Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστά έβαλες. Το E , U, J δηλώνει ευρωπαικό, αμερικάνικο και ιαπωνικό region αντίστοιχα. Αν έβαζες U ή J θα το χες brickarei. Αλλά με 3.2E είσαι μια χαρά.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

14)Τρέξτε πάλι το Homebrew channel και τρέξτε το preloader.Στην οθόνη που σας λέει για την εγκατάσταση πατήστε το κουμπί 1 από το wiimote.Πηγαίνετε στα Settings του Preloader και στην επιλογή preloader hacks κάντε enable το "Skip disc update check".

Δεν υπάρχει τέτοια επιλογη....!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν έχουμε το wii με chip και σπασμένο με softmode στην έκδοση 4.0 τι πρέπει να κάνω για να το πάω στην έκδοση 4.1 ; Πρέπει να ακολουθήσω απο την αρχή τον οδηγό ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
"όταν φτάσεις στο Bootmii μενού δεν θα δουλεύει το Wiimote,τις επιλογές τις κάνεις με το Reset και Power από το Wii,ίσως να λειτουργεί και ο σταυρός από το wiimote"

Το διάβασα αυτό αλλα δεν καταλαβα πως να λειτουργήσεις με το Reset...οταν το παταω κάνει reset!

O σταυρός δεν δουλεύει

το reset = επιλογη του εικονιδιου που ειναι "αναμενο"

το power = προχωραει στο επομενο εικονιδιο

(και το eject = start πχ οταν κανεις NAND backup)

τωρα, οταν ξεκιναει το bootmii η πρωτη επιλογη ειναι να συνεχισει το boot.

αν εσυ πατησεις reset, θα κανει boot στο system menu.

πρεπει να πατησεις το power πρωτα, για να επιλεξεις κατι αλλο, πχ τα options στο τελος.

το εκανες αυτο?

=======================================================

ρε παιδια, εμενα γιατι κολλαει ο οδηγος στο βημα 7?

μου λεει οτι απετυχε να γραψει την αλλαγη του IOS15 στη μνημη.

και αν μετα παω να κανω το βημα 8 μου λεει οτι δεν γινεται χωρις IOS με το trucha και για αυτο χρειαζεται το downgrade του IOS15.

Χαιρω πολυ.... και εγω τι να κανω?

Επεξ/σία από sattack
Δημοσ.

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Μπαίνω στο Bootmii αλλά το winmote είναι νεκρό ως γνωστό και τα κουμπιά στην κονσόλα δεν αντιδρούν. Μόνο το reset λειτουργεί αλλά κάνει reset το wii. Δεν μπορώ να πάω στο config με το power. Από ότι έχει υποθεί παραπάνω στο forum αυτό το βήμα είναι σημαντικό γιατί κάνεις backup τη μνήμη του wii, οπότε δεν θέλω να το παραλείψω.

Εχω 4.1Ε

Καμιά ιδέα gherudos ??

Δημοσ.

Το πιο προσιτό θα ήταν να ακολουθούσες κατά γράμμα τις οδηγίες,οι υπόλοιποι πως τα κατάφεραν;Κάνεις κάτι λάθος,δεν εξηγείται διαφορετικά.

Δημοσ.

@gherudos μην είσαι απόλυτως σε αυτό. Για homebrew εφαρμογές μιλάμε. Δεν έχουν πάντα ίδια συμπεριφορά σε όλες τις κονσόλες. Και νομίζω ότι όσο άσχετος και να σαι, στο bootmii δεν έχεις και πολλά περιθώρια noobias - στραβωμάρας. Τρία πλήκτρα είναι όλα όλα. Χώρια ότι μιλάμε μόλις για το (ουσιαστικά) 3ο βήμα.

Και αυτά τα λέω γιατι ακριβώς το ίδιο θέμα είχε ένα φιλαράκι μου... βέβαια οφείλω να ομολογήσω το κάναμε τηλεφωνικά, δεν το είδα με τα μάτια μου, αλλά τις επιλογές τις κάναμε όλες κατα γράμμα.

Δημοσ.

gherudos o Antretng έχει δίκιο. Σου αναγνωρίζω το ότι έκανες πολύ καλή δουλειά με τον οδηγό και απαντάς στον κάθε "κάνγκουρα" (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου) χωρίς να έχεις καμιά υποχρέωση και κανένα κέρδος, αλλά μην είσαι απόλυτος.

Ακολούθησα και εγώ τον οδηγό σου κατά γράμμα αλλά στο βήμα του bootmii η κονσόλα δεν αντιδρά με τα πλήκτρα που βρίσκονται πάνω της. Τα πλήκτρα κάνουν αυτό για το οποίο είναι σχεδιασμένα. (Power on-off, reset & eject disk). Η κονσόλα μου είναι 4.1Ε αγορασμένη μέσα Αυγούστου και η SD card που χρεισιμοποιώ είναι μια Sundisk 2GB η οποία ήταν ήδη φορμαρισμένη σε FAT από το εργοστάσιο.

Δύο - τρεις σελίδες παραπάνω στο forum διάβασα και από άλλον ότι είχε το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν είδα αν βρήκε λύση.

Προσθήκη: το bootmii το εγκατέστησα σαν IOS. Σαν boot2 έλεγε ότι δεν ήταν δυνατόν να εγκατασταθεί.

Πάντως θα σταματήσω προσωρινά την εγκατάσταση μέχρι να βρεθεί λύση δεδομένου του ότι η διαδικασία backup είναι κατά την γνώμη μου πολύ σημαντική.

Δημοσ.

Εμένα δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο,έχω φτιάξει 2-3 Wii φίλων και ποτέ δεν συνάντησα αυτό το πρόβλημα που λέτε,τα κουμπιά τα πατάτε απλά ή τα κρατάτε πατημένα για 1-2 δευτερόλεπτα;

Δημοσ.

Κοίτα, στο παλικάρι που σου έλεγα το περίεργο ήταν οτι αφού τελείωσε όλα τα βήματα, το bootmii έπαιζε κανονικά. Μήπως παίζει τίποτα με το firmware (μιας και είναι πριν το downgrade - upgrade) ή με τη σειρά της κονσόλας και τα χειριστήρια τοτυ gamecube; Η κονσόλα που χε το παλικάρι είναι 2-3 ετών (σειριακό δεν ξέρω)

Δημοσ.

Σίγουρα. Τι να κάνεις, να μυρίσεις τα νύχια σου. Εικασίες κάνω.

Anyway, για να μην παρεξηγηθώ ο οδηγός σου είναι εξαιρετικότατος και αυτίον προτείνω όποιον με ρωτάει.

Δημοσ.

Τα κουμπιά απλά τα πάτησα. Δεν τα κράτησα πατημένα αλλά νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο δεδομένου ότι μόλις πατάς το reset η κονσόλα επανεκινείται.

Αλλη μία παρατήρηση. Εγώ την αγόρασα μέσα Αυγούστου όπως είπα. Οταν της σέταρα το ίντερνετ, μου ζήτησε και είπα ΟΚ στο να κάνει update από το δίκτυο.

Anyway gherudos, θεωρείς το backup NAND κρίσιμο βήμα στην όλη διαδικασία? Μπορεί να παραλειφθεί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...