Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους ολοκλήρωσα τον οδηγό του φίλου Gherudos. Έχω κάποιες ενστάσεις όμως...

1) Όλα πήγαν κατ ευχήν με μοναδικό παρατράγουδο το τελευταίο βήμα (14) όπου μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του preloader μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι ο preloader θα ξεκινήσει σε 5 δευτερόλεπτα αλλά αντί γι αυτό κάνει επανεκκίνηση το Wii κι έτσι δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις και να βάλω το "Skip disc update check".

2) Αφού υπάρχει το cIOS36 rev14 γιατί στο "πακέτο" με τα αρχεία περιλαμβάνεται το rev 10?

3) Αν θέλουμε να βάλουμε το rev14 μετά το πέρας του οδηγού, απλά το τρέχουμε απ'το HBC ή θέλει κι άλλη δουλειά?

4) Πιο παλιά είχα εγκαταστημένο στο Wii μου το SoftMii v2.1.1 σε 3.2Ε και δουλεύανε ΌΛΑ ρολόι και παίζανε τα ΠΑΝΤΑ! Με το που έβαζα ένα DVD στο slot του Wii μου εμφανιζόταν πάνω αριστερά στο μενού το εικονίδιο του παιχνιδιού (και έτρεχε κι από εκεί) λες και το DVD ήταν αυθεντικό και δεν χρειαζόμουν ούτε Loaders ούτε τίποτα. Πρόσεξα ότι αυτό το feature δεν υπάρχει (όπως και το να μετακινείς τα εικονίδια στο μενού) στο softmoded Wii μου μετά την ολοκλήρωση του οδηγού... Υπάρχει τρόπος να βάλω αυτά τα feature χωρίς να χρειάζεται να ξανακάνω downgrade και στην ουσία να γυρίσω στα παλιά???

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως παιδια ειναι καταπληκτικο εχουμε σπασει το wii αλλα δεν ξερουμε τα στοιχειωδει (τουλαχιστον εγω) με αποτελεσμα ο καθενας μας να παιρνει διαφορετικα αποτελεσματα...

Αν μπορουσε καποιος να μας πει 5-6 βασικα πραγματα για το τι ειναι τι κανουμε στο καθε βημα θα ηταν ευχης εργο... πχ τι ειναι το bootmii το βλεπουμε μπαινουμε σε αυτο αλλα δεν ξερουμε τι κανει και σε τι επιπεδο ... τι πρεπει να προσεξουμε, επισης τι κανει το cIOS πως και γιατι το αναβαθμιζουμε στην τελευταια εκδοση r14 γιατι εμεις περναμε στον οδηγο την r10 ... τι ειναι τα wad files πως τα εγκαθιστουμε (ατιμε opera δεν μπαινεις με τιποτα)

Εκει εξω υπαρχουν ενα καρο εργαλεια που δεν ξερουμε τι κανουμε... πχ wad manager βλεπουμε αλλα εγκατασταση δεν μπορουμε να κανουμε...

τι κανει το visual boy advance το βλεπω παντου αλλα roms δεν βλεπω...

πολλες αποριες χαμος απο tutorials αλλα συγκετρωμενη γνωση πουθενα ....

Δημοσ.
Επιτέλους ολοκλήρωσα τον οδηγό του φίλου Gherudos. Έχω κάποιες ενστάσεις όμως...

1) Όλα πήγαν κατ ευχήν με μοναδικό παρατράγουδο το τελευταίο βήμα (14) όπου μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του preloader μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι ο preloader θα ξεκινήσει σε 5 δευτερόλεπτα αλλά αντί γι αυτό κάνει επανεκκίνηση το Wii κι έτσι δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις και να βάλω το "Skip disc update check".

2) Αφού υπάρχει το cIOS36 rev14 γιατί στο "πακέτο" με τα αρχεία περιλαμβάνεται το rev 10?

3) Αν θέλουμε να βάλουμε το rev14 μετά το πέρας του οδηγού, απλά το τρέχουμε απ'το HBC ή θέλει κι άλλη δουλειά?

4) Πιο παλιά είχα εγκαταστημένο στο Wii μου το SoftMii v2.1.1 σε 3.2Ε και δουλεύανε ΌΛΑ ρολόι και παίζανε τα ΠΑΝΤΑ! Με το που έβαζα ένα DVD στο slot του Wii μου εμφανιζόταν πάνω αριστερά στο μενού το εικονίδιο του παιχνιδιού (και έτρεχε κι από εκεί) λες και το DVD ήταν αυθεντικό και δεν χρειαζόμουν ούτε Loaders ούτε τίποτα. Πρόσεξα ότι αυτό το feature δεν υπάρχει (όπως και το να μετακινείς τα εικονίδια στο μενού) στο softmoded Wii μου μετά την ολοκλήρωση του οδηγού... Υπάρχει τρόπος να βάλω αυτά τα feature χωρίς να χρειάζεται να ξανακάνω downgrade και στην ουσία να γυρίσω στα παλιά???

1)Στην SD κάρτα σου πρέπει να υπάρχει ένα αρχείο hacks.ini από εκεί αν θυμάμαι καλά μπορείς να το πειράξεις.

2)Γιατί με το cIOS Rev14 υπάρχουν θέματα ασυμβατότητας παιχνιδιών ενώ με το 10 δεν υπάρχουν,εσύ βάλε ότι θές δεν υπάρχει πρόβλημα.

3)Απλά το τρέχεις μέσω HBC.

4)Ναι υπάρχει ψάξε στο http://www.gbatemp.net

Δημοσ.

@Minotavrs αν τα googlareis θα μάθεις ... και αν κάτι δεν ξέρεις τι είναι καλό είναι να μη το βάλεις (δεν στο λέω επιθετικά). Γιατί αλλιώς θα χάσεις τη μπάλα.

Εγώ προσωπικά πρώτα κατάλαβα τι κάνει το κάθε ενα (εποχή twilight hack) και μετά έκανα ότι έκανα.... και τώρα θα κάνω μόνο αυτά που βλέπω ότι μου χρειάζονται. Σκέψου ότι συχνά θα θέλεις νέα cios ή και νέες εκδόσεις loaders.

Δημοσ.
@Minotavrs αν τα googlareis θα μάθεις ... και αν κάτι δεν ξέρεις τι είναι καλό είναι να μη το βάλεις (δεν στο λέω επιθετικά). Γιατί αλλιώς θα χάσεις τη μπάλα.

Εγώ προσωπικά πρώτα κατάλαβα τι κάνει το κάθε ενα (εποχή twilight hack) και μετά έκανα ότι έκανα.... και τώρα θα κάνω μόνο αυτά που βλέπω ότι μου χρειάζονται. Σκέψου ότι συχνά θα θέλεις νέα cios ή και νέες εκδόσεις loaders.

Εχω googlarei οσο ποτε τις τελευταιες ημερες πιστεψε με ποιο πολυ μπερδευεσε αν δεν ξερεις απο που να ξεκινησεις... ... με τα cios εχω ενα θεμα... οποτε παω να στησω καποιο κατι συμβαινει και στο τελος δεν γινεται η εγκατασταση του...

Δημοσ.

Παιδιά μια μικρή βοήθεια: ακουλουθώ τον οδηγό του gherudo αλλά τπ trucha bug restorer δεν μου εμφανίζει την επιλογή download ios from neu παρά μόνο from nus. Υπάρχει πουθενά να το κατεβάσω απο το ίντερνετ μόνος μου και να το περάσω χειροκίνητα???

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
Παιδιά μια μικρή βοήθεια: ακουλουθώ τον οδηγό του gherudo αλλά τπ trucha bug restorer δεν μου εμφανίζει την επιλογή download ios from neu παρά μόνο from nus. Υπάρχει πουθενά να το κατεβάσω απο το ίντερνετ μόνος μου και να το περάσω χειροκίνητα???

ευχαριστώ εκ των προτέρων

και σε εμενα το ιδιο εκανε συνεχισα με το nus και ολα καλα....

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ξεκίνησα για softmod σε 4.1, εγκαταστάθηκαν HBC και bootmii αλλά κόλλησα στο TBR γιατί δν έβρισκε internet να κατεβάσει τα αρχεία που χρειάζονται (ενω το wifi λειτουργούσε κανονικά πριν). Βρήκα απο εδώ τα αρχεία, http://www.pspgr.net/ , αλλά καθώς το bootmii εγκαταστάθηκε σαν IOS δν έχω χειριστήριο. Μόνη λύση είναι το gamecube controller κ πρέπει να το αγοράσω μεταχειρισμένo??

Δημοσ.
Καλησπέρα! Ξεκίνησα για softmod σε 4.1, εγκαταστάθηκαν HBC και bootmii αλλά κόλλησα στο TBR γιατί δν έβρισκε internet να κατεβάσει τα αρχεία που χρειάζονται (ενω το wifi λειτουργούσε κανονικά πριν). Βρήκα απο εδώ τα αρχεία, http://www.pspgr.net/ , αλλά καθώς το bootmii εγκαταστάθηκε σαν IOS δν έχω χειριστήριο. Μόνη λύση είναι το gamecube controller κ πρέπει να το αγοράσω μεταχειρισμένo??

πατα το reset και θα μπει στο κυριος μενου του wii

Για το τι κανει το καθε κουμπι της κονσολας σε bootmii mode δες λιγο πιο πισω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα καταλάβει οτι τα κουμπιά του wii(power, reset, eject) λειτουργούσαν σαν "χειριστήρια" μόνο αν μπορούσες να εγκαταστήσεις το bootmii σαν boot2. Δν ισχύει κατι τέτοιο αρα μπορώ καιγώ να πλοηγηθώ στο bootmii?? ευχαριστώ!

edit: Προχώρησα τελικά κ ολοκλήρωσα τον οδηγό απτο pspgr.net και έχω αυτό το αποτέλεσμα :4.1Ε firmware, bootmi, preloader, homebrew channel . Για να παίξω τα backups μου αν κατάλαβα καλά χρειάζομαι κ εναν backup launcher. Φόρτωσα τον Neogamma R7 που όμως λέει οτι για να είμαι απολύτως συμβατός πρέπει να έχω cIOS v.14 ενώ εγώ έχω v.10 Δοκίμασα να παίξω το wario(το οποίο έγραψα απο Mac OS X μέσω του Disk Utility, ίσως φταίει κ αυτό) και μου έβγαλε disc error. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν φταίει ο backup launcher σε συνδυασμό με την v.10 cIOS ή το dvd που έγραψα απο Mac OS X και οχι απο windows.. thx

Επεξ/σία από giorgos_k
Δημοσ.
Είχα καταλάβει οτι τα κουμπιά του wii(power, reset, eject) λειτουργούσαν σαν "χειριστήρια" μόνο αν μπορούσες να εγκαταστήσεις το bootmii σαν boot2. Δν ισχύει κατι τέτοιο αρα μπορώ καιγώ να πλοηγηθώ στο bootmii?? ευχαριστώ!

edit: Προχώρησα τελικά κ ολοκλήρωσα τον οδηγό απτο pspgr.net και έχω αυτό το αποτέλεσμα :4.1Ε firmware, bootmi, preloader, homebrew channel . Για να παίξω τα backups μου αν κατάλαβα καλά χρειάζομαι κ εναν backup launcher. Φόρτωσα τον Neogamma R7 που όμως λέει οτι για να είμαι απολύτως συμβατός πρέπει να έχω cIOS v.14 ενώ εγώ έχω v.10 Δοκίμασα να παίξω το wario(το οποίο έγραψα απο Mac OS X μέσω του Disk Utility, ίσως φταίει κ αυτό) και μου έβγαλε disc error. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν φταίει ο backup launcher σε συνδυασμό με την v.10 cIOS ή το dvd που έγραψα απο Mac OS X και οχι απο windows.. thx

Τι error σου βγαλε; Αν σου βγαλε 002 τότε απλά πρέπει να ενεργοποιήσεις το 002 fix (νομίζω το περιέχει το neogamma στις ρυθμίσεις του).

Αν σου εμφάνισε κατι σε 349 (δεν θυμάμαι καλά.. αναμένω να μας πεις) τότε φταίει το dvd. Το ιδανικό είναι να τα γράφεις σε DVD - R (και όχι +) . Προσωπικά, όσο χρησιμοποιούσα dvd (τώρα χρησιμοποιώ σκληρό δίσκο) τα γραφα σε DVD - R της Verbatim ενώ σε TDK -R αλλά και σε οποιοδήποτε +R είχα πρόβλημα... βέβαια κάθε driver έχει τα δικά του χούγια...

Υ.Γ. Εννοείτε ότι το γραψες σε χαμηλή ταχύτητα, έτσι; ;) Ποτέ πάνω από 4x... και αν δεν βαριέσαι και είναι και συμβατό το dvd, σε 2x ακόμη καλύτερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έκανα και update το cIOS σε v.14 οπότε και το Neogamma είναι συμβατό, δν μου βγάζει πλεον το μνμ οτι εχω παλιό cIOS. Τα dvd εξακολουθεί να μη μου τα διαβάζει, έχω δοκιμάσει 2 πλέον και στα δυο μου βγάζει error 1101. Τώρα έβαλα στο παιχνίδι και μια 8Gb SDHC να δω αν θα διαβάσει τα iso απο αυτή, ενημερώνω..;)

edit: ppfffff, να υποθεσω οτι δν μου διαβάζει την sd γιατι είναι φορμαρισμενη σε ntfs ενω πρεπει WBFS? και αυτο προυποθετει καποιο προγραμματακι σε windows ενω εγω εχω mac.. @#@#$!@$^#@!

edit2: τωρα ειδα το δικο σου edit, συμπτωματικα σε 4χ τα εγραψα αλλα αυτο το disk utility που χρησιμοποιω στο Mac OS X δν ξερω τι σκ@#α κανει με τα iso..

Επεξ/σία από giorgos_k
Δημοσ.

WBFS manager για MAC OSX εδώ:

http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/WBFS_Managers#WBFS_Managers

το πρώτο στην λίστα...

Εγώ πάντως πάνω από 100 dvd έχω γράψει από το Imac μου και δεν έιχα ποτέ πρόβλημα... Πολύ λένε ότι δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ πλέον χαμηλή ταχύτατα αν γράψεις και στην default δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα.. εγώ νομίζω ότι το ISO που έχεις είναι προβληματικό.. με κάποια άλλο παιχνίδι δοκίμασες;

Δημοσ.
WBFS manager για MAC OSX εδώ:

http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/WBFS_Managers#WBFS_Managers

το πρώτο στην λίστα...

Εγώ πάντως πάνω από 100 dvd έχω γράψει από το Imac μου και δεν έιχα ποτέ πρόβλημα... Πολύ λένε ότι δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ πλέον χαμηλή ταχύτατα αν γράψεις και στην default δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα.. εγώ νομίζω ότι το ISO που έχεις είναι προβληματικό.. με κάποια άλλο παιχνίδι δοκίμασες;

Το δοκίμασα και το WBFS manager αλλα δν βλεπει την SDHC μου, πρέπει να είναι ήδη φορμαρισμένη σε WBFS αν καταλαβα και αυτο ειναι που δν μπορω να κανω εγω. Γινεται απτο wii? Στο Imac τι χρησιμοποιεις? Disk util? 2 διαφορετικα, ωραιότατα iso φαίνονται αυτα που δοκίμασα! Καλημέρα!! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...