Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια (πιθανότατα ήδη απαντημένη) ερώτηση: Εκτός του WBFS Man.3, υπάρχει άλλος τρόπος να μετατραπεί ένας εξωτερικός σκληρός (για την ακρίβεια ένα partition ενός σκληρού) σε κατάλληλο format, γιατί με το προαναφερθέν πρόγραμμα έχω πρόβλημα με τα κλειδώματα του λειτουργικού πάνω στη συσκευή.

Ευχαριστώ!

Tελικά τη βρήκα τη λύση, το πρόβλημα ήταν το NTFS

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και βρήκες άκρη, για την ιστορία, μπορείς να κάνεις format το σκληρό και μέσα από το loader που χρησιμοποίεις για usb.

Δημοσ.
Με τι loader τα παιζες; Ήταν channel στο wii; Υπάρχει ακόμα; Η αδερφή σου πως προσπάθησε να παίξει; Μπήκε στο loader; Αν ναι, κάποιο σφάλμα τις έβγαζε; (ενδεχομένως να φταίει κάτι άσχετο)

Αν και δεν νομίζω ότι το update του ήταν τίποτα σοβαρό.

Ειχα κανει softmii και επαιζα απο το κανονικο καναλι στο wii menu.

Σημερα το κοιταξα εγω. Λοιπον εχει παραμεινει στην εκδοση 4.0Ε αλλα δεν παιζει αντιγραφες. Δειχνει οτι διαβαζει το δισκακι αλλα μολις παταω play μου βγαζει μαυρη οθονη: "An error has occurred. Press the eject button, turn off the machine" και μετα να δω το operation's manual.

Δημοσ.

Πρωτού ακολουθήσεις ολόκληρο οδηγό, μιας και δεν σου σβήστηκε το homebrew, για δοκίμασε μια απλά να βάλεις κάποιο loader (πχ τον neogamma). Αν σου βγαζει και εκεί πρόβλημα τότε μάλλον πρέπει να περάσεις καποιο cios ή ξανά το IOS.

Δημοσ.
Πρωτού ακολουθήσεις ολόκληρο οδηγό, μιας και δεν σου σβήστηκε το homebrew, για δοκίμασε μια απλά να βάλεις κάποιο loader (πχ τον neogamma). Αν σου βγαζει και εκεί πρόβλημα τότε μάλλον πρέπει να περάσεις καποιο cios ή ξανά το IOS.

Εβαλα το neogamma οπως μου ειπες. Οταν το κανω load απο την sd card μου βγαζει οτι εχω το rev cios10 και οτι μπορει να υπαρχουν compatibility issues. Επελεξα να κανει load game απο dvd και 2 αντιγραφες επαιξαν κανονικα. Οποτε πλεον κανω install το ciosr14 και χρησιμοποιω το neogamma και θα ειμαι cool υποθετω..

Δημοσ.
Αμα θες ξανα βαζεις και softmii. Απλά σε βαλα να το τσεκάρεις για να μην κάνεις όλα τη βήματα από την αρχή.

Λεω να το αφησω ως εχει προς το παρον. Και καποια στιγμη που θα εχω περισσοτερο ελευθερο χρονο να κανω και update στην καινουρια εκδοση. Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια..

Δημοσ.

Αφού την ξεκινήσαμε την κουβέντα (Antretng), μήπως ξέρετε αν και πως μπορεί το Wii να διαβάσει partition από ένα εξωτερικό σκληρό?

Δοκίμασα και με primary και με logical κα οτιδήποτε, αλλά ο loader της συσκευής λέει ότι δε βρέθηκε συσκευή usb.

Για την ιστορία, ο σκληρός είναι ένας WD 1TB, στον οποίο δημιούργησα ένα partition 120GB.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δοκίμασες και στις 2 usb θύρες; Αν θυμάμαι καλά, μόνο η κάτω δουλεύει με το σκληρό. Αν δοκίμασες και στις δύο και δεν δουλεύει, δοκίμασε και με flashaki (το οποίο θα το χεις διαμορφώσει πρώτα)

Ποιο loader έχεις βάλει στο wii; Ένας πολύ καλός loader είναι o GX loader (οι περισσότεροι εδώ μέσα αυτόν χρησιμοποιούμε)

Δημοσ.

Το flashaki μια χαρά λειτουργεί (στην πάνω θύρα).

Το σκληρό τον δοκίμασα και στις 2 θύρες.

Τον ίδιο loader έχω κι εγώ, σε συνδιασμό με το WBFS Manager 3.

Υποθέτω πως έχει να κάνει με τα partitions του εξωτερικού σκληρού μου. Αυτό που υπάρχει ήδη είναι Primary/Active. Εγώ δημιουργώ Primary, αλλά τζίφος.

Δημοσ.

Είπες πιο πριν ότι έχεις κάνει μόνο ένα μέρος του σκληρού partition με wbfs. Για δοκίμασε να κάνεις ολόκληρο το σκληρό. Σίγουρα είναι πολύ μεγάλος και δεν σου χρειάζεται, αλλά εφόσον έχεις κάνει τις δοκιμές σου και αφού το flashaki δουλεύει, κάτι τέτοιο υποπτεύομαι.

Υ.Γ. Αν και μιλάμε για μεγάλο σκληρο (οπότε δεν νομίζω), χρησιμοποιεί δική του τροφοδοσία σωστά; Ακόμα έχεις απενεργοποιήσει τυχόν επιλογές για stand by.

Υ.Γ.2. Βλακείες λέω στην αρχή για την διαμορφωση. Το σκληρό θα πρεπε να τον βλέπει και στην χειρότερη να σε ρώταγε αν θέλεις να τον διαμορφώσεις.

Δημοσ.

Το σκληρό δε μπορώ να τον διαμορφώσω ολόκληρο επειδή τον χρησιμοποιώ για αποθήκευση, 400γίγα χρησιμοποιούνται ήδη.

Ναι, με εξωτερική τροφοδοσία είναι, χωρίς κάποια επιλογή για αναμονή. Εξάλλου τον ξεκαρφώνω/καρφώνω για να δουλέψει και πάλι, τπτ.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εχω και εγω ενα Wii firmware 4.0.ακολουθησα τις οδηγιες πιστα απο το λινκ για το softmode.Οταν εγινε η εγκατασταση του HBC και του Backup launcher ξεκινησα να δοκιμασω ολα τα παιχνιδια που ειχα κατεβασει,γραμμενα σε TDK DVD-R με Imgburn σε 1χ.Αρχικα μου πετουσε ενα DVD Read Error(324):confused:.Στη συνεχεια τα εκαψα σε 2χ,αλλα και παλι το ιδιο.Πηρα μια καινουργια παρτιδα TDK DVD-R και πηγαν ολα καλα μεχρι που μου πεταξε ενα καινουργιο μυνημα Error #002:cry:.To dvd βγαινει αλλα πρεπει να το βγαλω απο την πριζα για συνελθει το wii.Επειδη ειμαι τελειως ασχετος με wad και ios κτλ,μπορει καπoιος με απλα βηματα να μου εξηγησει πως να το κανω να λειτουργησει επιτελους???Τα κατεβασμενα παιχνιδια που εκαψα ειναι το Sports Resort,Madworld,The Conduit,World Championship Sports Summer,Escape The Museum,Virtua Tennis 2009

Δημοσ.

Το 324 σφάλμα προκύπει όταν δεν είναι κατάλληλο το dvd για wii (κακογραμμένο ή ακατάλληλο dvd). Δοκίμασε με Verbatim DVD - R και πιστεύω θα είσαι ok (προσοχή να είναι τύπου -R και όχι +R)

Το 002 είναι του παιχνιδιύ και διορθώνετε με ενεργοποίηση του 002 fix. Επειδή προφανώς έχεις παλιό loader, βάλε το neogamma που θα την έχει σίγουρα την επιλογή. Ακόμη για να μην ασχολείσαι με DVD, παίζε με σκληρό δίσκο και gx loader.

Όταν σου κολά μη τραβάς το καλώδιο, απλά κράτα πατημένο για αρκετά δευτερόλεπτα του κουμπί του power

Δημοσ.
Το σκληρό δε μπορώ να τον διαμορφώσω ολόκληρο επειδή τον χρησιμοποιώ για αποθήκευση, 400γίγα χρησιμοποιούνται ήδη.

Ναι, με εξωτερική τροφοδοσία είναι, χωρίς κάποια επιλογή για αναμονή. Εξάλλου τον ξεκαρφώνω/καρφώνω για να δουλέψει και πάλι, τπτ.

Νομίζω εκεί πρέπει να είναι το πρόβλημα.. το WBFS partision πρέπει να είναι primary και active......

Εγώ πάντος εγκαταλείπω τον GX και χρησιμοποιώ πλέον τον Configurable USB Loader. Περισσότερες επιλογές και καλύτερη συμβατότητα και παίζει τέλεια με CIOS222 σαν default.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...