Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

panosvlass δεν εννοούσα ότι βαριέμαι αλλά ότι είναι εύκολο. Μπούσουλας βρε παιδί μου!!! Ο Antretng με κατάλαβε!!(Βορειοελλαδίτης μήπως?? :-) )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Backup Nand ειναι backup απο την μνημη του wii(saves,settings,channels κτλ) Οχι ομως του firmware)

μαλλον λαθος τα λες.

ολος ο κοπος με το backup γινεται για να ξαναπερασεις το firmware σε περιπτωση που μπρικαρει.

αλλιως τι νοημα ειχε ολος ο κοπος.

Επεξ/σία από sattack
Δημοσ.

Καλημέρα,

εχθές αποφάσισα να κάνω softmod στο wii μου!

Έτσι λοιπόν από ένα video από το youtube κατάφερα και έβαλα το Homebrew channel! Νομίζω οτι δουλεύει καλά, αν και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαφορά...αν δλδ έχω hackαρει το wii :rolleyes:

Αφου το έβαλα... μετά τι? Πως παίζω ένα παιχνίδι που θα κατεβάσω από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ? Τι αλλο πρόγραμμα πρέπει να βάλω? Τι μορφή πρέπει να είναι το παιχνίδι?

Ευχαριστώ πολύ...

Αναμένω τις απαντήσεις σας!!!

Δημοσ.
panosvlass δεν εννοούσα ότι βαριέμαι αλλά ότι είναι εύκολο. Μπούσουλας βρε παιδί μου!!! Ο Antretng με κατάλαβε!!(Βορειοελλαδίτης μήπως?? :-) )

Sorry το καταλαβα αναποδα!!!χαχα

μαλλον λαθος τα λες.

ολος ο κοπος με το backup γινεται για να ξαναπερασεις το firmware σε περιπτωση που μπρικαρει.

αλλιως τι νοημα ειχε ολος ο κοπος.

Εχω την εντυπωση πως οταν εννουμε backup Nand Flash Memory οτι δεν περιεχει το firmware.Ας μας πει και καποιος αλλος να βεβαιωθουμε.

Δημοσ.
Sorry το καταλαβα αναποδα!!!χαχα

Εχω την εντυπωση πως οταν εννουμε backup Nand Flash Memory οτι δεν περιεχει το firmware.Ας μας πει και καποιος αλλος να βεβαιωθουμε.

Το nand backup περιέχει το FIRMWARE καθός και τα SAVES ουσιαστικά παίρνει όλη την εσωτερική μνήμη του wii 512MB αν δεν κάνω λάθος...... δουλεύει ακριβώς όπως και με το PSP για αυτούς που έχουν ασχοληθεί.

Έχοντας backup πχ το wii σας στην 3.2 μπορείτε να κάνετε restore από την 4.1 στην 3.2..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:55 ----------

Καλημέρα,

εχθές αποφάσισα να κάνω softmod στο wii μου!

Έτσι λοιπόν από ένα video από το youtube κατάφερα και έβαλα το Homebrew channel! Νομίζω οτι δουλεύει καλά, αν και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαφορά...αν δλδ έχω hackαρει το wii :rolleyes:

Αφου το έβαλα... μετά τι? Πως παίζω ένα παιχνίδι που θα κατεβάσω από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ? Τι αλλο πρόγραμμα πρέπει να βάλω? Τι μορφή πρέπει να είναι το παιχνίδι?

Ευχαριστώ πολύ...

Αναμένω τις απαντήσεις σας!!!

Βάζεις Backup loader της προτημισής σου.. για περισσότερα διάβασε/αναζήτησε σε αυτό το topic έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές..

Δημοσ.

Τελικά έκανα ένα Format στο Wii μου και είδα επίσης οτι έχω την 4.1Ε.

Να προχωρήσω στο softmod ή κρίνεται επικίνδυνο?

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Δύο ερωτησούλες παιδιά πριν ξεκινήσω την διαδικασία.

1. τα αρχεία wad υποθέτω ότι είναι κώδικας προγραμμάτων/παιχνιδιών για το wii που προέρχονται από κάποιας μορφής ripping και τα αξιοποιείς με κάποιον wad manager.

2. Στο πακέτο του gherudos από ότι κατάλαβα δεν συμπεριλαμβάνεται usb/iso loader.

3. Τον wad manager και τον usb/iso loader τους "τρέχουμε" μέσα από το HBC αφού τους εγκαταστήσουμε στο wii?

Κάποια link για wad manager και usb/iso loader μπορεί να post-άρει κάποιος?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Δύο ερωτησούλες παιδιά πριν ξεκινήσω την διαδικασία.

1. τα αρχεία wad υποθέτω ότι είναι κώδικας προγραμμάτων/παιχνιδιών για το wii που προέρχονται από κάποιας μορφής ripping και τα αξιοποιείς με κάποιον wad manager.

2. Στο πακέτο του gherudos από ότι κατάλαβα δεν συμπεριλαμβάνεται usb/iso loader.

3. Τον wad manager και τον usb/iso loader τους "τρέχουμε" μέσα από το HBC αφού τους εγκαταστήσουμε στο wii?

Κάποια link για wad manager και usb/iso loader μπορεί να post-άρει κάποιος?

Ευχαριστώ

1. ναι κάπως έτσι είναι μπορεί όμως να είναι και ios η κάποιο CIOS

2...

3. τα τρέχεις από το HBC δεν τα κάνεις εγκατάσταση απλός τα αντιγράφεις στην SD μέσα στον κατάλογο apps σε ξεχοριστά directories Wad manager εδώ http://teknoconsolas.tv/wanin/WAD-Manager_v1.5.zip και εδώ neogamma 3 και άλλα.. http://yafaze.com/downloads.html

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:09 ----------

εκανα update απo 3.2 σε 4.1 και δεν εχασε τιποτα, ουτε softmod, ουτε Homebrew.

ειναι νορμαλ, ή ημουν τυχερος?

Αν έκανες official update έχεις χάσεις το Trucha hack και θα χρειαστείς (αν το χρειάζεσαι) να πατσάρεις κάποια ios αν το έκανες με waninkoko update δεν χρειάζεται (εκτός από το patch στο ios60 για wiiware απο την SD)

Δημοσ.

argi73 ποιο neogamma 3 εννοείς? Εχει channel που υποθέτω ότι τρέχει εκτός HBC και HBC version. Αλήθεια γιατί το 3 και όχι το 4 ?

Δημοσ.

Αν έκανες official update έχεις χάσεις το Trucha hack και θα χρειαστείς (αν το χρειάζεσαι) να πατσάρεις κάποια ios αν το έκανες με waninkoko update δεν χρειάζεται (εκτός από το patch στο ios60 για wiiware απο την SD)

στην αρχη πηγα να κανω το waninkoko update. Μου εβγαλε οτι μπηκαν τα 2 channels που βαζει, αλλα οταν πηγε να βαλει το system menu μου εβγαλε οτι απετυχε.

Οποτε αναγκαστηκα να κανω official update.

(οποτε γι΄αυτο επαιξαν και τα wiiware απο την SD ε?)

το trucha hack, που το χρειαζομαστε?

ΥΓ

να πω οτι ειχα στην αρχη προσπαθησει να κανω τον οδηγο του Gherudos, αλλα στο βημα 7 δεν μου κραταγε την μετατροπη του IOS15 απο revision 266 σε 257. ξαναγυρναγε σε 266

γι΄αυτο εκανα το update σε 4.1

Δημοσ.

Guys επειδη εχω καιρο να ασχοληθω εδω με το homebrew και το hack και εχω χασει λιγο τις εξελιξεις.

Να θυμησω οτι εχω 3.2 Wii, με Wiikey και homebrew channel μεσα και κατι cIOS που ειχα περασει για να παιζει madworld κλπ(νομιζω το cIOS rev10 ηταν καπως ετσι).Παλαιοτερα ηταν επικινδυνο να ανεβεις στην 4 οποτε ρωταω: Εχει αλλαξει κατι?Μπορω να ανεβω στην 4 η να μεινω ξανα εδω που ειμαι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...