Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Loader του Argi ειναι το USB Loader GX

http://usbloadergx.koureio.net/downloads

κι εγω αυτο χρησιμοποιω, ειναι κατα τη γνωμη μου το καλυτερο. Εχει αλλους 2 τροπους προβολης των games, κατεβαζει τα covers pου σου λειπουν, εχει πολλες ρυθμισεις, το κανουν update συνεχως... ειναι απαιχτο.

Αυτη η προβολη σαν καρτελες διπλα διπλα ειναι μια απο τις 3 που εχει απο μονο του. Πηγαινε στο link και δες screens

Ακριβώς αυτός είναι... και αν έχετε διάθεση εδώ θα βρήτε και τρομερά themes http://wii.spiffy360.com/themes.php?creator=&sort=7 (το wii girl είναι τρομερό αλλά μόνο 4:3)

Για GH5 τώρα, δεν έχω χρόνο να το δοκιμάσω από USB, σίγουρα θέλει ios56...

Από disk channel μου παίζει (έχω wiikey) To update που περιέχει δεν σκοτώνει το homebrew Για USB θέλει το εναλλακτικό cios 222/223 hermes...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

θα πας με το update του Waninkoko σε 4.0 και μετά σε 4.1 Δες εδώ http://wehackwii.pbworks.com/News+-+System+Menu+v4

Μετά βάλε preloader και από τα hacks επέλεξε ώστε να μήν ζητάει για update και είσαι έτοιμος. (Το preloder το βάζεις στο τέλος μετά το update σε 4.1)

Ευχαριστώ για τη σελίδα! Πολύ χρήσιμη. Μία ερώτηση μόνο. Έχω εγκατεστημένο (από την 3.2) το cIOS rev14. Τώρα τρέχω τους Updaters και μετά κάνω αυτά που λέει? Χρειάζεται να κάνω το patch IOS60??? Σκέφτομαι όταν θα είμαι στην 4.2 να χρισημοποιήσα το StartPatch αλλά θα κοιτάξω και το Preloader :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ευχαριστώ για τη σελίδα! Πολύ χρήσιμη. Μία ερώτηση μόνο. Έχω εγκατεστημένο (από την 3.2) το cIOS rev14. Τώρα τρέχω τους Updaters και μετά κάνω αυτά που λέει? Χρειάζεται να κάνω το patch IOS60??? Σκέφτομαι όταν θα είμαι στην 4.2 να χρισημοποιήσα το StartPatch αλλά θα κοιτάξω και το Preloader :-)

To patch ios60 σου χρειάζεται για να μπορείς να μεταφέρεις wiiware και channels στην SD και να τρέχουν από εκεί.. (Πολύ σημαντική αλλαγή του 4 Προσοχή δεν μεταφέρουμε στην SD ΠΟΤΕ το homebrew channel.) Εδώ μπορείς να βρείς έτοιμο το ios60 http://yafaze.com/downloads.html ή μπορείς να το κατεβάσεις και να το πατσάρεις με dop-ios

Αφού έχεις cios14 στον οδήγό πας στο βήμα 8 μέχρι 10. μετά κατεβάσεις το patched ios60 δηλαδή στο βήμα 19 κατευθείαν! Αφού ολοκληρωθούν όλα αυτά βάζεις preloader.. Εν συντομία updater 4.0 > patch ios60 > updater 4.1 > preloader με hacks 4.1 (από το yafaze downloads και αυτά) Αv έχεις και bootmii παίρνεις και ένα nand backup πριν από κάθε αναβάθμηση... (Εγώ πχ έχω 3.2 με hombrew channel 4.0 και 4.1 backups φυλαγμένα)

Επεξ/σία από argi73

To patch ios60 σου χρειάζεται για να μπορείς να μεταφέρεις wiiware και channels στην SD και να τρέχουν από εκεί.. (Πολύ σημαντική αλλαγή του 4 Προσοχή δεν μεταφέρουμε στην SD ΠΟΤΕ το homebrew channel.) Εδώ μπορείς να βρείς έτοιμο το ios60 http://yafaze.com/downloads.html ή μπορείς να το κατεβάσεις και να το πατσάρεις με dop-ios

Αφού έχεις cios14 στον οδήγό πας στο βήμα 8 μέχρι 10. μετά κατεβάσεις το patched ios60 δηλαδή στο βήμα 19 κατευθείαν! Αφού ολοκληρωθούν όλα αυτά βάζεις preloader.. Εν συντομία updater 4.0 > patch ios60 > updater 4.1 > preloader με hacks 4.1 (από το yafaze downloads και αυτά) Αv έχεις και bootmii παίρνεις και ένα nand backup πριν από κάθε αναβάθμηση... (Εγώ πχ έχω 3.2 με hombrew channel 4.0 και 4.1 backups φυλαγμένα)

Φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Αύριο θα το δοκιμάσω και θα σου πω! Έχω BootMii στην boot2 και έχω backup από την 3.2 και θα κρατήσω και άλλα όπως με συμβούλεψες. Ευχαριστώ και πάλι :lol:

εχω απελπιστει...εχω κανει τα παντα και ο preloader δεν μου αναγνωριζει το hacks.ini...που μπορω να το παω να μου το φτιαξουν? και ποσα θα μου κοστισει?

ειχα καιρο να ασχοληθω με το θεμα.

ειδα τωρα τον USBLoaderGX_1.0 και μου αρεσε, αλλα εχω μια απορια.

για να μου εμφανιζει τα εξωφυλλα, πρεπει να εχω στον σκληρο ενα 2ο partition για να τα αποθηκευει εκει?

ή μπορω να εχω τα παιχνιδια στο σκληρο και τα εξωφυλλα σε μια SD καρτα? αυτο θα με βολευε πιο πολυ, αλλα γινεται?

τελος αν δεν γινεται και πρεπει οπωςδηποτε να εχω 2ο partition στο σκληρο, ποσα GB να το κανω?

για να μη χασω τζαμπα χωρο για τα παιχνιδια.

εχω απελπιστει...εχω κανει τα παντα και ο preloader δεν μου αναγνωριζει το hacks.ini...που μπορω να το παω να μου το φτιαξουν? και ποσα θα μου κοστισει?

Μην τρελαίνεσαι, κάνε ένα νέο hack.ini με αυτόν το κώδικα :http://wiibrew.org/wiki/Preloader/hacks#EUR_v4.1

ή μπορω να εχω τα παιχνιδια στο σκληρο και τα εξωφυλλα σε μια SD καρτα? αυτο θα με βολευε πιο πολυ, αλλα γινεται?

τα εξωφυλλα τα βλεπει έτσι κι αλλιώς απο την SD -δε νομιζω να μπορει να δει αλλο partition (Fat ή Fat32) στο USB (σκληρο ή usb stick). Στα settings του οριζεις εσυ σε ποιο folder της SD θα τα βλεπει (μονο αν κανεις update χρειαζεται να το ξαναορισεις γιατι γυρναει στα default).

Το πολυ βολικο που κανει ειναι οτι μολις δει ποια παιχνιδια εχεις μπορει να κατεβασει μονο τα εξωφυλλα που λειπουν απ οσα εχεις οποτε δε κατεβαζεις εξωφυλλα για games που δεν εχεις και δεν ξανακατεβαζει οσα εχεις.

τα εξωφυλλα τα βλεπει έτσι κι αλλιώς απο την SD -δε νομιζω να μπορει να δει αλλο partition (Fat ή Fat32) στο USB (σκληρο ή usb stick). Στα settings του οριζεις εσυ σε ποιο folder της SD θα τα βλεπει (μονο αν κανεις update χρειαζεται να το ξαναορισεις γιατι γυρναει στα default).

Το πολυ βολικο που κανει ειναι οτι μολις δει ποια παιχνιδια εχεις μπορει να κατεβασει μονο τα εξωφυλλα που λειπουν απ οσα εχεις οποτε δε κατεβαζεις εξωφυλλα για games που δεν εχεις και δεν ξανακατεβαζει οσα εχεις.

Βλέπει δεύτερο partision σε FAT32 και μπορείς εκεί αν έχεις διάφορα hombrew προγράμματά και ROMS για emulators και να τα ξεκινήσεις μέσα από τον GX... Εγώ έχω εκεί πχ όλα τα roms για SNES..

Τα εξώφυλλα εξ ορισμού τα κρατάει στην SD...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:04 ----------

Δοκίμασε και μια άλλη SD καρτούλα κατά προτίμηση όχι SDHC

εγώ έβαλα το HACK.INI από το http://yafaze.com/downloads.html

Βλέπει δεύτερο partision σε FAT32 και μπορείς εκεί αν έχεις διάφορα hombrew προγράμματά και ROMS για emulators και να τα ξεκινήσεις μέσα από τον GX... Εγώ έχω εκεί πχ όλα τα roms για SNES..

Ενδιαφερον αυτο, δεν το ειχα ψαξει. Μπορεις ομως να κανεις με καποιο προγραμμα resize το WBFS partition να γινει πιο μικρο για να ριξεις διπλα ενα Fat32 ή πρέπει να γινει format απ την αρχη; Οσα tools εχω δει μεχρι στιγμης οριζουν απ την αρχη πως θα ειναι τα partitions που θα συνυπαρχουν με το WBFS και δεν εχω δει πουθενα καποιο να κανει τετοιες αλλαγες χωρις να γινει format...

επειδη εχω μπερδευτει λιγακι

για να κανω τον οδηγο του gherudos πρεπει να εχω παει σε 4.1 πριν?

εχω wiikey2 και ειχα softmod απο 3.4 σε 3.2 (κατι τετοιο)

να το βαλω να κανει official update απο το ιντερνετ?

(ομως δεν θελω να κανω φορματ, πολλα saves δεν περνανε στην SD)

Γεια σας παιδιά. Μόλις γύρισα από διακοπές και άνοιξα επιτέλους το wii μου που ήρθε όσο έλειπα. Αν και πριν το παραγγείλω είχα ψάξει για softmodding, δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα πολλά πράγματα αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου άσχετο με τις νέες τεχνολογίες. Μπορεί κάποιος να ποστάρει link για bulletproof οδηγό? Επίσης πώς μπορώ να δω ποια έκδοση έχω (αν είναι 4.1 ή κάτι άλλο)?

Τυφλοσούρτης μου φαίνεται. Πρέπει να είναi εύκολο. Ομως πώς θα δω ποια έκδοση έχω εγώ? Η διαδικασία backup NAND είναι για να παρθεί αντίγραφο ασφαλείας του original firmware του wii?

Αν τον θεωρεις τυφλοσουρτη τοτε μην μπεις στην διαδικασια να ασχοληθεις καν.

Ειναι ευκολο αρκει καποιος να κατσει λιγο να ασχοληθει και να διαβασει τα βηματα που γραφει και να μην βαριεται.

Για να δεις πια εκδοση εχεις μπες στα settings του wii και το γραφει επανω αριστερα.

Backup Nand ειναι backup απο την μνημη του wii(saves,settings,channels κτλ) Οχι ομως του firmware)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...