα μετά στο ebw για chip. Ακόμα δεν το παρέλαβα όμως. Πρέπει να κάνω κάτι μέτα ή θα μπορώ να αντιγράφω απλά τα iso σε dvd και θα είμαι οκ? Από ότι είδα υπάρχει πρόγραμμα για να βγάζει την επιλογή της αναβάθμισης πριν γράψουμε το dvd.Υπάρχει όμως για να ελέγχει αν είναι PAL η όχι, γιατί ενδέχεται να μην γνωρίζω τι έκδοση είναι αυτή που κατέβασα και να γίνει ζημειά.

Θα παίζουν όλα τα παιχνίδια? Κάτι άλλο... δεν με ενδιαφέρουν τα homebrew αξίζει όμως μετά να ψάξω κάποια στιγμή για να βάλω το softmod στο υπάρχον πειραγμένο wii. Θα υπάρχουν κάποια παραπάνω πλεονεκτήματα? Ευχαριστώ Πολύ.

Το modchip δεν επηρεαζεται προς το παρον απο τις ανβαθμισεις της nintendο γιατι εχει να κανει μονο με το dvd reader. Υπαρχουν applications με τα οποια μπορεις να επεμβεις στα iso για να αλλαξεις το region και τα updates.Καλο θα ειναι ομως να βλεπεις τι region κατεβαζεις.Αναγραφεται σε ολα τα παιχνιδια.Καποια παιχνιδια NTSC region δεν παιζουν σε PAL.Τα περισσοτερα ομως παιζουν. Αν θελεις καποα στιγμη να ασχοληθεις με το softmod να ξερεις οτι πλεον η nintendo με τα updates που κανει, ταλαιπωρει τους χρηστες του, διαγραφοντας συνεχως σημαντικα αρχεια για την λειτουργια του.Εγω προσωπικα εχω το wii απο το 2006 με wiikey v1 και δεν ειχα ποτε προβλημα αναπαραγωγης παιχνιδιου. Δεν εχω softmod/homebrew γιατι δεν μου χρειαζεται, και το βρισκω και ταλαιπωρια.Ελπιζω να σε διαφωτησα επι του θεματος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις να μου προτείνεις applications για region και τα updates μιας και είσαι παλιός στο είδος?

Ευχαριστώ.Με δικτυακά παιχνίδια είχες πρόβλημα εως τώρα?

Επεξ/σία από Tseligas

electrico δηλαδη εσυ με το Wiikey και την 4.2 δεν αντιμετωπιζεις προβλημα?Σου παιζουν τα παντα?

Ρωταω επειδη σε καποια φαση χρειαστηκε να περασω καποια customIOS για να παιξουν Madworld και μερικα αλλα games και ανησυχω μηπως εαν παω στην 4.2 σβηστουν αυτα και ξεκινησουν παλι οι ασυμβατοτητες.Εχω βεβαια μεσα και homebrew channel κλπ αλλα δεν τα χρειαστηκα ποτε γιατι δεν ασχοληθηκα(εκτος βεβαια οταν περασα τα customIOS).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να επανέρθω τελικα είδα πως έχω την έκδοση 3.4 πως μπορω να δω αν εχω wii key που μαλον έχω γιατι ετσι μου είπε το άτομο που το αγόρασα και τι έκδοση είναι.

Επίσης επειδη έχω χαθεί με όλα αυτα που υπάρχουν υπάρχει κάποιος οδηγός για να αναβαθμίσω wii και wiikey γιατι βλεπω κάτι όδηγούς για softmod κτλ που νομίζω δεν είναι για wiikey.

Ευχαριστώ.

Επίσης να βάλω την 4.1 για το wii και ποια για το wii key και απο που που να είναι σίγουρο.

Επεξ/σία από pasxen

electrico δηλαδη εσυ με το Wiikey και την 4.2 δεν αντιμετωπιζεις προβλημα?Σου παιζουν τα παντα?

Ρωταω επειδη σε καποια φαση χρειαστηκε να περασω καποια customIOS για να παιξουν Madworld και μερικα αλλα games και ανησυχω μηπως εαν παω στην 4.2 σβηστουν αυτα και ξεκινησουν παλι οι ασυμβατοτητες.Εχω βεβαια μεσα και homebrew channel κλπ αλλα δεν τα χρειαστηκα ποτε γιατι δεν ασχοληθηκα(εκτος βεβαια οταν περασα τα customIOS).

Δεν εχω homebrew οποτε δεν εχω ασχοληθει με IOS.κλπ.Αν εχεις εσυ θα σε συμβουλευα να μην αναβαθμισεις σε 4.2 γιατι υπαρχει ακομη προβλημα.:shifty:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:25 ----------

Να επανέρθω τελικα είδα πως έχω την έκδοση 3.4 πως μπορω να δω αν εχω wii key που μαλον έχω γιατι ετσι μου είπε το άτομο που το αγόρασα και τι έκδοση είναι.

Επίσης επειδη έχω χαθεί με όλα αυτα που υπάρχουν υπάρχει κάποιος οδηγός για να αναβαθμίσω wii και wiikey γιατι βλεπω κάτι όδηγούς για softmod κτλ που νομίζω δεν είναι για wiikey.

Ευχαριστώ.

Συμβουλεψου πρωτα και μετα επισκεψου την σελιδα απο το τσιπ που εχει η κονσολα σου και μετα αναβαθμισε το με το τελευταιο update.Αν εχεις wiikey 1 h 2 κανε κατ ευθειαν το τελευταιο. Δεν χρειαζεται να εχεις περασει τα προηγουμενα πρωτα.:-)

πρεπει να ανοίξω το wii για να δω ποιο wiikey έχω?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:06 ----------

το μονο που με νοιάζει είναι να παίζω games χωρις να μου ζητάει το update.

Λεω να βάλω την έκδοση wiikey.1.9s.pal.rar που μου προτείνατε απο το παρακάτω link.

http://nintendo-scene.com/972

αφου έχω την έκδοση 3.4 στο wii και την 1.9s στο wiikey και περνάω όλα τα παιχνίδια απο το WiiBrickBlocker θα παίζουν κανονικά χωρις να ζητάει update ή να εμφανίζει μαύρη οθόνη και να κολάει?

Επίσης όταν γράψω το update για το wii key απλα βάζω το dvd με το update στο wii και ακολουθώ τιποτα οδηγίες?

πρεπει να ανοίξω το wii για να δω ποιο wiikey έχω?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:06 ----------

το μονο που με νοιάζει είναι να παίζω games χωρις να μου ζητάει το update.

Λεω να βάλω την έκδοση wiikey.1.9s.pal.rar που μου προτείνατε απο το παρακάτω link.

http://nintendo-scene.com/972

αφου έχω την έκδοση 3.4 στο wii και την 1.9s στο wiikey και περνάω όλα τα παιχνίδια απο το WiiBrickBlocker θα παίζουν κανονικά χωρις να ζητάει update ή να εμφανίζει μαύρη οθόνη και να κολάει?

Επίσης όταν γράψω το update για το wii key απλα βάζω το dvd με το update στο wii και ακολουθώ τιποτα οδηγίες?

Αν δεν μπορει να σου πει αυτος που στο τοποθετησε τοτε ναι ,αν και ειναι αρκετα περιπλοκο γιατι το wii εχει πολλα μικρα βιδακια τα οποια ομως απαιτουν ενα ιδιαιτερο κατσαβιδι. Το brickblocker αφαιρει με επιτυχια ολα τα updates. Κατα 99% θα παιζουν ολα τα παιχνιδια της περιοχης σου (pal). Στα ntsc το ποσοστο ειναι ενα 90% να σου παιξουν αλλιως το αποτελεσμα το ανεφερες, μαυρη οθονη την ωρα που φορτωνει.

Για το update του wiikey (αν εχεις τελικα αυτο) απλα γραφεις το iso σε ενα dvd ΟΧΙ cd

και το βαζεις στο wii. Στο chanel θα σου βγαλει το logo του gamecube. Το κλικαρεις και βγαινουν οι επιλογες που εχεις. Για την μετακινηση στις επιλογες χρειαζεται χειρηστηριο gamecube αλλα γινεται και με το καποια κουμπια του wii οχι του wii-remote.. Διαβασε σχετικο info που θα εχει μεσα στο iso για το πως γινεται αυτο.

Κανω ενα edit. Σου βρηκα αυτο

http://wiinewz.com/forums/wiikey/69323-how-to-update-your-wiikey.html

Δηλαδη κανονικά με το brickblocker χωρις να κάνω update (έχω την 3.4) θα έπρεπε να παίζουν τα 3 νεα παιχνιδια που κατέβασα?

2 απο αυτα ειναι τα

DiRT 2 PAL WII-REV0

Grand Slam Tennis PAL Wii-WiiERD REUPLOAD 5-09-09

που όπως γράφουν είναι pal και μου βγάζει μαύρη οθόνη.

Δηλαδη κανονικά με το brickblocker χωρις να κάνω update (έχω την 3.4) θα έπρεπε να παίζουν τα 3 νεα παιχνιδια που κατέβασα?

2 απο αυτα ειναι τα

DiRT 2 PAL WII-REV0

Grand Slam Tennis PAL Wii-WiiERD REUPLOAD 5-09-09

που όπως γράφουν είναι pal και μου βγάζει μαύρη οθόνη.[/QU

Κανε για αρχη ενα update στο τσιπ. Και αν δεν παιξουν τα παιχνιδια που ανεφερες τοτε θα πρεπει να κανεις το update στην κονσολα σου. Αν δεν θελεις να κανεις το νεο 4.2 νομιζς οτι υπαρχουν καποια παιχνιδια που εχουν το 4.1 το 4.0.. αλλα δεν ειμαι σιγουρος ποια ειναι αυτα. Αν και κατα την γνωμη μου ειναι θεμα αναβαθμισης του τσιπ το προβλημα.. στο ευχομαι:-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λεω να ακολουθήσω το παρακάτω.

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσω σοβαρό πρόβλημα στο wii?

'How to' update your WiiKey - Mini FAQ

Q. I have a GameCube controller (εχω ένα controler για το wii - ενα ασπρο πιστευω πως θα κάνει) and my Wii is v3.0 (or greater). What do I need?

A. You need to download and burn the GCOS version of the config disc (v1.3). Run this - and set 'region override' to 'on'. Save the settings back and restart your Wii. Now download and burn the v1.9s firmware disc. Pop this one in - and run it through. You can also download and burn the v1.4 config disc - but most people don't actually need this - unless you want to change some WiiKey settings.

και μια τελευταια ερώτηση γιατι σας έχω ζαλήσει.

αν παρόλο που έχει wiikey ακολουθήσω την μέθοδο που έχετε στην πρώτη σελίδα για softmod θα δημιουργηθεί πρόβλημα?

Κατεβάζετε το παρακάτω αρχείο:

http://www.yafaze.com/wii/files/4.0softmod.rar

Επεξ/σία από pasxen

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...