Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Search στο google φυσικά και κάνω, αλλά νόμιζα ότι είχαμε μια συζήτηση. Αυτό δεν το χω ψαξει γιατί πολύ απλά δεν πίστευα ότι υπάρχει πιθανότητα να brickarei από format μιας και από από εσένα το ακούω πρώτη φορά (δεν λέω ότι λες βλάκιες) και ηλπιζα μερικά λογάκια από εσένα πρώτα, μιας και το ανέφερες. Για αυτό περίμενα μια καλύτερη απάντηση ή έστω ενα απλο "παίζουν πολλοί παράγοντες, όπως το τι έχεις περάσει. Κάνε ένα search στο google για περισσότερα" και όχι "αν θέλετε ρισκάρετε το"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο gx loader (εφόσον είναι κάποια σχετικά πρόσφατη έκδοση... ο υποφαινόμενος την είχε πατήσει εκεί :lol:) στις ρυθμίσεις του game υπάρχει επιλογή για alt-dol (alternative dol). Πρέπει να βρεις στο net το dol του παιχνιδιού (πιθανότατα να το χε και στο φάκελο του game που κατέβασες), να το βάλεις στην sd κάρτα, να το τρέξεις μια φορά με ενεργοποιημένη την επιλογή alt-dol, να δεις όλο το videaki και μετά που θα σε ξανα πετάξει στην αρχική, απενεργοποίησε την επιλογή και μετά θα παίζει κανονικά.

Δεν βρήκα το αρχείο που λες, αλλά βρήκα ένα κατατοπιστικό οδηγό εδώ. Το γαμάτο είναι ότι μπορώ κ παίζω το παιχνίδι κ μέσω usbloader gx και ας έκανα την διαδικασία με το dol στον uloader:mrgreen:

Search στο google φυσικά και κάνω, αλλά νόμιζα ότι είχαμε μια συζήτηση. Αυτό δεν το χω ψαξει γιατί πολύ απλά δεν πίστευα ότι υπάρχει πιθανότητα να brickarei από format μιας και από από εσένα το ακούω πρώτη φορά (δεν λέω ότι λες βλάκιες) και ηλπιζα μερικά λογάκια από εσένα πρώτα, μιας και το ανέφερες. Για αυτό περίμενα μια καλύτερη απάντηση ή έστω ενα απλο "παίζουν πολλοί παράγοντες, όπως το τι έχεις περάσει. Κάνε ένα search στο google για περισσότερα" και όχι "αν θέλετε ρισκάρετε το"

Ρε συ έχουμε και δουλειές,δεν μπορώ να είμαι απίκο και να απαντάω σε όλους όποτε αυτοί θέλουν,καθημερινά δέχομαι εκατοντάδες pms από χρήστες που στην κυριολεξία με "πρίζουν" επειδή βαριούνται να διαβάσουν ένα οδηγό,επειδή βαριούνται να κάνουν μια απλή αναζήτηση κτλπ,αν ήσουν στη θέση μου θα καταλάβαινες μόνο τι τραβάω,πάντως απαντάω σε όλους και αυτό που κάνω μην ξεχνάς ότι το κάνω εθελοντικά,δεν με πληρώνει κανείς.

Ρε συ gherudos, σε χω πρίξει εγώ ποτέ με pms; Ή σε χω ζαλίσει ποτέ επειδή δεν απαντάς σε κάτι; Ή γενικότερα σου μοιάζω για άτομο που βαριέμαι και περιμένω μασημένη τροφή; Και στο κάτω κάτω δεν μπήκα μέσα και είπα"help, έχω αυτό το πρόβλημα" αλλά κάναμε ένα διάλογο νομίζω.

Ακόμη δεν νομίζω ότι σου μιλά κάποιος hit 'n runner του forum. Σε αυτό το threat, όποτε ρωτά κάποιο παιδί κάτι, αν μπορώ να βοηθήσω πάντα απαντάω. Οπότε το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να μην απαντάς στο στυλ "αμα θες να σου brickarei κάνε το". Δεν καταλαβαίνεις ότι τέτοια απάντηση αδιάζει τον συνομιλιτή σου; Χίλιες φορές καλύτερα να μην απάνταγες καθόλου παρά αυτό το πράμα. Κα δεν σου πα ποτέ να σαι απίκο, φυσικά και έχεις δουλειές και αν θες μόνο απαντάς. Αλλά άλλο να πεις "υπάρχουν θεματάκια, googlare το μια και θα δεις" και άλλο αυτό το πράγμα που έγραψες λες και είμαι κανένας χθεσινός πριξαρ .. μπιμπ.. νιουμπης

Κανείς δεν είπε κάτι για αυτό που κάνεις. Ίσα ίσα, θεωρώ ότι έχεις βοηθήσει πολύ κόσμο και ξέρεις πολύ καλά ότι στο αναγνωρίζω. Αλλά please λίγη ευγένεια δεν βλάπτει.

Antretng έχουμε ξεφύγει λιγάκι και καλά θα κάνει αυτή η ιστορία να τελειώσει εδώ,θα μου πείς κιόλας ότι δεν ήμουν ευγενικός, αυτό και μόνο είναι προσβλητικό,πρέπει να κάθομαι να εξηγώ τα πάντα;Είμαι υποχρεωμένος;Κάθεσαι και ασχολείσαι με ψείρες και όχι με την ουσία.Κανένα από τα μηνύματα μου δεν ήταν προσβλητικό η αγενές.Σε παρακαλώ επικεντρώσου στο topic και άσε εμένα τον "αγενή" να συμπεριφέρομαι όπως νομίζω.

• Super Moderators

Παρακαλούνται τα μέλη να μην προβαίνουν σε προσωπικές δημόσιες αντιπαραθέσεις. Εάν θέλετε να απευθυνθείτε σε άλλο μέλος, υπάρχουν τα Προσωπικά Μηνύματα.-

Παιδια εχω το εξης θεμα. Ειχα κανει softmod σε 4.0 System menu. Ειχα βαλει τα απαραιτητα ios/cios κτλ και δουλευε μια χαρα.

Σημερα ομως η αδερφη μου εβαλε ενα καινουριο παιχνιδι(αυθεντικο το gh 5) και εκανε update. Υπαρχει ακομα το homebrew channel αλλα πολυ φοβαμαι πως αντιγραφες πλεον δεν μπορω να παιξω. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω?

Βρηκα πριν καποιες σελ αυτον τον οδηγο: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2849849&postcount=3313 απο τον gherudos.

Μπορω να τον ακολουθησω παρ'ολο που δεν εχω "vιrgin" wii ή πρεπει να κανω κατι διαφορετικο??

Όταν εννοείς πως φοβάσαι ότι δεν μπορείς να παίζεις αντιγραφές; Το δοκίμασες και δεν έπαιζε;

Σε κάθε περίπτωση, τον οδηγός του gherudos μπορείς να τον ακολουθήσεις ανα πάσα στιγμή. Μόνο αν έχει βγει και σε πάει σε κανένα καινούργιο firmware θα μπορούσε να μην ήταν ήταν εφικτός ο οδηγός, αλλά από όσο ξέρω μέχρι στιγμής δεν υφίστατε κάτι τέτοιο.

Να ρωτήσω κάτι: Για να παίξω παιχνίδια που υποστηρίζουν το wii motion plus πρέπει να κάνω κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση στον usb loader gx? Γιατί προσπαθώ να παίξω το wii sports resort και όταν το ξεκινάω με βγάζει πίσω στην κεντρική επιφάνεια του wii:fear:

Αυτο με το alt dol δεν το εχω πετυχει πουθενα. Χρειαζεται μονο οταν εχει κανεις Motion Plus ή τα συγκεκριμενα παιχνιδια χρειάζονται alt.dol φορτωμα ετσι κι αλλιως;

Όταν εννοείς πως φοβάσαι ότι δεν μπορείς να παίζεις αντιγραφές; Το δοκίμασες και δεν έπαιζε;

Σε κάθε περίπτωση, τον οδηγός του gherudos μπορείς να τον ακολουθήσεις ανα πάσα στιγμή. Μόνο αν έχει βγει και σε πάει σε κανένα καινούργιο firmware θα μπορούσε να μην ήταν ήταν εφικτός ο οδηγός, αλλά από όσο ξέρω μέχρι στιγμής δεν υφίστατε κάτι τέτοιο.

Δοκιμασε η αδερφη μου μια αντιγραφη και δεν επαιξε. Επειδη ομως η αντιγραφη αυτη δεν ειχε ξαναδοκιμαστει και οι αλλες ειναι μαζι μου(ενω το wii οχι) δεν ειμαι απολυτα σιγουρος.

θα το κοιταξω αυριο που θα το παρω στα χερια μου και σε περιπτωση που δεν δουλευουν οι αντιγραφες θα χρησιμοποιησω τον οδηγο. Σε ευχαριστω πολυ.

Αυτο με το alt dol δεν το εχω πετυχει πουθενα. Χρειαζεται μονο οταν εχει κανεις Motion Plus ή τα συγκεκριμενα παιχνιδια χρειάζονται alt.dol φορτωμα ετσι κι αλλιως;

Copy paste από το wiihacks

RedSteel

(NTSC-U) (PAL)

Extract redsteel.dol - Rename to REDE41.dol

Medal Of Honor: Heroes 2

(NTSC-U) (PAL)

Extract game.dol - Rename to RM2E69.dol

The House Of The Dead 2

(NTSC-U) (PAL)

Extract hod2.dol - Rename to RHDE8P.dol

SSX Blur

(NTSC-U) (PAL)

Extract ssx.dol - Rename to RSXE69.dol

Indiana Jones And The Staff Of Kings

(NTSC-U) (PAL)

Extract fateatlantis.dol - Rename to RJ8E64.dol

Mortal Kombat Armageddon

(NTSC-U) (PAL)

Extract MK7.dol - Rename to RKME5D.dol

Boogie

(NTSC-U)(PAL)

Extract ssx.dol - Rename to RBOE69.dol

Wii Sports Resort

(NTSC-U)

Extract player.dol - Rename to RZTE01.dol

Παιδια εχω το εξης θεμα. Ειχα κανει softmod σε 4.0 System menu. Ειχα βαλει τα απαραιτητα ios/cios κτλ και δουλευε μια χαρα.

Σημερα ομως η αδερφη μου εβαλε ενα καινουριο παιχνιδι(αυθεντικο το gh 5) και εκανε update. Υπαρχει ακομα το homebrew channel αλλα πολυ φοβαμαι πως αντιγραφες πλεον δεν μπορω να παιξω. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω?

Βρηκα πριν καποιες σελ αυτον τον οδηγο: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2849849&postcount=3313 απο τον gherudos.

Μπορω να τον ακολουθησω παρ'ολο που δεν εχω "vιrgin" wii ή πρεπει να κανω κατι διαφορετικο??

Αν θυμάμαι καλά to update του GH5 περιέχει μόνο τι Iso56 και δεν χάνεις τίποτα..

Μάλλον το αντίγραφο θα είναι προβληματικό

Δοκιμασε η αδερφη μου μια αντιγραφη και δεν επαιξε. Επειδη ομως η αντιγραφη αυτη δεν ειχε ξαναδοκιμαστει και οι αλλες ειναι μαζι μου(ενω το wii οχι) δεν ειμαι απολυτα σιγουρος.

θα το κοιταξω αυριο που θα το παρω στα χερια μου και σε περιπτωση που δεν δουλευουν οι αντιγραφες θα χρησιμοποιησω τον οδηγο. Σε ευχαριστω πολυ.

Με τι loader τα παιζες; Ήταν channel στο wii; Υπάρχει ακόμα; Η αδερφή σου πως προσπάθησε να παίξει; Μπήκε στο loader; Αν ναι, κάποιο σφάλμα τις έβγαζε; (ενδεχομένως να φταίει κάτι άσχετο)

Αν και δεν νομίζω ότι το update του ήταν τίποτα σοβαρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok, thnx, τελικα για 3 games θα χρειαστει απ οτι βλεπω, παω για extraction.

Edit: τα εχει εδω

http://wiinyt.dk/forum/comments.php?DiscussionID=1780

Επεξ/σία από Mas_Bass

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...