Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δν το βρήκα το 002 fix, που είναι??? Χα, μόνο σε DVD+R έχω δοκιμάσει.. :whistle: Θα βάλω και neogamma 6 το βράδυ ή αυριο που θα χω χρόνο. Ευχαριστώ κ πάλι..

Ε πες το ρε άνθρωπε... συνεχώς για DVD - R σου λέμε.

Κοίτα αν δεν το χει αυτό τότε θα πρέπει να βρεις κάποια άλλη έκδοση που να το περιέχει. Θυμάμαι παλιά είχα δει gamma backup lancher ... ε΄να με 002 fix και ένα χωρίς και αναλόγως χρησιμοποιούσα...

Σήμερα χρησιμοποιώ gx loader.. παίζω τα games μόνο απο σκληρό και έχω βρει την υγειά μου... μάλιστα ο gx loader έχει πολλές ρυθμισεις ... δηλαδή περιέχει και το 002 fix.

Και που να δείς το Hamster Heros κοντά στα 100mb χα χα . Οι forworders είναι μεμονωμένοι.. Τους εγκαθιστάς σας κανάλια. Πχ εγώ έχω ένα κανάλι για τον USB loader GX και όταν θέλω να τον αλλάξω απλός βάζω το νέο dol στη SD. Μεγάλη συλλογή εδώ: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=114165

Είτε δεν με κατάλαβες είτε δεν σε πιάνω... αυτό που ρώτησα είναι ότι θα πρέπει να βρίσκω συγκεκριμένο forwarder για κάθε πρόγραμμα ή απλά του ορίζω το path (πχ έχω βρει έναν και κάνω κλόνους του... σε κάθε κλόνο - κανάλι που χω κάνει ορίζω και διαφορετικό path).

Anyway θα τσεκάρω και το link. Thnx για το info:-) Take care;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:39 ----------

Έχω το WiiMotion+. Πρέπει να κάνω κάτι προκειμένου να παίξω το Grand Slam Tennis? Το παιχνίδι μου ξεκινά κανονικά με NeoGamma Loader...

Όχι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση... γενικά το wii είναι κονσόλα και όχι pc. Δηλαδή το wii βλέπει αυτόματα το περιφερειακό και το ενεργοποιεί.. αν δεν θέλεις να το χρησιμοποιλήσεις απλά το βγάζεις.

Για παράδειγμα, υπάρχουν παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν με ή και χωρίς το nun chunck όπως το Mario Kart, Super Smash Browl κλπ... θυμάσαι να χεις ενεργοποιήσει ποτέ κάποια ρύθμιση; Αυτόματα δεν το βλεπε;

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση... γενικά το wii είναι κονσόλα και όχι pc. Δηλαδή το wii βλέπει αυτόματα το περιφερειακό και το ενεργοποιεί.. αν δεν θέλεις να το χρησιμοποιλήσεις απλά το βγάζεις.

Για παράδειγμα, υπάρχουν παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν με ή και χωρίς το nun chunck όπως το Mario Kart, Super Smash Browl κλπ... θυμάσαι να χεις ενεργοποιήσει ποτέ κάποια ρύθμιση; Αυτόματα δεν το βλεπε;

Ευχαριστώ για την απάντηση, μου συμβαίνει όμως το εξής: πέρασα το CIOS 13b και τώρα στο NEOGAMMA οι επιλογές μου εμφανίζονται με @*#!)(!((&& (κινέζικα). Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα; PLS help!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:19 ----------

Κανένας ξενύχτης;

Δημοσ.

Είτε δεν με κατάλαβες είτε δεν σε πιάνω... αυτό που ρώτησα είναι ότι θα πρέπει να βρίσκω συγκεκριμένο forwarder για κάθε πρόγραμμα ή απλά του ορίζω το path (πχ έχω βρει έναν και κάνω κλόνους του... σε κάθε κλόνο - κανάλι που χω κάνει ορίζω και διαφορετικό path).

Βρίσκεις forwarder για κάθε πρόγραμμα. Υπάρχουν και κάποιοι για πολλαπλά προγράμματα πχ emulators.. To path για κάθε dol αναφέρετε από τον δημιουργό του forwarder....

Πάντως ο usb loader gx είναι νομίζω ο καλύτερος στις τελευταίες εκδώσεις έχει και online update και δεν χρειάζεσαι να βγάζεις καθόλου την SD

Δημοσ.
Βρίσκεις forwarder για κάθε πρόγραμμα. Υπάρχουν και κάποιοι για πολλαπλά προγράμματα πχ emulators.. To path για κάθε dol αναφέρετε από τον δημιουργό του forwarder....

Πάντως ο usb loader gx είναι νομίζω ο καλύτερος στις τελευταίες εκδώσεις έχει και online update και δεν χρειάζεσαι να βγάζεις καθόλου την SD

Thnx για το info :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:58 ----------

Ευχαριστώ για την απάντηση, μου συμβαίνει όμως το εξής: πέρασα το CIOS 13b και τώρα στο NEOGAMMA οι επιλογές μου εμφανίζονται με @*#!)(!((&& (κινέζικα). Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα; PLS help!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:19 ----------

Κανένας ξενύχτης;

Δώσε λίγο info παραπάνω. Ποιο neogamma έχεις; Σου εμφανίζει τα πάντα στο neogamma κινέζικα ή συγκεκριμένες επιλογές; Στα εμφανίζει "κινέζικα" μόνο στο neogamma ή και σε άλλα homebrew κανάλια που χεις προσθέσει; Πριν περάσεις το cios 13b ποιο cios είχες; Είχες την ίδια έκδοση neogamma πριν το νεο cios; Τα παιχνίδια τουλάχιστον παίζουνε; Τι firmware είναι το wii (μπες στα settings του wii και κοίτα πάνω δεξιά)

Απάντησε σε αυτά και βλέπουμε.

Δημοσ.
Thnx για το info :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:58 ----------

Δώσε λίγο info παραπάνω. Ποιο neogamma έχεις; Σου εμφανίζει τα πάντα στο neogamma κινέζικα ή συγκεκριμένες επιλογές; Στα εμφανίζει "κινέζικα" μόνο στο neogamma ή και σε άλλα homebrew κανάλια που χεις προσθέσει; Πριν περάσεις το cios 13b ποιο cios είχες; Είχες την ίδια έκδοση neogamma πριν το νεο cios; Τα παιχνίδια τουλάχιστον παίζουνε; Τι firmware είναι το wii (μπες στα settings του wii και κοίτα πάνω δεξιά)

Απάντησε σε αυτά και βλέπουμε.

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Είχα cios 7 και πέρασα σε cios13b. Στο neogamma εμφανίζονται κινέζικα οι επιλογές μέσα στα menu (δεξιά) και όχι το menu αυτό καθ' αυτό. Το wii έχει firmware 4.0.

Θέλω να ρωτήσω όμως κάτι: μετά την αναβάθμιση του cios σε 13b μέσω WAD μήπως πρέπει να κάνω κάτι; δηλ. μήπως πρέπει να πάω στον WAD manager ξανά και να του δηλώσω να χρησιμοποιήσω αυτό το συγκεκριμένο cios ή θα το αναγνωρίσει αυτόματα;

Δημοσ.

αν διαγραψεις το config file του από την SD μήπως διορθωθεί το πρόβλημα?

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι μετά την εγκατάσταση του CIOS με v14 δοκίμασεw?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
αν διαγραψεις το config file του από την SD μήπως διορθωθεί το πρόβλημα?

OK...Θα το διαγράψω και θα σου πω...

Τελικά, φίλε Argi73 όλα εντάξει!!! Η διαγραφή του Neogamma.cfg έλυσε το πρόβλημα.

Επεξ/σία από Miltos_01
Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα,μου φέρανε χθες ένα wii δώρο :D εκδοση 3.3 Ε..Διάβασα το πρώτο ποστ και κάποιες σελίδες,αλλά δεν γίνεται να τις διαβάσω όλες.Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να λύσω κάποιες απορίες μου.

Θα κάνω αυτά που λέει στο txt και μετά ποια είναι τα βήματα?Για να παίζει κάθε backup των παιχνιδιών,θα πρέπει να βάζω διαφορετικό IOS ,και αν βαλω κατι λαθος θα καταστρεψω το wii?

Θα είναι πιο ασφαλές να το πάω έξω και να δώσω 50€ να μου βάλουν τσιπάκι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Με τον τροπο που περιγράφεται δεν παίζεις απλος μόνο παιχνίδια αλλά έχεις την δυνατοτητα για να τρέξεις και άλλες εφορμογές (homebrew usb loaders) Αν σε ενδιαφέρουν μόνο παιχνίδια και δεν έχεις διαθεση να διαβάσεις ή να ασχοληθείς τότε το chip είναι μονόδρομος...

Άμα κάνεις τα βήματα του txt μετα δεν χρειάζετε κατι άλλο βάζεις το νομιμο αντιγραφό σου και παίζεις......

Δημοσ.

Μπερδεύτηκα λίγο:lol:

Αν κάνω τα βήματα του txt,τελικά θα παίζουν όλα τα backup dvd απευθείας,χωρίς να φοβάμαι να κάνω κάτι?

Τότε γιατί να είναι μονόδρομος το chip αν είναι να μην ασχοληθώ περαιτέρω :fear:?

Δημοσ.
Μπερδεύτηκα λίγο:lol:

Αν κάνω τα βήματα του txt,τελικά θα παίζουν όλα τα backup dvd απευθείας,χωρίς να φοβάμαι να κάνω κάτι?

Τότε γιατί να είναι μονόδρομος το chip αν είναι να μην ασχοληθώ περαιτέρω :fear:?

Γιατί το softmod δεν είναι το βαλες και τελείωσες... μπορει κατα καιρούς να θέλεις και καμιά περαιτέρω μόντα π.χ. το sports resort δεν το βαζες έτσι απλά και έπαιζε, έπρεπε να περάσεις και ένα αρχειάκι.

Αν και είμαι της άποψης ότι η αρχή είναι δύσκολη... μετά δεν νομίζω να χεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ,αυτό που βασικά με ενδιαφέρει είναι να μην το αχρηστοποιήσω.Υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό εάν πχ πάω να βάλω το sports resort ή κάποιο άλλο αντίστοιχοπου θέλουν κάτι διαφορετικό από τα αρχικά ασικά βήματα?

Δημοσ.

βασικά το softmod έχει τα ρισκα του.. Όπως Ειπα και πριν θέλει δίαβασμα και παρακολούθηση των διαφορων forum. ΠΧ δεν κάνουμε update την κονσολα αμέσως αν βγεί νέο update γιατί κατα 99% θα χάσουμε το softmode. Πολλά παιχνίδια έχουν ενσωματομένο το update. Κάποια νέα παιχνιδια δεν παίζουν αμέσως και χρείαζοντε κάποιες ρυθμίσεις (πχ 002 fix) ή κάποιο "΄κολπο" ή ακομα νέα έκδοση του backup loader. Όπως είπα και πρίν πρέπει να ασχοληθείς λιγάκι...

Δημοσ.

Έχω γενικά τη διάθεση να ασχοληθώ,απλά όχι να διαβάσω 340 σελίδες που είναι το θέμα,δηλαδή εάν δεν είναι κόπος θα ήθελα να μου πείτε(φαντάζομαι θα ήταν γενικά χρήσιμο να πάει και στο πρώτο ποστ για άλλους που είναι στην ίδια θέση με εμένα) αν υπάρχει κάποιος βασικός οδηγός με το τι είναι ασφαλές να κάνουμε και τι όχι,αν υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες να ακολουθήσουμε(όπως πχ αυτό με το update που μου είπατε),και εν συνεχεία εάν έχουμε κάποιο πρόβλημα με αναζήτηση στο φόρουμ κυρίως αλλά και κάποιες ερωτήσεις να το λύνουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...