Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά αυτό το βήμα κάνει backup τη μνήμη του wii (firmware) ώστε αν ω μη γένειτω κάτα τη διαδικασία κάτι δεν πάει καλά, να μπορείς να το επαναφέρεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Μπαίνω στο Bootmii αλλά το winmote είναι νεκρό ως γνωστό και τα κουμπιά στην κονσόλα δεν αντιδρούν. Μόνο το reset λειτουργεί αλλά κάνει reset το wii. Δεν μπορώ να πάω στο config με το power. Από ότι έχει υποθεί παραπάνω στο forum αυτό το βήμα είναι σημαντικό γιατί κάνεις backup τη μνήμη του wii, οπότε δεν θέλω να το παραλείψω.

Εχω 4.1Ε

Καμιά ιδέα gherudos ??

Βρείτε ένα χειριστήριο gamecube και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Το ίδιο πρόβλημα λέω οτι είχα και εγώ πρίν απο αρκετές σελίδες...

Το gc controller είναι η σίγουρη λύση αλλα θα πρότεινα να δοκιμάσεις να ξανασυχρονίσεις το wiimote όταν είσαι σε εκείνο το μενου και να χρησιμοποιήσεις τον σταυρό..

Δεν δούλευαν ούτε σε μένα τα eject κτλ αλλα ο σταυρός στο wiimote μου έκανε τη χάρη και αφού συχρόνισα το wiimote με το wii δούλεψε κανονικότατα... Πάτησα Α και προχώρησα... (Είναι το πόστ που γράφω οτι είμαι ηλίθιος γιατί δεν το είχα δοκιμάσει πιο νωρίς :P)

κατα τα άλλα οι κονσόλες είναι περίεργα ζώα.. Ειναι γνωστό αυτό..

Εμένα ας πούμε το psp μου αναβαθμίζεται μόνο μέσω pandora.. Αν κάνω το update απο μ33 κολλάει πάντα στο 99% (έχω δοκιμάσει απο->προς άπειρες εκδόσεις..) :-)

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να κατεβάσεις μια άλλη έκδοση του bootmii και να βάλεις στην sd μήπως και δουλέψει (αντικαθιστάς τον φάκελο private στο root με αυτόν που κατεβάζεις απο το site του bootmii). Εμένα μου "έκατσε" με την πιο παλιά έκδοση του :)

klainmaingr εννοείς να συγχρονίσω το wiimote χρησιμοποιώντας το κουμπάκι που βρίσκεται μέσα στο κάλυμα των μπαταριών και αυτό που βρίσκεται μέσα στο καπάκι της sd slot πάνω στο wii ή πατώντας τα 1 & 2 ταυτόχρονα?

Ναι δεν έχεις να χάσεις τίποτα.. (αυτό με τα κουμπάκια, όχι το 1-2)

Σε λέω και μένα έτσι δούλεψε.. Με το wiimote ενώ πάλευα πόση ώρα με τα eject :P

Δοκίμασε όμως και να βάλεις κάποια άλλη έκδοση στην sd.. μπορεί να τρώει και αυτή καμιά σκαλωματίλα..

Σκατούλες δεν βρίσκω το λίνκ :P

Άκυρο φίλε μου...

Είσαι ένα βήμα πιο μπροστά απο μένα γιατί έχεις εγκαταστήσει ήδη το bootmii. Νόμιζα οτι σου κολλούσε στον installer(hackmii) για να εγκαταστήσεις το bootmii.

Βρές απο ένα φίλο ή απο κάποιον γνωστό σου ένα gc controller.

Βασικά εγώ δεν ακολούθησα τον οδηγό του gayrudou επειδή δεν τον είχε πάρει τον μάτι μου, αλλα πήγα με αυτόν τον οδηγό http://yafaze.com/forums/viewtopic.php?f=46&t=1178

Δές μήπως εδώ πάει κάτι διαφορετικά ή ξερω γω αν κάποια αρχεία είναι διαφορετικά...

Προσωπικά απο βαρεμάρα δεν έκανα backup όταν έπρεπε(έκανα όταν είχα ήδη ολοκληρώσει το softmod έτσι απλά για να έχω την nand πρόχειρη για μια rainy day) και δεν είχα κάποιο πρόβλημα...

Στο λαιμό μου βέβαια δεν θέλω να σε πάρω...

Ακολούθησα και εγώ τον οδηγό σου κατά γράμμα αλλά στο βήμα του bootmii η κονσόλα δεν αντιδρά με τα πλήκτρα που βρίσκονται πάνω της. Τα πλήκτρα κάνουν αυτό για το οποίο είναι σχεδιασμένα. (Power on-off, reset & eject disk). Η κονσόλα μου είναι 4.1Ε αγορασμένη μέσα Αυγούστου και η SD card που χρεισιμοποιώ είναι μια Sundisk 2GB η οποία ήταν ήδη φορμαρισμένη σε FAT από το εργοστάσιο.

------------------

-----------------

Προσθήκη: το bootmii το εγκατέστησα σαν IOS. Σαν boot2 έλεγε ότι δεν ήταν δυνατόν να εγκατασταθεί.

φιλε, αυτο που λες ειναι το προβλημα.

Στο site του bootmii νομιζω το λεει. Δεν λειτουργουν τα κουμπια οταν το κανεις preloader. Μονο σαν boot2 λειτουργουν.

Και επισης λεει οτι οι νεες κονσολες εχουν πατσαρισμενο το "ανοητο" exploit που χρησιμοποιηθηκε για να μπαινει σαν boot2 το bootmii.

Αρα μου φαινεται οτι αν δεν δουλεψει και το wiimote, δυστυχως δεν εχεις αλλη επιλογη απο το GC controller.

------------------

------------------

Ρε παιδια σε μενα κανεις δε συγκινειται να απαντησει για το προβλημα που εχω.

τι γινεται και μου λεει στο βημα 7 οτι δεν περασε στη μνημη το downgrade του IOS15 ?

sattack ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Μέχρι να βρω χειριστήριο ή να αλλάξει το bootmii η moda θα περιμένει.

Παρεπιπτόντως υπάρχει κάποιος στο forum διατεθιμένος να δανίσει ένα χειριστήριο από gamecube στην Ξάνθη? Εννοείται τα μεταφορικά δικά μου!!

Οσον αφορά το πρόβλημά σου, λυπάμαι αλλά τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω :(

sattack ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Μέχρι να βρω χειριστήριο ή να αλλάξει το bootmii η moda θα περιμένει.

Παρεπιπτόντως υπάρχει κάποιος στο forum διατεθιμένος να δανίσει ένα χειριστήριο από gamecube στην Ξάνθη? Εννοείται τα μεταφορικά δικά μου!!

Οσον αφορά το πρόβλημά σου, λυπάμαι αλλά τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω :(

Eδώ με 6€ με τα μεταφορικά.. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23776

Νομίζω πιο γρήγορα θα σου έρθει.........

Καλημερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας πανω στο θεμα.Κατεβασα απο το mininova ενα τορρεντ για το homebrew softmodd και συγκεκριμενα για την εκδοση 3.3 αφου τα εκανα ολα εγκατασταση twilight hack κλπ κλπ κατεβασα και εκανα εγγραφη ενα καινουργθιο παιχνιδι το muramasa που ειναι καθαρα ΝΤSC διοτι δεν εχει κυκλοφοριση ακομα στην ευρωπη.Το εκανα εγγραφη με ΤDK-R με το imgburn σε χ3 ταχιτητα που ακουσα οτι ειναι η καλιτερη ταχιτιτα.Το εβαλα στο wii αλλα οταν παω να ξεκινησω το παιχνιδη μου βγαζει error #2 please eject disc and turn the power off etc etc δοκιμασα ολες τις δυνατες ρυθμισεις region free, force ntsc αλλα τπτα το ιδιο error παντα:mad: Καμια ιδεα?

Αυτό είναι το γνωστό πρόβλημα 002. Θα πρέπει είτε στο loader που χρησιμοπoιείς να ενεργοποιήσεις το 002 fix είτε να κατεβάσεις κάποιο άλλο loader που να το έχει (σχεδόν όλοι οι τελευταίοι το περιέχουν). Παρεμπιπτόντως, δεν μας είπες ποιο loader χρησιμοποιείς.

Ακόμη καλό είναι να μην χρησιμοποιείς TDK αλλά Verbatim τυπου -R (προκαλεί την μικρότερη καταπόνηση). Όσον αφορά τη ταχύτητα εγγραφής, γενικότερα όσο πιο χαμηλή τόσο το καλύτερο (δεδομένου και της ποιότητας του αντιγραφικού σου)

Τέλος θα σε συμβούλευα να παίζεις τα games μέσω σκληρού δίσκου και του gx loader.Δεν θα ξανασχοληθείς ούτε με dvd, ούτε να ψάχνεις κάθε φορά το game, ούτε εγγραφές και ούτε region .

Αυτό είναι το γνωστό πρόβλημα 002. Θα πρέπει είτε στο loader που χρησιμοπoιείς να ενεργοποιήσεις το 002 fix ή να κατεβάσεις κάποιο άλλο loader που να το έχει (σχεδόν όλοι οι τελευταίοι το περιέχουν). Παρεμπιπτόντως, δεν μας είπες ποιο loader χρησιμοποιείς.

Ακόμη καλό είναι να μην χρησιμοποιείς TDK αλλά Verbatim τυπου -R (προκαλεί την μικρότερη καταπόνηση). Όσον αφορά τη ταχύτητα εγγραφής, γενικότερα όσο πιο χαμηλή τόσο το καλύτερο (δεδομένου και της ποιότητας του αντιγραφικού σου)

Τέλος θα σε συμβούλευα να παίζεις τα games μέσω σκληρού δίσκου και του gx loader

Οταν λες loader εννοεις launcher?

Loader είναι ότι λέει η λέξη. Αυτό που "φορτώνει" (load). Τώρα το αν θα το λένε launcher ή δεν ξέρω και εγώ πως είναι απλά το όνομα του loader. Ποιον χρησιμοπιοιείς; Να υποθέσω ότι αφού έκανες το παλιό twilight hack, προφανώς έχεις το (gamma) backup launcher 0.3 . Αυτός δεν το περιέχει. Τσέκαρε καμια τελευταία έκδοση του neogamma . Αν και εγω σου συστήνω να παίζεις με σκληρό και gx loader

Υ.Γ. Από σκληρό παίζει και ο neogamma αν θες αλλά δεν είναι τόσο βολικός όσο ο gx loader

ακριβως το 0.3 backup launcher εχω.Οσον αφορα αυτο που προτεινεις εσυ μιπως μπορεις να μου στειλεις κανα link για να το κατεβασω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...