Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά σε αυτό το ποστ λέει ότι είναι Μόνο για PAL/NTSC Wii με 4.1 System Menu,εγώ από ότι έχω καταλάβει έχω το 3.3Ε...Έχει κάποια διαφορά στη διαδικασία?

edit:Ερώτηση νούμερο 2:Ονλάιν παίζει να παίξουμε με το softmod?me Modchip γίνεται πιο σίγουρα?

Επεξ/σία από s2117
Δημοσ.
Απλά σε αυτό το ποστ λέει ότι είναι Μόνο για PAL/NTSC Wii με 4.1 System Menu,εγώ από ότι έχω καταλάβει έχω το 3.3Ε...Έχει κάποια διαφορά στη διαδικασία?

edit:Ερώτηση νούμερο 2:Ονλάιν παίζει να παίξουμε με το softmod?me Modchip γίνεται πιο σίγουρα?

Online μπορείς να παίξεις και με τους δύο τρόπους.. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα από BAN και τέτοια που ισχύουν σε άλλες κονσόλες..

Για το softmod καλό είναι να πάς σε 4.1 για να έχεις όλα τα καλούδια (channels-wiiware από SD κλπ) και καλύτερη συμβατότητα. Το softmod γίνετε και με την 3.3 χωρίς προβληματα.. (μπορείς να βάλεις bootmii σε boot2 και να πάρεις backup την NAND και μετά να πάς σε 4.1 και αν κάτι πάει στραβά πας πισω στην 3.3... Πιο advanced βήματα αλλά είσαι πιο καλυμμένος )

Ένας από τους καλύτερους οδηγούς για softmod είναι και αυτός:

http://yafaze.com/forums/viewtopic.php?f=46&t=1178 (Περίπου ο ίδιος είναι αλλά στα αγγλικά... )

Το πάν είναι να εγκατασταθεί το Hombrew channel...... (με twilght hack ή bannerbomb ) από εκεί και πέρα όλα "ξεκλειδώνονται"...

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ που με βοηθήσατε,αλλά τελικά λέω να πάω σε modchip γιατί δεν έχω ακόμα ξεκάθαρη τη διαδικασία του softmod με τα βήματα που απαιτούνται ακριβώς με τους loaders κλπ.Καλή συνέχεια :-)

Δημοσ.

Παίδες κατεβασα πρώτη φορα χθες κάτι wiiware παιχνιδακια. τα έκανα install με το wadmanager, όλα οκ. Έλα όμως που γέμισε η μνήμη του wii. Οκ τα έκανα copy στο sd channel άλλα δε μπορω να τα φορτώσω. Το συστεμ μενου μου δεν ειναι 4.0 . Είναι 3.2 ( περίπου ). Παίζει να τα φορτωσω διαφορετικα?

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το topic!

Μερικες διευκρυνησεις πριν προχωρησω στην λυση του Softmod!

1. το κανω μια φορα και τελος?

2. κατεβαζω μια εικονα, την καιω την βαζω και παιζει? η θελει και αλλη διαδικασια πριν απο καθε παιχνιδι?

3. ειναι τοσο ευκολο καλο και πραγματικο ???:lol::lol::lol:

Δημοσ.
καλησπερα στην παρεα! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το topic!

Μερικες διευκρυνησεις πριν προχωρησω στην λυση του Softmod!

1. το κανω μια φορα και τελος?

2. κατεβαζω μια εικονα, την καιω την βαζω και παιζει? η θελει και αλλη διαδικασια πριν απο καθε παιχνιδι?

3. ειναι τοσο ευκολο καλο και πραγματικο ???:lol::lol::lol:

1. ΝΑΙ... (μεχρι να βγουν νεα παιχνιδια και να χρειαστει να κανεις ισως καποιο πολυ μικρο update)

2. ΝΑΙ (επιλεγεις να την φορτώσεις με τον loader της αρεσκειας σου και εισαι ΟΚ)

3. Ευκολο δεν ειναι οσο φαινεται αλλα ειναι πραγματικο... να θυμασαι οτι δεν πας στο παρακατω βημα αν δεν εχεις λύσει αυτο που εισαι τωρα....

Δημοσ.
Παίδες κατεβασα πρώτη φορα χθες κάτι wiiware παιχνιδακια. τα έκανα install με το wadmanager, όλα οκ. Έλα όμως που γέμισε η μνήμη του wii. Οκ τα έκανα copy στο sd channel άλλα δε μπορω να τα φορτώσω. Το συστεμ μενου μου δεν ειναι 4.0 . Είναι 3.2 ( περίπου ). Παίζει να τα φορτωσω διαφορετικα?

Καλημέρα,

Δυνατότητα εκτέλεσης WIIWARE τίτλων από την SD δίνει μόνο το 4.0 και πανω..

http://www.engadget.com/2009/03/25/nintendo-debuts-wii-system-menu-4-0-including-sd-card-wiiware-b/

Δημοσ.
1. ΝΑΙ... (μεχρι να βγουν νεα παιχνιδια και να χρειαστει να κανεις ισως καποιο πολυ μικρο update)

2. ΝΑΙ (επιλεγεις να την φορτώσεις με τον loader της αρεσκειας σου και εισαι ΟΚ)

3. Ευκολο δεν ειναι οσο φαινεται αλλα ειναι πραγματικο... να θυμασαι οτι δεν πας στο παρακατω βημα αν δεν εχεις λύσει αυτο που εισαι τωρα....

Ok.. οποτε ξεκιναω σημερα το απογευμα! κανω update στην τελευταια εκδοση και ξεκιναω τις οδηγειες..

Εαν κολησω ελπιζω να σας εχω διπλα μου!

θα χρειαστω πυροσβεστηρα???

Εαν το μετανιωσω ειναι αντιστρεψιμη διαδικασια?

Δημοσ.
Ok.. οποτε ξεκιναω σημερα το απογευμα! κανω update στην τελευταια εκδοση και ξεκιναω τις οδηγειες..

Εαν κολησω ελπιζω να σας εχω διπλα μου!

θα χρειαστω πυροσβεστηρα???

Εαν το μετανιωσω ειναι αντιστρεψιμη διαδικασια?

Άμα κάνεις upgrade ή downgrade το firmware , καλό θα ήταν αν έχεις κανένα ups να το συνδέσεις (κλασσικά αν πέσει το ρεύμα τι στιγμή που αλλάζεις firmware σε κάποια συσκευή, brickarei)

Εξαρτάται τι εννοείς αντιστρέψιμο. Πάντα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να brickarei... αλλά πραγματικά μικρή... μέχρι στιγμής δεν ξέρω κανένα να του brickare.

Αν εννοείς ότι απλά θέλεις να τα βγάλεις, υπάρχει πάντα το remove channel ή ακόμη και format.

Δημοσ.
Άμα κάνεις upgrade ή downgrade το firmware , καλό θα ήταν αν έχεις κανένα ups να το συνδέσεις (κλασσικά αν πέσει το ρεύμα τι στιγμή που αλλάζεις firmware σε κάποια συσκευή, brickarei)

Εξαρτάται τι εννοείς αντιστρέψιμο. Πάντα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να brickarei... αλλά πραγματικά μικρή... μέχρι στιγμής δεν ξέρω κανένα να του brickare.

Αν εννοείς ότι απλά θέλεις να τα βγάλεις, υπάρχει πάντα το remove channel ή ακόμη και format.

Τα ειπες ολα !!

brikarisma πταίσμα εφαγα και εγω με το bootmii κατα την εγκατασταση οταν για καποιο χαζο λογο ειχε επιλεγει λαθος ios αλλα λύνεται ;)

Δημοσ.
klainmaingr,

Ξεκίνα με το bannerbomb και τρέξε το hackmii installer.

Αυτό θα σου εγκαταστήσει το homebrew channel και το DVDx

Είναι πολύ απλό. Κατέβασε το bannerbomb απο εδώ

http://dl.qj.net/Bannerbomb-Alpha-1-v108-Wii-Homebrew/pg/12/fid/27084/catid/526

Βάλε την sd κάρτα σου στο πισι. Μετονόμασε το φάκελο private σε privateold. Αντέγραψε το φάκελο private του bannerbomb στην κάρτα sd.

Κατέβασε το hackmii installer από εδώ:

http://bootmii.org/download/

Μετονόμασε το installer.elf σε boot.elf και βάλε το χύμα στην κάρτα sd

Βάλε την κάρτα στην κονσόλα και άνοιξε την. Μετά

Wii Options --> Data Management --> Channels --> SD Card

θα σε ρωτήσει να τρέξει το boot.elf θα πεις ναι και ακολουθάς τις οδηγίες και βάζεις το homebrew channel και DVDx

Αν θέλεις και ξέρεις περί τίνος πρόκειται μπορείς να βάλεις και το bootmii από τον ίδιο ινσταλλερ.

Αν δε δουλέψει ο ινσταλλερ πας εδώ:

http://bannerbomb.qoid.us/

και κατεβάζεις μια άλλη έκδοση. Αυτή που σου έδωσα πάνω είναι η στανταρ. Πως θα καταλάβεις ότι δε δούλεψε; Απλά δε αρχίσει ο ινσταλλερ μέσα από το wii.

Στη συνέχεια βάζεις cIOS και μετά USB loader. Εχει οδηγίες στο πρώτο ποστ. Αλλά να θέλεις στο λέω στα γρήγορα.

μπορεις να με βοηθεισεις????εχω το homebrew channel και βαζς να παικσει το sport resort και μου βγαζει error 002 επισησ δεν μπορω να παικσω τα ntsc games

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...