Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μια μικρή βοήθεια: Περνάω το wad manager στην sd αλλά το hbc δεν μ το εμφανίζει:mad: τι μπορώ να κάνω???

Πρέπει να το περάσεις σε έναν φάκελο που θα τον ονομάσεις apps, μέσα εκεί θα φτιάξεις έναν άλλο που θα τον λένε όπως θες (πχ WAD Manager) (η κάθε εφαρμογή θέλει τον δικό της φάκελο μέσα στν φάκελο apps) και μέσα στο φάκελο WAD Manager θα πάρεις το .dol που έχεις κατεβάσει και θα το ονομάσεις boot.dol Μόνο έτσι τα αναγνωρίζει το Homebrew Channel. Ελπίζω να βοήθησα :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

γεια χαρα σε ολους. εχς το wii εδω και κανα χρονο και μολις αρχισα να το ψαχνω...εβαλα το homebrew εκαψα και καποια iso αλλα δεν παιζει κανενα παιχνιδι με τπτ...πως μπορω να κανω update σε 3.1 εως 4 που λετε στην αρχη? υγ δεν μπορω να συνδεθω στο internet με τπτ...

To GH5 έχει ένα καινούργιο IOS και χρειάζεται update. Αν χρησιμοποιείς modchip και δεν είσει softmode κάνε το update που προτείνει. Αλλιώς θα χρειαστείς να βρεις το συγκεκριμένο ios και να το εγκαταστήσεις (με dup-ios)

Εμμμμ, χαθηκα!!!!

΅Εχω το Wii soft-μονταρισμενο. Περναω το IOS απο το GH5 ή οχι;

Παιδιά έχει κάνει κανείς το GH5 να παίξει σε softmod? Το παιδεύω καμια ώρα τώρα χωρίς αποτέλεσμα. Αυτα τα βήματα ακολούθησα :

1 - Download this.

2 - UnRAR uloader_v2.8D.rar and copy the apps/cios_installer/ directory to sd:/apps/

3 - Start HomeBrew Channel and start the cIOS 222 Installer

4 - Read the warning message and push A

5 - Select IOS249 to perform the install with D-pad left/right and push A

6 - Select to Install Custom IOS 222 and select Use IOS36 (use D-pad left/right and push A to find the right one)

7 - Wait for download and installation to complete

8 - Start HomeBrew Channel and start the cIOS 222 Installer again

9 - This time select Custom IOS 223 and select IOS37 merged with (use D-pad left/right and push A to find the right one)

10 - Download Configurable USB Loader

11 - Unzip the Configurable USB Loader .zip file and copy the contents of SDUSB-Loader_cfg41/inSDRoot to sd:/.

12 - If you downloaded a .dol file as well, rename the file boot.dol and replace sd:/apps/USBLoader/boot.dol.

13 - Start the Homebrew Channel and run Configurable USB Loader.

14 - Select GH5 game and in settings set it to use ios 223-mload

Save the settings then press A to play GH5 !!! - Rock on!

Update:Some people are having to install IOS56-64-V5146 to get this to work, but I didn't have to, it's here just in case you need it - Thanks to obeo2k2

απο αυτο το site: http://www.wiihacks.com/up-coming-wii-games/22455-guitar-hero-5-guide.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Πρέπει να το περάσεις σε έναν φάκελο που θα τον ονομάσεις apps, μέσα εκεί θα φτιάξεις έναν άλλο που θα τον λένε όπως θες (πχ WAD Manager) (η κάθε εφαρμογή θέλει τον δικό της φάκελο μέσα στν φάκελο apps) και μέσα στο φάκελο WAD Manager θα πάρεις το .dol που έχεις κατεβάσει και θα το ονομάσεις boot.dol Μόνο έτσι τα αναγνωρίζει το Homebrew Channel. Ελπίζω να βοήθησα :-)

Ρε Waninkoko δεν μπορούσες να το γράψεις αυτό στο ραρ???:devil:

thnx louka

Edit:

γεια χαρα σε ολους. εχς το wii εδω και κανα χρονο και μολις αρχισα να το ψαχνω...εβαλα το homebrew εκαψα και καποια iso αλλα δεν παιζει κανενα παιχνιδι με τπτ...πως μπορω να κανω update σε 3.1 εως 4 που λετε στην αρχη? υγ δεν μπορω να συνδεθω στο internet με τπτ...
bill διάβασε αυτό το ποστ και θα είσαι έτοιμος!:-) Επεξ/σία από chriszah

Edit:

bill διάβασε αυτό το ποστ και θα είσαι έτοιμος!:-)

σ ευχαριστω πολυ ..τα εκανα ολα και κολλησα στο τελευταιο βημα...

14)Τρέξτε πάλι το Homebrew channel και τρέξτε το preloader.Στην οθόνη που σας λέει για την εγκατάσταση πατήστε το κουμπί 1 από το wiimote.Πηγαίνετε στα Settings του Preloader και στην επιλογή preloader hacks κάντε enable το "Skip disc update check"

δεν μου εμφανιζει πουθενα την επιλογή preloader hacks... και κατι αλλο...μετα απο αυτο αν γινοταν σωστα θα επαιζε τα iso? ετσι απλα? εμφανιζει την επιλογη systemmenu hacks και αν μπω λεει hacks for your systemmenu version(v450) no found...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:43 ----------

εψαξα σε ξενα forums και ειχαν αρκετοι το προβλημα που αντιμετωπιζω..ξερει κανεις αν το starpatch v 4.1 e ειναι οκ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρες..

Έχω ένα 4.1ε wii (μόλις έκανα αναβάθμιση) με wiikey περασμένο εδώ και κάτι χρόνια.

Βάζω τα αρχεία για το hackmii απο τον οδηγό που πόσταρε ο argi παραπάνω.. Μπαίνω channels/sd

Load ->ok

Βγαίνει η οθόνη αν πλήρωσες you were scummed blah blah... πατάω το 1. Kai μπαίνει στο hackmii μέσω του οποίου θεωρητικά εγκαθιστώ το bootmii, το homebrew channel etc...

Όμως navigation με power/reset.. ΔΕΝ γίνεται.. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι κολλημένο η αν είναι θέμα navigation γιατί ούτως η άλλως δεν έχει κάποια διεργασία να παίζει..

Gc controller έχω στο άλλο σπίτι οπότε αν έχει κάποιος καμία ιδέα ή αν είναι γνωστό bug που λύνεται με κάποια νεότερη έκδοση του hackmii πχ ας πεί για να μπορέσω να το κάνω τώρα που μπήκα στη διαδικασία..

Ευχαριστώ :)

edit...

ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ... Με τον σταυρό του wiimote έκανες navigate :P

Επεξ/σία από klainmaingr

Ρε Waninkoko δεν μπορούσες να το γράψεις αυτό στο ραρ???:devil:

thnx louka

Τίποτα φίλε!

edit...

ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ... Με τον σταυρό του wiimote έκανες navigate :P

Αυτά είναι :lol:

Λοιπόν... Μιας και το The Beatles Rockband (btw φοβερό παιχνίδι) περιέχει το IOS56 όμως κάνει και αναβάθμηση σε 3.4 (........ :-() λέω να πάω σε 4.1 γιατί σε 3.4 δεν δουλεύει το Starfall ενώ έχουν βγει παρόμοια hacks για την 4.0 (και 4.1). Τι πρέπει να κάνω? Να κάνω Update (με του Waninkoko το updater) σε 4.0 και μετά ΠΑΛΙ με του waninkoko σε 4.1??? Ή υπάρχει άλλος τρόπος?

Λέγοντας για waninkoko δείτε και αυτή την ανακοίνωση απο το blog του..

Goodbye Wii

06/09/2009 por ( Waninkoko )

Llevaba tiempo queriendo anunciar esto...

Desde YA voy a dejar de participar de forma activa en la scene de Wii, para a partir de ahora dedicarme única y exclusivamente al mantenimiento del "Custom IOS", corregiendo bugs y añadiendo algunas mejoras (como, por ejemplo, el driver EHCI de Hermes). Esto quiere decir que dificilmente vereis nuevas aplicaciones desarrolladas por mí, y las actualizaciones de "Custom IOS" serán menos frecuentes.

Actualmente me encuentro trabajando en un proyecto más prioritario que no tiene que ver con la scene de Wii (bueno, realmente un poco sí después de todo).

In other words ανακοινώνει οτι θα φύγει απο το προσκήνιο του wii και τα ios θα βγαίνουν σε πιο αργούς ρυθμούς πλέον.. Εφαρμογές απο τον ίδιο δύσκολα θα ξαναδούμε. Αυτά..

Κρίμα... Ευτυχώς άνοιξε τον δρόμο και πρόσφερε πολλά. Μπορεί τώρα να ασχοληθεί με το PS3 ποιός ξέρει! :P Όποις έχει να μου προτείνει κάτι πάνω σε αυτό που ρώτησα πριν ας μου πει. :-)

Κρίμα... Ευτυχώς άνοιξε τον δρόμο και πρόσφερε πολλά. Μπορεί τώρα να ασχοληθεί με το PS3 ποιός ξέρει! :P Όποις έχει να μου προτείνει κάτι πάνω σε αυτό που ρώτησα πριν ας μου πει. :-)

θα πας με το update του Waninkoko σε 4.0 και μετά σε 4.1 Δες εδώ http://wehackwii.pbworks.com/News+-+System+Menu+v4

Μετά βάλε preloader και από τα hacks επέλεξε ώστε να μήν ζητάει για update και είσαι έτοιμος. (Το preloder το βάζεις στο τέλος μετά το update σε 4.1)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα,

εχω wii με 4.1 απο waninkoko και προσπαθω να κατεβασω το καινουργιο Internet Channel απο το wii shop αλλα μου βγαζει ενα error. Aπ οτι ειδα στο net για να το προσπερασω αυτο το error και να κατεβασω το νεο Internet Channel πρεπει ειτε να κανω format τη μνημη του wii (μεγαλος μπελας) ειτε να βρω το version 2.0 του internet channel σε wad. Εχει δει κανεις το νεο version σε wad πουθενα;

Edit: ok, το βρηκα

http://www.wiiso.com/showthread.php?t=55070

Επεξ/σία από Mas_Bass

argi το setup του loader που έχεις παραπάνω δείχνει υπέροχο και είναι ότι καλύτερο έχω δεί τριγύρω(δεν ξέρω αν είναι themed με κάποιο τρόπο, έτσι όπως είναι τα παιχνίδια το ένα δίπλα στο άλλο με τα covers etc)

Έχω αισίως 4.1 με cios14/bootmii boot 2 και γενικά ότι τελευταίο υπάρχει..

Ποιά είναι η διαδικασία για να έχω αυτό το αποτέλεσμα στον usb loader? :) Ευχαριστώ.

btw τώρα είδα παραπάνω οτι ο waninkoko δουλεύει πάνω σε ένα υψηλότερης σημασίας project που δεν έχει να κάνει με το wii.. Χμμμμμ

Το Loader του Argi ειναι το USB Loader GX

http://usbloadergx.koureio.net/downloads

κι εγω αυτο χρησιμοποιω, ειναι κατα τη γνωμη μου το καλυτερο. Εχει αλλους 2 τροπους προβολης των games, κατεβαζει τα covers pου σου λειπουν, εχει πολλες ρυθμισεις, το κανουν update συνεχως... ειναι απαιχτο.

Αυτη η προβολη σαν καρτελες διπλα διπλα ειναι μια απο τις 3 που εχει απο μονο του. Πηγαινε στο link και δες screens

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...