Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για μένα ο οδηγός σου πρέπει να μπει στο πρώτο post να τον βρίσκουν εύκολα τα παιδιά. Πραγματικά είναι πολύ καλός και πλήρης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραια ευχαριστω.

Απλα καποιες διευκρινισεις για να μη τρεχω.

Ακολουθω ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τον οδηγο?Δε παιζει ρολο που εγω wiikey και δε χρειαζομαι στην ουσια softmod?Δηλαδη πλεον τα παιχνιδια θα τα τρεχει απο το bootmii ή απο το τσιπακι?

Εφοσον εχω μεσα ηδη homebrew channel κλπ, τα ξαναεγκαθιστω "απο πανω"?Δε θα υπαρξει προβλημα?

Θενξ για το χρονο σου..

Α και επισης, τον οδηγο τον βαζω μπρος ΑΦΟΥ πρωτα εχω κανει το επισημο update σε 4.1, σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα τον ακολουθήσεις κατά γράμμα,όταν φτάσεις στο Bootmii μενού δεν θα δουλεύει το Wiimote,τις επιλογές τις κάνεις με το Reset και Power από το Wii,ίσως να λειτουργεί και ο σταυρός από το wiimote αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος.

Επεξ/σία από gherudos

5)Τρέξτε το Bootmii(αν το κάνατε εγκατάσταση ως boot2 απλά κάντε επανεκκίνηση το Wii,αν το κάνατε εγκατάσταση ως IOS τρέξτε το Homebrew Channel από το εικονίδιο που εμφανίστηκε στην αρχική οθόνη του Wii με τα κανάλια και πατήστε το κουμπί home όταν ξεκινήσει).

Μολις μπαίνω εκεί μέσα δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Σαν να κολλάει... τι φταίει?

Ρε σορρυ για το πρηξιμο αλλα δεν καταλαβα καλα:

Κανουμε η δεν κανουμε επισημο update ΠΡΙΝ εφαρμοσουμε τον οδηγο?

Επειδη μεσα ο οδηγος λεει για downgrade σε 3.2, αν και ειμαστε ουτως η αλλως σε αυτην, και μετα update οχι επισημα αλλα απο ενα αρχειο.

Αυτα ειναι που με μπερδεψαν:

11)Καντε Downgrade στην 3.2 έκδοση χρησιμοποιώντας το cIOS Downgrader(μέσα από το Homebrew channel)δεν πειράζει που είστε ήδη στην 3.2 πρέπει να το κάνετε αυτό το βήμα υποχρεωτικά!!!

12)Τρέξτε πάλι το Homebrew channel και τρέξτε το 4.1 Firmware-Updater.

5)Τρέξτε το Bootmii(αν το κάνατε εγκατάσταση ως boot2 απλά κάντε επανεκκίνηση το Wii,αν το κάνατε εγκατάσταση ως IOS τρέξτε το Homebrew Channel από το εικονίδιο που εμφανίστηκε στην αρχική οθόνη του Wii με τα κανάλια και πατήστε το κουμπί home όταν ξεκινήσει).

Μολις μπαίνω εκεί μέσα δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Σαν να κολλάει... τι φταίει?

όταν φτάσεις στο Bootmii μενού δεν θα δουλεύει το Wiimote,τις επιλογές τις κάνεις με το Reset και Power από το Wii,ίσως να λειτουργεί και ο σταυρός από το wiimote

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:10 ----------

Ρε σορρυ για το πρηξιμο αλλα δεν καταλαβα καλα:

Κανουμε η δεν κανουμε επισημο update ΠΡΙΝ εφαρμοσουμε τον οδηγο?

Επειδη μεσα ο οδηγος λεει για downgrade σε 3.2, αν και ειμαστε ουτως η αλλως σε αυτην, και μετα update οχι επισημα αλλα απο ενα αρχειο.

Αυτα ειναι που με μπερδεψαν:

11)Καντε Downgrade στην 3.2 έκδοση χρησιμοποιώντας το cIOS Downgrader(μέσα από το Homebrew channel)δεν πειράζει που είστε ήδη στην 3.2 πρέπει να το κάνετε αυτό το βήμα υποχρεωτικά!!!

12)Τρέξτε πάλι το Homebrew channel και τρέξτε το 4.1 Firmware-Updater.

Σου είπα να ακολουθήσεις κατά γράμμα τις οδηγίες μου για ένα καθαρό install,παρόλο που είσαι ήδη σε 3.2 θα πάς σε 4.1 και θα ακολουθήσεις κατά γράμμα τις οδηγίες μου.

@gherudos παρόμοιο πρόβλημα είχε και ένα φιλαράκι μου με το bootmii. Δεν του δούλευαν οι επιλογές (ούτε απο την κονσόλα). Τελικά προχώρησε σε επόμενο βήμα και στο τέλοw, αφού έκανε όλα τα βήματα μετά του δούλευε. Βέβαια επειδή είναι και λίγο noobas δεν ξέρω αν απλά δεν έκανε κάτι σωστά.... τηλεφωνικά το κάναμε οπότε δεν είμαι σίγουρος αν ήταν δικό του θέμα

"όταν φτάσεις στο Bootmii μενού δεν θα δουλεύει το Wiimote,τις επιλογές τις κάνεις με το Reset και Power από το Wii,ίσως να λειτουργεί και ο σταυρός από το wiimote"

Το διάβασα αυτό αλλα δεν καταλαβα πως να λειτουργήσεις με το Reset...οταν το παταω κάνει reset!

O σταυρός δεν δουλεύει

"όταν φτάσεις στο Bootmii μενού δεν θα δουλεύει το Wiimote,τις επιλογές τις κάνεις με το Reset και Power από το Wii,ίσως να λειτουργεί και ο σταυρός από το wiimote"

Το διάβασα αυτό αλλα δεν καταλαβα πως να λειτουργήσεις με το Reset...οταν το παταω κάνει reset!

O σταυρός δεν δουλεύει

Ακριβώς το ίδιο γινόταν και στο φιλαράκι.

Απλά είσαι ακάλυπτος στη περίπτωση που συμβεί κάποια στραβή. Εγώ έλεγα στο φιλαράκι να περιμένει να το ψάξω λίγο αλλά ήταν ανυπόμονος και το έκανε. Βέβαια η moda έγινε χωρίς παρατράγουδα. :-)

Δηλαδή αν θες το παραλείπεις αυτό το βήμα, αλλά καλό θα ήταν να περιμένεις μήπως ξέρει κανένα παιδί που να το χει κάνει να σου πει τι παίζει ώστε να σαι καλυμένος.

too late...

Θα δείξει τώρα...

Το μόνο που δεν ξερω αν εκανα σωστά ειναι το

"11)Καντε Downgrade στην 3.2 έκδοση χρησιμοποιώντας το cIOS Downgrader(μέσα από το Homebrew channel)δεν πειράζει που είστε ήδη στην 3.2 πρέπει να το κάνετε αυτό το βήμα υποχρεωτικά!!!

εβαλα την 3.2Ε...

Το χειρότερο που μπορει να γίνει πιο θα είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...