Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το παιχνίδι είναι από τα τελευταία που έχουν κυκλοφορήσει άρα προυποθέτει τουλάχιστον την ύπαρξη του 4.0 System Menu.

Το grand slam tennis, conduit κλπ γιατί μου παίζουν τότε ;

Σε ξανα ρωτάω, τι σχέση έχει η μη εμφάνιση μιας επιλογής στης ρυθμίσεις ενός homebrew προγράμματος με το system menu του wii; Δεν είναι καθόλου προφανές το πρόβλημα. Μπορεί τελικά όντως να χρειάζομαι ΚΑΙ upgrade. Αλλά το ότι δεν μου εμφανίζει την επιλογή, μάλλον κάπου αλλού είναι η πατατιά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα πάντως επιλογή για alt dol δε μου την έβγαζε όταν ήμουν σε παλιότερη έκδοση του GX. Μόλις αναβαθμήστικα στη τελευταία (δε θυμάμαι τώρα πια είναι) μου την έβγαλε και το WSR έτρεξε κανονικά. Βέβαια εγώ είμαι σε 4.0. Το WSR το έχω και original και δε ζητάει αναβάθμιση σε 4.1 ακόμα και όταν το παίζω από το δισκάκι... Δε ξέρω πόσο βοηθάνε όλα αυτά

Εμένα πάντως επιλογή για alt dol δε μου την έβγαζε όταν ήμουν σε παλιότερη έκδοση του GX. Μόλις αναβαθμήστικα στη τελευταία (δε θυμάμαι τώρα πια είναι) μου την έβγαλε και το WSR έτρεξε κανονικά. Βέβαια εγώ είμαι σε 4.0. Το WSR το έχω και original και δε ζητάει αναβάθμιση σε 4.1 ακόμα και όταν το παίζω από το δισκάκι... Δε ξέρω πόσο βοηθάνε όλα αυτά

Κάτι τέτοιο περίμενα ότι παίζει.

Αν δεν σου κάνει κόπος, κάποια στιγμή που θα παίξεις, ρίχνεις μια ματιά να δεις ποια έκδοση του gx loader έχεις; Με μια γρήγορη ματιά στο net δεν βρήκα πιο τελευταίο από 1.0 ... και δεν έχω ασύρματη συνδεσιμότητα στο σπίτι ώστε να το βαζα (αν έχει επιλογή) να ψάξει για updates.

Thnx για την απάντηση :-)

Όταν βάλεις alt. dol σου τρέχει το βιντεάκι που δείχνει για το motionplus. Δυστυχώς, πρέπει να το παίξει αυτό μια φορά για να παίξει το παιχνίδι μετά (αφού το δεις μια φορά και επαναφέρεις το alt.dol στο off).

Μπόρεσα με GX να το κάνω στο Grand Slam, αλλά δεν έπαιξε ούτε το Fate Of The Atlantis (απ' το Indiana Jones), ούτε το Wii Sports Resort.

H λύση; NeoGamma.... Πολύ πιο άσχημος Loader, αλλά θα κάνεις τη δουλειά σου. Είμαι σε 3.2 fw.

υγ. Για τελευταίες εκδόσεις του GX, πας στα revisions: http://usbloadergx.koureio.net/downloads/revisions

(713 είναι η τελευταία τώρα)

Τον έβαλα μια όταν "πάλευα"... δεν μου άρεσε (έβγαλε και κάποιο σφάλμα αλλα υποθέτω ότι απλά δεν ασχολήθηκα αρκετά). Λες, ε; Ποια έκδοση και πάνω; Χρειάζεται κανένα fix ; Thnx για την απάντηση :-)

Πρέπει να περάσεις το τελευταίο cIOS.

Για βοηθα τον αοματο.. ποιο ειναι το τελευταιο cIOS ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:26 ----------

Όταν βάλεις alt. dol σου τρέχει το βιντεάκι που δείχνει για το motionplus. Δυστυχώς, πρέπει να το παίξει αυτό μια φορά για να παίξει το παιχνίδι μετά (αφού το δεις μια φορά και επαναφέρεις το alt.dol στο off).

Μπόρεσα με GX να το κάνω στο Grand Slam, αλλά δεν έπαιξε ούτε το Fate Of The Atlantis (απ' το Indiana Jones), ούτε το Wii Sports Resort.

H λύση; NeoGamma.... Πολύ πιο άσχημος Loader, αλλά θα κάνεις τη δουλειά σου. Είμαι σε 3.2 fw.

υγ. Για τελευταίες εκδόσεις του GX, πας στα revisions: http://usbloadergx.koureio.net/downloads/revisions

(713 είναι η τελευταία τώρα)

Eπειδη ψαχνομαι με το resorts το neogamma σου επαιξε και αν ναι ποια ηταν η εκδοση και πως την εστησες.... ξερω οτι ρωταω πολλα αλλα δεν βλεπω να παιζει με οτι εχω κανει... παρεμπιπτόντως εχω το 4.1 με softmod και bootmii συμφωνα με τις οδηγιες του gherudos ιο πανω..

Δου...δου... δούλεψε

Δου...δου... δούλεψε

Δου...δου... δούλεψε

Storm θεε, πάρε την Π.Α.Ε.

Το χα δει αυτό το link αλλά επειδή δεν περιείχε κάποιο png, δεν ημουν σίγουρος αν ήταν το gx loader. Αντικατέστησα τα αρχεία, στην αρχή ενεργοποίηση το alt-dol, είδα το video, έκανε restart, το απενεργοποίησα και τώρα είναι τρέχει jet

Να σαι καλά ρε παλίκαρε, με σωσες.

Υ.Γ. Να σημειωθεί ότι δεν άλλαξα firmware, ακόμα στο 3.3 είμαι

Δου...δου... δούλεψε

Δου...δου... δούλεψε

Δου...δου... δούλεψε

Storm θεε, πάρε την Π.Α.Ε.

Το χα δει αυτό το link αλλά επειδή δεν περιείχε κάποιο png, δεν ημουν σίγουρος αν ήταν το gx loader. Αντικατέστησα τα αρχεία, στην αρχή ενεργοποίηση το alt-dol, είδα το video, έκανε restart, το απενεργοποίησα και τώρα είναι τρέχει jet

Να σαι καλά ρε παλίκαρε, με σωσες.

Υ.Γ. Να σημειωθεί ότι δεν άλλαξα firmware, ακόμα στο 3.3 είμαι

Χα χα χα μπράβο καλή δουλειά GX FTW!

Να προσθέσω μόνο πως στο δικό μου setup με το 4.0 το καλύτερο αποτέλεσμα το πήρα με το τελευταίο cIOS rev 14. Με το 10 έπαιζαν όλα εκτός από κάποια καινούργια (Indiana Jones, Ghostbuster) με το 13a έπαιζαν τα τελευταία αλλά δε μου αναγνώριζε το δίσκο (!!!), με το 13b ούτε έπαιζαν τα τελευταία ούτε μου αναγνώριζε το δίσκο, ενώ με το 14 όλα λύθηκαν και παίζουν μια χαρά.

ΥΓ. Antretng να υποθέσω ότι το pm σου δεν ισχύει πια ε?

Χα χα χα μπράβο καλή δουλειά GX FTW!

Να προσθέσω μόνο πως στο δικό μου setup με το 4.0 το καλύτερο αποτέλεσμα το πήρα με το τελευταίο cIOS rev 14. Με το 10 έπαιζαν όλα εκτός από κάποια καινούργια (Indiana Jones, Ghostbuster) με το 13a έπαιζαν τα τελευταία αλλά δε μου αναγνώριζε το δίσκο (!!!), με το 13b ούτε έπαιζαν τα τελευταία ούτε μου αναγνώριζε το δίσκο, ενώ με το 14 όλα λύθηκαν και παίζουν μια χαρά.

ΥΓ. Antretng να υποθέσω ότι το pm σου δεν ισχύει πια ε?

Καλα υποθέτεις. :-) Δεν χρειάζεται... και αν κρίνω από το μήνυμα αυτό... τότε σε ευχαριστώ για την ευγενική διάθεση που είχες να βοηθήσεις. Take care :-)

Για βοηθα τον αοματο.. ποιο ειναι το τελευταιο cIOS ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:26 ----------

Eπειδη ψαχνομαι με το resorts το neogamma σου επαιξε και αν ναι ποια ηταν η εκδοση και πως την εστησες.... ξερω οτι ρωταω πολλα αλλα δεν βλεπω να παιζει με οτι εχω κανει... παρεμπιπτόντως εχω το 4.1 με softmod και bootmii συμφωνα με τις οδηγιες του gherudos ιο πανω..

Neogamma, φίλε μου δε θυμάμαι ποια έκδοση έβαλα... :o Πριν κάνα μήνα το έψαξα κ έβαλα την τελευταία λογικά. Αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο τόσο αυτό, όσο το να έχεις το τελευταίο cIOS (1.4). Και θέλει και τη διαδικασία με το alt. dol που αναφέρθηκε πιο πάνω.

Well done, Antretng :-D

Neogamma, φίλε μου δε θυμάμαι ποια έκδοση έβαλα... :o Πριν κάνα μήνα το έψαξα κ έβαλα την τελευταία λογικά. Αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο τόσο αυτό, όσο το να έχεις το τελευταίο cIOS (1.4). Και θέλει και τη διαδικασία με το alt. dol που αναφέρθηκε πιο πάνω.

Well done, Antretng :-D

οk bro thanks

Με αυτό το χειριστήριο http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=WII.00119 μπορώ να παίζω και gamecube παιχνίδια και VC?

Ναι αφού το γράφει κιόλας:

Ασύρματο λευκό χειριστήριο για να παίζετε παιχνίδια Gamecube και μερικά WII!

Παίδες επειδή θέλω να κάνω format την μνήμη του Wii για να κάνω όλα όσα περιγράφονται στον οδηγό του Gherudo, μπορεί κάποιος να μου πεί αν μπορώ να σώσω τα Miis που έχω στην κονσόλα αλλά και τα saves μου (ρωτάω γιατί παλιότερα που απλά τα είχα κάνει copy-paste στην κάρτα μερικά δεν γινόταν να αντιγραφούν, πράγμα λογικό αφού τα περισσότερα στηρίζονταν στα Mii που ούτως ή άλλος είχαν χαθεί...)?????????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...