Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλος ένας νέος στην παρέα, με απορίες και διάθεση για εξερεύνηση!

Έκανα όλη τη διαδικασία όπως περιγράφεται στον οδηγό του gherudos, αλλά με ένα πρόβλημα.

Στο τελευταίο βήμα, εκεί που αναφέρει "Πηγαίνετε στα Settings του Preloader και στην επιλογή preloader hacks κάντε enable το "Skip disc update check"", μου πετάει μήνυμα ότι δεν βρέθηκαν preloader hacks.

Έχετε κάποια ιδέα? Ευχαριστώ!

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Άλλος ένας νέος στην παρέα, με απορίες και διάθεση για εξερεύνηση!

Έκανα όλη τη διαδικασία όπως περιγράφεται στον οδηγό του gherudos, αλλά με ένα πρόβλημα.

Στο τελευταίο βήμα, εκεί που αναφέρει "Πηγαίνετε στα Settings του Preloader και στην επιλογή preloader hacks κάντε enable το "Skip disc update check"", μου πετάει μήνυμα ότι δεν βρέθηκαν preloader hacks.

Έχετε κάποια ιδέα? Ευχαριστώ!

Καλησπέρα,

Πρέπει να έχεις το αρχείο hack.ini στο root της SD. Αν δεν το έχεις το βρήσκεις εδώ http://yafaze.com/downloads.html βάση την version πού έχεις.

Δημοσ.
Γνωριζει κανεις καποιο απο τα pal games που να περιεχει το τελευταιο update ios?Δεν μου παιζει το αμερικανικο GH5 σε D2Pro με region free.

Αφού θέλεις να κάνεις επίσημη αναβάθμιση γιατί δεν την κάνεις μέσα από τα settinngs της κονσόλας;

Δημοσ.

ξεκιναω την διαδικασια και εχω εκδοση 3.1 πατησα να μου κανει update για να εχω ολα τα πλεονεκτηματα της 4.0 αν ομως με παει σε 4.1 να συνεχισω το hackarisma?

Δημοσ.

Εδώ και 2μέρες ασχολούμαι με το hacking στο wii(3.1e).

Χάρη σε μια μίξη οδηγών κατάφερα (νομίζω) να περάσω σωστά το Backup Launcher 0.3gamma με ios249 και CIOS36_rev5-64-v1042.wad

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολυκαταλάβει τί παίζει με τα ios-cios και κυρίως αν μπορούν να εγκατασταθούν το ένα πάνω στο άλλο.

Γράφω σε Jaga DVD-R το Mario kart και πάω νατο τρέξω με το backup 0.3gamma αλλά μου βγάζει σφάλμα ''no dvd(n)''. Έχετε καμιά ιδέα?

Μετά σκέφτηκα να περάσω το usb loader 1.5 αλλά μπερδεύτηκα με τα ios και με το αν είναι ασφαλές να τα περνάμε αβέρτα..υπάρχει κάποιος οδηγός για ''χαζούς''?

Δημοσ.
Καλησπέρα! Τι μπορούμε να κάνουμε για να παίξει το wii(softmod, με esb loader gx) ntsc παιχνίδια??

Συνήθως τα παιζει κανονικά.... αν έχεις πρόβλημα από τα settings του παιχνιδιού αλλάζεις τις ρυθμίσεις του region... για usb loader gx αυτό

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:17 ----------

Εδώ και 2μέρες ασχολούμαι με το hacking στο wii(3.1e).

Χάρη σε μια μίξη οδηγών κατάφερα (νομίζω) να περάσω σωστά το Backup Launcher 0.3gamma με ios249 και CIOS36_rev5-64-v1042.wad

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολυκαταλάβει τί παίζει με τα ios-cios και κυρίως αν μπορούν να εγκατασταθούν το ένα πάνω στο άλλο.

Γράφω σε Jaga DVD-R το Mario kart και πάω νατο τρέξω με το backup 0.3gamma αλλά μου βγάζει σφάλμα ''no dvd(n)''. Έχετε καμιά ιδέα?

Μετά σκέφτηκα να περάσω το usb loader 1.5 αλλά μπερδεύτηκα με τα ios και με το αν είναι ασφαλές να τα περνάμε αβέρτα..υπάρχει κάποιος οδηγός για ''χαζούς''?

USB Loader βάλε τον GX. Γενικά οι loader δεv χρειάζονται εγκατάσταση και μπορείς να έχεις πάνω από έναν αφου τους τρέχεις μέσα από homebrew channel. CIOS μόνο εγκαταστεις και μπορείς να πας μπρος ή πίσω άφοβα. Δοκίμασε και κανένα άλλο αντίγραφο μήπως έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο.

Δημοσ.
Online μπορείς να παίξεις και με τους δύο τρόπους.. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα από BAN και τέτοια που ισχύουν σε άλλες κονσόλες..

Για το softmod καλό είναι να πάς σε 4.1 για να έχεις όλα τα καλούδια (channels-wiiware από SD κλπ) και καλύτερη συμβατότητα. Το softmod γίνετε και με την 3.3 χωρίς προβληματα.. (μπορείς να βάλεις bootmii σε boot2 και να πάρεις backup την NAND και μετά να πάς σε 4.1 και αν κάτι πάει στραβά πας πισω στην 3.3... Πιο advanced βήματα αλλά είσαι πιο καλυμμένος )

Ένας από τους καλύτερους οδηγούς για softmod είναι και αυτός:

http://yafaze.com/forums/viewtopic.php?f=46&t=1178 (Περίπου ο ίδιος είναι αλλά στα αγγλικά... )

Το πάν είναι να εγκατασταθεί το Hombrew channel...... (με twilght hack ή bannerbomb ) από εκεί και πέρα όλα "ξεκλειδώνονται"...

Με λιγα λογια , πριν ξεκινησω την διαδικασια soft mod να κανω το Wii upgrade σε 4.1 ?

Δημοσ.
Με λιγα λογια , πριν ξεκινησω την διαδικασια soft mod να κανω το Wii upgrade σε 4.1 ?

Είναι πιο εύκολο να πας σε official 4.1 και μετά softmod.

Τώρα αν θέλεις να πας μετά από το softmod ο πιο ασφαλέστερος τρόπος είναι εδώ:

http://webrewwii.blogspot.com/2009/04/system-menu-40-installation.html

Μην ανησυχείς ότι και να επιλέξεις...

Δημοσ.
CIOS μόνο εγκαταστεις και μπορείς να πας μπρος ή πίσω άφοβα. Δοκίμασε και κανένα άλλο αντίγραφο μήπως έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο.

Δηλαδή μπορώ να βάλω όσα ios-cios θέλω ή θα πρέπει πρώτα να κάνω κάποια απεγκατάσταση?

Δημοσ.

Καποιο link για την διαδικασια που πρεπει να κανουμε οταν το μηχανημα ειναι ηδη softmoded με παλιοτερο firmware ?

Bασικα θελω να το επαναφερω στη "μαμισια" κατασταση και να κανω την διαδικασια απο την αρχη αφου εχω περασει το FW 4.1 ,για να μαθω κι'ολας.

Με το softmod to dvd σε τι ταχυτητα τρεχει πλεον ,χ3 ή χ6 ?

Δημοσ.

Για να το επαναφέρεις στην "μαμίσια" χωρίς homebrew, channels κλπ, απλά μπες στις ρυθμίσεις του wii και επέλεξε format. Αλλά για να μην χάσεις τα save φρόντισε να τα κάνεις ένα back up στην sd κάρτα

Δημοσ.
Δηλαδή μπορώ να βάλω όσα ios-cios θέλω ή θα πρέπει πρώτα να κάνω κάποια απεγκατάσταση?

Μην μπερδεύεσαι άλλο το IOS και άλλο το CIOS. Ios δεν βάζουμε και αποφεύγουμε να τα πειράζουμε γιατί είναι τα ορίτζιναλ αρχεία του λειτουργικού. CIOS είναι ένα και βάζουμε παλαιότερη η νέα έκδοση χωρίς απεγκατάσταση

Δημοσ.

Γενικα εγω πηγα σε 4.1 και προσπαθω συμφωνα με τις οδηγιες και κολλαω παντα στο "να πάρεις backup την NAND " μιας και αποσυγχρονιζεται το wiimote οταν μπαινω σε εκεινο το μενου! τι μπορω να κανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...