Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε σε ευχαριστώ πολύ! Θέλω να έχω και homebrew channel αλλά και τα χρήσιμα bugs που υπήρχαν μέχρι την 3.2 (trucha bug κλπ). Να κάνω κανονικά update? Και μετά να ακολουθήσω τον οδηγό της 1ης σελίδας? (χωρίς τα backup loader channels). Μία ακόμη ερώτηση... Πρέπει πριν κάνω update να εγκαταστήσω κανένα cIOS? Του waninkoko? Μήπως να χρισημοποιήσω το Firmware Updater 4.1? Μπορώ να πάω κατευθείαν από 3.2 σε 4.1? Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου!

Και εγώ modchip έχω αλλά όταν έκανα επίσημη αναβάθμιση από 3.2 σε 4.0, δεν μπορούσα να εγκαταστήσω κανένα wad (wiiware, vc). Επίσης κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια δεν έπαιζαν ως αντίγραφα, μου έβγαζαν όλο errors. Και αναγκάστηκα να κάνω υποβάθμιση. Επομένως εγώ προσωπικά δεν θα συνιστούσα να κάνεις επίσημη αναβάθμιση. Εκτός και αν έχει βγει κάτι τώρα τελευταία που αναιρεί τα updates και είναι όλα μια χαρά αλλά αμφιβάλλω. Δεν ξέρω, ας πει και κάποιος άλλος. Αλλά εγώ θα σου έλεγα να μείνεις εκεί που είσαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεινε οπως εισαι Λουκα.Σχετικα με τα cios που λεγαμε.Το Beatles Rock Band μου εκανε update το 56 και τωρα δουλευει και το αμερικανικο GH5 οποτε παρε beatles και εισαι τζετ.(Ειναι και απλα θεικο το Beatles)

Μεινε οπως εισαι Λουκα.Σχετικα με τα cios που λεγαμε.Το Beatles Rock Band μου εκανε update το 56 και τωρα δουλευει και το αμερικανικο GH5 οποτε παρε beatles και εισαι τζετ.(Ειναι και απλα θεικο το Beatles)

Δηλαδή φίλε έκανες κανονικά update από το DVD του Beatles PAL και εγκατέστησε τα απαραίτητα? Έχει και update για το System Menu μέσα ή απλά το IOS? Δηλαδή θα με πάει σε 4.0 (ή 4.1) ή θα μείνω σε 3.2? Εσύ τι έκδοση έχεις??? Κάτι άσχετο: Το GH Smash hits (USA) παίζει κανονικά μέσω Geko OS. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Υ.Γ.: Το Beatles κατεβαίνει αργά...... Αλλά θα κατέβει! που θα πάει! Και το φαντάζομαι ότι θα είναι τέλειο. Αυτό περιμένουμε με την παρέα μου να βγει τόσο καιρό :lol: (σήμερα βρήκε και το πρόγραμμα να μην διαβάζει captchas του Megaupload... :P)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εχει απλα cios56.Ακομη στην 3.4 ειμαι και εκει θα μεινω.Κανε το update αφοβα μολις κατεβει και απευθειας μετα θα λειτουργει και το GH5 NTSC.

Τέλεια! Φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ :-)

EDIT: Να σε ρωτήσω... Αυτό το update χαλάει κανένα από τα bugs??? (fake signature και WADS κλπ) Πέρασα το BootMii σήμερα για ασφάλεια αλλά έχασα την 1GB SD μου κια δεν μπορώ να κάνω backup τη NAND... Να το κάνω αφοβα ή να πάρω (ή βρω) την SD και μετά αφού θα είμαι απόλυτα ασφαλής? Επίσης εγκατέστησα και το cIOS38 rev 14.

Επεξ/σία από loukas77

Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου κατι για εξωτερικο σκληρό?

Αγόρασα προσφατα εναν seagate freeagent 250 - 2.5.

Για χρηση στο wii μου (v4.0) με hardware chip χωρις προς το παρων homebrew κ softmode!!!

1) Μπορω να φορμαρο το σκληρο με partition και να το βλεπει κανονικα το wii με τον USB loader? η απλο format μεσω windows?

2) H σωστη μεθοδος για homebrew channel ειναι μεσω bannerbomb? για την δικη μου εκδοση?

Για να χρησιμοποιήσεις δίσκο πρέπει να έχεις hombrew channel και από εκεί να εγκαταστήσεις CIOS. Αρα αφού είσαι 4.0 πήγαινε σε 4.1 και μετά banerbomb και εγκατάσταση hombrew channel. Διάβασε και τα προηγούμενα post και δεν θα έχεις πρόβλημα

Format θα κάνεις μέσα από το usb loader του WII ή από WBFS μάνατζερ στα windows. (θέλει ειδικό paristion.)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:29 ----------

Τέλεια! Φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ :-)

σήμερα βγήκε το ευρωπαϊκό GH5 για να είσαι και πιο σίγουρος ότι όλα θα παίξουν καλά

Καλημέρα,

Είδα κάπου μια ιδέα και την υλοποίησα και εγώ.. Είχα έναν σκληρό Seagete desktop 320gb για το wii αλλά δεν μου άρεσε δίπλα στο wii. Είχα πάρει από ebay μια βάση για το wii που έπαιρνε μέσα τα χειριστήρια και από ότι παρατήρησα ήταν στις ίδιες διαστάσεις με ένα 3.5 δίσκο. Έτσι λοιπόν λύθηκε ο Seageate κρατήθηκε ο USB controller και ο δίσκος αλλάχτηκε μέ έναν 500άρι. Έβαλα και έναν διακόπτη για να δίνω ρεύμα όποτε θέλω εγώ στον δίσκο και στον controller. Εδώ το αποτέλεσμα... 40 games και έχω πολύ χώρο ακόμα με usb loader GX (+ parental control για την κόρη μου)

Ο δίσκος βγαίνει πανεύκολα και συνδέεται στον dock του MAC για πέρασμα παιχνιδιών

post-20914-129063022409_thumb.jpg

post-20914-129063022422_thumb.jpg

post-20914-129063022457_thumb.jpg

post-20914-129063022465_thumb.jpg

post-20914-129063022472_thumb.jpg

post-20914-129063022479_thumb.jpg

Καλημέρα,

Είδα κάπου μια ιδέα και την υλοποίησα και εγώ.. Είχα έναν σκληρό Seagete desktop 320gb για το wii αλλά δεν μου άρεσε δίπλα στο wii. Είχα πάρει από ebay μια βάση για το wii που έπαιρνε μέσα τα χειριστήρια και από ότι παρατήρησα ήταν στις ίδιες διαστάσεις με ένα 3.5 δίσκο. Έτσι λοιπόν λύθηκε ο Seageate κρατήθηκε ο USB controller και ο δίσκος αλλάχτηκε μέ έναν 500άρι. Έβαλα και έναν διακόπτη για να δίνω ρεύμα όποτε θέλω εγώ στον δίσκο και στον controller. Εδώ το αποτέλεσμα... 40 games και έχω πολύ χώρο ακόμα με usb loader GX (+ parental control για την κόρη μου)

Ο δίσκος βγαίνει πανεύκολα και συνδέεται στον dock του MAC για πέρασμα παιχνιδιών

Πολυ καλη μοντα αψογος!@!

Αληθεια την βαση για το wii απο ποιον την πηρες και ποσο γιατι ενδιαφερομαι και εγω απο ebay...

@argi73 καλό θα ήταν να προσαρμόσεις και κανένα μικρό ανεμιστηράκι πχ αυτόν (αν πιστεύεις ότι πέρνει και μεγαλύτερο πάρε μεγαλύτερο) μην τυχόν δεν αερίζεται καλά εκεί μέσα. Τσέκαρε πρώτα όμως αν εχει αεραγωγούς στην πρόσοψη

Πολυ καλη μοντα αψογος!@!

Αληθεια την βαση για το wii απο ποιον την πηρες και ποσο γιατι ενδιαφερομαι και εγω απο ebay...

To stand είναι αυτό [ame]http://www.amazon.co.uk/PDP-Nintendo-Licensed-Console-Storage/dp/B000W4MV6K/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=videogames&qid=1252141848&sr=1-4[/ame]

Εγώ το βρήκα στο ebay αλλά δεν θυμάμαι από ποιόν..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:17 ----------

@argi73 καλό θα ήταν να προσαρμόσεις και κανένα μικρό ανεμιστηράκι πχ αυτόν (αν πιστεύεις ότι πέρνει και μεγαλύτερο πάρε μεγαλύτερο) μην τυχόν δεν αερίζεται καλά εκεί μέσα.

Το fanακί υπάρχει (ένα 4χ4) άλλα δεν βρήκα τον χρόνο να το βάλω ακόμα.. το παρακολουθώ να δω και πώς πάει.. Σκέφτομαι ίσως να ανοίξω και κάποιες τρύπες ακόμα στο καπάκι...

Στην μπροστινή μεριά έχει αεραγωγούς; Αν όχι ίσως θα πρέπει να ανοίξεις μερικούς, να ποροσαρμόσεις πίσω τον ανεμιστήρα αλλά και να κλείσεις τους από πάνω αεραγωγούς (είτε με άσπρο πλαστικό είτε ακόμη και με ένα λευκό χαρτί) ώστε να κάνει καλή ροή.

Για μένα μη το ρισκάρεις καθότι είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις τη θερμοκρασία του σκληρού... όταν αρχίζει να γίνεται αισθητή συνήθως εκεί περίπου καίγεται κιόλας... είναι πολύ ευαίσθητοι. Τουλάχιστον είναι χαμηλής τάσης;

To stand είναι αυτό http://www.amazon.co.uk/PDP-Nintendo-Licensed-Console-Storage/dp/B000W4MV6K/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=videogames&qid=1252141848&sr=1-4

Εγώ το βρήκα στο ebay αλλά δεν θυμάμαι από ποιόν..

Thanks m8 :-D

Καλησπέρα! Έχω το iso του Guitar Hero 5 PAL αλλά δν παίζει με τπτ, μια μαύρη οθόνη παίρνω μόνο. Μήπως επειδή είναι καινούριο παιχνίδι πρέπει να κάνω και κατι επιπλέον?

Καλησπέρα! Έχω το iso του Guitar Hero 5 PAL αλλά δν παίζει με τπτ, μια μαύρη οθόνη παίρνω μόνο. Μήπως επειδή είναι καινούριο παιχνίδι πρέπει να κάνω και κατι επιπλέον?

To GH5 έχει ένα καινούργιο IOS και χρειάζεται update. Αν χρησιμοποιείς modchip και δεν είσει softmode κάνε το update που προτείνει. Αλλιώς θα χρειαστείς να βρεις το συγκεκριμένο ios και να το εγκαταστήσεις (με dup-ios)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...