Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ φίλε δεν μπορώ να σε βοηθήσω... στο site δεν δημοσιεύουμε links με υλικό που παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα. Ψάξτο στο google, όλο και κάτι θα βρεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tελικα η λυση με τον σκληρο δισκο και τον USB Loader ειναι η καλυτερη !!!

Ολα σε ενα ....τακτοποιημενα :-)

To μονο που δεν εχω κανει , γιατι δεν το ηξερα ειναι οτι δεν εχω παρει backup την Nand του Wii ..

Μπορω να το κανω και τωρα ή επρεπε να γινει πριν το softmod?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:15 ----------

Ρε παίδες μου συμβαίνει κατι κουλό. Το χεράκι του wii remote πολλές φορές δεν εμφανίζεται στην οθόνη. Πατάω στα τυφλά. Τι να φταίει? Ο usb loader gx? Το cios v14? Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

Kαι εμενα το κανει και μαλλον ειναι bug του GX loader..

Επεξ/σία από telegamesvg

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση. Κεταβζω guitar hero 5 και Smash Hits. Το wii μου είναι 3.2 με wiikey. Θα χρειαστεί να κάνω τίποτα για να παίξουν? (εκτος από brickblock) πχ update σε 4 κλπ... Έχω πολύ καιρό να παίξω wii και βασικά μόνο guitar hero WT παίζω... :P

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση. Κεταβζω guitar hero 5 και Smash Hits. Το wii μου είναι 3.2 με wiikey. Θα χρειαστεί να κάνω τίποτα για να παίξουν? (εκτος από brickblock) πχ update σε 4 κλπ... Έχω πολύ καιρό να παίξω wii και βασικά μόνο guitar hero WT παίζω... :P

Το GH5 θελει cios56 για να λειτουργησει.Το περιεχει στην αμερικανικη εκδοση αλλα δεν θα συνιστουσα να κανεις update(αν και λογικα δεν θα μπρικαρει-παντως μην ρισκαρεις).

Εχεις τις εξης επιλογες:

- Να περασεις μονος σου το cios56

- Να βρεις καποιο αλλο παιχνιδι που να το περιεχει(τρεχα γυρευε)

- Να περιμενεις την pal εκδοση σε 5 μερες

- Να κανεις soft mod

Το GH5 θελει cios56 για να λειτουργησει.Το περιεχει στην αμερικανικη εκδοση αλλα δεν θα συνιστουσα να κανεις update(αν και λογικα δεν θα μπρικαρει-παντως μην ρισκαρεις).

Εχεις τις εξης επιλογες:

- Να περασεις μονος σου το cios56

- Να βρεις καποιο αλλο παιχνιδι που να το περιεχει(τρεχα γυρευε)

- Να περιμενεις την pal εκδοση σε 5 μερες

- Να κανεις soft mod

Ευχαριστώ φίλε για τη γρήγορη απάντησή σου! Αν εγκαταστήσω χειροκίνητα το cios56 μπορεί να πάθει κάτι το Wii? Αλιώς θα το κάνω έτσι :P Διάβασα ότι όσοι το έβαλαν από το παιχνίδι δεν μπορούσαν να τρέξουν άλλα παιχνίδια μετά...

Μην το περάσεις θα το μπρικάρεις.Περίμενε να βγεί η PAL έκδοση ή βρές το από άλλο PAL παιχνίδι.

Συμφωνω με gherudos.Πριν λιγο βγηκε και το Rock Band Beatles PAL οποτε ισως εχει εκει το update.

Όταν λέτε να το περάσω από παιχνίδι ενοείτε να κάνω κανονικά update??? Δηλαδή να αλλάξω και firmware? διότι αν δεν υπάρχει λόγος δεν θέλω να πάω σε 4.0 και 4.1... Θα περιμένω (θα παίζω το Smash Hits, αυτό θα παίζει έτσι σωστα???). Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Εφοσον χρησιμοποιεις μονο modchip οπως εγω δεν εχεις κανενα προβλημα με τις επισημες ενημερωσεις.Πανε αφοβα σε 4.0,4.1.

Οταν θα εχεις το Beatles μην αφαιρεσεις το update που θα εχει.PAL ειναι και δεν θα εχεις προβλημα.

Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου κατι για εξωτερικο σκληρό?

Αγόρασα προσφατα εναν seagate freeagent 250 - 2.5.

Για χρηση στο wii μου (v4.0) με hardware chip χωρις προς το παρων homebrew κ softmode!!!

1) Μπορω να φορμαρο το σκληρο με partition και να το βλεπει κανονικα το wii με τον USB loader? η απλο format μεσω windows?

2) H σωστη μεθοδος για homebrew channel ειναι μεσω bannerbomb? για την δικη μου εκδοση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εφοσον χρησιμοποιεις μονο modchip οπως εγω δεν εχεις κανενα προβλημα με τις επισημες ενημερωσεις.Πανε αφοβα σε 4.0,4.1.

Οταν θα εχεις το Beatles μην αφαιρεσεις το update που θα εχει.PAL ειναι και δεν θα εχεις προβλημα.

Φίλε σε ευχαριστώ πολύ! Θέλω να έχω και homebrew channel αλλά και τα χρήσιμα bugs που υπήρχαν μέχρι την 3.2 (trucha bug κλπ). Να κάνω κανονικά update? Και μετά να ακολουθήσω τον οδηγό της 1ης σελίδας? (χωρίς τα backup loader channels). Μία ακόμη ερώτηση... Πρέπει πριν κάνω update να εγκαταστήσω κανένα cIOS? Του waninkoko? Μήπως να χρισημοποιήσω το Firmware Updater 4.1? Μπορώ να πάω κατευθείαν από 3.2 σε 4.1? Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου!

Επεξ/σία από loukas77

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...