Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βασικά στο πρώτο post θα τα βρεις όλα τα αναγκαία... δεν χρειάζεται να διαβάσεις 350 σελίδες ;)

Εσύ ξεκίνα το softmod.. διάβασε λίγο τα βήματα.. και αν κάπου κολλάς ή έχεις απορία εδώ είμαστε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το αρχείο που κατεβαίνει από το πρώτο ποστ

http://www.yafaze.com/wii/files/4.0softmod.rar

και κατεβάζουν όσοι διαβάζουν τον οδηγό, δεν περιέχει το bannerbomb και άρα δε δουλεύει.

Ας προσθέσει κάποιος ότι πέρα από τα περιεχόμενα του ραρ πρέπει να βάλει κάποιος και το bannerbomb στην καρτα μνήμης.

OK...Θα το διαγράψω και θα σου πω...

Τελικά, φίλε Argi73 όλα εντάξει!!! Η διαγραφή του Neogamma.cfg έλυσε το πρόβλημα.

Θέλω να παίξω το Sport Resorts...Κάποιο link μέσα στο forum κανείς;

χαίρομε που βοήθησα γιαυτό είμαστε εδώ άλλωστε... Τι ακριβώς χρειάζεσαι για το WSR?

Ok...έπαιξε και αυτό με οδηγίες που βρήκα στη σελίδα 327 του νήματος αυτού. Τα λέμε στην πορεία. Καταπληκτική εμπειρία το WSR, αν και έχω κολλήσει με το Grand Slam Tennis.

Λέω να κάνω το softmod λοιπόν.2 ερωτησούλες ακόμα:

1.Αφού ακολουθήσω τα βήματα του txt,μετά που λέει στο πρώτο ποστ να κατεβάσω και να εγκαταστήσω το τελευταίο cIOS που θα χρειαστώ, καθώς και τον αντίστοιχο USB Loader,πώς ξέρω ποιο cIOS θα χρειαστώ και ποιον USB Loader??

2.Έχω την έκδοση 3.3Ε,αλλάζει κάτι αυτό ή είναι στάνταρ η διαδικασία όποια έκδοση και να είχα?

Λέω να κάνω το softmod λοιπόν.2 ερωτησούλες ακόμα:

1.Αφού ακολουθήσω τα βήματα του txt,μετά που λέει στο πρώτο ποστ να κατεβάσω και να εγκαταστήσω το τελευταίο cIOS που θα χρειαστώ, καθώς και τον αντίστοιχο USB Loader,πώς ξέρω ποιο cIOS θα χρειαστώ και ποιον USB Loader??

2.Έχω την έκδοση 3.3Ε,αλλάζει κάτι αυτό ή είναι στάνταρ η διαδικασία όποια έκδοση και να είχα?

Βασικά αν δεν θες δεν αλλάζεις καν firmware (πχ δεν σε νοιάζουν τα καλούδια του 4.1) ... και εγώ το ίδιο έχω (3.3) και μέχρι στιγμής ακόμη και τα ποια καινούργια games παίζουν μια χαρά.

Όσον αφορά το cios, βάλε το 10... εκτός και αν δεις ότι κάποιο παιχνίδι δεν παιζει (μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο) οπότε βάζεις κανένα πιο πρόσφατο. Γενικότερα να ξέρεις ότι κατα καιρούς θα βάζεις νεότερους cios

Για usbloader βάλε μερικούς για καβάτζα και χρησιμοποίησε τον πιο βολικό για σένα. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον gx loader ο οποίος είναι πολύ εύχρηστος και μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν μου χει παιχτεί ασυμβατότητα.

Υ.Γ. Αν έχεις κανένα Ups καλό θα ήταν να το συνδέσεις... ειδικά αν αποφασίσεις να αλλάξεις firmware για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο. ;)

ΟΚ

Μπορεί κάποιος να πει ακριβώς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς οι noobs για να παίξουμε backups,μετά από το txt που έχει το αρχείο που δίνεται στο πρώτο ποστ?Δηλαδή πώς εγκαθιστούμε αυτά τα bannerbomb και τα CIOS και τα loaders και αν πρέπει πχ να τα βάλουμε στην sd αφού έχουμε κάνει τα βήματα του txt ή εξαρχής?Συγγνώμη αν κουράζω,προσπαθώ και ψάχνω και στο ίντερνετ τι είναι πιο ασφαλές να του βάλω,να πληρωσω για modchip ή το softmod που ειναι και τσαμπε..?Πχ διάβασα και ότι αν βάλεις dvd με διαφορετικό region από αυτό που είναι το γουί μας μπορεί να μπρικάρει..Όποιος μπορεί να απαντήσει σε όλα αυτά,είναι θεός :-D:-D:-)

ΟΚ

Μπορεί κάποιος να πει ακριβώς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς οι noobs για να παίξουμε backups,μετά από το txt που έχει το αρχείο που δίνεται στο πρώτο ποστ?Δηλαδή πώς εγκαθιστούμε αυτά τα bannerbomb και τα CIOS και τα loaders και αν πρέπει πχ να τα βάλουμε στην sd αφού έχουμε κάνει τα βήματα του txt ή εξαρχής?Συγγνώμη αν κουράζω,προσπαθώ και ψάχνω και στο ίντερνετ τι είναι πιο ασφαλές να του βάλω,να πληρωσω για modchip ή το softmod που ειναι και τσαμπε..?Πχ διάβασα και ότι αν βάλεις dvd με διαφορετικό region από αυτό που είναι το γουί μας μπορεί να μπρικάρει..Όποιος μπορεί να απαντήσει σε όλα αυτά,είναι θεός :-D:-D:-)

Κοίτα πλέον τα περισσότερα loaders μπλοκάρουν τα updates οπότε δεν νομίζω να χεις φόβο για το region. Άλλωστε το ίδιο θέμα μπορεί να προέκυπτε και σε modchip

BTW το χεις προσπαθήσει καθόλου; Προσπάθησε το μια και μετά ρώτα για τυχόν σημεία που κολλάς.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:20 ----------

Να βάλεις το 13a ή το 14 δίχως συζήτηση

Και εγώ 13a είμαι απλά μέχρι στιγμής κανένα παιχνίδι δεν χρειάζεται πάνω από το 10 οπότε για αυτό πρότεινα το χιλιοδοκιμασμένο 10αράκι.

Φυσικά αφού δεν το βρίσκει ας βάλει τα 13a

Ευχαριστώ..Όχι δεν το έχω δοκιμάσει,γιατί θέλω να είμαι βέβαιος για τα βηματα που πρέπει να ακολουθησω πριν το κάνω..Οπότε θα ήθελα μια μικρή βοήθεια για το ποια ακριβώς αρχεία πρέπει να κατεβάσω και πώς να τα εγκαταστήσω,αν έχει κάποιος το κουράγιο να τα πει αναλυτικά

Πόσο πιο αναλυτικά ρε συ από το post του gherudos. Το παλικάρι έχει κάνει πολύ καλό οδηγό. Μακάρι όταν είχα κάνει softmod στο δικό μου να υπήρχε τόσο αναλυτικός οδηγός (τότε είχε και μια ιστορία με το ότι χρειαζόσουν αυθεντικό το zelda. Δυστυχώς αν δεν το προσπαθήσεις, να δεις κάποια πράγματα με τα μάτια σου, ότι και να σου πούμε δεν έχει νόημα.

Βέβαια αν θες παραλήπεις τα βήματα με το downgrade και upgrade εφόσον δεν σε ενδιαφέρουν τα καλούδια του 4.1... αλλά εγώ θα λεγα αφού θα μπεις στο κόπο, κάνε όλα τα βήματα. ;) Γιατί κάποια στιγμή standard θα βγουν παιχνίδια που δεν θα παίζουν σε παλιό firmware

Δε το είχα δει αυτό το ποστ..Έλεγα να το ξεκινήσω τώρα,αλλά το κακό είναι ότι η μόνη αχρείαστη κάρτα που βρίσκω είναι μία microSD 256mb,που έχει ανταπτοράκι sd..θα κάνει λέτε??

Δε το είχα δει αυτό το ποστ..Έλεγα να το ξεκινήσω τώρα,αλλά το κακό είναι ότι η μόνη αχρείαστη κάρτα που βρίσκω είναι μία microSD 256mb,που έχει ανταπτοράκι sd..θα κάνει λέτε??

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται μεγαλύτερη... αν θυμάμαι καλά σχεδόν όλα τα αρχεία είναι πολύ μικρά.

Υ.Γ. Μήπως θα πρεπε το post του gherudos να μπει link στο πρώτο post; (προφανώς δεν είναι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...