Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ τελικά παρέλειψα το βήμα με το BootMii...

Όλα μια χαρα...Βέβαια σε κάποια βήματα δεν ήμουν σίγουρος, αλλά όλα πήγαν καλά.

Έβαλα το NeoGamma και κάνω launch το παιχνίδι από το DVD. Το πρόβλημα είναι οτι όταν ανοιγω το Wii δεν με πάει στην κλασική οθόνη που είναι τα channels αλλά με πάει σε ένα πρόγραμμα κατευθείαν...

Είναι φυσιολογικό αυτό?

ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αν θέλω να το γυρίσω όπως ήταν καινούριο το Wii τι κάνω?

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποτέ δεν κάνουμε format μέσα από το Wii εφόσον έχουμε εγκαταστήσει Custom IOS διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μπρικαρίσματος,επίσης με το format δεν σβήνονται τα αρχεία tickets,υπάρχουν ειδικά προγράμματα για να καθαρίσουν το Wii σας από κάθε είδους homebrew.

Ποτέ δεν κάνουμε format μέσα από το Wii εφόσον έχουμε εγκαταστήσει Custom IOS διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μπρικαρίσματος,επίσης με το format δεν σβήνονται τα αρχεία tickets,υπάρχουν ειδικά προγράμματα για να καθαρίσουν το Wii σας από κάθε είδους homebrew.

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου αναφέρεις κάποια από αυτά τα προγράμματα?

Ευχαριστώ πολύ!

Εγω πάντως είχα κάνει format στο δικό μου και δεν έπαθε τίποτα. Είσαι σίγουρος για αυτό που λες; Μα πως μπορεί το format να brickarei την κονσόλα λόγω ενός IOS; Το format τα channels, τα προφιλς και τα saves σβήνει, δεν πειράζει κάτι άλλο. Αν ήταν έτσι, όλοι οι άτυχοι που χαν κάνει update κάποτε από 3.2 σε 3.4 , όπου το 3.4 έσβηνε οποιοδήποτε homebrew channel, θα χαμε γεμίσει brickarismenous.

Για να το λέω κάτι παραπάνω θα ξέρω,εσείς αν θέλετε μπορείτε να το ρισκάρετε,βέβαια υπάρχει πάντα το SaveMii(όπως η pandoras battery για το PSP μόνο που είναι κάρτα μνήμης gamecube).

ακριβως το 0.3 backup launcher εχω.Οσον αφορα αυτο που προτεινεις εσυ μιπως μπορεις να μου στειλεις κανα link για να το κατεβασω?

http://usbloadergx.koureio.net/downloads

εχει και channel forwarder να βαλεις channel στο desktop να μη πηγαινεις απο Homebrew Channel. Το κανεις update μεσα απο το ιδιο το προγραμμα, κατεβάζει οσα εξωφυλλα σου λειπουν, εχει και πολλα skins (και φτιαχνεις και δικο σου αμα θες)

Ρε gherudos, τι αρπάζεσαι; Κουβέντα κάνουμε, σε ρωτάμε κάτι. Αν έχεις να παραθέσεις κανένα link ή απλά να μας πεις δυο λογάκια αφού ξέρεις να μάθουμε και εμείς, έχει καλός. Αλλά το να postareis

Για να το λέω κάτι παραπάνω θα ξέρω,εσείς αν θέλετε μπορείτε να το ρισκάρετε

δεν σε τιμάει. Και αν δεν κάνω λάθος σκόπος του forum είναι η ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων. Διαφορετικά καλύτερα να μην postareis τίποτα.

Να ρωτήσω κάτι: Για να παίξω παιχνίδια που υποστηρίζουν το wii motion plus πρέπει να κάνω κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση στον usb loader gx? Γιατί προσπαθώ να παίξω το wii sports resort και όταν το ξεκινάω με βγάζει πίσω στην κεντρική επιφάνεια του wii:fear:

Στο gx loader (εφόσον είναι κάποια σχετικά πρόσφατη έκδοση... ο υποφαινόμενος την είχε πατήσει εκεί :lol:) στις ρυθμίσεις του game υπάρχει επιλογή για alt-dol (alternative dol). Πρέπει να βρεις στο net το dol του παιχνιδιού (πιθανότατα να το χε και στο φάκελο του game που κατέβασες), να το βάλεις στην sd κάρτα, να το τρέξεις μια φορά με ενεργοποιημένη την επιλογή alt-dol, να δεις όλο το videaki και μετά που θα σε ξανα πετάξει στην αρχική, απενεργοποίησε την επιλογή και μετά θα παίζει κανονικά.

Ρε συ Antretng ούτε αρπάχτηκα ούτε θύμωσα,αν διάβαζες το προηγούμενο μου μήνυμα δεν θα έμπαινες καν στη διαδικασία αυτή,είπα υπάρχει πιθανότητα δεν είπα ότι θα μπρικάρει σε όλους,παίζει μεγάλη σημασία το τι έχεις κάνει στο Wii σου,το τι του έχεις περάσει και άλλοι πολλοί παράγοντες.Μην το παίρνεις στραβά,και όποιος θέλει να μάθει κάτι μπορεί να ψάξει στο google,το gbatemp είναι down εδώ και 2-3 ημέρες και δεν μπορώ να ποστάρω links όποιος θέλει μπορεί να ψαχτεί μόνος του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...